KERESÉS search-close

vízbefulladt

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vízbefulladt"

Diákmunkás volt a Balatonba fulladt fiú

Egy 19 éves diákmunkás volt az a fiú, aki a Balatonban fulladt tegnap Balatonfüreden. Részeg lehetett, amikor a mólóról a kikötő vízébe ugrott. Barátai egyszer kihúzták, de ő másodszor is fürdeni akart. A fiú ekkor már nem került elő. Holttestét a vízimentők hajnalban találták meg. Ő a Balaton 13. áldozata ebben a szezonban. A vízimentők vezetője sokkoló fotóval próbálja rávenni a strandolókat, legyenek sokkal óvatosabbak.

A Balatonba fulladt egy fiú

Tragédia Balatonlellén. Vízbe fulladt egy 19 éves fiú, aki barátjával labdázott a szabadstrandon, amikor lecsapott a Balatonra a vihar. Labdájukat elsodorta a víz, megpróbáltak utána úszni. Az erős szélben azonban a hullámok ellepték őket, kétségbeesve kiabáltak segítségért. Meghallották őket az épp a közelben járőröző vízirendőrök. Az egyik fiút sikerült kimenteni, a másiknak a holttestét reggel sodorta partra a víz.

 

Ukrajnában találták meg a fiú holttestét

Két hét után, Ukrajnában találhatták meg annak a 15 éves fiúnak a holttestét, aki öccsével még augusztus elsején tűnt el a Tiszában Benknél. A 12 éves kisfiút 2 nappal később találták meg, bátyját azonban tegnapig keresték. Turisták találtak rá. Még nem tudták azonosítani a gyermeket, de a vízimentők szerint, szinte biztos, hogy a két hete eltűnt kisfiút sodorta partra a víz.

Társai mentették ki a 11 éves fiút

Szörfdeszkán húzták ki társai a vízből, így menekült meg az a 11 éves kisfiú, aki eszméletét vesztette a Balatonban vasárnap. Éppen a táborral strandoltak, amikor - valószínűleg a nagy hullámok miatt- félrenyelt. Vízimentő élesztette újra, majd mentőhelikopterrel vitték kórházba. Zamárdiban pedig egy 24 éves férfi tűnt el a vízben tegnap, csak a holttestét találták meg.

Rendőrség: „Nem bántják a rendőrök a menekülteket”

Nem verték meg a rendőrök a Holt-Tiszába fulladt szír menekültet, vízbefulladás okozta a halálukat – ezt mondta Papp Károly országos rendőr-főkapitány Röszkén. Azt a sajtóhírt is cáfolta, hogy a rendőrök sokkolóval és viperával támadnának a menekültekre. Az országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának kihelyezett ülése előtt a képviselők megnézték a röszkei tranzitzónát. A fideszes Kósa Lajos azt mondta, a határvédelem jól működik, a kerítés megállítja a menekültválságot. Az ellenzéki képviselők szerint mindez szemfényvesztés.

Megszólal a vízbe fúlt apát gyászoló család

A 3 gyermekes, hódmezővásárhelyi apuka másfél hónapja fulladt vízbe, miközben fiát mentette ki a tóból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való