KERESÉS search-close

vakáció

95 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vakáció"

Paris Hilton felbontotta eljegyzését!

Chris Zylka aspeni vakációjuk közepén kérte meg a milliárdos hotellánc-örökös kezét. Mára azonban a csodás szív alakú ékszert, ami majdnem kétmillió dollárt ér, már nem láthatjuk Paris ujján.

Családi vakációra indultak a párok

Amikor egy család vakációzni indul, létfontosságú, hogy minden csomag beférjen az autóba, és semmi ne maradjon otthon. A párok első kihívás az volt a játék során, hogy minél rövidebb idő alatt bepakolják a nyaralás összes létfontosságú hozzávalóját az autóba.

Sáfrány Emese a nyaralásán is örök gyerek marad!

Sáfrány Emese is eljutott a tengerhez - a légtornász a hétvégét már Korfun élvezte ki. Pont időben menekült el a budapesti esős időből a napsütésbe.

VAKÁCIÓ Kiss Ramónáék úgy nyaraltak, mint az igazi olaszok

Hatalmas kártyapartik, nagy család és igazi olasz ízek. Így telt Kiss Ramónáék nyaralása, akik összeszedték a család apraja-nagyját és elutaztak velük Toszkánába. Rami azt mondta, kellett ugyan néhány nap, hogy mindenki elhiggye, itt minden a pihenésről szól, de utána gyorsan belerázódtak a hamisítatlan olasz életérzésbe.

Esküvő helyett családi nyaralás

Kiss Ramóna és Lékai Máté a festői szépségű Toszkánában sokunk álmát élte át, amikor szüleikkel és testvéreikkel kibéreltek egy szép nagy házat és egyelőre esküvő helyett itt építették családjaikat. A romantikus nyaralásról, amikor a műsorvezető már tudta, hogy babát várnak, mutatjuk az exkluzív felvételeket!

Nyaralni megy Orbán Viktor?

Titokzatos képek kerültek fel Orbán Viktor Facebook-oldalára. Először a német kancellárral volt látható egy nagy Ó betű kíséretében, majd egy újabb találkozóról került ki kép és most már az IÓ szótöredék olvasható. A miniszterelnök oldalának legtöbb követője szerint napokon belül a vakáció szót írják majd ki, de sajtófőnöke kérdésünkre nem árulta el, Orbán Viktor mikor és hol nyaral majd.

Autó elé fordult a biciklijével

Tizennégy éves vakációzó fiút ütöttek el tegnap Csongrádon. A gyerek biciklijével balra akart kanyarodni, de valószínűleg nem nézett körül alaposan. Az autó elé fordult, zúzódásokkal vitték kórházba a mentők. A rendőrség statitsztikái szerint a gyermekeket érintő balesetek egyharmada a nyári szünet alatt történik.

 Így vakációztak gyerekkorukba hírességeink

Sokunk számára a felhőtlen nyarak véget érnek az iskola befejeztével, és a felnőtt élet kezdetével, bizonyára így voltak ezzel hírességeink is, akik most velünk együtt emlékeznek vissza a gondtalan vakációkra.

 

Áció, káció, akáció, vakáció!

Véget ért a tanév, kezdődik a két és fél hónapos nyári vakáció több mint egymillió diáknak. Az iskolák egy részében már ma megtartották a ballagást. Aki tud, családi nyaralást szervez, vagy amíg a szülők dolgoznak, táborba küldik a gyerekeket vagy a nagyszülőknél töltik az időt.

Los Angeles-be ruccant ki a modell!

Kaló Jennifer családjával Los Angelesbe ruccant ki: a modell szuper képeket töltött fel a kis nyaralásról. kisfia, is élvezi a jó időt a tengerparton a fotók alapján - egy felhőtlen pillanatot pedig a belvárosban sétálva osztott meg közösségi oldalán.

Lélegzetelállító élmények: mutatjuk, hol nyaraltak a Barátok közt színészei!

Úgy tűnik, idén nyáron mindenkinek teljesült az álma!

