KERESÉS search-close

vallomás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vallomás"

Hoppá! ÉNB Lali szerelmes? : ˝Gyermekeim anyját látom benne˝

Szabó Zsófi nem kis titkot szedett ki műsorvezetőtársából. Lali érzelmeiről vallott az X-Stage 6. adásában!

Nézd meg az X-Stage 6., és egyben utolsó teljes adását!

„Ez a csávó végig fog d**ni mindenkit

Nem indul könnyen a reggel a Villában, ám eseményekből most sincs hiány. Adri lerántotta a leplet a tegnapi éjszaka titkairól, Hunor pedig összehaverkodott Rolival, aki elmesélte eddigi tapasztalatait a luxusbörtönben. 

 

Tamara: „Vérzik a szívem”

Tamara nagy reményekkel fogadta el a csábító állásajánlatot, de mikor színt kellett vallania Szofinak, a legutolsó pillanatban meggondolta magát.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci Bencének: „Takarodjál ki innen!”

Joe befogadta Renit. Bence és Marci összetűzésbe került. Tamara igent mondott a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Így reagált Tomi, amikor megtudta az igazat Robiról!

Robinak a Törzsi Tanács óta kattogott az agya, hogy beszéljen-e Tomival. A srác úgy érezte, hogy be kell vallania Tamásnak, hogy korábban ellene szövetkezett Fannival.

A Holtak Szigetén is zajlik az élet: Vera teljesen kiakadt Jérémyre!

Vera szerint nem volt férfias döntés Jérémy részéről, hogy neki adta a hátrányt, azonban utólag Nóri is bevallotta, hogy ugyanígy döntött volna.

Gábor az altatótól kábultan tett megdöbbentő vallomást Laurának

Gábor a zsírleszívás után furcsa beszélgetésbe keveredett Laurával…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Soroksári gyilkosság: nem gyilkolt, hanem segített?

Vallomásra készül a soroksári futónő meggyilkolásával gyanúsított férfi. Ügyvédje az RTL Híradónak azt mondta: ez heteken belül megtörténhet.

Megrendítő vallomás: Pataki Zita évekig küzdött, hogy anya lehessen!

Érzelmi hullámvasút: a világgá kiáltandó boldogságtól a csendes letargiáig - talán ez jellemzi legpontosabban a lombikbébi program lelki oldalát. Pataki Zita kolléganőnk és férje valahogy így érezhette magát az elmúlt években. Erről mesélt a Fókusz stábjának Zita pontosan egy évvel ezelőtt.

Zokogott az anya a tárgyaláson


szerző:
2018.08.24. 18:10
Zokogott az anya a tárgyaláson

Megrázó tudósítás. A bírónak kellet megnyugtatnia annak a fiatalembernek az édesanyját, akit még februárban gyilkoltak meg brutális kegyetlenséggel a Borsod megyei Putnokon. Karddal kaszabolták halálra egy kocsmai veszekedés után, majd testét egy emésztőgödörbe dobták. Az ügyben pénteken tartották az első tárgyalást. Az anya akkor omlott össze, mikor az egyik vádlott védekezését hallgatta.

 

Mi van, ha igaz Jozef Rohác beismerő vallomása és ártatlanul ül más helyette?

A nagy visszhangot kiváltó Jozef Rohác vallomás után, a Fókusz most összegyűjtötte a legnagyobb kártérítési ügyeket, amelyekben tízmilliókat kaptak azok a magyar államtól, akik valamiért ártatlanul ültek.   

Csak a Fókusznak szólaltak meg a Prisztás-gyilkosság miatt elítélt férfi rokonai

A más ügyben kiszabott jogerős életfogytiglani szabadságvesztését töltő Jozef Rohac kedden a Nemzeti Nyomozó Irodán közel nyolc órán át tartó vallomást tett. Beismerésének legfontosabb része az volt, hogy 1996. november 1-jén ő ölte meg a 90-es évek hírhedt alvilági életének egyik jelentős szereplőjét, Prisztás Józsefet, ezért az a személy, akit a gyilkosságért jogerősen elítéltek, ártatlanul ül börtönben. Katalin és Franciska a gyilkosságért elítélt H. István unokatestvérei.exkluzív interjút adtak a Fókusznak.

