KERESÉS search-close

vagyon

87 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vagyon"

Minek köszönhetik vagyonukat a világ leggazdagabb emberei?

Jeff Bezos, Bill Gates, Warren Buffet, Bernard Arnault, Carlos Slim, Amancio Ortega és Larry Ellison – jelenleg ők a világ 7 leggazdagabb embere. Hogy, minek köszönhetik vagyonukat arra a Cápák között egyik befektetőjével, Balogh Péterrel kerestük a választ!

Mi marad a Drága örökösökre és mit örökölhet egy macska?

Az egyik legkényesebb családi téma: az öröklés. Kinek, mi jár és örökölhet-e mindent például egy macska? Sztárok milliárdos hagyatéka, de akár egy parcella föld is vezethet családi botrányhoz. Mit mond az ügyvéd?

Milliárdokkal tartoznak a kamupártok, elindultunk megkeresni őket

Nyolcezer forint kontra több mint kétmilliárd. Az első szám az az összeg, amit a tavalyi választásokon elindult úgynevezett kamupártok visszafizettek a költségvetésnek, a második pedig azt, amennyivel tartoznak. Serdült Szilvia elindult, hogy megtalálja azokat, akik nekünk, adófizetőknek lógnak ezzel a rengeteg pénzzel. Azokat is kereste, akik a személyes vagyonukkal felelnek a felvett támogatásokért, de –furcsa módon – a nemrég még vadul kampányoló kispártok egy részének mintha nyoma veszett volna.

Hatalmas cégbirodalmat hagyott maga után Andy Vajna!

A hétvégén elhunyt üzletember nemcsak filmügyi kormánybiztosként dolgozott. Cégei szerencsejátékkal, ingatlanfejlesztéssel, médiával, divattal és vendéglátással is foglalkoztak. Érdekeltségeit tavaly év végén átszervezte. Az üzletember vagyonát a Forbes magazin 67 milliárd forintra becsüli, ezzel a 18. helyet kapta a leggazdagabb magyarok listáján.

Lázár: Jól megy az üzlet

Jól megy az üzlet - ezt mondta Lázár János az RTL Híradónak a batidai vadászkastélyról, aminek április óta már ő is 8 százalékos tulajdonosa. Azt azonban nem árulta el, kik az új tulajdonostársai. Az MSZP szerint a fideszes politikusok legnagyobb problémája már az, hogyan rejtsék el a tulajdonukba került kastélyokat.

Börtönt kérnek Kuna Tiborra

Letöltendő börtönt és vagyonelkobzást kért az ügyészség Kuna Tiborra – írta meg a 444.hu. A portál úgy tudja: a vád szerint Kuna kommunikációs cége fiktív számlákat vásárolt, hogy kevesebb adót kelljen a cégének fizetnie. Kuna Tibor vállalkozásai az elmúlt években több tízmilliárd forintnyi közbeszerzést nyertek el a Miniszterelnöki Kabinetirodától.

 

Hónapokba telhet, míg hazahozzák a csengeri asszonyt

Hónapokba telhet, mire Magyarországra hozzák a csengeri asszonyt. Ő volt az, aki egy közjegyzői okirat szerint évekkel ezelőtt Kósa Lajos, fideszes politikusra bízta volna állítólagos mesés örökségét, 1300 milliárd forintot. A nőt csalás miatt keresik a magyar rendőrök, néhány hete Svájcban fogták el. Ügyvédje azt mondja: az asszony ragaszkodik ahhoz, hogy az örökség létezik.

 

Leggazdagabb magyarok: van, aki percenként keres 600 ezer forintot

Az ország leggazdagabb embere ismét az OTP vezérigazgatója, az MLSZ elnöke, az ötgyerekes családapa, Csányi Sándor lett. A Napi. hu 2002 óta készíti el a 100 leggazdagabb magyar listáját, melynek élére 320 milliárd forinttal újra a bankvezér került. De a második helyezett Mészáros Lőrinc sem járt rosszul a tavalyi évben, az ő becsült vagyona 280 milliárd forint.

˝Kéresd már meg magad Márkkal!˝

Béla kigondolta, hogy hogyan mentheti meg a lovardát, ám Ildikóval és Pirossal nem sokra ment, így rájött, hogy Angéla lesz az ő embere. Ugyanis számára az lenne a legkedvezőbb, ha a legidősebb Erdész lány szerezné meg Tünde néni hozományát.

