KERESÉS search-close

városháza

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "városháza"

Robbanás a városházán


szerző:
2017.12.01. 18:05
Robbanás a városházán

Robbanás volt reggel a Székesfehérvári Városházán. Az esetet rögzítette a képvelő testület üléséről közvetítő helyi tévé. Valószínűleg földalatti elektromos vezetékekben történt a robbanás.

ROBBANÁS: Még a polgármester szava is elakadt

Ülésezett a székesfehérvári képviselő testület, amikor reggel nyolc óra után néhány perccel robbanás rázta meg az épületet. Ez behallatszott a helyi tévé közvetítésébe is.  Üveg borítja a padlót a díszterem mellett. Az átrium üveg teteje is beszakadt. Itt állítják ki a korona és az országalma másolatát. Ezek nem sérültek meg. Személyi sérülés sem történt.

 

Pécs: adóemelés, leépítés jöhet

Adóemelés és létszámleépítés is lehet a jövő évtől Pécsen, ha elfogadja a közgyűlés az erről szóló javaslatot. Emelkedik az üzletek és a garázsok építményadója, és költségtakarékosság miatt 20 dolgozót bocsáthatnak el a polgármesteri hivatalból. Pécs polgármestere nyáron 5 milliárdos adósságról beszélt, az ellenzék szerint viszont több mint húsz milliárd hiányzik a kasszából. Az MSZP szerint az intézkedésekkel már elkésett a város.

Botrányba fulladt a Mikulás érkezése

Síró gyerekek, tömegnyomor, káosz a finn Mikulás, Joulipukki pécsi látogatásán. A Híradónknak nyilatkozó szülők szerint botrányos volt a város főtéren tartott rendezvény, sokan gyermekeiket féltették a hatalmas tömegben. A káoszból végül a Mikulást is ki kellett menekíteni, a Városházára kísérték. Oda viszont már nem lehetett bemenni, csak néhány kivételezettnek. Szemtanúk szerint az épületben városházi dolgozók és családtagjaik fotózkodhattak a lappföldi Mikulással.

Fehér könyvvel zárja le a múltat Tarlós

A főváros ötven legsúlyosabb problémájáról állított össze úgynevezett fehér könyvet a Városháza.

Ürüléket kentek a városháza lépcsőjére

Péntek hajnalban valaki kisétált egy pécsi klub személyzeti bejáróján és saját fekáliáját kente a városháza lépcsőjére.

Trágyalével demonstrált a városháza előtt

A kemecsei férfi azért vitte a szokatlan szagmintát a városháza elé, hogy tiltakozzon a szomszédjában lévő baromfitartó-telep ellen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való