KERESÉS search-close

vége

80 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vége"

36 millió jár annak, aki utoljára hagyja el a Villát - már csak négyen vannak

Egy hét sincs hátra a ValóVilág 9 powered by Big Brother fináléjáig, ez pedig már a vasárnap esti párbaj végeredményén is érzékelhető volt. Adri és Roli sem először mérettette meg magát, de a VV 9. szériájának eddigi 8 párbaján az egyik legszorosabb eredmény született.

Így búcsúzott Fanni és Dávid a szigettől!

Elérkezett az utolsó nap, Fanni és Dávid pedig méltóképpen elbúcsúzott a szigettől, ahol az elmúlt 42 napot töltötték.

Összetörte Ariana Grandet jegyessége felbontása

Sokan úgy gondolták, Ariana Grande jegyességének felbomlása nem törte össze lelkileg az énekesnőt, most mégis úgy tűnik, alaposan megviselte a dolog. Instagramján jelentette be, hogy a közösségi médiától egy időre teljesen visszavonul.

 

Véget ért Gregor Bernadett negyedik házassága

A szakítás hírét most a színésznő férje, Szarvas Attila közölte közösségi oldalán.

Mariah Carey megvált jegygyűrűjétől

A 35 karátos gyémántgyűrű jócskán veszített az eredeti értékéből: 2016-ban még 2,5 milliárd forintnyi dollárt ér, most viszont ennek csupán ötöde ütötte az énekesnő markát.

Befejezte Hosszú Tusuppal

Vége Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup munkakapcsolatának - ezt a sportoló Facebook-oldalán jelentette be. Tavaly év végén derült ki, hogy gondok vannak a pár házasságával. Az elmúlt hónapokban azonban úgy tűnt, hogy kibékültek, újra Shane lett Katinka edzője. Az úszónő legközelebb júniusban versenyez, de még nem tudni, ki készíti fel.

Ariana Grande újra szingli!


szerző:
2018.05.10. 10:30
Ariana Grande újra szingli!

Az énekesnő és rapper kedvese szakítottak, de barátságban váltak el egymástól!

Vége! Szakított a világ egyik legtökéletesebb sztárpárja

Emberek milliói irigykedtek világszerte a házaspárra, akik közel 9 éve mondták ki a boldogító igent. Erre a váratlan fordulatra biztos, hogy senki sem számított…

Kornél örökre szakított Pirossal

A lány már éppen reménykedni kezdett, hogy szerelme végre békülne, ám legnagyobb megdöbbenésére a srác egészen mást akart mondani neki.

A teljes adásért kattints IDE!

Ember Márk 25 kilótól szabadult meg

Az Oltári csajok sármos színészéről megmutatjuk a soha nem látott bizonyító erejű fotót, amikor Márk még 104 kilót nyomott. De, ami ennél még fontosabb, hogy a népszerű, 100 részes telenovella utolsó két epizódja, ma és holnap este annyi nem várt fordulatot tartogat, hogy el sem hiszik.

Szilvia: ˝Most a legszívesebben felgyújtanám ezt az egész kócerájt!˝

A korábban sikeres üzletasszony magába roskadva vette tudomásul, hogy egy korszak lezárult. Bánatát pedig természetesen Péterrel osztotta meg telefonon.

Szabolcs: „Hagyjál békén!”

Szabolcs két hete szakított Melindával, de a lány azóta is folyamatosan zaklatja őt, ugyanis nem tudja feldolgozni szerelme elvesztését. A fiúnál azonban már teljesen betelt a pohár, és végleg pontot szeretne tenni a bosszabntó kapcsolat végére.

10 év után véget ért a Nyerő Páros sztárpárjának kapcsolata

Idén ünnepelték volna negyedik házassági évfordulójukat, azonban már tavaly év végén külön költöztek.

Erika kidobta Gyurit!


szerző:
2018.03.03. 21:10
Erika kidobta Gyurit!

