KERESÉS search-close

vérfürdő

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vérfürdő"

Vérfürdő a fokhagyma-fesztiválon

Három embert megölt és legalább 15-öt megsebesített Kaliforniában egy fegyveres ámokfutó, aki egy fokhagyma-fesztiválon tüzet nyitott a résztvevőkre. Egyik áldozata mindössze hat éves volt. A támadót a rendőrök tűzharcban agyonlőtték, szemtanúk szerint azonban volt egy társa is, aki elmenekült.

Bosszút állt az elbocsátásért


szerző:
2019.02.16. 18:16
Bosszút állt az elbocsátásért

Elbocsátották, ezért vérfürdőt rendezett a munkahelyén egy férfi az Egyesült Államokban. Öt embert megölt, többeket megsebesített. A másfél órán át tartó dráma végén a rendőrök agyonlőtték a támadót.

Venezuela: forradalom és diktatúra között

Vérfürdőbe torkollott Venezuelában az alkotmányozó nemzetgyűlés megválasztása: több mint tíz ember meghalt a karhatalom és a tüntetők közötti utcai összecsapásokban. Míg a választást bojkottáló ellenzék tömegtüntetéseket hirdetett a kormány ellen, Maduro elnök győztesnek nyilvánította magát, és kemény fellépést ígért a tiltakozókkal szemben. A polgárháború és az államcsőd elkerülhetetlennek látszik a dél-amerikai országban.

Túszdráma, vérfürdő Szomáliában

Öngyilkos merénylet, túszdráma, vérfürdő Szomáliában. Legalább húszan meghaltak, amikor iszlamista fegyveresek támadást indítottak Mogadisu belvárosában. A biztonsági erők csak reggel tudtak akciót indítani ellenük. Minden támadót megöltek.

 

Másutt is támadtak volna

Egyre több jel mutat arra, hogy összehangolt terrortámadások kezdődtek volna több országban a berlini tömeggyilkosság után. A német hatóságok közlése szerint egy koszovói születésű testvérpár Németország egyik legforgalmasabb és legnagyobb plázájában tervezett mészárlást. A Föld másik felén az ausztrál hatóságok pedig azt jelentették be, hogy öt ember vettek őrizetbe azzal a gyanúval, hogy az Iszlám Állam nevében vérfödőre készültek karácsonykor Melbourne belvárosában.

Vérfürdő az étteremben

Vérfürdő egy Los Angeles-i étteremben. Helyszíni beszámolók szerint legalább 50-en voltak a vendéglátóhelyen, amikor 3 férfi étkezés közben felállt, kiment az utcára, majd nem sokkal később fegyverekkel tértek vissza, és tüzet nyitottak egy asztaltársaságra.

Lecsapott a köpcös fia


szerző:
2016.10.01. 18:40
Lecsapott a köpcös fia

Vérfürdő Mexikóban: Több tucat fegyveres bűnöző támadt meg egy katonai konvojt, hogy kiszabadítsák egy társukat. Legalább öt katonát megöltek, amikor gránátvetőkkel lerohanták őket. A hatóságok szerint a támadást a börtönben ülő gengszterfőnök, a szökéseiről elhíresült Köpcös fiai követték el.

Mészárlás a melegbárban


szerző:
2016.06.12. 18:45
Mészárlás a melegbárban

Az Egyesült Államok legtöbb halálos áldozatát követelő vérengzését követte el egy iszlamista nézeteket valló férfi egy floridai melegbárban. A támadó 50 embert ölt meg és több mint 50-et megsebesített. Fegyverekkel ment be a bárba, és válogatás nélkül lövöldözni kezdett, majd túszokat ejtett. A támadót végül kommandósok lőtték le.

Horrorisztikus eseményt élt át egy férfi Thaiföldön!

A lefolyóból támadt rá egy óriás piton a gyanútlan emberre, aki éppen leült a WC-re. Az agresszív kígyó a legérzékenyebb pontján harapta meg, és el sem akarta engedni. A férfi fél órán át küzdött, mire az állat elengedte, de szerencsére a vérfürdő után még képes volt kihívni a mentőket. A kígyót befogták, a férfi sebeit pedig kórházban kellett összevarrni.

Ámokfutó gyilkolt Amerikában

Vérfürdő egy kansasi városban- egy férfi először autójából kezdett vaktában lövöldözni, majd bement a munkahelyére és tüzet nyitott kollégáira. Három embert gyilkolt meg az ámokfutó, 14 embert pedig megsebesített. Közülük 10 állapota válságos. Egyelőre nem tudni, miért kezdett lövöldözni. Munkatársai szerint békés, vidám ember volt, előzékeny és udvarias.