A Barátok közt színésznője már többször elmenekült az oltár elől

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja felelevenítette a sorozat záróepizódjának fontos momentumait. Kiderült, hogy rengeteg elvarratlan szállal zárult a Mátyás király tér élete, illetve maguk a szereplők gondolkodtak hangosan, hogy mi is lesz a karakterükkel később. Pont úgy, mint Mérai Katalin is az általa alakított Juliról mesélt, mikor elárult egy nagyon bensőséges titkot a magánéletéről.

Szexi fürdőruhás villantások: így nyaralnak a hírességek!

Már javában tart a nyár és a rekkenő hőséget legkönnyebben vízparton vagy egy medencében csobbanva lehet átvészelni! Gyönyörű hírességeink sem tesznek másképp, s közben fantasztikus alakjukat is megvillantják a nagyérdeműnek!

Hűha! Te már láttad a Barátok közt színészének szexi fotóját?

Pribelszki Norbi pontosan tudja, milyen képpel kell megörvendeztetni a rajongókat…

Nem bírnak magukkal a Barátok közt macsói

A Barátok közt színészei már jól megérdemelt szabadságukat töltik, ám a sorozat macsói úgy gondolták, egy napsütéses délután összeverődnek és csinálnak valami igazán férfiasat. Hogy, mit csinál a négy jó barát Jani, Norbi, Balázs és Peti? Kiderül a riportból!

Idén is hihetetlen kalandra készül a Barátok közt Nagy Alexája!

A színésznő, mint minden évben, most is Ázsia felé veszi az irányt, de tervei között egy különleges kiruccanás is helyet kapott.

Merre vakációznak a Barátok közt színészei?

A Barátok közt szereplői számára eljött a vakáció ideje: többen nagy utazást terveznek, de van, aki csak belföldön pihen. De mit várnak a legjobban a nyaralástól? Minden kiderül a riportból!

A Barátok közt színésznője egyedül megy nyaralni!

A Barátok közt színésznője számára a két évvel ezelőtti vakáció teljesen másképp alakult, mint a többi, a szokásos néhány napos balatoni pihenés mellett ugyanis egy kalandos külföldi út is várt rá. A sorozat sztárjait nyári terveikről faggatta a Reflektor.

Fókusz 2017-07-05


szerző:
2017.07.05. 18:55
Tóth Gabi:

A Tóth lányok nem vesztegetik az idejüket. Vera és Gabi épp hogy hazaértek a soproni VOLT fesztiválról, máris továbbálltak, és Horvátországban süttetik a hasukat.

Exkluzív: A Barátok közt színésze nagy titkot árult el nekünk!

Józan Lacinak mától elkezdődött a hivatalos vakáció, amit nem egyedül fog tölteni. Elmesélte nekünk, hova utazik és kivel!

Így nyaral idén Józan Laci

A színész elmesélte nekünk, hogy idén hova utazik, és azt is, hogy kivel. 

Rossz idővel indult a vakáció

Esővel és lehűléssel indult az idei nyári szünet. A hetek óta tartó szárazság és hőség után pénteken, a vakáció első napján szinte az egész országban esett, és több fokot visszaesett a hőmérséklet. A tanév végével a főszezon is beköszöntött a Balatonnál, a tóparti strandok és sétányok mégis üresek voltak.

Kitört a vakáció


2017.06.15. 18:24
Kitört a vakáció

Kitört a vakáció, péntektől  11 hétig nem kell iskolába menni. Van, aki a nagyszülők segítségét kéri ilyenkor, más a munkahelyére is beviszi a gyerekét. A szakemberek szerint csak azokat a gyerekeket szabad otthon hagyni felügyelet nélkül, akik elég érettek rá, és őket is alaposan fel kell készíteni a hirtelen jött önállóságra.

 

Veszélyesek a szünidei balesetek

Másfél hét múlva jön a vakáció az általános iskolákban. A nyári szünet alatt kétszer annyi baleset éri a gyerekeket, mint iskolaidőben - mondják a rendőrök. Közlekedés közben, de a játszótéren és otthon is több a baleset ilyenkor. Az sem jelent feltétlen biztonságot, ha a gyerek egész nap a számítógép előtt ül, mert az interneten is bajba kerülhet.

