KERESÉS search-close

való világ powered by big brother

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "való világ powered by big brother"

Véget ért a Való Világ powered by Big Brother!

Tegnap este fináléjához ért az RTL Klub valóságshow-ja. Lezárult egy időszak, és ez műsorvezetőinket is érzékenyen érintette. Lássuk, ők hogyan búcsúztatták a műsort!

Ki lesz a befutó a ValóVilágban?

Harminchat millió forint azért tényleg elég lehet, hogy valaki újraformálja az életét. A ValóVilág főnyereményét vasárnap elviszi az egyik játékos. Mindegyikük tudja már, hogy mire költené a pénzt. A Fókusz stábja annak járt utána, hogy az eddig kiesett játékosok kinek drukkolnak, és mit éltek át a győzelemért folytatott harc közben.

 

101 napja tart a Való Világ powered by Big Brother

101 napja tart a Való Világ powered by Big Brother játéka. 101 napja láthatjuk Nádai Anikót, Istenes Bencét, Győzikét és Auréliót műsorvezetőként brillírozni, a játékosokat pedig küzdeni a rekord összegű főnyereményért. Arra kértük a már kiesett játékosokat, hogy csillogtassák meg jósló tudományukat. Lássuk szerintük kik kerülnek a top háromba és ki lesz az, aki mindent visz.

ValóVilág: Az események felgyorsultak

Már csak másfél hét és eldől kié a harminchatmilliós álomnyeremény. Alighogy vasárnap Dávid visszatért a Villába a hármas párbajról máris Attila került veszélybe. Kiválasztottként néhány óra múlva ő dönti el kivel méretteti meg magát, hogy versenyben maradhasson a véghajrában.

VV ZSOLTI:

Vasárnap ketten is elbúcsúztak a Való Világ powered by Big Brother játékától. Most már csak hatan vannak versenyben a 36 milliós fődíjért, Zsolti mégsem érzi magát vesztesnek és azt is elmondja miért:

VV MICI:

Vasárnap ketten is elbúcsúztak a Való Világ powered by Big Brother játékától. Kevesebben vannak bent, mint kint. Micit sikerült a nagy lelki sokk közepette megkérdezni arról, mit bánt meg a Villában, ha egyáltalán volt ilyen.

VV GIGI: A mostani villalakók túlságosan bevállalósak

A ValóVilág 4-ben testvérével, Bécivel feltűnt Gigi szerint a jelenlegi villalakók teljesen más taktikát követnek, mint azt ők tették hat évvel ezelőtt.

Újabb fordulópont a valóságshowban

Múlt héten újabb fordulópontok történtek a Való Világ powered by Big Brotherben. Szerdán kiderült, kik lesznek a következő párbaj főszereplői, hiszen Evelin Atit választotta ellenfeléül. Vasárnap pedig összecsapott a két villalakó. Mi is ott voltunk, szóval mutatjuk is, mi történt a párbajon valamint azt is, hogy hogyan viselte a kiesett játékos a vereséget!

Győzike és Aurelio a Fókusz kihívásában bizonyítottak

Egy kőkemény próbatételre invitáltuk a BeleValó műsorvezető-párosát. Győzike és Aurelio szeretik kritizálni egymás műsorvezetői teljesítményét. Úgy döntöttünk, hogy pontot teszünk az ügy végére, és majd mi eldöntjük, hogy ki a jobb.

Lóri nélkül folytatódik a harc a 36 millióért

Lóri nélkül folytatódik a harc a 36 millióért. Vasárnap pedig ismét párbajra számíthatunk, aminek egyik főszereplője, már biztosan a vasárnap kiválasztott Geraldin lesz.
 

A nagy csata!


szerző:
2016.10.07. 17:25
A nagy csata!

Újra eltelt két hét, vasárnap ismét Való Világ powered by Big Brother-párbajra virradunk majd. Ezúttal két ősellenség fog farkasszemet nézni a stúdióban: Lóri és Dávid.

Story Extra 2016-09-26


szerző:
2016.09.26. 16:50

Story Extra 2016-09-23


szerző:
2016.09.23. 16:55

Story Extra 2016-09-21


szerző:
2016.09.21. 16:55

Fókusz 2016-09-20


szerző:
2016.09.20. 17:25
Istenes Bence Németországra gyúr?

A Való Világ powered by Big Brother és az X-Faktor műsorvezetője nemrég különös képek posztolásába kezdett a közösségi oldalán, melyből ismét kiderülhetet számunkra, hogy Bence az örök nyughatatlanok táborát erősíti és amiből arra is rálehet jönni, hogy mivel tölti a szabadidejét újabban a sztár.

Így látják a kintiek a szerelmi szálakat a Villában

Még nincs két hete, hogy beköltöztek a lakók, máris több kapcsolat is flörtnek tűnik. De mit szólnak a veszedelmes viszonyok születéséhez a kint maradt rokonok, barátok? Mit érezhetnek a villalakók, és mit látunk mi kintről?