A teljes adásért kattints IDE!

RTLII Híradó 2018-02-01


szerző:
2018.02.01. 21:30
Orbánnak 1 milliója sincs

Egymillió forintnál is kevesebb megtakarítása van a miniszterelnöknek. Ez Orbán Viktor friss vagyonbevallásából derült ki. A képviselők nyilatkozatai pontban éjfélkor kerültek fel a Parlament honlapjára.

Eddig tartott Gábor vagyona?

Gábor és Lali újra bulizni mentek Gabi újonnan szerzett pénzéből, de a klubban összefutottak Danival és Evelinnel. A találkozás nagyon felkavarta Gábort, pedig Evelin próbált békülni. Gábor végül teljesen elborult, amikor Evelin kiejtette Zoé nevét a száján, Gabi ezért durván megalázta a lányt.

Tamara mident hátrahagyott

Tamara igent mondott egy nem mindennapi munkára. Bori féltékennyé tette Rolandot. Gábor tovább költötte a frissen szerzett vagyonát.

Marika Gábornak: „Örököltél száz milliót!”

Gábort hatalmas meglepetés érte, amikor kiderült, hogy 100 milliót örökölt egy amerikai bácsikájától. Gabi magán kívül volt az örömtől, de meg kellett ígérnie az anyjának, hogy jól bánik majd a pénzzel. Ígéretét persze rögtön meg is szegte, mikor Lalival a lovak közé csaptak, és egy bárban kis híján kidobta a pénzt az ablakon.

Érdemes gyémántba fektetni?


szerző:
2018.01.29. 08:30
Érdemes gyémántba fektetni?

A gyémánt nem hasonlítható semmihez sem. Ez a legkeményebb és legnagyobb jelentőséggel bíró drágakő. Aki gyémánt birtokosa, azt mindenki irigyli. Mint például Paris Hiltont is, aki egy körülbelül 514 millió forintot érő eljegyzési gyűrűt kapott kedvesétől. Milyen az igazi gyémánt, és érdemes-e mostanában drágakőbe fektetnünk? Ezekről beszélgettünk a drágakőszakértőnkkel.

Rossz vége lesz a leggazdagabbak további vagyonosodásának

Meddig akarnak még gazdagodni a legtehetősebbek? A világ vagyonának több mint 80%-a a Földön élő emberek 1%-nak a kezében van.

 

Fókusz 2018-01-26


szerző:
2018.01.26. 19:05
Angéla: ˝...hogyha Hajni helyett engem veszel el...˝

Márk határozott szándékkal kereste meg Angélát. Arra azonban biztos, hogy nem számított, amit leendő sógornője ajánlott neki.

Ő 2017-ben a legjobban kereső színésznő!

Kiderült, hogy melyik hírességnek van a legtöbb pénze!

Fókusz 2017-08-01


szerző:
2017.08.01. 19:00

Gina Lollobrigida 90 éves lett


szerző:
2017.07.05. 17:55
Gina Lollobrigida 90 éves lett

Gina Lollobrigida kedden ünnepelte a 90. Születésnapját. A színésznőért tavasz óta nagyon aggódik családja. Állítólag volt sofőrjéből lett menedzsere, a 29 éves Andrea Piazzola megpróbálta ellopni a legenda vagyonának egy részét.

Aurelio: „egymilliárd forinttal mit kezdenék?”

Nemcsak a ValóVilág fenegyerekét kérdeztük meg erről, hanem Sebestyén Ágit, Róka Adriennét és VV Somát is.

Story Extra 2017-06-01


szerző:
2017.06.01. 16:55
Mire tudna elkölteni 100 milliárdot a felcsúti polgármester?

Százmilliárd forint - ennyivel nőtt  a gázszerelőből lett nagyvállalkozó, Mészáros Lőrinc felcsúti fideszes polgármester jórészt állami megrendelésekből hízó vagyona egy év alatt. Megmutatjuk, mennyi idő kell neki ahhoz, hogy különféle luxuscikkeket vehessen magának.

A végrendelet nem függ össze a halállal!

Böröcz Helgával a végrendelkezés fontosságáról és az ezzel kapcsolatos tévhitekről bezsélgettünk. Kinek érdemes végrendeletet írni? Milyen a jó végrendelet? Kit illethet meg a végrendelet? Most minden kiderül!