Erika már épp beadta volna a derekát Gyurinak, amikor egy idegen nő mászott elő a kanapéjuk mögül. Erika persze teljesen kiakadt, hisz azt hitte, megcsalta őt a szerelme, ezért kidobálta Gyuri összes holmiját, a mentegetőző Bodrinak pedig távoznia kellett a háztól.

Sokkal tovább élhetünk, mint eddig hittük! De meddig?

Jó lenne, mondjuk 120 évesen ejtőernyőzni? 130 évesen vígan tornászni, vagy fél évszázaddal a nyugdíjba menetel után lazán kondizni? Lehet, hogy nemsokára eljön ez az idő is. A legújabb kutatások szerint ugyanis sokkal tovább képes az ember élni és fiatal maradni, mint eddig hittük. De vajon meddig?

Kornél szakított Rózsával

Eddig bírta Kornél! Próbált Rózsa kedvében járni a saját határain belül, de úgy látszik, a lányt teljesen más dolgok teszik boldoggá, mint az álruhás Herczeget.

A teljes adásért kattints IDE!

Piros: ˝Soha többé nem akarok veled találkozni!˝

A lány állja a szavát! Habár azt is megígérte, hogy nem köszön el a sráctól, végül mégis úgy döntött, Kornél tudomására hozza elhatározását.

A teljes adásért kattints IDE!

Tenya távozása felszabadította Andit

Tóth Andi beismerte, hogy örül Pintér Tibor távozásának. Ha kíváncsi vagy, hogy miért érzi magát felszabadultnak a lány, nézd meg a videót!

A második elődöntőn Feri győzedelmeskedett, így Barbinak és Szandinak kellett elbúcsúznia a játéktól és a 20 millió forintos nyereménytől. A lányok így foglalták össze, hogy miről szól a Survivor!

Így élte meg Radics Gigi Krisztián távozását...

Nagy Krisztián feladta a versenyt. Mentora a sajtótájékoztatón mesélt arról, mit gondol a váratlan fordulatról és egykori mentoráltjáról.

Nagy Krisztián feladta az X-Faktort!

Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere kedd este jelentette be a versenyzőknek, hogy Krisztián nem bírta a felkészüléssel járó terheket, ezért önszántából feladta a versenyt. Így Radics Gigi csapatában két fiú maradt, Roland és Norbi. Ha kíváncsi vagy, hogy mit szólt a két srác Krisztián döntéséhez, nézd meg exkluzív videónkat!

Az, hogy mi történt Krisztiánnal a mentorház óta, kiderül ma délután 17:25-től a Fókuszban!

Nőuralom a Mandirigma törzsben!


szerző:
2017.10.05. 20:05
Nőuralom a Mandirigma törzsben!

A legutóbbi Törzsi Tanácson Benedek kapta a legtöbb szavazatot, így neki kellett búcsút intenie társainak. A lányok összefogása végül azt eredményezte, hogy többségbe kerültek a Mandirigma törzsön belül.

Egyöntetű döntés született a Törzsi Tanácson!

A Mandirigma törzs megalakulása óta először fordult elő olyan, hogy egyöntetű döntést hoztak a szigetlakók.A törzs tagjai ugyanis öt szavazattal Iliásztól vettek búcsút a legutóbbi Törzsi Tanácson.

Gergelyt nagyon megviselte a kiesése

Másodikként Gergelynek kellett elhagynia a Survivort. A srácot azért bántotta igazán a kiesése, mert magát tartotta a játék legnagyobb szakértőjének. Gergely mindenesetre most már nem játékosként, hanem rajongóként fogja végigizgulni a műsort, és már meg is van, hogy kinek szurkol a továbbiakban!

Megtartották az első Törzsi Tanácsot - Egy játékosnak búcsúznia kellett a Survivortől

Az első törzsi tanácsot a védettségi játékot elvesztő Ibon törzs tartotta meg, és egy versenyzőnek eloltották az életet jelentő fáklyáját. Így már csak 15 versenyző maradt játékban.