Fókusz 2017-02-08


szerző:
2017.02.08. 19:00
Nem viccelünk! – Ezeket próbálták ki a Barátok közt sztárjai!

Egy évvel ezelőtt a Fókusz kamerái meglátogatták a híres sorozat szereplőit, és a riporter arról faggatta a színészeket, hogy ki merre töltötte a vakációját. Várkonyi András a tenger gyümölcseit próbálta ki, és ráébredt, imádja az egzotikus utakat. Nagy Alexa pedig azt mesélte, hogy mindent szeret kipróbálni, ha gasztronómiáról van szó, bogarakat, szöcskéket és skorpiót is evett már.

Kovács Patrícia megmondja, hova tegyük nyáron a gyereket

Amikor a Vakáció szó utolsó Ó-ja is felkerül a táblára, gyerekek hada özönlik ki az iskolákból és óvodákból, hogy megkezdje a nyári szünetet. Ezzel együtt a szülőknél kezdődik a fejfájás, hogy mikor, hova vigyék a gyereküket, amíg ők dolgoznak. De hogyan működik ez a színészeknél, akik sokszor a leglehetetlenebb órákban is dolgoznak. Kovács Patríciának szuper receptje van erre!
 

VV Alexát csúnyán átverte szerelme!

Két éve, hogy az RTL Klub közkedvelt reggeli műsorában az ex-villalakó is szerepelt. Nem kellett sok hozzá, és a lány elmesélte szomorú szerelmes nyári a kalandját. A gyorsan jött kapcsolat csodálatosan indult, és egy jelképes „eljegyzési gyűrűt” is kapott Alexa. A nagy találkozás Horvátországban következett be. Szerelem volt az első látásra, csak aztán később kiderült, hogy a fiú nem mondott igazat

Barátok közt: Mi lesz a folytatás?

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon a Reflektor magazin utánajárt, hogyan ért véget a híres sorozat, vagyis mi is történt a nyári szünet előtti utolsó epizódban. A szereplők maguk meséltek arról, ki, hogyan képzeli karakterének sorsát. Elindult az esélylatolgatás.

Kulisszafotók – Így búcsúztak a Barátok közt sztárjai!

Csak semmi pánik, mindenki nyugodjon meg! Valóban elköszöntek egymástól a sorozat sztárjai, de csak egy hónapos különlétről van szó. Az elválást megelőző partiról pedig rendkívül izgalmas képeink vannak. A nézők viszont egész nyáron láthatják kedvenceiket a sorozatban.

Vakáció alatt is kapnak meleg ételt

Csütörtökön kaptak először ingyen ebédet azok a gyerekek, akiknek ez a vakáció idején is jár. Januártól az önkormányzatoknak kötelező a szünet minden napján meleg ételt adniuk a hátrányos helyzetű gyerekeknek. Az államtitkár szerint több mint 200 ezren juthatnak így naponta legalább egyszer ételhez. A gyermekéhezés ellen küzdő civilek szerint azonban vannak még hiányosságok.

Elkezdődött a vakáció


szerző:
2016.06.15. 18:45
Elkezdődött a vakáció

Megkezdődött a vakáció, holnaptól nagyjából 11 hétig nem kell iskolába mennie több, mint egymillió gyereknek. Felügyelet nélkül viszont veszélyes lehet a nyári szünet, a rendőrség szerint ugyanis ilyenkor könnyebb elcsalni otthonról a gyerekeket, akár személyesen, akár interneten keresztül.

Nehezebben koncentrálnak a diákok

Bágyadtság, aluszékonyság, fejfájás - ezek a diákok jellemző tünetei az év végén. Nagyjából másfél hét van a vakációig. Egy tanárnő szerint nagyjából tízpercenként kell átmozgatni a gyerekeket tanórán, annyira nehezen koncentrálnak. A pszichológus arra figyelmeztet, hogy az év végi hajrá és a vizsgák miatt könnyen kimerülhetnek a diákok, ezért nem szabad otthon is hajszolni őket.