Fókusz 2017-05-03


szerző:
2017.05.03. 17:25
Mészáros már a lista elején

Még nem volt rá példa, hogy valaki olyan gyorsan gazdagodjon Magyarországon, mint Mészáros Lőrinc - ezt mondja a leggazdagabb magyarok listáját összeállító szerkesztő. A Napi.hu összegzése szerint a felcsúti polgármester egyetlen év alatt százmilliárd forinttal lett gazdagabb, és ezzel rögtön az ötödik helyre ugrott a leggazdagabb magyarok listáján. Tavaly még csak a 31. volt, de azóta 274 millió forinttal gazdagodott naponta. A százas listát egyébként évek óta Csányi Sándor, az OTP vezérigazgatója vezeti, ez nem változott.

Kik vezetik a legvagyonosabb magyarok listáját, és miből élnek?

Nem az ország legnépszerűbb, ámde a legvagyonosabb embereit mutatjuk be. Már 11 éve a bankvezér Csányi Sándor vezeti a 100-as listát. Neki már 260 milliárd forintra becsülik a vagyonát. Persze ez a 260 milliárdos vagyon nem azt jelenti, hogy otthon ennyi áll neki a széfben. Az se mindennapi, hogy van olyan, aki egy év alatt ötszörösére növelte a pénzét.

Kik öröklik Prince mesés vagyonát?

Prince 300 millió dollárra, azaz több mint 87 milliárd forintra becsült vagyonát nem lesz egyszerű felosztani az örökösök között, hiszen gyereke még csecsemő korában meghalt, feleségeitől elvált. Halálának első évfordulóján, éppen ma jelent volna meg egy új Prince album, de ezt egy amerikai bíróság jogvédelmi okokból máris megakadályozta. Egyébként máris ő az ötödik a legtöbbet kereső halott világsztárok listáján.

 

Gordon Ramsay nem ad pénzt a gyerekeinek

Gordon Ramsay hatalmas vagyonra tett szert munkáival az utóbbi években – 4 gyereke ebből a pénzből mégsem fog örökölni. Az 50 éves séf és televíziós személyiségről egyes források úgy vélik, tavaly 54 millió dollárt kereshetett – ez majd 16 milliárd forint. Ezzel nem csak Nagy-Britanniában számít gazdag hírességnek, vagyona Beyoncéhoz mérhető. A The Telegraphnak adott interjújában azt mondta, ebből semmit nem kíván gyerekeire hagyni, hiszen ő dolgozott meg keményen a pénzért, gyerekei nem érdemlik meg.

Az orosz miniszterelnök mesés vagyona

70 milliárd rubel, vagyis mintegy 350 milliárd forint eltitkolt vagyon! Egy orosz ellenzéki politikus és tényfeltáró újságíró szerint ennyit harácsolt össze a hivatalban lévő orosz miniszterelnök, Dimitrij Medvegyev.

Luxusszállót vett Mészáros cége

Csaknem 90 vállalkozás van Mészáros Lőrinc és családja tulajdonában vagy résztulajdonában – ez derül ki az RTL Híradó összesítéséből. A felcsúti polgármester legújabb beszerzése egy ötcsillagos szálloda, Tokaj Hegyalján. A Heti Válasz szerint másfél éve még kevesebb, mint 30 cége volt a vállalkozónak, aki nem tartja magát oligarchának. Lázár János miniszter szerint a kormány nem segíti a gazdagodását, az MSZP viszont azt mondja, Mészáros Lőrinc a vagyonát csak Orbán Viktornak köszönheti.

Mészáros: napi 4,6 millió forint

Tavaly az év minden egyes napján 4 millió 600 ezer forintot keresett Mészáros Lőrinc. Ez a vagyonnyilatkozatából derült ki, amelybe a hvg.hu nézett bele. A felcsúti polgármester 2016-ban egy Harley Davidsonnal, egy luxusmotorral és 14 új területtel lett gazdagabb. Mészáros Lőrincet ezúttal is hiába kerestük, nem tudtuk elérni.

8 gazdag – 3,6 milliárd szegény

A világ leggazdagabb nyolc emberének annyi vagyona van, mint a legszegényebb 3 és fél milliárdnak. Ezt állítja a szegénység ellen küzdő brit Oxfam intézet vizsgálata. Tavaly még azt írták, hogy a 62 milliárdosnak van annyi vagyona, mint a Föld szegényebb felének, ám azóta pontosították adataikat, és kiderült, hogy a szegények helyzete még ennél is rosszabb.