Xénia: „Dani azt kapta tőlem, amit megérdemelt…”

Miután az erőszakos konfrontáció nem jött be neki, Lili trükkel próbálta rávenni Xéniát a vallomásra…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó hazardírozása életveszélybe sodorta a fiait

Lili megpróbálta lebuktatni Xéniát. Tamara és Joe rajtakapták Bécy-t és az új szeretőjét. Teó veszélybe sodorta a fiait.

Sztárok vallottak őszintén halálközeli élményeikről

Peller Mariann különös réten sétált, Rubint Réka barna szárnyú angyalt látott. Vajon a képzelet játéka ez, vagy a túlvilágról üzennek nekünk? És mennyire értékelték át az életüket azok, akik egyenesen a halál torkából tértek vissza közénk?

Barátságból szerelem


szerző:
2018.07.27. 18:00
Barátságból szerelem

Alexa már az első iskolai napon kiszemelte magának Petit, és a barátság hamarosan átalakult szerelemmé. Bár a fiatalok többször is randiztak, sajnos még egy kósza csók sem csattant el közöttük. A stúdióban azonban igen…

Lili meghiúsította Nia vallomását

Mikor Daninak már épp sikerült volna meggyőzni Niát, hogy vonja vissza a hamis vádakat, amik miatt kirúghatják, Lili megjelent, hogy kiossza a lányt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lotfi Begi legmélyebb érzéseiről mesélt

A DJ-producer szorongott, kételkedett abban, hogy el tudja-e majd látni az alaposan kibővült családját.

Henrik a stúdióban tudta meg, hogy apuka lesz!

Henrik a neten több nővel is flörtölgetett, ráadásul intim képeket is küldözgetett kiszemeltjeinek. A bökkenő csak az, hogy a fiúnak barátnője van, akinek most bevallotta bűneit. Ám azt ő sem gondolta volna, hogy szerelme már áldott állapotban van.

Mit tegyek? A párom a legjobb barátnőmmel csalt meg!

Ricsi a szerelmének, Vikinek szeretné bevallani a bűnét, hiszen egy ferde éjszakán megcsalta őt. Ráadásul a lány legjobb barátnőjével!

Bőnyi rendőrgyilkosság: Nem tett vallomást a feleség

A helyszíni kihallgatás felvételeinek bemutatásával folytatódott a bőnyi rendőrgyilkosság tárgyalása. Az ügyészség szerint Győrkös István, aki a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szélsőséges szervezet alapítója, gépfegyverből leadott sorozatlövéssel ölt meg egy rendőrt, aki társaival együtt házkutatást akart tartani nála 2016 októberében. Feleségét is beidézték tanúnak, de ő nem tett vallomást.

Vigyázz! Ez nagyon fog fájni…

Kinga nagy vallomással érkezett: barátnőjének, Mercédesznek szeretné felnyitni a szemét. Kinga ugyanis úgy tudja, hogy Merci párja megcsalta őt…

Dávid, a négygyermekes apuka?


szerző:
2018.06.26. 18:00
Dávid, a négygyermekes apuka?

Dávid már többet érez Leila iránt, mint puszta barátság, ráadásul szívesen összeköltözne a lánnyal. Sőt, mind a négy gyermeket együtt nevelné szerelmével!

Szofi Tamásnak: „Lefeküdtél Borival?”

Tamás reggel kétségbe esve próbálta tartani magát a hazugságához, miközben lelkiismeret-furdalástól szenvedett. Mikor azonban Szofi érzelmes szerelmi vallomással lepte meg, a fiú már annyira gyötrődött, hogy menyasszonyának is feltűnt, valami nincs rendben. Tamás végül beismerte, mi történt Borival.

Krisztián: „Nem tudlak elfelejteni!”

Krisztián szeretné visszakapni exét, Adrit, azonban úgy érzi, hogy a lány nem tudja elhatározni magát. A fiú viszont belátta minden múltbéli hibáját, ráadásul a vallomáson túl egy saját verssel is készült Adrinak. Újra fellángolhat a szerelem?

