KERESÉS search-close

váratlanul vágatlanul

46 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "váratlanul vágatlanul"

Váratlanul vágatlanul az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjével, Tamással

Tamást az Éjjel-Nappal Budapestből épp készülődés közben kaptuk el váratlanul. Megtudtuk többet között, hogy kire a legirigyebb. Vagy hogyan jellemezné saját magát. Bekukucskáltunk a hálószobájába

Váratlanul vágatlanul Karesszel, az ÉNB sztárjával

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Karesz egy tízes skálán vajon mennyire jóképű? És mennyire jó a humora? Meglátogattuk a lakóhajón, kifaggattuk, hogy erről ő mit gondol, és teszteltük a darts-tudását, sőt még az énekhangját is! 16 kérdés váratlanul vágatlanul, Karesz.

Váratlanul-vágatlanul: Antal Timi és Demko Gergő

Antal Timiék lakásában alaposan szétnéztünk. A családbővítésre ugyan még nem mostanában számítanak, de megmutatták melyik lenne a gyerekszoba.

Vágatlanul ÉNB Bécinél


szerző:
2018.11.07. 16:20
Vágatlanul ÉNB Bécinél

Ideiglenes otthonában leptük meg az ÉNB sztárját és leteszteltük, mennyire fiatalos. Mutatjuk azt is, Béci szerint mire költené a vagyonát kutyája, Rocky, ha megörökölné azt...

Váratlanul-vágatlanul: Zámbó Krisztiánnal

Az énekesre almaszedés közben rontottunk rá visegrádi otthonában, és persze kérdéseink közepette egyszer dalra is fakadt.

Vágatlanul ÉNB Milánnál


szerző:
2018.10.16. 16:20
Vágatlanul ÉNB Milánnál

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjához, Milánhoz kopogtattunk be váratlanul, aki délutáni szunyókálásából felkelve igyekezett minden rázúduló kérdésre válaszolni.

15 kérdést szegeztünk Sáfrány Emeséhez!

Sáfrány Emesét láthattuk már egy szál tornadresszben a magasban, de színházi szerepben is tündökölt már. Ezúttal otthonában leptük meg váratlanul és megtudtuk, hogy mitől fél a legjobban, elárulta, hogy kivel osztja meg minden titkát és a kedvünkért még egy spontán mutatványt is bevállalt!

Vágatlanul Liánál!


szerző:
2018.10.02. 16:19
Vágatlanul Liánál!

A lemezlovas még az első csókjának szaftos részleteibe is beavatta a Story Extra stábját.

Vágatlanul Szűcs Judittal


szerző:
2018.09.20. 16:20
Vágatlanul Szűcs Judittal

Váratlanul látogattuk meg otthonában a diszkó királynőt, aki készségesen válaszolt még a zavarba ejtő kérdéseinkre is. Válaszait vágatlanul mutatjuk.

Vágatlanul Csonka Bandinál!


szerző:
2018.09.14. 16:20
Vágatlanul Csonka Bandinál!

A Szenzációs Négyes versenyzőjének nappalijában még egy homokozó is elfért. A konyháját azonban nem mutatta meg.

Vágatlanul Sofinál!


szerző:
2018.08.30. 16:20
Vágatlanul Sofinál!

A válogatott jégkorongozó azt is elmondta, hogy mi zavarja legjobban őt szerelmében, Tücsiben.

Váratlanul toppantunk be Tücsiékhez

A vlogger Tücsi épp a balatoni nyaralójukban pakolta össze az utolsó dobozaikat, amikor váratlanul bekopogtunk hozzá. Teszteltük a fizikai erőnlétét és az énekhangját is.

Vágatlanul váratlanul: MC Hawerrel

Furcsa állatfejet, és egy ennél is különlegesebb hangszert találtunk MC Hawer otthonában, akinek az egyik legnagyobb értéke elmondása szerint a szájában van. 2 és fél millió forintot érő fogsora mellett új lakásába is bekukkanthattunk, ugyanis épp költözés közben csíptük el.

Így néz ki egy bajnok otthona


szerző:
2018.08.22. 16:50
Így néz ki egy bajnok otthona

Kammerer Zoltán teljes tárlatvezetést tartott házában, miközben a Story Extra kérdéseivel bombázta. Az olimpiai bajnok válaszait vágatlanul mutatjuk!

