KERESÉS search-close

vagon

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vagon"

Kisiklott egy tehervonat az ácsi állomásnál

Egy mellékvágányon haladt volna át a vonat, amikor a nagy súly miatt megsüllyedt alatta a sín. Hat vagon és két mozdony tért le a vágányról. Az egyenként 80 tonnás szerelvények felszántották a pályát, több vagon megdőlt. Senki sem sérült meg. Az RTL Híradó úgy tudja, a vonat azért siklott ki, mert nem tartották be a súlykorlátozást.

Halálos áramütés érte a vagon tetején

Ügyesen zenélt, a szomszédok sokat hallották gyakorolni. A balesete előtt Vácon bulizott egy barátjával az a fiatal, akit kedd hajnalban ért halálos áramütés miután felmászott egy vasúti vagon tetejére. Mire a mentők kiértek hozzá, már nem lehetett segíteni rajta.

Másik vagonba tették a kisgyereket

Családjától külön, egy másik vagonba kapott helyjegyet egy négy éves kisfiú a pécsi Intercity-n. Az általunk kérdezett utasok szerint rendszeres, hogy hiába kérik egy helyre a jegyet, nem oda kapják. A MÁV-nál közölték, egy új jegyértékesítési rendszert tesztelnek, amelyben valóban nem tudják kiválasztani a pénztárosok, hova szóljanak a vonaton a helyjegyek. Az új rendszer 3,5 milliárd forintba került, de még csak tesztüzemben működik, így javítják a felmerülő hibákat.

Halálra égett a lángoló vagonban

Egy férfi holttestét találták a tűzoltók abban a vagonban, amelyik hajnalban égett ki a MÁV egyik járműjavító cégének telephelyén. A régi, fából készült vagonban munkások laktak. A tűz keletkezésének idején csak egyikük volt a szerelvényben. Társai vették észre, hogy füstöl a vagon, ezután hívták a tűzoltókat.

KISIKLOTT: A sín kettétört, az ütközők leszakadtak

Emelők tartják a 80 tonnás vasúti kocsit. A tehervonat hajnalban siklott ki Dombóváron. Kaposvárra szállított cukorrépát, amikor a baleset történt. A vagon hátsó kerekei a vasúti töltésbe ágyazódtak, az elsőkön látszik, mennyire megrongálódtak.

Vonatszerencsétlenség Marseille-ben

A turistajáraton 12-en sérültek meg, amikor az egyik kocsi majdnem felborult és többen kizuhantak.

Újabb 700 lőszer került elő a 15 ezerből

Újabb 700 darab lőszer került elő abból a 15 ezer darabból, melyet még május 7-én loptak el.

Megvan az ellopott lőszerek egy része

Az ellopott szállítmányra a IX. kerület Soroksári úti részén bukkantak rá.

Bottal ütik a lőszertolvajok nyomát

Nem találják a ferencvárosi pályaudvarról szerdán eltűnt lőszerszállítmányt.

Éles lőszerek tűntek el egy vagonból

15 ezer db éles lőszer tűnt el a ferencvárosi pályaudvaron egy tehervagonból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való