Minden eszközzel el kell takarítani Magyarországról az álcivil szervezeteket - ezt mondta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke. A politikus szerint erre Donald Trump amerikai elnökké választása ad lehetőséget. A kormány tavasszal törvényjavaslatot nyújt be arról, hogy a civil szervezetek vezetőinek is vagyonnyilatkozatot kelljen leadniuk. A Helsinki Bizottság társelnöke szerint a civil szervezetek vezetőinek fizetése most is nyilvános adat. Az MSZP szerint a Fidesz alelnökének szavai a diktatúrákat idézik.

Milliárdos vagyont hagyott hátra Klapka

A szerdán elhunyt Klapka György korábban többször nyilatkozott már arról, hogy kire hagyja évtizedeket alatt felhalmozott, 2 milliárd forintra rugó vagyonát. Állítólag az évek alatt folyamatosan frissítette végrendeletét, hiszen élete utolsó napjáig változtak vállalkozásai is.

Mindenki jobban él nálunk?


szerző:
2017.01.05. 19:00
Mindenki jobban él nálunk?

Szlovákia, Ausztria, Csehország, Szlovénia - ezek mind olyan országok, ahol mára már sokkal jobban élnek az emberek. A magyarok nemhogy kevesebbet, de szinte a legkevesebbet keresik az Európai Uniós országok közül. Ez derült ki az Európai Központi Bank felméréséből, amelyben húsz ország anyagi helyzetét vizsgálták.

Fókusz 2017-01-05


szerző:
2017.01.05. 18:55

Fókusz 2016-12-29


szerző:
2016.12.29. 18:45
190 milliónyi a lefoglalt vagyon

Bróker Marcsi egykori ügyfeleit nem érheti hátrány a jegybank által kiszabott 500 millió forintos bírság miatt. Azaz a becsapott embereket az állam előtt kártalanítják – így rendelkezik a csődtörvény. Csakhogy a két hete elfogott, és azóta előzetes letartóztatásba került asszonytól, illetve cégétől, a Kun-Mediátortól eddig mindössze 190 millió forintnyi vagyont tudtak lefoglalni.

Kövér a vagyonos fideszesekről

Nem készültek fel eléggé - Kövér László szerint csak ennyit hibáztak a Fidesz fiatalabb generációjához tartozó vagyonos politikusok. A házelnök a Heti Válasznak adott interjújában több miniszterrel kapcsolatban azt mondta: nem készültek fel arra, hogy vagyonukkal együtt nő a támadási felület is, függetlenül attól, hogy tisztességesen szerezték azt vagy sem.

Felosztotta a bíróság Gwen Stefani vagyonát!

Tavaly év végén zárult le a válópere az amerikai énekesnőnek és volt férjének, Gavin Rossdale-nek. Az anyagiakban viszont csak most sikerült megegyezni. 13 év házasság után Rossdale-nek joga lett volna Stefani zenei munkásságából származó bevételének felére, de erről lemondott. Ugyanígy Stefanié marad a profit teljes egésze, amit divatmárkája hozott neki a konyhára.

El lehet tüntetni vagyonokat és tulajdonosaikat is

Diktátorok és demokratikusan megválasztott politikusok, uralkodók tüntethették el vagyonukat, játszhatták ki hazájuk adórendszerét off-shore cégeken keresztül - derül ki a panamai iratokból. A dokumentumokban szerepelnek világsztárok is, például a világ egyik legjobb focistája, Lionel Messi is.

Habony vagyona érdekli az ellenzéket

Miből telik Habony Árpádnak ibizai luxusszórakozásra? Ezt szeretné tudni az MSZP, a DK és az Együtt is. Az ellenzéki pártok összehívnák a rendészeti bizottságot is, hogy ott hallgassák meg az Orbán Viktor miniszterelnöknek és vezető fideszes politikusoknak is tanácsokat adó Habony Árpádot. A miniszterelnök sajtófőnöke és a Fidesz szerint semmi közük hozzá, hogy ki hogyan tölti a szabadidejét.

Honnan van az Iszlám állam pénze?