Vérfürdő lett a béketüntetésből

Legalább nyolcvanhatan meghaltak, és közel kétszázan megsebesültek egy merényletben. A két nagy erejű detonáció egy béketüntetésen történt a török főváros egy forgalmas pontján. Bár a merényletet eddig egy szervezet sem vállalta magára, a török kormány terrortámadásnak minősítette az esetet. Figyelem, megrázó felvételek!

Az egyetem ellen tervezhetett támadást

Megbocsátott a tettesnek a charlestoni lövöldözésben meggyilkolt áldozatok több hozzátartozója. A 21 éves merénylő az egyik legrégibb afroamerikai templomban rendezett vérfürdőt szerdán. Egyik legjobb barátja szintén fekete, aki szerint Dylann Roof soha sem tett rasszista célzásokat.

Vérfürdőt akadályoztak meg


szerző:
2015.06.10. 18:40
Vérfürdőt akadályoztak meg

Vérfürdőt akadályoztak meg az egyiptomi rendőrök Luxorban. Három öngyilkos merénylő akarta felrobbantani magát az egyik turistalátványosságnál. Mindkét támadót megölték. 1997-ben 60 embert, köztük számos turistát gyilkoltak meg a dzsihádisták ugyancsak Luxorban. A mostani akcióért egyelőre egyik szervezet sem vállalta a felelősséget.
 

Három áldozatot már eltemettek


szerző:
2015.05.19. 18:05
Három áldozatot már eltemettek

Gyásznapot tartottak kedden, Magyarkanizsán. Így emlékeztek a hétvégén történt tragikus, vajdasági esküvő áldozataira. A ceremónia másnapján az ifjú férfi édesapja, vadászpuskájával hat ember életét oltotta ki.

Az esküvői vérengzés újabb részletei

Újabb információk derültek ki a brutális martonosi mészárlásról, és arról a férfiról, aki a vérfürdőt rendezte. Évek óta terrorban tartotta a családot a szerb vérengző - állítja a Blikk. Sokkolta az egész Vajdaságot, amikor vasárnap délelőtt az 55 éves férfi fia lakodalma után egy vadászpuskával hat emberrel végzett. Ez a szomszéd jól ismerte a volt feleséget és annak édesanyját is, aki régebben is sokat beszélt neki az elkövetőről. Gál Petra riportja.

Heten meghaltak az esküvő utáni vérengzésben

Tragikus esküvő a Vajdaságban. Heten haltak meg két, határ közeli vajdasági faluban egy esküvő utáni lövöldözésben vasárnap délelőtt. Az ifjú férj édesapja lövöldözött vadászpuskájával. Két embert még reggel lelőtt Oromban, majd onnan a közeli Martonosra ment, ahol megölte a menyasszonyt, a lány szüleit, és volt feleségével is végzett. A hírek szerint azért, mert a fia magyar lányt vett el feleségül. A lövöldözésben végül a férfi is meghalt.

Előzetes: Tragédia az esküvő után

Heten haltak meg két, határ közeli vajdasági faluban vasárnap délelőtt. Az ifjú férj szerb apja a lakodalom utáni reggel lövöldözni kezdett vadászpuskájával. Először lelőtte volt apósát és anyósát, majd magyar menyével és annak családjával is végzett. A lövöldözésben végül ő is meghalt. Azt, hogy a szomszédok szerint miért rendezett vérfürdőt, megtudhatják hat órakor az RTL Híradóból.

Kivégeztek egy szerkesztőséget Párizsban

Fekete csuklyás fegyveresek támadtak rá gépfegyverekkel a francia szatirikus magazin, a Charlie Hebdo szerkesztőségére, majd az utcán is vérfürdőt rendeztek. A legutolsó információk szerint legalább 12-en meghaltak, köztük rendőrök.


 

Mészárlás egy amerikai iskolában

27-en haltak meg egy iskolai lövöldözésben az Egyesült Államokban. Közülük 18 kisgyerek.

Vérfürdőt rendezett egy nyugdíjas

Agyonlőtt három embert és többet megsebesített egy 78 éves férfi egy dél-franciaországi városban.

Lányának házában rendezett vérfürdőt

A nyugdíjas férfi lányának házában rendezett vérfürdőt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való