 

 

 

ValóVilág előtt és után

„Itt a lét a tét” – így szól a ValóVilág főcímdala. És valóban: aki ügyesen bánik a hirtelen jött ismertséggel, teljesen új életet kezdhet. Megnéztük, mi a helyzet azokkal az egykori VV-sekkel, akikről a mai napig hallunk, és akiket az egész ország szeret.

Istenes Bence különös gyereknevelési tippjei

A sztárapuka közösségi oldalán egy aranyos képet osztott meg a követőivel, ami elárulja, hogyan is tölt el egy délutánt kisfiával. A fotó pedig magáért beszél: apa és gyermeke között nagy az összhang!

Vivi receptjét csak a legbátrabbak próbálják ki!

Vivi és Zsófi édességre vágytak, azért elhatározták, hogy tejberizst készítenek. Miután ez a terv kudarcot vallott, inkább a rizsfelfújtnál maradtak. A többiek először kétkedve figyelték a lányokat, később viszont nagy boldogan falatozak a desszertből... egészen addig, amíg Vivi színt nem vallott, hogy miből készült.

A Soma-Mici háborút végül már Dávid sem bírta idegekkel

Az előző esti buli veszekedése Mici és Soma között másnap reggel tovább folytatódott. Az adok-kapokból végül nem az "ellenfeleknek", hanem Dávidnak lett elege. Az asztalra csapva parancsolt a többiekre, hogy fejezzék be.

Soma a könnyeivel küszködve menekült a viták elől

A Micis vita után Soma teljesen magába zuhant, és sírva a fürdőszobába menekült. Hiába próbálták megnyugtatni, nem igazán sikerült senkinek. Végül megpróbált a sufniba zárkózni, de ott Viki próbálta meg kiszedni belőle, hogy mégis mi a baja igazából.

Ha buli van, akkor a legtöbbször elkerülhetetlenek a veszekedések. Dina és Dávid is komoly vitába mélyedtek, miután a lány Dávid arcába vágta, hogy egy kétszínű embernek tartja. Persze, erre Dávidnak is megvolt a válasza.

Mici és Soma is összecsaptak a buli hevében

A partizás közben nemcsak Dávid és Dina feszültek egymásnak, Mici és Soma is összekülönböztek - miután a srác lesmárolta volna Evelint. Annak ellenére, hogy a lány először megbeszélte volna a dolgot, végül mégis balhé lett a dologból. Mici még a poharat is kicsapta Soma kezéből, úgy szedték szét őket a többiek.

Fókusz 2016-09-01


szerző:
2016.09.01. 17:25
Istenes Bence a rendőrök kezére került!

A műsorvezető éppen egyik jóbarátjával furikázott a városban, amikor hirtelen megállították őket. Hogy mi lehetett az oka? Most kiderül!

Fókusz 2016-08-29


szerző:
2016.08.29. 17:25

Istenes Bencéék zabálnivalók!


szerző:
2016.08.29. 14:30
Istenes Bencéék zabálnivalók!

A műsorvezető és párja olyan képet osztottak meg Bence közösségi oldalán, amitől elállt a szavunk, és az is biztos, hogy ha meglátod, te is ilyen fotót akarsz majd!

Ezekkel a műsorokkal indítja őszi televíziós évadát az RTL Magyarország

Az RTL Magyarország 2016 őszén is számos vadonatúj és megújult műsorral készül. A legtöbb saját gyártású produkció a csatornaportfólión belül ezúttal is az RTL Klubon és az RTLII-n lesz, film- és sorozatpremierekkel pedig elsősorban a Cool készül.

Béci és Gigi hihetetlen dologba vágtak bele!

Már öt éve, hogy a ex-villalakó testvérpár vendége volt a Fél Kettő műsorának. Béci és Gigi igen jó hangulatban voltak, de ez nem is csoda, ugyanis megszervezték első tánctáborukat, ahova a náluk tanuló diákok mehettek. Hogy mi történt ott, és mennyire élvezték a tábort, itt megnézheted:

ValóVilág kvíz- Lássuk, mennyire vagy képben! (péntek)

Augusztus 27-én indul a ValóVilág powered by Big Brother, ezért arra gondoltunk, hogy veletek együtt elevenítjük fel az előző ValóVilág szériák legnagyobb pillanatait! Kezdjük a sort a ValóVilág7-tel, ami rengeteg felejthetetlen pillanatot adott nekünk. Lássuk, mennyire emlékszel Robinra, Fannira, Dennisre, Macira vagy éppen Dórira!

Nádai Anikó kisfia, Patrik ma ünnepli első születésnapját

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon született meg az Éjjel-Nappal Budapest egykori főszereplőjének a babája. A gyönyörű kisfiú, Patrik 3900 grammal és 57 centiméterrel érkezett a világra, mindenki nagy örömére.