Vajon hogy döntenek a sztárok nyaralásuk helyszínéről?

Van, akinél számít a kiválasztott helyszín politikai helyzetete, de akad olyan is, aki szerint ha valami bajnak kell történnie, az itt is meg fog történni.

A magyarok voltak többen idén a Balatonnál

Tömve volt ma a Balaton-part, sokan kihasználják a nyár utolsó hétvégéjét. A 30 fok feletti hőségben napoztak és a vízben hűtötték magukat a strandolók. A szállodák is megteltek vendégekkel, többségében magyarokkal. Idén eddig belföldi nyaralóból volt több a szállodákban. Habár az orosz és a német vendégek száma csökkent, egyre több lengyel és szlovák nyaral a Balatonnál.

Poszt-szabadság szindróma

Lassan vége a nyárnak, a legtöbben túlvannak a jól megérdemelt szabadságon, ám most itt az ideje, hogy visszarázódjunk a munkába, behozzuk az esetleges lemaradást a teendőinkben, bármennyire is nehéz, ezen túl kell esni. Ez viszont nem könnyű, de nem kell megijedni, ha valaki lehangolt a vakáció utáni napokban, teljesen normális. Szerettünk volna pár tippet adni, Udvari Judit, klinikai szakpszichológus segítségével, hogy hogyan is tehetjük meg azt átállást úgy, hogy az a lehető legzökkenőmentesebb legyen.

Nyaralás gyerek nélkül

Itt a nyár, minden szülő egy kis pihenésre, nyaralásra vágyik lehetőség szerint stresszmentesen. Dobó Ágival és Fehér Pálma pszichológussal arról beszélgettünk, hogy mikor mehet el először anyuka és apuka a gyerek nélkül vakációzni, úgy hogy ne legyen bűntudatuk, és hogyan kommunikálják mindezt a gyerek irányába.

Ingyen nyaralhatnak náluk az emberek

Több mint ezren nyaralhatnak ingyen, miután egy sümegcsehi pár kitalálta, valahogy segítenek a rászoruló családokon. A jótékonysági akcióban résztvevők a saját otthonukba hívják meg azokat, akik nem engedhetnék meg maguknak a vakációt.

Magyar hírességek luxusnyaralásai

Miami, Új-Kaledónia, Niagara Marbella vagy éppen Párizs. Nem mindennapi nyaralásokba nyerhetünk most bepillantást, csak ámulunk-bámulunk, annyira szép helyeken jártak idén nyáron is celebjeink. Csapjunk is bele egyből a közepébe. Hollósi Szandra riportja.

Beach-manikűr: mi a körömdivat a strandon?

Tombol a nyár, sorra jönnek a programok és nyaralások. Hogy ne csak a szettünk legyen trendi, egy manikűrös, Szálkai Hajnalka elmondta, milyen körmökkel hódíthatunk a vakáció alatt.

Tunézia veszélyes lett, Görögország pedig ingatag?

Görögország és Tunézia. Ha tavaly nyáron mondtuk ki ezt a két nevet, akkor ezek a képek jelentek volna meg a szemünk előtt. Két gyönyörű tengerparti ország, két álomnyaralás. A legfrissebb felvételek azonban egészen más képeket mutatnak sajnos. Kell-e aggódnia azoknak, akik ezekre a helyekre utaznak a közeljövőben? Kollégánk, Czakó József éppen Tunéziában forgat egy hosszabb riportfilmet, ott, ahol szombat óta rendkívüli állapotot vezettek be. Süle László riportja.

Hajdu Steve nyáron is a tankönyveket bújta

A Heti hetes sztárja nem tagadja, hogy középiskolás korában nem önszántából tanult a nyári szünetben, ezt a szokását a tanárainak és az év végi bizonyítványának köszönhette. Ennek ellenére ma már ő is ugyanolyan nosztalgiával emlékszik vissza a régi nyarakra, ahogy Esztergályos Cecília, Kiss Endi vagy éppen Barabás Éva.

