KERESÉS search-close

vagonok

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vagonok"

A "vagonok" címkével ellátott tartalmaknál (2) leggyakrabban használt további címkék:
Életveszélyben a vagonokon

Életüket kockáztatva, tehervagonok alvázára kapaszkodva próbálnak magyar területre jutni a menekültek. Az is előfordul, hogy a tetőponyvát kivágva a vagon tetején lapulnak meg, miközben a fejük felett centikkel fut a 25 ezer voltos vasúti felsővezeték. A legtöbben pedig a rakományok között bújnak el. Csak az elmúlt egy hétben 73 embert fogtak el a kelebiai vasútállomáson a magyar rendőrök.

A MÁV állítja, soha nem zárták be a menekülteket

Soha nem zárták rá a menekültekre a vagonok ajtaját - állítja a MÁV két nappal azután, hogy bemutattunk egy amatőr felvételt, amelyen egy kalauz kulccsal nyitogatja a Budapestre érkező, menekülteket szállító kocsi ajtajait. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való