Az Iszlám Állam korunk egyik legfélelmetesebb terrorszervezetévé nőtte ki magát az utóbbi években. Az utóbbi hetek, napok történései alapján, nem túlzás azt állítani, hogy rettegésben tartják egész Európát és a Közel-keletet is. Az efféle hatalom viszont hatalmas vagyont sejtet, ami egy ilyen terrorszervezet egyik mozgatórugója. De honnan tesznek szert ekkora vagyonra? Az Index újságíróját, Csurgó Dénest is ez a kérdés érdekelte, így beleásta magát a témába, erről kérdeztük reggel.

Hét milliárdért venne ingatlant az MNB

Több mint 7 milliárd forintból alapítottak céget a Magyar Nemzeti Bank alapítványai. A céget arra használják majd, hogy megvegyenek egy budapesi nagy értékű ingatlant. A műemlék-épület résztulajdonosa most még Somfai Róbert, aki 2013-ban 5 milliárd forintos becsült vagyonával került fel a leggazdagabb magyarok listájára.

Vizsgálná Andy Vajna vagyonát az MSZP

Bangóné Borbély Ildikó úgy fogalmazott, Andy Vajna a legkártékonyabb gazdasági vándorló, mert mindig oda megy, ahol több pénzt lehet zsebre tenni. A Fidesz frakció feltette a kérdést: hogy ha az MSZP-nek nem tetszik Andy Vajna, akkor miért kapott az összes MSZP-kormány idején kaszinókoncessziót?

Újra feljelenti a Demokratikus Koalíció Matolcsy Györgyöt

A Magyar Narancs kiderítette, a jegybank egyik alapítványától tavaly kapott jövedelmét mégsem fordította teljes egészében jótékony célra. A lap szerint körülbelül 1,2 millió forintot megtarthatott magának. A DK már egyszer feljelentette Matolcsyt a hiányos vagyonnyilatkozata miatt. Az ügyészség elutasította a feljelentést, arra hivatkozva, hogy mivel a jegybankelnök a felajánlott pénzzel nem került kapcsolatba, így megfeledkezhetett róla.

Vasárnap estig dönthetnek Tarsoly előzeteséről

Nem született döntés, ezért nem került előzetes letartóztatásba Tarsoly Csaba. A Quaestor vezért csütörtökön vették őrizetbe, csalással gyanúsítják, ahogy két társát is. Reggel bilincsben vitték a bíróságra, nem állt szóba az újságírókkal. Tarsoly ügyvédje akkor sem volt sokkal bőbeszédűbb, amikor a két órás tárgyalás befejeződött. A jogszabályok szerint az őrizetbe vétel után 72 órán, vagyis három napon belül kell dönteni az előzetes letartóztatásról. A bíróságnak így vasárnap estig kell határozatot hoznia.

Fókusz 15-03-12


szerző:
2015.03.12. 19:20
Fókusz 15-03-12

Fókusz: Eltemették - Gáspár Győző édesanyját ma délután. A búcsúztatón Zámbó Jimmy dalai szóltak, a több száz gyászoló között hírességek is megjelentek. Lopni tilos! - Magyarországon mennyit lehet kaszálni azzal, ha lemásolunk egy híres dallamot? Egy világsztárt tegnap 2 milliárd forintra büntettek! Tönkreteszlek! - Hogyan védhetjük ki, hogy a házastársunk kisemmizzen válás esetén? És miért tabu a házassági szerződés? Mi beszélünk a kínos kérdésről!

Múzsájára hagyta vagyonát

Nem véletlen, hogy vagyonának egy ötödét hagyta a nemrégiben elhunyt Vukán György Horgas Eszterre. A fuvolaművésznő szerint ő egyszerre volt anya, testvér, feleség és múzsa Vukán Györgynek. Főleg, miután a zeneszerző szeretett édesanyja elhunyt. Volt idő azonban, hogy a zongoraművész többet érzett a fuvolaművésznő iránt, amelyből akadtak feszültségek. Most a Fókusznak mondta el, mi igaz a felröppent hírekből.

Mészáros Lőrinc elfelejtett egy milliárdot beírni

Ezt maga a felcsúti polgármester ismerte el a Híradónak. Mészáros Lőrinc szerint ez a több mint egymilliárd forint a magyarázat arra, hogyan nőhetett 300 millió forinttal a bankbetétje a korábbi bevallásához képest.

