KERESÉS search-close

vagyonosodás

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vagyonosodás"

RTLII Híradó 2018-01-08


szerző:
2018.01.08. 21:30
17 cégben érdekelt Tiborcz István

Tanácsadócég, szeszesital-gyártó és luxushotelt építő vállalkozás is van Tiborcz István érdekeltségei között. A miniszterelnök veje a Heti Válasz összesítése alapján már 17 vállalkozásban érdekelt.

Kövér László: „Nincs közöm Mészáros Lőrinc meggazdagodásához”

Kövér László megérti, ha idegesíti a fideszes szavazókat Mészáros Lőrinc gazdagodása, mert bennük van még morális érzék. Ezt mondta egy szerdai fórumon az országgyűlés elnöke, aki szerint neki mindehhez semmi köze. A miniszterelnököt hiába kérdeztük az ügyről, Lázár János pedig azt mondta: nem foglalkozik mások gazdagodásával, ahogy a sajátjával sem. A szocialisták szerint Kövér László menekül a felelősség elől.

Házon kívül 2017-05-17


szerző:
2017.05.17. 23:40
Nőttek Giró-Szász András megtakarításai

10 hónap alatt 171 millió forinttal nőttek Giró-Szász András megtakarításai, ez derül ki az októberben lemondott politikus záró vagyonnyilatkozatából. Az Index hasonlította össze a korábbi bevallással, és kiderült, a Dorottya utcában szállodát építő cégétől megvált,  értékpapírban, takarékban, és készpénzben több pénze van. A belpolitikai főtanácsadóként visszatérő Giró-Szász András vagyongyarapodása az Együtt szerint csodaszámba megy, úgy gondolják, komolyabb vagyonosodási vizsgálatokra lenne szükség a politikusoknál.

Mi lenne a politikussal szülői segítség nélkül?

Szijjártó Péter, Rogán Antal, Lázár János, Zsiga Marcell és Varga Mihály is azon szerencsések közé tartoznak, akiknek a családjuk segít, hogy házat vásárolhassanak.

Jól élnek, de nem urizálnak


szerző:
2014.12.10. 18:15
Jól élnek, de nem urizálnak

Így védte meg Lázár Jánost, Kósa Lajost és Szijjártó Pétert a miniszterelnök, amikor a Blikk olvasói kérdezhették telefonon és e-mailben. Orbán szerint a Fidesz vezetői nem korruptak.

Drága lakása is van Lázár János kisfiának

Nemcsak szőlőbirtokos, hanem egy 120 nm-es luxuslakás tulajdonosa is Lázár János miniszter 10 éves kisfia. Az ingatlant idén áprilisban vették a gyereknek az egyik legdrágább budai környéken, a Svábhegyen.

Nem vagyonosodási vizsgálat volt?

Nem kérhetett maga ellen vagyonosodási vizsgálatot Rogán Antal a Híradó által megkérdezett adószakértő szerint. Angyal József azt állítja, hogy saját kérésre az adóhatóság egy más típusú vizsgálatot tart, amelyben azt vizsgálják, hogy a kezdeményező a jövedelmei, vagy vagyonszerzése után befizette-e az adót és az illetékeket, nem azt, hogy erre honnan van pénze.

Szijjártó vagyonosodását vizsgálnák

 Az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció vizsgálná Szijjártó vagyonosodását. Azt szeretnék kideríteni, hogyan lehetséges, hogy miközben tavaly 10 millió forintot keresett, megtakarítása ennek másfélszeresével, csaknem 15 millióval nőtt.

Bajnai: Legyen vizsgálat!


szerző:
2010.05.07. 18:04
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való