Joe:

Amikor Joe megérkezik a műhelybe, Barbi szíve majd megszakad, de végleg lezárja a kapcsolatukat. Joe összetörik, de elengedi szerelmét, abban bízva, hogy idővel majd visszatalál hozzá.

Barbi:

Barbi végre rászánta magát, hogy beszéljen Joe-val, ezért elment a műhelybe, és könnyek közt vetett véget a házasságának...

Bori:

Ádám azért jött el az Anikó Show-ba, hogy volt barátnőjének rappelve mondja el, mit akar tőle. Bori és Ádám másfél évig voltak együtt, de május elején szétváltak útjaik. Azóta nem beszélnek egymással, de Ádám még mindig szerelmes Boriba.

Maja:

Szilvi alkoholba folytja bánatát, aminek következményében óriási hibát követ el, lefekszik Andorral. Maja mit sem sejtve ér haza, hogy visszaadja Szilvinek a pénzt, és döbbenten értesül róla, hogy barátnője lefeküdt a barátjával.

Maja leszámol Szilvivel és Andorral

Maja sokkot kap, mikor rájön, hogy legjobb barátnője és szerelme lefeküdtek egymással...

Melinda:

Norbi három éve ismerte meg Melindát az interneten keresztül, másnap pedig már össze is költöztek a szerelmesek. Egy darabig minden rendben volt kettejük között, viszonyuk azonban egy ideje megromlott... Melinda elköltözött párjától egy televíziós megkeresés miatt, és hiába próbálta őt győzködni a férfi, a nőnek esze ágában sincs helyrehozni kapcsolatukat.

Pumpedék velencei kalandja csúnya véget ért...

Pumped Gabo születésnapja alkalmából lepte meg szerelmét egy velencei utazással, azonban arra biztosan nem számított, hogy így fog véget érni a romantikázás...

Pumped Gabo nagy bejelentése mindent felforgat...

Sebestyén Ági vélhetően egészen másra számított, amikor szerelme valami fontosat szeretett volna vele megosztani, ami egy újabb szintre emelné a kapcsolatukat...

Barbi:

Ildikó elmegy Barbival a nőgyógyászhoz, ahol az ultrahangon Barbi meglát egy gombostűfejnyi pontot, és elolvad a gyönyörűségtől. Ildikó és Barbi a parkban meghatottan elhatározzák, hogy akárhogy is alakulnak a  dolgok, felnevelik a gyereket.

Vissza a laborba! - Dr. Csont visszatekintés

A televíziózás történetének egyik leghosszabban futó drámai sorozata ér véget Amerikában: 12 évad után búcsúzik ugyanis a nézőktől a Dr. Csont. A népszerű sorozat színészei és producerei egy exkluzív videóval készültek a fináléra, amelyet Magyarországon elsőként az RTL Klub online felületén láthatnak a nézők.

Pumped Gabo nem bírta visszatartani könnyeit!

Pumped Gabo valószínűleg már ezerszer megbánta, hogy áthívta magához VV Zsófit... Sebestyén Áginak hamar a fülébe jutott, hogy barátja megcsalta őt, és ezúttal nem bocsánott meg neki! Gabo hiába próbálta meg kiengesztelni Ágit, a lány hajthatatlan volt. A nyári fesztiválon ismertté vált srác ezután a kiscicájával összebújva sírta tele a párnáját.

Pumped Gabo zokogásban tört ki, miután barátnője szakított vele

Gabo nem gondolt a következményekre, amikor áthívta magához VV Zsófit, azonban megtörtént a legrosszabb: Ági soha többé nem szeretne vele lenni. Nézd meg, hogy reagált Pumped Gabo!

Sebestyén Ági hallani sem akar Gabóról

Pumped Gabo meglepte Ágit, azonban a lány egyáltalán nem örült a srác látogatásának, sőt még a kulcsait is visszaadta, így egyértelművé vált, hogy soha többé nem akar tőle semmit.

Maja szakít Kristóffal

 Kristóf totálisan kiakadt azon, hogy arra van esze Majának, hogy mutogassa magát, de arra nincs, hogy normális ember módjára viselkedjen, és megpróbálja helyrehozni a kapcsolatukat...