L. Simon: A sajtó hergeli az embereket

Csak a sajtó hergeli az embereket a politikusok luxusóráival és a vagyonosodásukkal - véli a miniszterelnökség államtitkára. L. Simon László erről az ATV-ben beszélt vasárnap este. Az államtitkár szerint azért jó, ha a politikusok tehetősek, mert akkor nem a meggazdagodásukkal vannak elfoglalva. Az Együtt lemondatná az államtitkárt.
 

90 milliós tartozásból 120 milliós vagyon

Egykor neki volt a legnagyobb tartozása, most ő az egyik legvagyonosabb képviselő. Horváth Csaba szocialista politikus 12 évvel ezelőtt még kilencvenmillió forintos tartozásról számolt be vagyonnyilatkozatában, most 120 millió forintja van.
 

A Szijjártó család vagyonának nyomában

Széleskörű családi összefogás a 167 milliós házhoz – ezzel magyarázta Szijjártó Péter frissen kinevezett külügyminiszter, hogyan tudott megvásárolni körülbelül másfél hónappal ezelőtt egy 334 négyzetméteres, úszómedencés családi házat Dunakeszin. A fiatal politikus azt mondta, hogy szülei egy élet kőkemény munkájával kerestek annyi pénzt, amely a család számára generációkon keresztül biztosítja a megélhetést. Szijjártó Péter édesapja vasútépítéssel foglalkozott, és cége sikeres volt a külügyminiszter szerint. De ez a cég szereplője volt egy jelentős kartellügynek is. A család vagyonnövekedését Velti László és Vorák Anita térképezte fel.
 

Házon kívül 14-11-12


szerző:
2014.11.12. 23:40
Házon kívül 14-11-12

Házon kívül: Családi összefogás - A Szijjártó család vagyonának nyomában. Adóemelések - Drágább lesz jövőre a bevásárlás, a kispénzűek járhatnak rosszabbul. Jótevő - A postás, aki direkt a legszegényebbek közé kérte magát.

Kartell-ügyben érintett Szijjártó édesapja

A külgazdasági és külügyminiszter édesapjának cége 2004 és 2005 között 24 milliárd forintnyi közbeszerzés kapcsán keveredett kartellezési ügybe négy másik céggel együtt.
 

167 milliós házat vettek Szijjártóék

A politikus, aki szerdán tette le a külügyminiszteri esküt, tavasszal feleségével közösen egy csaknem 400 négyzetméteres dunakeszi családi házat vett.

82 milliós megtakarítása van Szijjártónak

A jelenleg még államtitkár Szijjártó egész életében csak politikusként dolgozott. Vagyonbevallása szerint a most 36 éves fideszes politikusnak három ingatlana mellett majdnem 82 millió forintos megtakarítása is van. Ebben az évben például öt hónap alatt több mint három és fél millióval gyarapította vagyonát.

Fókusz Plusz 13-03-16


szerző:
2013.03.16. 19:30
Fókusz Plusz 13-03-16

Fókusz Plusz: Heuréka! - Titokzatos berendezések, szenzációs ötletek. Felkutattuk a leghíresebb magyar feltalálók leszármazottait. Briliáns elmék - Mesés vagyon, eltitkolt hírnév, becsődölt ősök. Mit hozott az utódoknak a nagy találmány?

Szétosztotta vagyonát egy esküvőért a hercegnő

Férjhez ment a spanyol Alba hercegnő. A 85 éves nő egy nála 24 évvel fiatalabb köztisztviselőhöz ment hozzá.

A világ legjobban fizetett sztárpárjai

Gisele Bündchen szupermodell és sportoló férje, Tom Brady a világ legtehetősebb sztárpárja.

XXI. század 11-07-05


szerző:
2011.07.06. 00:00
XXI. század 11-07-05

XXI. század: Habsburg Ottó arról is mesélt a XXI. században még 2006-ban, hogyan veszítették el mesés vagyonukat. A Habsburg-család története a XXI. században!

A gazdája is megkerült a talált százezreknek

Megvan a gazdája annak a pénznek, amelyet egy hónappal ezelőtt talált meg egy guberáló.

260 milliárdon osztoznak a volt pénztártagok

Megkezdték a vagyon átadását a magánnyugdíj-pénztárak az államnak.

