KERESÉS search-close

valóságshow veteránok

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "valóságshow veteránok"

Top 9 - Baukó Éva híres hempergése

Padlót fogni egy győztes párbajtól is lehet. Az biztos, hogy Baukó Éva ValóVilágos fetrengéseit egy partra vetett bálna is megirigyelhette volna! Baukó Éva a padlóról mindig felállt, és többször tért vissza, mint a Terminátor, de akárcsak a VV4-ben, mai Toplistánkon sem sikerült a csúcsra hemperegnie!

 

Top 2 - Kognitív disszonancia: VV Attila a kubai macsót oktatja

A VV5 győztese, Attila tanári módon játszotta ki a mester és tanítványa kártyát, és ehhez megtalálta a tökéletes partnert is. Találkozásuk vége pedig egy olyan jelenet lett, ami simán belekerülhetett volna egy "B" kategóriás karate filmbe is.

Top 4 - Az ország Győzikéje és az ő Buksija

A listánk negyedik helyén álló salgótarjáni család története egészen egyszerűen sokkolta a nagyérdeműt, főszereplője pedig bebizonyította, hogy igazi showman. Folyamatosan nézettségi rekordokat döntött a Győzike show, és az egész ország pontosan tudta, mi történt az előző részben – még akkor is, ha sokan nem is merték bevallani, hogy nézik.

Top 5 - A házasság első látásra megvolt, a szimpátia sokadikra sem jött össze

Egy világ omlott össze Ritában, amikor megpillantotta jövendőbelijét, akivel a házasságkötés előtt sosem találkozott. A házasság első látásra megvolt, a szimpátia azonban sokadikra sem jött össze. Az asszony csalódottsága pedig olyannyira átlépett minden határt, hogy komolyan aggódni kezdtünk a fiatalasszony mentális egészségéért.

Top 6 - A VV4 legnyálasabb pillanata: Gombi hazatelefonál

A ValóVilág 4 macsója úgy pityergett barátnője után, mint egy gyámoltalan kisgyerek első napján az óvodában. A szívkirály érzelgős hívása a hardcore VV rajongók fantáziájára is intenzív hatást gyakorolt: csak úgy ontották a paródiákat.

Top 7 - Gáspár Lacit meglepte, hogy a dzsungelben csak pottyantós WC van

Hiába a trópusi klíma, Gáspár Laci ereiben szinte megfagyott a vér, mikor rádöbbent: a dél-afrikai dzsungelben nem lesz módja angolosan távoznia a WC-re, csak "pottyantósan". A 2014-es Celeb vagyok, ments ki innenben Aurelio oldalán brillírozott, és aranyköpések egész sorával bombázták meg a gyanútlan nézőket.

Top 8 - Alekosz, a görög hősszerelmes

A romantikus lovagkorban nem udvaroltak úgy, mint ahogyan azt Alekosz tette a ValóVilág negyedik szériájában. Mégis mindig csődöt mondott. Aztán saját párkereső showj-ában meghódította a VV ötödik szériájában szereplő Veronikát. Listánk nyolcadik helyére Alekosz szintlépése került.

ValóVilág 5 - Beszavazó show 11-09-23

ValóVilág5 Beszavazó show: Az eddigiektől eltérően egy rendkívül higgadt beszavzó show-n dőlt el, hogy melyik veterán valóságshow hős költözöthetett be.

Harcoló amazonok és rutinos valóságshow veteránok

A pénteki Való Világban a veterán valóságshow hősök juthatnak főszerephez, és nem csak azért, mert jelentős tapasztalatot gyűjthettek. Hanem azért is, mert aki bevonul a Villába, talán a már bejutott amazont is meg tudja szelídíteni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való