Roland érzelmes vallomást tett Annának

Reggel Roland felfedezte, hogy legnagyobb döbbenetére Anna már aznap be akart költözni Sanyával az új, közös lakásukba. Amikor ezek után Anna még a bárban is felmondott, Roland végképp kikészült. Eleinte igyekezett leplezni, mennyire zavarja, hogy Anna épp eltűnni készül az életéből, és elhatározta, hogy ezért mostantól kizárólag Borira koncentrál. De lelke mélyén egyre erősebben érzezte, hogy képtelen Anna nélkül élni. Felkereste a lányt, és érzelmektől fűtött vallomásban elmondta neki, hogy nem akarja elveszíteni, majd szenvedélyesen megcsókolta őt.

Ölhetett, mégsem bűnös a szegvári asszony

Váratlan fordulat: ölhetett, mégsem bűnös a szegvári asszony. 2000-ben tűnt el nyomtalanul a férje, a nő 2015-ben vallotta be a rendőröknek: egy családi veszekedés után megölte. A holttest és a gyilkos fegyver sem került elő, a nő ma a bíróságon visszavonta a vallomását. A bíró viszont úgy látta, a nő igazat mondott, de mivel a részeg férj éjjel támadt az asszonyra, jogos önvédelem volt.

Hányszor lehet megbocsátani a megcsalást?

Csillához háromszor is hűtlen volt a barátja, Viktor, de a lány mindig megbocsátott neki. Azonban a negyedik félrelépésről eddig fogalma sem volt…

Egy újabb botrány Aurelio körül!

A ValóVilág hatodik szériájának nyertese négy évvel ezelőtt a Fókusznak reagált az őt ért vádakra. Elmesélte, milyen balhéba keveredett, mi is történt vele valójában, illetve hogyan emlékszik vissza az „éttermes” balhéra.

„A diszkóban a mosdóban történt egy dolog…”

Gergő nagy vallomással készül barátnőjének, Zsanettnek, aki eddig csak annyit tudott, hogy Gergő egy diszkóban csókolózott egy lánnyal. Azonban a mosdó mellékhelyiségében több is történt…

Furfangos lánykérés vol. 2.


szerző:
2018.05.18. 18:00
Furfangos lánykérés vol. 2.

Emlékeztek még Patrikra, aki mielőtt bevallotta hűtlenségét barátnőjének, megkérte a kezét? Krisztofer is hasonlóképpen cselekedett, de vajon ő is sikerrel járt?

A falu legvagányabb nagymamája

Emese és Gyula a nagymamájukat, Klára nénit szeretnék újra látni. Miután megromlott a kapcsolatuk, alig beszéltek egymással, most viszont eljött a nagy találkozás ideje. El is döntötték: hamarosan meglátogatják Klára nénit, akit a faluban a legmenőbb nagyinak tartanak!

A Barátok közt színészénél felmerült az amputáció is

Rékasi Károly egy évvel mesélt nekünk arról, hogy úgy rézi, már maga mögött tudhatja élete legnehezebb időszakát, ami tele volt reménnyel és mélypontokkal. Jobb lába rövidebb lett, az amputáció is felmerült, a színész élete legkeményebb szakaszáról a Fókuszban őszintén beszél.

Cinthya Dictator: ˝Elvonási tüneteim voltak˝

A Kifőzde mai vendége hihetetlen őszinteséggel éli életét. Cinthya elárulta, hogy egy igazán nagy mérföldkőhöz érkezett, ahol szintén ezt a szemléletet képviseli.

Őszintén vallott pszichológiai betegségéről a mindig vidám hollywoodi sztár

Ha valakiről, akkor róla nem gondoltuk volna, hogy lelki problémákkal küzd!

Zoli elhatározta: ma becsajozik!

Zoli mindig próbált nagyon óvatosan közelíteni Kornélia felé, hiszen attól tartott, hogy a lány tolakodásnak veszi az érdeklődését. Most azonban már nem bírja tovább, és a hódítás útjára lépett!

