KERESÉS search-close

végzetes

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "végzetes"

Vadászbaleset áldozata lett

Vadászbaleset áldozata lett a Coop üzletlánc vezére. Csepeli Lajos kedd délelőtt hunyt el, az első híradások szűkszavúan tragikus hirtelenségről számoltak be. A Bors című lap szerint puskája tisztogatása közben érhette halálos lövés egy somogyi faluban, ahova vadászni járt. A településen szinte mindenki hallott az esetről, de, hogy pontosan mi történt, arról senki nem tud. Az általunk megkérdezett vadász szerint több hiba vezethetett a végzetes balesethez.

Cigiért mentek a buliból, mindkét fiatal meghalt

Tragédiával végződött egy szombati buli. Fának hajtott autójával és szörnyethalt két fiatal Tiszaújvárosban. Házibuliból indultak cigarettáért, csaknem ötven kilométert autóztak a legközelebbi dohányboltig. Már visszafelé tartottak, mikor megcsúszott a kocsi és nekicsapódtak egy fának.

Előzetes: Tragédiával végződött a szombati buli

Fának hajtott autójával és szörnyethalt két fiatal Tiszaújvárosban. Házibuliból indultak cigarettáért, csaknem ötven kilométert autóztak a legközelebbi dohányboltig. Már visszafelé tartottak, mikor megcsúszott a kocsi és nekicsapódott egy fának.

„Nem vétkesek a lányaim!”


szerző:
2015.06.16. 18:50
„Nem vétkesek a lányaim!”

Ezt mondja az az apuka, akinek két bicikliő kislányát elütötte egy autó egy balatonfüredi kereszteződésben szombat délután. Tóth István szerint 9 és 13 éves gyermeke megállt, nem hajtott a kocsi elé. Ő maga percekkel a tragikus baleset után néhány perccel érkezett az utcájuk végén lévő kereszteződésbe. Egyik lányával még tudott beszélni, a kisebbik Edinát sajnos már nem tudták megmenteni.

Egy összetört édesapa mesél élete tragédiájáról

Egy végzetes baleset, ami alapjaiban változtatta meg a Tóth család életét. Egy kislány, akinek csupán 9 évet adott az élet. És egy összetört édesapa, aki vállalta, hogy a nyilvánosság előtt mesél imádott kislánya elvesztéséről. Ásványi Eszter riportja.

Vészesen fogy a kis Lara ideje


szerző:
2009.05.26. 08:34
Vészesen fogy a kis Lara ideje

A műszíves kislánynak egyre kevesebb az ereje, nem lehet tudni, meddig képes még a küzdelemre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való