Vége!


szerző:
2017.03.21. 18:00
Vége!

Dolly, Kékes Zoltán halála után nem folytatja tovább a Dolly Roll-t. Az énekesnőt a tragédia feldolgozásáról és a csapat múltjáról is kérdezte a Story Extra stábja.

Tóth Gabi:

Péntek este hurrikánként söpört végig a hír, miszerint Tóth Gabi befejezi X-Faktoros pályafutását.

Így búcsúzott el a sorozattól a Vámpírnaplók sztárja!

A Tyler Lockwood-ként ismert, Michael Trevino több kollégájához hasonlóan, szintén megemlékezett a több éves munkásságáról, a természetfeletti szériában, mivel az lassan a befejező évadához közeledik. Lássuk, hogyan is tette mindezt!

Lezárult Johhny Depp és Amber Heard válópere

8 hónapig tartó huzavona után hivatalosan is lezárult Johhny Depp és Amber Heard válópere. Nyáron a színésznő adta be a válópert arra hivatkozva, hogy Depp fizikailag és szóban is többször bántalmazta másfél éves házasságuk alatt.

Nádai Anikóék: „Nem terveztünk egyáltalán esküvőt!”

A ValóVilág powered by Big Brother műsorvezetője és párja sajtóközleményben tudatta a nagyvilággal, hogy öt év után végül különválnak útjaik. Az álompár így nyilatkozott kapcsolatukról…

Majdnem 7 év után véget ért a Morning Show

Sebestyén Balázsék péntek helyett váratlanul már szerdán elköszöntek hallgatóiktól. Ami a Morning Show-val kedden délutántól történt, az egészen szürreális. A leghallgatottabb reggeli rádióműsor készítőit kedden délután egyszer csak értesítették arról, hogy szerdán már nem kell adást gyártaniuk. Balázs erre Facebook videóüzenetben reagált, aztán éjjel kapott egy telefonhívást, hogy mégis mikrofonok mögé ülhetnek szerda reggel.

Morning Show: nincs tovább!


szerző:
2016.11.16. 17:25
Morning Show: nincs tovább!

Sebestyén Balázs és Vadon János vezetésével ma a legutolsó Morning Show-t hallhatták a rádióhallgatók. Szebben is véget érhetett volna a több éves történet: tulajdonosváltás miatt nem hosszabbították meg a Class FM frekvenciáját. A csatorna legnépszerűbb műsora, a Morning Show december 31-ig szólhatott volna hétköznaponként, Balázsék mégis kaptak egy levelet, miszerint nem kell dolgozniuk a mai naptól.

Lóri tényleg taktikázott?

Kiderült: Lóri direkt fordított maga ellen mindenkit. Később pedig pont ez a helyzet „rokkantotta meg”. Mindettől függetlenül úgy érzi, jól döntött azzal, hogy kijött a Villából és ezzel fealdta a játékot.

Story Extra 2016-09-28


szerző:
2016.09.28. 16:55

Az LGT örökre befejezte


szerző:
2016.09.05. 17:25
Az LGT örökre befejezte

Presser Gábor vasárnap a Facebookon jelentette be a szomorú hírt: soha többet nem ad koncertet az LGT. Karácsony János, Presser Gábor és Solti János Somló Tamás halála után úgy döntött: „Tomit” nem lehet pótolni, és nem is szeretnének ilyesmivel próbálkozni. A poszt végén köszönetet mondott Presser mindazoknak, akik szerették és bíztatták az LGT-t, és akik segítették őket a 1971-es megalakulásuk óta.

 

Utolsó körre mentek az uberesek

Az utolsó kör. Ezen a címen hirdettek felvonulást uber sofőrök Budapesten. Szombaton utoljára rakták ki a címkét kocsijukra, mivel a társaság vasárnap kivonul Magyarországról. Hónapokig támadták a céget, hogy nem fizetnek adót, és hogy nem szabályos a működésük. 10 napja jelentették be, hogy abbahagyják.