Hűha! Ez bizony a furfangos lánykérés…

Patrik 21 évesen már két gyermek apukája, és most nagy vallomással készült párjának, Nikinek. Egy alkalommal ugyanis megcsalta őt, de mielőtt feltárta titkát, megkérte barátnője kezét.  

Nem csak a húszéveseké a szerelem!

Éva a fellépései miatt évek óta egyedül él, de van egy férfi, aki iránt nem csupán barátságot érez.  Most eljött az idő, hogy bevallja érzelmeit Gábornak, akinek egy dallal is készült.

Rómeó készenn áll a házaséletre

Habár Rómeó és Anna rengetegszer buliztak együtt, sosem volt közöttük több puszta barátságnál. A fiúnak viszont "elege lett a sok diszkóból", és úgy érzi, Anna jó háziasszony lenne mellette. Eljött a vallomás ideje!

Barátság extrákkal vagy szerelem?

Tamás kizárólag „barátság extrákkal” viszonynak vélte az Orsival való kapcsolatát, viszont egy ideje elkezdett érezni valamit iránta. Most eljött az idő, hogy vallomást tegyen a lánynak, de a többszörös félrelépéseket is be kell vallania neki…

Joe: „Nem tudok nélküled élni!”

Úgy tűnik, Joe túl későn ébredt rá, hogy visszafordíthatatlan hibát követett el a párkapcsolatában. A férfi ki szeretné békíteni a feleségét, Nikit, aki viszont egyáltalán nem hajlandó megbocsátani Joe-nak.

Endre „nagyon szétszedné” Dórit

Endre a Facebookon két nőtípust különböztet meg: a „nagyon szétszedném” és „a nem mozgat meg bennem semmit”. Mivel Dóri az utóbbiba tartozik, azon nyomban bejelölte őt, hamarosan pedig egy ágyban kötöttek ki. A fiú viszont sokkal többet is el tudna képzelni a lánnyal…  

Nem túl gyors a menet?


szerző:
2018.04.23. 18:00
Nem túl gyors a menet?

Eszternek van egy fiú az életében, akit bár gyerekkora óta ismer, mostanában közelebb kerültek egymáshoz. Ám mivel a lány nemrég lépett ki egy hosszabb kapcsolatból, nem érzi úgy, hogy készen állna egy újabb szerelemre. De vajon mit szól hozzá, hogy a fiú már a családalapításon gondolkozik?

Barátok közt: ez volt az egyik legszebb szerelmi vallomás!

A híres sorozat egyik legromantikusabb és legcukibb szerelmi vallomását pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon láthatták a nézők. Ottó és Liza között egyre szorosabbá vált a kapcsolat, aztán a fiú egyszer csak kiöntötte Lizának a lelkét, és forrón megcsókolta a lányt.

Fekete Luca: „Nem érdemlem meg, hogy szeress!”

A lelkiismeret-furdalás annyira felemésztette a fiatal lányt, hogy bevallotta Milánnak az igazságot…

Patrik: „Rám szállt a csaj, és le*****tt”

Patrik egy ferde éjszaka alkalmával összegabalyodott egy lánnyal, ami persze nem is lenne nagy bökkenő egy fiatal fiúnál, kivéve, ha az említett lány a legjobb barátod szerelme. Patrik most elhatározta: bevallja bűnét.

Csak egy csók és más semmi?


szerző:
2018.04.13. 18:00
Csak egy csók és más semmi?

Zsoltnak egyetlen csók elég volt a szerelemhez, de mivel Beatrix jelenleg párkapcsolatban él, a fiú kénytelen volt lemondani a románcról. Most viszont összeszedte bátorságát, és randevút ajánlott a lánynak.

Beleszerettem a kolleganőmbe!


szerző:
2018.04.13. 18:00
Beleszerettem a kolleganőmbe!

Dávid már kiszemelte kolleganőjét, Petrát, de sosem mert kezdeményezni nála. Mivel azonban a lány nemrég szakított a párjával, a fiú úgy érzi, itt az alkalom a vallomásra!

Nem haragszik, pedig börtönbe juttatta a vallomás

Nem haragszik volt párjára, akinek vallomása börtönbe juttatta. A 12 évvel ezelőtti pénzszállító rablás vádlottja a börtönből üzent egykori szerelmének. Ügyében csütörtökön hozhatnak ítéletet.

