KERESÉS search-close

védőruha

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "védőruha"

Háromezer forintot kért a kórház a szülőszobába belépő hozzátartozóktól

Háromezer forintot kért a Borsod megyei kórház a szülőszobába belépő hozzátartozóktól, arra hivatkozva, hogy ennyibe kerül a védőruha. Az Európai Roma Jogok Központja szerint emiatt a szegényebb emberek kísérői nem lehettek ott a szüléskor, amivel sérült az egyenlő bánásmódhoz való joguk. Így látta ezt a bíróság is, első fokon 5 millió forintra bírságolták a kórházat.

Nem volt esélyük a tűzszerészeknek

Nem volt esélyük azoknak a tűzszerészeknek, akik pénteken életüket vesztették a Hortobágyon - ezt mondta Híradónknak egy igazságügyi tűzszerész. Egy 250 kilós bombánál nincs az a védőruha, ami megmenthetné őket. A tűzszerészeket évente átlagosan 2500-szor riasztják bombák hatástalanításához. Hivatásuk az egyik legveszélyesebb a világon.

Alig emlékszik a balesetre az elütött motoros

A súlyos baleset ellenére sem hagyja abba a motorozást. Ezt mondta Híradónknak az a fiatal, aki életveszélyesen megsérült egy szabálytalan autós miatt tavaly áprilisban. Életét a védőruha mentette meg, ezért a motorosoktól azt kéri, hogy mindenképpen használják. A fiatal már jobban van, de hónapokig mankózott és tanulási nehézségei is vannak.

Extrém bátorságteszt Stohl Andrással

Hajmeresztő motoros tesztre vállalkozott a színész-műsorvezető. Bemutatta, mire képesek a reflexei extrém körülmények között.

Védőruhás mentősök a melegfelvonuláson

Az idei meleg-felvonuláson egy a rendőrökéhez hasonló testpáncélt viselnek majd.

Mi óvhatná meg a tűző napon dolgozókat?

Hat év alatt megduplázódott a bőrrákosok száma az országban.

H1N1 gyanús beteg Magyarországon?

H1N1 gyanús beteget szállítottak kórházba Budapesten, délután.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való