Péntektől e-cigizni sem lehet bárhol

Vége a szabad elektromos cigarettázásnak, péntektől tilos használni a készülékeket ott, ahol dohányozni sem lehet. Az elektromos cigarettázókat az ÁNTSZ ellenőrzi majd, és akár 50 ezer forintos bírság is járhat annak, aki tiltott helyen használja az eszközt. Az RTL Híradónak nyilatkozó elektromos cigarettát használók felháborodtak a döntésen, szerintük a döntéssel cigifüstbe kényszerítik őket.

Tóth Andi nem haragszik egykori kedvesére

Két napot végigsírt és talán még mindig nem száradtak fel teljesen a könnyei, Tóth Andinak el kellett fogadnia, hogy szerelmével nem ugyanazokra az élményekre és impulzusokra vágynak. Az X-Faktor szupertehetséges győztese még nyalogatja sebeit, úgy tűnik a zene, a művészet és az erős gyerekkori gyökerek védik őt.

Avicii befejezte


szerző:
2016.03.30. 11:00
Avicii befejezte

A svéd lemezlovas, Tim Bergling - ismertebb nevén Avicii - közösségi oldalán jelentette be, hogy egy időre visszavonul.

Ennyi, lezárult a Farm-jelentkezés... A java csak most következik!

Aki eddig nem vágta bele a fejszéjét a jelentkezésbe, már ne is tegye, a Nagy Farmerkeresésnek ez a szakasza ugyanis véget ért. Tavasszal végre kiderül, kik költözhetnek be a múltszázad eleji tanyára, hogy a felmenőikhez hasonlóan közelebb kerüljenek a természethez és persze a 20 millió forintnyi nyereményhez.

Victoria Beckham nem kér többet a Spice Girls-ből

„Végeztem a Spice Girls-szel...ÖRÖKRE.” Bár sok pletykát olvashattunk az utóbbi időben arról, hogy a legendás lánycsapat 2016-ban újra összeáll, Victoria Beckham, azaz Posh Spice ügynöke kategorikusan tagadta, hogy együtt turnéznának a jövőben.

Előző rész (2015. november 11.)

László és Gizella végképp befejezik az üzletelést Valival. Tóbiás új terapeutája félreérthető gesztusokat tesz. Hanna és Ádám állandó veszekedése kínos helyzetbe hozza Hannát.

 

Következő rész (2015. november 11.)

László és Gizella végképp befejezik az üzletelést Valival. Tóbiás új terapeutája félreérthető gesztusokat tesz. Hanna és Ádám állandó veszekedése kínos helyzetbe hozza Hannát.

63 év után bezár a Jégbüfé

63 év után ma bezár a Jégbüfé Budapesten, a Ferenciek terén. A kultikus találkozóhelyet a zárás hírére megrohamozták a nosztalgiázók. Az épületet egy arab befektetőcsoport vette meg, a Jégbüfé és a Páriszi udvar épületét luxushotellé és rendezvényközponttá alakítják át.

 

A Sziget fesztivál minden rekordot megdöntött

A Limp Bizkit csapatása és Martin Garrix színpadfelrobbantása alatt már viharfelhők gyülekeztek a szigetlakók feje fölé. Információk szerint ez nem zavarta a sztár DJ-t, a koncertje után még másfél órát játszott a backstage-ben a haverjainak, és még pizzát is rendelt nekik.

Véget ért a Szelfi, van, akinek hiányozni fog a kamera

A visszaszámlálás elkezdődött! Péntek este véget ér a minden illúziótól mentes, őszintén emberi Szelfi-túra. A szereplők több mint három hónapon keresztül éjjel-nappal rögzítették mindazt, ami velük történt. Most felidézzük a legemlékezetesebb pillanatokat.