Szabó Zsófi visszatért a Nyerő Páros villájába

Jövő hét hétfőn kilenc pár foglalja el a Nyerő Páros villájának szobáit. Most azonban rendhagyó módon egy korábbi lakó, Szabó Zsófi vezette körbe a helyszínen a Story Extra stábját.

Vágatlanul váratlanul Kefirrel

Egy bizonyos tárgy minden szobájában megtalálható és azt is megtudtuk, hogy kedvesén kívül mással is megosztja az ágyát. A V-Tech frontembere hezitálás nélkül válaszolt kérdéseinkre.

Váratlanul-vágatlanul a Peller lányokkal

Bejártuk a Story gála helyszíneit Peller Annával és Peller Mariannal.

Cinthya Dictator és Varga Viktor lakásában kiestek a csontvázak a szekrényből!

Cinthya Dictator szókimondó, meghökkentő, kreatív és hihetetlenül érzelmes. Ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, amikor váratlanul beállítottunk hozzá, és a köszönés után egyből nekiszegeztük a kérdéseinket.

Geronazzo Mária titkai!


szerző:
2018.01.02. 16:55
Geronazzo Mária titkai!

Geronazzo Máriát otthonában faggatta a Story Extra stábja felnőtt filmes múltjáról, szerelmeiről és partnereiről, de más témában is mondott nekünk meglepő dolgokat.

 

Rábaközi Andreára csaptunk le kérdéseinkkel

Faggattuk külsejéről és a feltörekvő generációról is - válaszait vágatlanul mutatjuk meg!

 

A szívtipró titkai!


szerző:
2017.11.08. 16:10
A szívtipró titkai!

Váratlanul megleptük Törőcsik Danit. Az eredményt pedig természetesen vágatlanul láthatják.

Megleptük Róka Adrit!


szerző:
2017.09.14. 17:20
Megleptük Róka Adrit!

 Róka Adrit otthonában faggattuk magánéletről, karrierről, de még a plasztikai műtétek is szóba kerültek. Beszélgetés közben pedig az egész lakást szemügyre vehettük.

Otthonában leptük meg Valkó Esztert!

Valkó Eszter napsütötte otthonában fogadott minket, ahol paradicsom öntözés és dinnye osztás közben válaszolt kérdéseinkre. A teraszon ülve pedig még egy érdekes magánéleti titokra is fény derült. Váratlanul vágatlanul Valkó Eszter.

Korda György rezidenciájában jártunk

Kávézás közben leptük meg Korda Györgyöt, aki örömmel fogadott minket. Vágatlan interjúnkból az is kiderül, mi volt a legnagyobb ajándék, amit valaha adott Klárikának.

Deniz otthona


szerző:
2017.06.12. 17:52
Deniz otthona

Meglátogattuk Denizt a rappert otthonában, aki kameránk előtt azt is bebizonyította, hogy ért a kutyák nyelvén is.

Próba közben csaptunk le Diazra

A Wellhello egyik frontemberét leptük meg váratlanul próba közben. Diazék javában a tavaszi-nyári turnéjukra gyakorolnak. az énekes még a Wellhello zenészeit is bemutatta a Story Extrának. Mondjuk volt olyan kérdés, amire többiek jobban tudták a választ. Diazt ráadásul szinte még kérdezni sem kellett, hiszen született showman. Váratlanul-vágatlanul a Wellhello próbáján.

 

Tizennégy kérdés váratlanul-vágatlanul Stohl Andrással

Stohl Andrást a húsvét hétfőn, a Reggeli végén kaptuk el váratlanul. Körbevezetett minket a stúdióban, és közben - többek között - megtudtuk mi az öt legfontosabb dolog az életében, hogyan bírja a feszített munkatempót, mit néz meg először egy nőn, vagy hogy mi a legemlékezetesebb Reggelis élménye.

Csongrádi Kata vágatlanul!


szerző:
2017.04.03. 17:25
Csongrádi Kata vágatlanul!

Csongrádi Katára otthonában rontottunk rá kérdéseinkkel, aki állta a sarat, és míg riporterünk kérdéseire válaszolt, a különleges kincsekkel teli emlékszobáját is bejártuk.

A színpadról raboltuk el!


szerző:
2017.02.14. 18:00
A színpadról raboltuk el!

Marót Viki énekesnőt a Story Gálán támadtuk le a kérdéseinkkel. Ő végig, mosolyogva állta a sarat.

 A szépségkirálynő otthona!