ValóVilág kvíz - Lássuk, mennyire vagy képben! (csütörtök)

Augusztus 27-én indul a ValóVilág powered by Big Brother, ezért arra gondoltunk, hogy veletek együtt elevenítjük fel az előző ValóVilág szériák legnagyobb pillanatait! Kezdjük a sort a ValóVilág7-tel, ami rengeteg felejthetetlen pillanatot adott nekünk. Lássuk, mennyire emlékszel Robinra, Fannira, Dennisre, Macira vagy éppen Dórira!

VV Anett: Eljegyezték, pedig azt hitte, párja nem akar megházasodni

A Való Világ harmadik szériájából megismert Béres Anettet hosszas szerelmi kudarcok után végre eljegyezték. Hihetetlen, de már 12 éve annak, hogy a nem túl szégyenlős szőkeséget megismerhette a nagyközönség. De vajon mi a helyzet a többi VV szereplővel, kik házasodtak meg, és milyen sikerrel?

ValóVilág kvíz - Lássuk, mennyire vagy képben! (szerda)

Augusztus 27-én indul a ValóVilág powered by Big Brother, ezért arra gondoltunk, hogy veletek együtt elevenítjük fel az előző ValóVilág szériák legnagyobb pillanatait! Kezdjük a sort a ValóVilág7-tel, ami rengeteg felejthetetlen pillanatot adott nekünk. Lássuk, mennyire emlékszel Robinra, Fannira, Dennisre, Macira vagy éppen Dórira!

Istenes Bence új szerepben próbálta ki magát?

Az X-Faktor műsorvezetője úgy tűnik, sosem nyugszik, mindig újabb tapasztalatokat gyűjt, kíváncsi vagy ezúttal mit művelt? Eláruljuk!

Ünnepelj velünk!


szerző:
2016.07.26. 19:00
Ünnepelj velünk!

Sorra vettük, mivel foglalatoskodnak mostanában az Anikó és az Anna nevű hírességeink: Nádai Anikó új projektjére pihent rá, míg Kelmen Anna a tűzzel játszva készült a nyárra. Pásztor Anna sosem nyugszik, VV Anikónak pedig nagy tervei vannak.

VV Dennis nem tud leállni


szerző:
2016.07.26. 18:00
VV Dennis nem tud leállni

Vérszemet kapott VV Dennis: mióta elkezdte, nem tud leállni a tetoválásokkal. Egyre többet és többet akar, és a fejébe vette, hogy egy centi se maradhat tinta nélkül a testén. Az egykori villalakó azt is megengedte, hogy a Strory Extra stábja ott legyen, amikor ketten varrják a testét, mert ugye egyszerre egy tetoválás neki nem elég.

ISTENES BENCE: Ez a kedvenc VV-pillanata

Bence már tapasztalt a valóságshow-k terén – két évadot is levezényelt Lilu társaságában. Tapasztalatai és élményei akadnak is bőven. Nádai Anikó lesz a társa a műsorban, akit biztosan nem kímél majd Bence – már ami a poénkodást illeti.

Fókusz 2016-07-22


szerző:
2016.07.22. 18:55
Megvannak az új műsorvezetők!

Nádai Anikó és Istenes Bence párosa fogja vezetni a ValóVilág powered by Big Brothert. A ValóVilág minden idők legsikeresebb magyar valóságshowja volt. Nádai Anikó nagy izgatott az új lehetőség miatt. Mint mondta, bár a Farm műsorvezetőjeként már szerezett hasznos tapasztalatokat, de a valóságshow műfaja az, ami igazán közel áll hozzá. Istenes Bence is örömmel vág neki a közös munkának: azt mondta, biztos benne, hogy ezúttal is szórakoztató és fordulatokkal teli valóságshow vár a nézőkre. A ValóVilág powered by Big Brother ősszel indul az RTLII műsorán.

LEHULL A LEPEL: Ők lesznek a ValóVilág powered by Big Brother műsorvezetői!

Újabb lehetőséget kapott Nádai Anikó az RTL Klubtól! Az egykori valóságshow-hőst választották Istenes Bence mellé a hamarosan induló ValóVilág powered by Big Brother műsorba műsorvezetőnek.

Együtt izzadtunk a ValóVilág bombázóival

Öt éve, hogy az ex-villalakó lányok, Anikó és Gigi megmutatták, hogyan is kell formába hozni magunkat. Igaz, fogyniuk egyáltalán nem kell, de az alak-, izomformálás sohasem árthat.

VV Attila hobbija majdnem az életébe került

A ValóVilág ötödik szériájának győztesére rálőttek. Majdnem tragédiába fulladt egy szokásos esti program.

EXTRÉM: Elkezdődött a ValóVilág válogatója!

Extrém figurák, világmegváltó gondolatok, alfahímek és szépfiúk. Ott voltunk a ValóVilág powered by Big Brother válogatóján!

Benned rejtőzik a Való Világ powered by Big Brother győztese?

Ha habozol még a jelentkezéssel kapcsolatban, ezt a tesztet neked találtuk ki! Klikk tovább, és mindenre fény derül! Ha már elszántad magad, itt jelentkezz!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való