Fókusz 11-05-05


szerző:
2011.05.05. 20:45
Fókusz 11-05-05

Fókusz: A legjobbak - Balázs és Lilu Éva hentergésén döbbent meg a legjobban. Elmondják, kin nevettek a legtöbbet. Gazdagok klubja - Van, aki egy év alatt megduplázta vagyonát. Hogyan lehet valakiből milliárdos? Kincses sziget - Kalózok kincsét és az Aranycsapat tagjainak nyomát kutattuk Afrika partjainál, ahol magyarul köszöntötték a Fókusz stábját.

Vagyonosabbak a leggazdagabbak


szerző:
2011.05.05. 18:03
Vagyonosabbak a leggazdagabbak

Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója megelőzte Demján Sándort, aki korábban évekig vezette a listát.

Világsztárokra szórta a pénzt Kadhafi

Beyonce, Usher, Maria Carey és Nelly Furtado privát partikon szórakoztatta Kadhafiékat. A család újabb mesés vagyonát zárolták.

Kadhafi vagyonát zárolják, a magyarokat menekítik

Az Egyesült Államok és az ENSZ szankciókat rendelt el a líbiai vezetők ellen. Közben a Terrorelhárítás átvette a Líbiában rekedt magyarok kimentését célzó akció irányítását.

Árusítja vagyonát a pécsi püspökség?

Eladná luxusautóit és ingatlanait a pécsi püspökség.

Lecsaptak a Gál-vagyonra


szerző:
2011.02.03. 11:11
Lecsaptak a Gál-vagyonra

Zárolta a bíróság Gál György, egykori SZDSZ-es politikus vagyonát - értesült a Magyar Nemzet.

Vagyonra leltek a lomok között


szerző:
2010.12.23. 11:20
Vagyonra leltek a lomok között

285 ezer euró, azaz csaknem 80 millió forint lapult abban a széfben, melyre véletlenül bukkant 3 férfi felújítás közben.

Az adatvagyon 2011-től a kormányé lehet

2011 év végéig van ideje a kormánynak arra, hogy állami irányítás alá vonja a nemzeti adatvagyont.

Fél Kettő 10-09-22


szerző:
2010.09.22. 14:30
Fél Kettő 10-09-22

Fél Kettő: Kettős lét - Mit ad, ha valaki magyarként a határ túloldalán születik? Vendégünk Varga Izabella. Szerelem családon belül - Milyen problémákat okozhat, ha közeli rokonok között alakul ki intim kapcsolat? Státuszszimbólumok - Mi a vagyon fokmérője ma? Vendégünk Balassa Gábor.

Eladják Gábor Zsazsa „életét”

Elkezdte felesége vagyonának értékesítését a 93 éves, magyar származású, halállal küzdő színésznő, Gábor Zsazsa férje.

A legjobb partik lajstroma


szerző:
2010.07.07. 19:39
A legjobb partik lajstroma

Dzsudzsák Balázs, Szávay Ágnes, Csányi Sándor fia és Zwack Péter lánya is szerepelnek a listán.

Vagyontalan magyarok


szerző:
2010.07.07. 14:35
Vagyontalan magyarok

Szemben Nyugat-Európával és az USA-val hazánkban az emberek többségének semmilyen megtakarítása és magánvagyona sincs.

Hollywoodi vígözvegyek


szerző:
2010.07.02. 08:00
Hollywoodi vígözvegyek

Bár férjük szerelme pótolhatatlan, az elhunyt sztárok asszonyainak fájdalmát kicsit enyhíti a vagyon...

Elkártyázta cége vagyonát


szerző:
2010.01.18. 15:15
Elkártyázta cége vagyonát

Cége pénzét pókerezte el egy 34 éves miskolci nő, aki két hónap alatt harmincmillió forintot veszített.

Százmilliós nagyságrendű Hunvald vagyona

Az ügyészség ingatlanokat, autókat, pénzt, és egy óragyűjteményt zárolt.

Zárolják Hunvald vagyonát


szerző:
2009.09.17. 08:36

Zárololhatják Hunvald vagyonát


szerző:
2009.09.10. 08:59

Felmérik a MÁV vagyonát


szerző:
2009.09.04. 18:03
Rosszul gazdálkodtak az állami vagyonnal

Több olyan ügyben is nyomoz a rendőrség, amelyet a vagyonkezelő, illetve elődjei vezényeltek le.

Szétszórják az ország vagyonát

Tucatnyi negatív észrevétel szerepel az Állami Számvevőszék jelentésében.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való