KERESÉS search-close

vélemények

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vélemények"

Cenzúra nélkül: ezt gondolják egymásról a villalakók!

A játékosok kamerát ragadtak és most őszintén kibeszélhették egymást... de nem is akárhogyan.

Kivezették az Együtt és a Párbeszéd több politikusát

Kivezették az Együtt és a Párbeszéd több politikusát, és a pártok aktivistáit a Dzsúdó Világbajnokság helyszínéről, mert egy transzparenst mutattak fel a sportcsarnokban. A Momentum aktivistái Oroszországban betiltott Putyin-maszkokat vettek fel a nézőtéren. A párt városszerte utcatáblákat ragasztott át és szórólapokat osztogatott, így tiltakozott Vlagyimir Putyin látogatása ellen. Az Együtt ki akarta fütyülni az elnöki konvojt a Sportarénánál, de Vlagyimir Putyint másik bejáraton át vitték be a csarnokba.

Gyógypedagógus vagy fejlesztő segítségére van szükségük a tanuláshoz

Nagypéntek előtti napon egy 15 oldalas módosító javaslattal lepte meg a szakmát az oktatási kormányzat és öt napot adott a javaslat véleményezésére. Megjegyzendő, hogy a javaslat nem hivatalos kormányálláspont, s az is, hogy nem mind a 15 oldal, 41 paragrafus vonatkozik ezekre a gyerekekre, de a rájuk vonatkozó részeket meg kell találni benne. Maruzsa Zoltán, közoktatásért felelős helyettes államtitkárral beszélgetett Baló György.

 

Vedd kezedbe a telefonod és mondd el véleményed!

Az elmúlt napokban az RTL24 applikációban az volt a kérdés, hogy Önök kit küldtek volna haza a múlt szombati párbajról a mentorok helyében. A kérdést lezártuk. Úgy tűnik Önök nem értettek egyet a mentorok véleményével, akik múlt héten Dánielfy Gergőt küldték haza az X-Faktorból! Most újra kíváncsiak vagyunk a véleményükre: Ön szerint kinek a versenyzője fog most távozni párbaj nélkül? Az applikációban pedig már válaszolhatnak is erre a kérdésre. Mondják el véleményüket a szombati adásig az RTL24 applikáción keresztül.

Hogyan jönnek ki egymással az X-Faktor mentorai?

Az X-Faktor zsűrijének összetétele már a műsor indulása előtt nagy port kavart. A megfiatalodott mentorcsapatot nagyon különböző karakterek alkotják. Tóth Gabi és Gáspár Laci között már a kezdetektől fogva kirajzolódni látszik egyfajta ellentét, mely adásról-adásra egyre nagyobb vitákat gerjeszt. De mi lehet ennek az oka, és hogy látja mindezt a két zsűritag?

NÉPSZAVAZÁS: Mindenkinek van véleménye

A szavazóköröknél arról érdeklődtünk, tudják-e az emberek, milyen következménye lesz a szavazatuknak.

15 éve volt a szeptember 11-ei tragédia

Tizenöt éve ilyenkor még más volt a világ, aztán becsapódtak azok az utasszállító repülégepek a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyaiba, és mi azt hittük, itt a világ vége, vagy, hogy elkezdődött egy új háború.  Előkerült a terrotámadás másnapján készült felvétel is. Kozsó ott volt a helyszínen, aki azt mondja, akkor született először újjá.
 

„Örökösen ordított a gyerekekkel”

Volt, aki egekig magasztalta, mások nem tartották jó orvosnak a gyilkossággal gyanúsított férfit Sátoraljaújhelyen, ahol 9 éve dolgozott tüdőgyógyászként. A kórház szerint soha nem merült fel kifogás szakmai munkájával szemben. Stábunknak az egyik szomszéd azt mondta, nyers volt, és sokszor durván beszélt a gyerekeivel.

Fókusz 2016-06-22


szerző:
2016.06.22. 18:55
Lajcsit szétszedték a rajongók

Öt hónap kihagyás után Lagzi Lajcsi visszatért a színpadra, rögtön két fellépése volt. Az első rendezvényen csak meglepetés vendégként vett részt, de amikor a közönség meglátta, az emberek azonnal felpattantak a helyükről és vastapssal fogadták. Aztán nagy sikere volt néhány órával később, szabadulása utáni első koncertjén is, ahová feleségén kívül az a munkatársa is elkísérte, akit annak idején vele együtt tartóztattak le.

Rengetegen ellenzik a vasárnapi zárvatartást

Az emberek több mint kétharmada továbbra is elutasítja a vasárnapi boltbezárását - derül ki az Ipsos legújabb felméréséből. Mára többségbe kerültek azok is, akik azt mondják, hogy a korlátozás miatt meg kellett változtatniuk a vásárlási szokásaikat. Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője elismerte: a boltzár a kormány vitatott intézkedése és szerinte lehetne róla népszavazást tartani.

Mit gondol a zsűri a Konyhafőnök Juniorról?

A konyha ismét megnyitja kapuit, de ezúttal a legkisebbeknek. A Konyhafőnök Junior versenyzői ugyanis kizárólag gyerekek. A zsűri viszont a régi! A jelentkezők közül a három jól ismert profi válogat. Milyen gyerekeket keres Fördős Zé, mire számít Pierre, és mit gondol Bernáth József a Konyhafőnök Juniorról?

Mit gondoltak a

Dominak és Mózesnek az előző széria döntősei segítettek. De mit gondolt vajon Rozina, a két Attila és Marci a finalistákról?

Milyen színű a ruha?


szerző:
2015.03.02. 17:13
Milyen színű a ruha?

A vasárnapi zárva tartás kimeríthetetlen téma a Heti Hetesben, ráadásul már nem sokára életbe is lép a törvény. Az okfejtések közepette azonban előkerült az ominózus ruha képe, amiről jócskán eltérőek a vélemények, hogy most az ruha kék-fekete, vagy fehér-arany.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való