Kaló Jennifer gyermekével a karján fogadta a Story Extra stábját, mi pedig rázúdítottuk kérdéseinket. Például azt, hogy tényleg veszekednek-e a szépségversenyek résztvevői?

 

Kohánszky Rajmund: Roy vágatlanul

Kohánszky Rajmundot, a Roy és Ádám énekesét lakásában leptük meg kérdéseinkkel. Vajon mit vinne magával, ha lángokban állna lakása? Megtudtuk, hogy mi a kapocs a zenekar és Madonna között. 17 kérdés váratlanul, vágatlanul, Kohánszky Rajmund: Roy.

 

Tiv Tivy magánélete


szerző:
2017.01.19. 17:25
Tiv Tivy magánélete

Tatabánya melletti családi házukban találtunk rá a szállóige-gyáros ex-villalakóra Tiv Tivyre, és bizony sok mindent megtudtunk róla. Többek között kiderült, hogy mivel játszik otthon, milyen harcművészetből merítette méltán híressé vált rugótechnikáját, mit dolgozik, van-e olyan dolog, amit komolyan vesz vagy, hogy milyen gyümölcsre vált a teli időszakban, amikor túl drága a málna!

A Barátok közt Petijét látogattuk meg

A Barátok Közt sztárjai mindig tudnak meglepetést okozni. Legutóbb például Kiss Petihez indult a Story Extra stábja forgatni az RTL székházába, ám amikor odaértünk, hűlt helyét találtuk. A sorozat Petije ugyanis épp kedvenc hobbijának hódolt - futni volt. A stáb azonban nem hagyta magát, így felkutattuk a színészt, akit a közeli Duna-parton találtunk meg. Peti pedig a magánéleti titkok mellett még azt is elárulta nekünk, hogy Istenes Bence, vagy Puskás Peti bánik jobban a focilabdával.

 

A Kóbor-villa rejtelmei!


szerző:
2017.01.04. 17:26
A Kóbor-villa rejtelmei!

Kóbor Jánost a karácsonyi készülődés közepette leptük meg és szegeztük neki kérdéseinket. Közben pedig végigvezetett minket az Omega-szentélyben. Járunk a hálószobájában, fürdőjében, még kislánya szobáiban is, és még azt is megmutatta mit rejteget mindig a szemüvege alatt.

Istenes Bencét is megleptük!

A népszerű műsorvezetőt decemberben látogattuk meg munkahelyén, ő pedig őszintén és vágatlanul mesélt félelmeiről, sikereiről egyaránt.

Pataky Attila otthon mesélt az életéről

Olyannyira volt váratlan a látogatásunk Pataky Attiláéknál, hogy maga a zenész is csak akkor érkezett haza, amikor bekopogtunk hozzá. Az énekes oda is bevitt minket, ahova még tévé stábot nem engedett be, és megtudtuk, hogy miért látja rózsaszínben a világot.

Benkő Dániel: Furcsa figura vagy mégsem?

Benkő Dánielt természetesen a nőkhöz fűződő viszonyáról is kérdeztük. Tizenhat kérdés váratlanul vágatlanul a lantművésszel.

Puskás Peti elmesélte féltve őrzött titkát

Puskás Petit lecsóevés közben leptük meg a családi fészkükben, és csak úgy záporoztak rá kérdéseink. Megtudtuk, miben hisz, miért ő a Felkelés Kapitánya, milyen szokatlan hobbija van, és azt is, hogy mi is az a vaslapon ugráló cickány. De elemzett festményt és elárulta egyik féltve őrzött titkát is.

Hajdú Steve férfiakról szóló tabukat döntöget!

Azt mondják ugyebár, hogy az erősebbik nem képviselői egyszerre csak egy dologra képesek koncentrálni, főleg, amikor olyat csinálnak, ami nagyon érdekli, izgatja őket. Ezt történt Steve-vel is, amikor váratlanul megjelent riporterünk a rengeteg kérdésével.

Story Extra 2016-06-03


szerző:
2016.06.03. 17:25

Story Extra 2016-05-20


szerző:
2016.05.20. 16:55

Story Extra 2016-04-06


szerző:
2016.04.06. 16:55

Story Extra 2016-04-04


szerző:
2016.04.04. 16:55

Story Extra 2016-03-31


szerző:
2016.03.31. 16:55

Story Extra 2016-03-30


szerző:
2016.03.30. 16:55

Story Extra 2016-03-24


szerző:
2016.03.24. 16:55
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való