Reflektor 15-06-23


szerző:
2015.06.24. 01:15
Reflektor 15-06-23

Reflektor: Kefir több mint másfél éve alkot egy párt a szerelmével. Hajdu Steve nyáron is a tankönyveket bújta.

A Heti hetes tagjai vakációra mentek

Elhalkult az utolsó nevetés is, a Heti hetes tagjai vakációra mentek. Előtte közös kiránduláson vettek részt, egy sörgyárba invitálták a csapatot.. Nem hazudtolták meg magukat itt sem. Kérdezgettek, kóstoltak, de bevallásuk szerint már a nyári programokon járt az eszük. Már, akinek lesz.

Nyári táborok a vakáció alatt


szerző:
2015.06.15. 18:20
Nyári táborok a vakáció alatt

A gyerekek alig várták, a szülőknek nagy feladat. Hétfőn ért véget a tanév, holnaptól 11 hétig kell megoldani valahogy a kicsik felügyeletét. Aki tudja, bevonja a nagyszülőket, vagy kiveszi a szabadságát. Egyre fogynak a tábori férőhelyek is, ilyenkor megduplázódik az érdeklődők száma.

A nyári szünet veszélyei: hogyan kerülhető el a baj?

Véget ért az iskola, a tapasztalatok szerint, nem csak a kellemes élmények, hanem a gyermekeket ért balesetek száma is növekszik a nyári hónapokban. A kellemetlen sérülések szerencsére kellő odafigyeléssel és megfelelő felügyelettel elkerülhetőek. Erre adtunk tanácsokat.

Utcára kerül több száz gyerek?

Kitört a nyári szünet, a szülőknek 1,2 millió iskolás elfoglaltságáról kell gondoskodniuk. A táborok sokak számára megfizethetetlenek, az állami és az önkormányzatok által biztosított napközbeni ellátásban kevés a hely. Mit lehet tenni? – erről kérdeztük a Magyarországi Szülők Országos Egyesületének elnökét.

Sztereotípiák minden mennyiségben

Minden amerikai Disneylandben lakik, vagy egy részük Londonban, ami nem is Európa, mert ott Egyiptom van. Van egy kis zűrzavar a fejünkben kedvenc országainkat illetően, ahová ettől függetlenül persze még simán elmehetünk nyaralani. Miközben teszteltük az átlag magyar túrista földrajz- tudását, rá kellett döbbennünk, hogy a tudatlanság olykor kölcsönös, és a hozzánk érkező olaszok, görögök, vagy törökök is nagyon jól érzik magukat itt, nálunk, Bukarestben.

A Rókusfalvy család nyári kalandjai

Rókusfalvy Pál négy gyerek büszke apukájaként már sokszor mesélt itt nálunk a csemetékről, most viszont szerettük volna megismerni a család apraját, így Palkó elhozta legkisebb lányát, Lucát. Őket faggattuk a nyári tervekről!

Már csak két hét van az iskolából

Fejfájás, aluszékonyság - ezek a legjellemzőbb tünetek a gyerekeknél a tanév végén. Alig több mint két hét van a vakációig, az általunk megkérdezett pedagógusok szerint egyre nehezebben koncentrálnak az órákon a diákok. Egy mai tanórán stábunk is inkább ásítást és bamba tekinteteket látott.

Egyre többen választják a luxustáborokat

Paleo életforma és jogi tábor gyerekeknek. Egy hónap van még a vakációig, addig lehet válogatni a több száz fajta gyereküdülési lehetőség közül. Egy táborokat összesítő weboldal vezetője szerint egyre több szülő fizeti be külföldi luxustáborba a gyerekét. Az általunk megkérdezett pszichológus szerint attól, hogy drága egy ilyen üdülés, még nem biztos, hogy a gyerek jól is fogja érezni magát.