 

Gyanús, ha a fiúgyermek sminkeli magát?

A 18 éves Balu régóta sminkeli magát, de ezt szülei mindig is csak egy múló tini hóbortnak tekintették. A fiú azonban most elhatározta magát, hogy bevallja másságát.

„Apu, a saját nememhez vonzódom”

Peti a keresztanyukájánál nevelkedett, és sosem kapott arra választ, hogy a szülei miért dobták el őt maguktól. Ráadásul a fiú hatalmas bejelentésre is készül, hiszen be szeretné vallani másságát édesapjának.

Vajon mit fog szólni az apuka?


szerző:
2018.03.27. 18:00
Vajon mit fog szólni az apuka?

Petra hatalmas vallomással készül édesapjának, Ferencnek, hiszen fel szeretné fedni előtte félve őrzött titkát: már nemcsak tervezi a mellnagyobbító műtétet, hanem konkrét időpontja is van. Sőt, két héten belül!

Varga Viktor őszinte vallomása: Tönkretette a szakítás!

Cinthya Dictator és Varga Viktor kapcsolata mindig is viharos volt, de a közelmúltban örülhettek a rajongók, hiszen úgy tűnt, újra nagy a szerelem köztük. Ám a hat év most talán véglet véget ért. Viktor terapeutához jár, aki segít neki átvészelni ezt a nehéz időszakot, ami nemcsak a lelkét, de a haját is eléggé megviselte.

Hajni: ˝Mióta hazudoztok a pofámba?˝

Angéla már épp készült bevallani, hogy mi van közte és Márk között, amikor váratlan csomag érkezett otthonába Hajninak címezve. 

A teljes adásért kattints IDE!

Újra megcsalt a párom?


szerző:
2018.03.14. 18:00
Újra megcsalt a párom?

Telefonnyomkodás? Éjszakai kimaradozás? Szandi egyre inkább arra gyanakodik, hogy párjának, Sanyinak szeretője van. Vajon a fiú ismét hűtlen volt barátnőjéhez?

Gyula: "Bocsáss meg nekem!"


szerző:
2018.03.12. 18:00
Gyula:

Gyula nagy butaságot követett el, ugyanis nemrég egy szexpartner kereső oldalra regisztrált. Most eljött az idő, hogy bevallja bűnét párjának, Krisztinának. Van még esély a boldogságra?

Alpár, a XXI. század költője

Alpár azért érkezett, hogy meghódítsa egykori osztálytársát, Krisztit, aki már diákkorában is megdobogtatta a szívét. A fiú most egy nem mindennapi, modern írással fejezte ki érzelmeit…

Az örök kérdés: létezik fiú-lány barátság?

Levi és Zsófi jelenleg kizárólag barátok, a fiú viszont egy ideje többet érez barátnője iránt. Most eljött az idő, hogy bevallja érzelmeit.

Perdülj táncra Buli Dorinával!

Attila szíve egy jó ideje már csak a Youtube sztárért, Buli Dorináért dobog. A szerelmes fiú már többször is megpróbálta felvenni a kapcsolatot a „buli királynővel”, de sajnos nem érkezett válasz. Most itt az idő, hogy bevallja neki érzelmeit, ráadásul a méltán híres dalt is elénekelhették közösen!

VV Soma erotikus álmokban is hódít

Viki gyengéd érzelmeket táplál VV Soma iránt, ráadásul intim álmai is voltak már a Való Világ győztesével. A lány alig várta, hogy végre-valahára személyesen is találkozhasson kedvencével.

Szegénységben nőtt fel a Barátok közt színésze

Várkonyi András és a sorozat többi színésze mesélte a Story Extrának arról, hogy milyen a pénzhez fűződő viszonyuk, és mire költenek a legszívesebben.

Ricsi: „Áldozd fel értem szívedet”

Ricsi hosszas szingli élet után úgy döntött, hogy hódítani fog. Kiszemeltjét, Renit gyerekkora óta ismeri, de az utóbbi években csak az interneten tartották a kapcsolatot. A lánynak még egy pajzán verssel is készült!