"Legyen vége!"


szerző:
2015.07.14. 23:00

Gréta elhatározza, hogy beszél Nikosszal, és pontot tesz kettejük kapcsolatára, mert nem lát más megoldást, és már hónapok óta boldogtalan. A srácot váratlanul éri a "hirtelen"fordulat, de kénytelen beletörődni felesége döntésébe. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Gréta fülébe egyre többen beleültették a bogarat, hogy Nikosznak nője lehet. Mivel a srác szerint nem lehet már helyrehozni a kapcsolatukat, ezért Gréta rákérdez, van-e valakije. A beszélgetés radikális véget ér. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Végleg befejeződik a CSI-sorozat

Kevés az a tévénéző, aki ne ismerné a Magyarországon is töretlen népszerűségnek örvendő CSI-sorozatok valamelyikét. A készítők azonban úgy döntöttek, hogy tizenöt év után befejezik a CSI alapsorozatát.

A felbukkant ex miatt szakított VV Robin és Anett

Múlt héten robbant a hír, miszerint véget ért a Villa „meglepetés-szerelme” Anett és Robin a ValóVilág utolsó napjaiban találkoztak először és egycsapásra szerelem lobbant köztük, ami mára elillant. A szakítás okairól ők maguk meséltek nekünk. 

Matthew Morrison örül, hogy vége a Glee-nek

Múlt hónapban ért véget a sorozat, a tanárt alakító színésznek azonban cseppet sem hiányoznak a forgatások.

Emma Stone szakított Andrew Garfielddal

"A szerelem mindent legyőz" tartja a mondás, ez azonban nem teljesen így történt a világ legcukibb párosa esetében. Ha igazak a híresztelések, Emma és Andrew útjai különváltak.

Nina Dobrev kilépett a Vámpírnaplókból

Hat év után búcsút intett a sorozatnak a gyönyörű színésznő, aki pihenéssel és utazással szeretné tölteni az elkövetkező időszakot.

Robin most kezdi felfogni, hogy itt a játék vége

Az utolsó pillanatban döbbent rá, mennyi mindent élt meg ez alatt a három hónap alatt.

Aurelio és Zsófi szerelme véget ért

Úgy tűnik, hosszas évődés után véget ért a ValóVilágok történetének talán leghangosabb és leghevesebb szerelmespárjának, Aurelionak és Zsófinak kapcsolata. A szakítás okairól és a lehetséges újrakezdésről kérdeztük Aureliot.

Élet A mentalista után


szerző:
2015.02.07. 20:25
Élet A mentalista után

A mentalista című népszerű amerikai krimisorozat záró epizódjához érkezett. A főszereplőt alakító Simon Baker egy interjúban mesélt további terveiről.

Tizenhárom epizód után véget ért Dave Annable sorozata

Szomorú hír érkezett a Red Band Society rajongói számára, ugyanis a sorozat csatornája nem rendel több epizódott a fiatal tehetségekből álló stábtól.

George Eads búcsút intett a CSI-nak

A CSI: A helyszínelők sztárja tizenöt évad után döntött úgy, hogy kiszáll a sorozatból.

​Nem lesz nyolcadik évad


szerző:
2014.11.12. 19:53
​Nem lesz nyolcadik évad

A sorozatot készítő amerikai televíziótársaság hivatalosan is bejelentette A mentalista című széria végét.

Kállai-Kiss Zsófi búcsúzott az X-Faktortól

3. Élő Show - 2014. 11. 01.

Kiköltöztek: otthon éri az ünnep az X-eket

A 2011-es X-Faktor véget ért. Péntek reggel minden énekes nekiállt csomagolni, hogy a karácsonyt családjaikkal töltsék, és végleg elhagyják az X-Faktor házat.

Obama: Véget ért az iraki háború

Barack Obama a szokásos hétvégi elnöki rádióbeszédben független országnak nevezte Irakot, amely szabadon dönthet a jövőjéről.

Vége a fűtési szezonnak


szerző:
2010.05.13. 11:25
Vége a fűtési szezonnak

Két nap múlva véget ér a meghosszabbított fűtési szezon. Ezért május 15-én a távhőszolgáltatók az összes lakásban leállítják a fűtést.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való