Így vakációzott Katherine Heigl

A Grace klinika szőke sztárja végre maga mögött hagyhatta a dolgos hétköznapokat, így családjával Mexikóba utazott, ahol egy héten át élvezték a napsütést és a medence hűs vízét.

Sok családban gondot okoz az őszi szünet

A gyerekek örülnek, a szülőknek viszont plusz feladat. Másfél hetes őszi szünet indult csütörtöktől. Az általunk megkérdezett szülők szerint nehéz 11 napon keresztül felügyeletet találni a gyereknek.

Johnny Galecki Mexikóban pihen


szerző:
2014.01.25. 02:58
Johnny Galecki Mexikóban pihen

Az Agymenők sztárja barátnőjével, a tengerparton piheni ki a munka fáradalmait.

Családi házamat luxusvillára cserélném

Önök elképzelték már, milyen lenne álmaik luxusnyaralása? Gondoltak már arra, hogy otthonukat, ha csak egy rövid időre is, elcserélnék egy tengerparti luxusvillára? Ne higgyék, hogy ez lehetetlen, az otthoncsere ugyanis igenis működik!

Fókusz Plusz 13-06-22


szerző:
2013.06.22. 19:30
Fókusz Plusz 13-06-22

Fókusz Plusz: Portyázó magyarok - Türelmetlenek, izgágák és tudatlanok vagyunk? Milyen a magyar turista, ha nyaralni megy? Luxusvakáció kolbásszal és pálinkával. Pörkölt New York módra - Miért népszerű Manhattanben a magyar konyha? A kínaiak élnek-halnak a töltött káposztáért. De mit szeretnek az amerikaiak?

Fókusz 12-08-10


szerző:
2012.08.10. 20:05
Fókusz 12-08-10

Fókusz: Újra itthon! - Risztov Éva anno abbahagyta, Berki Krisztiánt pedig eltanácsolták a tornától, most mindketten olimpiai hősök. Csókolózó riporter - Kelemen Annácska addig ismerkedett a Szigeten, amíg nem tudott ellenállni az egyik riportalanyának. Világutazók - Béciék Egyiptomban és a horvát tengernél, Dukai Regináék a Seychelle-szigeteken pihenték ki magukat.

Fókusz 12-07-10


szerző:
2012.07.10. 20:05
Fókusz 12-07-10

Fókusz: Mi vagyunk a bajnokok! - Fél évvel a nagy diadal után újra összegyűltek az X-Faktor döntősei. Intim pillanatok - Kiszel Tünde a teljes családi videót a Fókuszra bízta. Sztárok fülledt vakációja a világhálón. Eláztak a szépségek - Rászakadt az ég a főiskolások szépségversenyére, csak másnap hirdették ki a győzteseket.

Reflektor 12-07-04


szerző:
2012.07.04. 23:30
Reflektor 12-07-04

Reflektor: Vakációznak a Barátok közt sztárjai. Kovács Ákos szigorú apuka.

Fókusz Plusz 12-05-26


szerző:
2012.05.26. 19:30
Fókusz Plusz 12-05-26

Fókusz Plusz: Veszélyes kaland - Rablások, pofonok és pisitilalom. Minden, amit az utazási irodák eltitkolnak a külföldre indulók elől. Erotika a paradicsomban - Magyar művész mutatja be a világ egyik legszebb egzotikus országát a londoni olimpián.

Fél kettő 11-09-06


szerző:
2011.09.06. 14:15
Fél kettő 11-09-06

Fél kettő: Családi vakáció - Gubás Gabi kislánya már három hónapos, a család a Balatonnál nyaralt. Arcelemzés - Betegségekről és gyermekkori traumákról is árulkodhat az arcunk. Eredeti hegyszín - Tragikomédia a Karinthy Színházban, vendégünk volt Babicsek Bernát és Karinthy Márton.

Napfényben „mérlegelik” életüket az olaszok

Nem újévkor, az olaszok a nyári szabadságuk napjaiban döntenek az életükben tervezett változtatásokról.