Bence: „Nem vagyok az a csúnya típus”

Bence szerint nem létezik olyan lány a világon, aki ellen tudna neki állni. A fiú ki is használja jóképűségét, és az sem zavarja, hogy barátnője van. Sőt, tizenöt alkalommal csalta meg Esztert. Most eljött az idő, hogy mindent bevalljon barátnőjének.

Márk bevallja, hogy mit tett Jánossal

Ahogy Hajnit hallgatta, a lelkiismeret-furdalása egyre csak erősödött, míg végül elárulta, hogy valójában hogyan sérült meg János.

János magára haragította Hajnit

"Megnyerted a pénzt a főzősulihoz, és kaptál egy hivatalos meghívót az ünnepélyes átadóra, amit én lehet, hogy eltitkoltam kicsit így előled?"

A teljes adásért kattints IDE!

A 28 éves szűz színésznő vallomása

A Petőfi-díjas, sokszorosan kitüntetett művésznő maga írt levelet a szerkesztőségünknek, melyben részletesen taglalja, miért tartja fontosnak, hogy élete talán legintimebb titkáról lerántsa a leplet.

Téveszmék miatt cselekedhetett a körúti robbantó?

Egy fejébe szerelt chippel irányította valaki a gondolatait – ezzel védekezett a Teréz körúti robbantással vádolt férfi, akinek korábbi vallomását szerdán az első tárgyalási napon a bíró olvasta fel.

Megmutattuk, hogyan várja Horváth Éva első gyermekét

Horváth Éva tizennyolc éve él a média körforgásában, akkor került a köztudatba, amikor megnyerte 1998-ban a Miss World Hungary szépségversenyt, azóta számos férfimagazin címlapján domborított, szerepelt a Barátok köztben, a Szombat esti lázban, a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben és számos műsort vezetett, például a Reggelit az RTL-en. Egy évvel ezelőtt pedig élete legboldogabb hírét is megosztotta velünk, ugyanis anyai örömök elé nézett.

Piros eljátszotta a maradék esélyét?

Richárd nem tudta megakadályozni Piros vallomását. A lány berontott a nappaliba, hogy kiadja magából érzéseit és gondolatait. Az egyetlen ember, aki örült ennek a jelenetnek, az Lili volt...

A teljes adásért kattints IDE!

Rékasi Károly vallomása: „Előre kell nézni”

A színész 2015. június 30-án szenvedett balesetet, amikor motorjával egy személyautót előzött. Megsérült a lába, a feje és a gerince is. Két évvel ezelőtt elmesélte a Fókusznak, hogy még lábadozik, és hiába állt munkába, az orvosai mégis kényszerpihenőt fújtak.

Kornél vallomást tesz Pirosnak...

A lány semmit sem sejtett abból, ami szerelmével történt az elmúlt órákban. Ráadásul Kornél sem árulta el neki az igazat arról, hogy hova kellett hirtelen mennie. De most eljött az igazság pillanata!

Kornél: ˝Én szerelmes vagyok beléd!˝

Eljött az ideje, hogy nyíltan és őszintén beszéljenek érzelmeikről a fiatalok. Vajon ez elég ahhoz, hogy végre egymásra találjanak?

A teljes adásért kattints IDE!

Dalma:

Dávid és Dalma vacsorája Tamara miatt kissé érdekesre sikerült, azonban a doktornő mindenképp el akart mondani valamit Dávidnak. Az autóban végül bevallotta, hogy nem Dáviddal van a baj, ugyanis nemcsak őt, de senkit nem talál vonzónak, mert aszexuális.

Piros: „Jézusom, mindjárt elájulok!”

Lehel elárulta Pirosnak, hogy Kornél virágcsokrokat szokott küldeni valakinek a kórházba. A virágbolt tulajdonos hiába is próbálta meg kideríteni a titokzatos illető kilétét, többszöri felszólítás után el kellett hagynia az épületet…

A teljes adásért kattints IDE!

Márk beismeri, hogy rá van kattanva Angélára

János nem hagyja békén barátját, mert szeretné kiszedni belőle az igazságot. A küldetés sikeres volt, Márk megtört és bevallott mindent!