Élvezték a közös fagyizást


szerző:
2011.08.02. 16:20
Élvezték a közös fagyizást

A kutató szerint a vakáció segít az embereknek abban, hogy újra megerősítsék kapcsolatukat

Egzotikus sztárvakációk delfinekkel és bulikkal

Fakíron lépkedés Egyiptomban, turnéval egybekötött pihenés Indiában, pár napos kikapcsolódás Olaszországban, delfinekkel úszás Balin és hatalmas csúszdázások Bulgáriában. A hazai sztárok bepillantást engedtek idei meghitt vagy éppen legbulisabb nyaralásukba.

Barátok közt robban a bomba


szerző:
2011.07.20. 15:31
Barátok közt robban a bomba

Hatalmas robbanással zárult a Barátok közt idei szezonja. Az összedőlt ház törmelékei alatt, rekedt Berényi Miklós és fia, Balázs. De, hogy mi lesz velük ezután, még a jövő nagy kérdése. A lehetséges folytatásokat az érintettek latolgatták.

Szomorúan indul a vakáció


szerző:
2011.06.15. 17:41
Szomorúan indul a vakáció

Egymillió háromszázezer diáknak kezdődik meg szerdától a vakáció. Több tucat iskolában azonban utoljára csengettek ki.

Akik még sose nyaraltak a szüleikkel

Mit tartogat a kicsiknek a nyári szünet? Minden vágyuk, hogy eljuthassanak a Balatonra, és hogy együtt nyaraljanak a szüleikkel. Mi marad nekik a vakációra?

Becsöngettek a sztárcsemetéknek is

A nehéz diáksorsról egyenként számolnak be az öntudatos celebgyerekek.

Obamának is „becsengettek”


szerző:
2010.08.29. 11:38
Obamának is „becsengettek”

Az elnök és családja vasárnap utazik el a massachusettsi Martha's Vineyardról.

Fókusz 10-08-24


szerző:
2010.08.24. 20:35
Fókusz 10-08-24

Fókusz: Kalandos nyár Barátok közt. Tovább gyűrűzik az implantátum-botrány. „Jóbarátok” gyilkolták le a fiút. Izomtól duzzadó felsőtestek vizes háborúja.

Kalandos nyár Barátok közt


szerző:
2010.08.24. 16:34
Kalandos nyár Barátok közt

A sorozat sztárjainak egzotikus vakációi, exkluzív családi videók a tenger, és a medence partjáról, a Fókuszban!

Fókusz 10-08-13


szerző:
2010.08.13. 20:40
Fókusz 10-08-13

Fókusz: A nagymama hallani sem akar a móri bankrabló segítségéről árván maradt unokája számára. Megmutatta sérüléseit Kovács Lázár eltitkolt gyermekének anyja, és kiderül mi lett a szakács jegygyűrűjével. Kiszel Tünde Görögországban készített videónaplót, de mitől lehet érdekes a celebvakáció?

Váratlan fordulat és vakáció Barátok Közt

Újra találgathatjuk a folytatást? A nyári szünet előtti utolsó Barátok közt epizód valószínűleg hetekig lesz majd beszédtéma.

Szúnyogok teszik tönkre a balatoni vakációt

Hiába permeteznek a települések felett, ha a szántóföldek és természetvédelmi területek környékén erre már nincs pénz.

Nyaralni készülő gyerekeket vertek át

Hiába fizettek be görögországi és korzikai kirándulásra, az utazást szervező Sulitúra Alapítvány vezetője eltűnt a befizetett pénzzel.

Elindult a roham a horvát tengerpartra

Az elmúlt 24 órában több mint 130 ezer külföldi érkezett az országba.

Itt a vakáció!


szerző:
2010.06.15. 18:16
Itt a vakáció!

A szünidőben sok család készül a Balatonhoz, a Magyar Turizmus Zrt. egymillió nyaralóra számít.

Ingyen ebédelhetnek az éhező gyerekek

Több ezer gyerek maradna meleg étel nélkül a vakáció alatt a nyári menzák nélkül.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való