Anett: „Én többet érzek irántad”

Anett a kiszemeltjét, Tomit szeretné meghódítani. A fiatalok egy buliban találkoztak, ahol „kevergettek a földig”, de a mai napig csakis barátság van közöttük. Anett viszont rájött arra, hogy nem elégszik meg a puszta haversággal....

Kornél intim randit tervezett Pirossal...

Hosszú tétovázás után Kornél végül rászánta magát, hogy elhívja Pirost egy randira. A fiatalok nagyon örültek egymásnak, de nem igazán tudták leplezni zavarukat.

A teljes adásért kattints IDE!

Két legyet egy csapásra


szerző:
2017.12.19. 18:00
Két legyet egy csapásra

Robi egy őszinte vallomással készül a nővérének, Beának, hiszen már elérkezettnek látja az időt arra, hogy bevallja másságát. Sőt, jelenlegi párját is be szeretné mutatni a testvérének...

Márk elárulta Noéminek, hogy mit érez Angéla iránt

Úgy tűnik, Noémi közelebb hozta Márkot és Angélát egymáshoz, hiszen a zenei producer egy új oldalát ismerhette meg a legidősebb Erdész lánynak.

A teljes adásért kattints IDE!

Karola bevallja súlyos betegségét Hajnalnak

Miután Karola kisebb balesetet szenvedett otthon, aminek véres nyomait nem tudta eltüntetni időben, kénytelen volt beismerni Hajnalnak, hogy mekkora a baj. Hiszen Hajnalt nem könnyű lerázni...

A teljes adásért kattints IDE!

Könnyes szerelmi vallomás


szerző:
2017.12.15. 18:00
Könnyes szerelmi vallomás

Tamás a kolleganőjébe, Szandiba szeretett bele, akivel a kapcsolata „viszonylag jó, de vannak benne bizonytalanságok”. Szerinte ugyanis a párja nem érzi a törődését, pedig mindent megtesz Szandi boldogságáért. Így Tamás most azért érkezett, hogy bebizonyítsa a lánynak: ő élete szerelme!

Péter szíve a föld felett lebeg

Péter szívét egy hölgy, Erzsi dobogtatja meg. A férfi a múlt heti szerelmi kaland után döbbent rá arra, hogy többet szeretne, és akár egy komoly kapcsolatnak is örülne. Péter egy hatalmas, szív alakú léggömbbel érkezett a stúdióba…

Hajnal és János szerelmet vallottak egymásnak

Az érzelmeit (eddig) titkoló srác alig hitt a fülének, amikor meghallotta Hajnal szavait, de amint magához tért a döbbenetből, viszonozta a lány szerelmi vallomását.

Vége! Kornél elviszi igazi otthonába Pirost

A félreértésekkel teli és a se veled, se nélküled kapcsolat után az álruhás gondnok végre rászánta magát, hogy megmutassa Pirosnak igazi arcát. A lányt teljesen lesokkolta az igazság...

A teljes adásért kattints IDE!

Nádai Anikó és Aurelio bevallották: együtt vannak!

Sokakat meglephettek a bejelentésükkel, azonban a páros ezzel nem foglalkozik. Most először meséltek a kapcsolatukról és a sorsfordító helyzetről, ami összehozta őket.

János bevallja, hogy tudott Angéláról...

A srácot annyira gyötörte lelkiismeret-furdalása, hogy úgy döntött kockáztat, és mindent bevall Hajnalnak. 

A teljes adásért kattints IDE!

Karola átlát Angélán?


szerző:
2017.11.24. 20:30
Karola átlát Angélán?

Úgy tűnik, már van, akinek feltűnt a legidősebb Erdész lány gyanús viselkedése. Vajon ebből hogy magyarázza ki magát?

Guszti szerelmet vall Pirosnak!

Évekig cipelte titkát teherként a lovászfiú. De most eljött az idő, amit egy szerencsétlen véletlennek köszönhet: felfedte érzelmeit szíve választottjának.

A teljes adásért kattints IDE!

Az apa az Anikó Show-ban szembesült lánya titkos munkájával

Gabi táncosként tevékenykedett, de egy idő után „egyre jobban kibővült a repertoárja”, így jelenleg webkamerán szórakoztatja az éppen odaklikkelő férfinézőket, akik kiéhezve lesik az erotikus táncot lejtő Gabit. Bár a lány családjában mindenki tisztában van Gabi foglalkozásával, édesapja ezidáig nem tudott róla…

Nem minden a hírnév és a csillogás

Krisztofer mindig is hitt a fiú-lány barátságban, egészen odáig, míg bele nem szeretett a legjobb barátjába, Ginába. Mikor azonban a fiú megnyert egy tehetségkutatót, Gina szerint Krisztofer úgy elszállt magától, hogy nagyképűsége miatt nem is kereste a társaságát. A fiú most egy romantikus dallal vallott szerelmet a lánynak, aki nem bírta ki könnyek nélkül...

Márk bevallja, hogy kivel csalta meg Hajnalt?

A lány mindent megtesz azért, hogy kiderítse, ki tette tönkre az életét és az álmait. Mivel a nyomok eddig nem vezettek sehova, úgy döntött, egyenesen rákérdez Márknál. Íme a válasz...

 

A teljes adásért kattints IDE!

Visszavették Kevin Spacey Emmy-díját

Tegnap robbant a hír, hogy a színész 30 évvel korábban, részegen, szexuálisan zaklatta Anthony Rappet, majd nem sokkal később Spacey a nyilvános bocsánatkérés mellett, homoszexualitását is bejelentette. Nem sokkal később bejelentették, hogy a botrány hatására, népszerű sorozata, a Kártyavár, a 6. évaddal véget ér.

Ez egy felolvasott üzenetbe bújtatott szerelmi vallomás?

János, a jegyesek legjobb barátja komoly feladatot kapott a vőlegénytől: át kellett adnia Márk szívhez szóló sorait Hajnalnak, aki teljesen meghatódott a romantikus szavaktól és a gondosan előkészített meglepetéstől. Vajon kinek az érzelmei törtek most a felszínre?

A teljes adásért kattints IDE!

VALLOMÁS: a Survivor után nem tudták folytatni kapcsolatukat

Gergő és Anita együtt éhezett és küzdött a Survivorben, a képernyőkön keresztül lángolt köztük a szerelem. Kapcsolatukat a való életben is folytatták, de aztán mégis a szakítás mellett döntöttek. Hogy, mi történt valójában? Azt Anita árulta el a Fókusz riporterének!

Megrendítő vallomás: Évekig küzdött Pataki Zita, hogy gyermeke lehessen

Érzelmi hullámvasút, a világgá kiáltandó boldogságtól a csendes letargiáig talán ez jellemzi legpontosabban a lombikbébi program lelki oldalát. Pataki Zita kolléganőnk és férje valahogy így érezhette magát az elmúlt években.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-09-13


szerző:
2017.09.13. 17:20
Zoé összezavarodik, és megcsókolja Gábort

Amikor este Totó az összegyűlt lakók előtt megalázza a testvérét, amikor Zoé bemutatja az új fitneszvideóját, Gábor az, aki megvigasztalja a lányt, és Zoé meghatottan megcsókolja Gábort.

Ervin verssel vallott szerelmet Erzsinek

Ervin nemcsak rózsacsokrot hozott Erzsinek, de egy verssel is készült, aminek a címe: Bébimnek.

Zsolt szerint az Ágival való kapcsolata egy

Ági még csak 23 éves, de már három gyermek boldog édesanyja. Jelenlegi párjával nincs túl jóba, és bár már nem szerelmes gyermekei apjába, szeretné helyrehozni vele a kapcsolatát. Zsolt bevallotta, hogy nagyon keveset van otthon, de nem igazán értett egyet Ági véleményével...

Előző rész (2017. augusztus 31.)

Roland nem örül a reggeli hírnek, miszerint Evelin Danival Hawaii-ra megy. Joe reggel beállít a fodrászatba, hogy levágassa a haját és újra lássa Tamarát. Karola szerelmet vall Szilárdnak, és hogy ne veszítse el, lemond a nyitott kapcsolatról is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!