KERESÉS search-close

válóper

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "válóper"

Megszökött a dubaji uralkodó 6. felesége

Megszökött, és beadta a válópert Haja bint al-Husszein, a jelenlegi dubaji uralkodó hatodik felesége. A hírek szerint a 45 éves hercegné 31 millió fonttal, vagyis körülbelül 11 milliárd forinttal hagyta el Dubait és magával vitte két gyermekét is. Jelenleg Londonban tartózkodnak, véglegesen azonban Németországban szeretne letelepedni, ahova már benyújtotta a megfelelő iratait is.

Közeleg a vége Brangelináék válóperének?

Angelina Jolie és Brad Pitt válópere két éve tart, de most úgy tűnik, végre közelednek a megegyezéshez a felek. Az utóbbi hónapokban egészen eldurvult a helyzet a két színész között, ugyanis Brad Pitt nem fizetett a gyerekek után eleget

Peres úton egyezkedik Hosszú Katinka és Shane Tusup

A Hot! magazin úgy tudja, elkezdődött Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere - ennek során derül ki, kit illet meg a közös vagyon. Becslések szerint 2 milliárdra rúg az olimpiai bajnoknő és férje közös kasszája - ennek felosztásáról pedig peres úton fognak megegyezni.

Angelina Jolie és Brad Pitt válópere sosem fejeződik be?

Brad Pitt és Angelina Jolie válópere nem hogy a lezáráshoz közelítene közel két év után, egyelőre úgy néz ki, sosem fejeződik be.

 

Fordulat az egykori álompár válóperében!

Brad Pitt sikert könyvelhetett el a gyerekeik felügyeletével kapcsolatos harcban. Válóperük sarkalatos pontja volt a felügyeleti jog megosztása Angelina Jolie-val - amit eddig szinte kizárólagosan Jolie-nak ítéltek. A színész most végre elérte, hogy bármikor, volt felesége ellenőrzése nélkül felhívhatja gyerekeit, és írhat is nekik. A jövőben pedig több órát tölthet velük - derült ki a bíróság döntéséből.

Meddig tart még a válóper?


szerző:
2017.11.20. 18:00
Meddig tart még a válóper?

A 18 éves Gergőt olyannyira megviseli a szülei 2 éve húzódó válópere, hogy sajnos a tanulásra sem tud úgy koncentrálni, ahogy szeretne. A bíróságon neki kellett döntenie, hogy kinél szeretne maradni, de nem tudott választani szülei között, és a mai napig bízik benne, hogy újra visszaszáll a béke a családi házra…

Lezárult Johhny Depp és Amber Heard válópere

8 hónapig tartó huzavona után hivatalosan is lezárult Johhny Depp és Amber Heard válópere. Nyáron a színésznő adta be a válópert arra hivatkozva, hogy Depp fizikailag és szóban is többször bántalmazta másfél éves házasságuk alatt.

Hilary Duff hónapok óta tartó válópere most vált hivatalossá

A színész-énekesnő 2010-ben házasodott össze a korábbi  amerikai jégkorong játékossal, Mike Comrieval, akivel egy közös gyerekük született, aki idén lesz 4 éves. A kicsi felügyeleti jogán egyenlően fognak osztozni. A bíróság a pénzügyekben is határozott: az énekesnőnek majdnem 7 milliárd forintot kellett fizetnie volt férjének.

47 nőtől vált el a férje Zanzibárban, amiért azok részt vettek a szavazáson

Ennél persze sokkal többen lehetnek azok a nők, akik eleve azért nem mentek el választani, mert féltek a férjük haragjától.

Négy év után szabad Patrícia és kisfia

Négy év után szabadulhat Bora Boráról Nyíri Patrícia és kisfia. A magyar nő lényegében rabságban élt gyermekével, miután a férje elvette az útlevelüket. A válóper miatt sokáig azt sem lehetett tudni kinél marad a gyerek, most azonban a francia kormánynak köszönhetően pont kerülhet az ügy végére. Patríciát kapcsoltuk telefonon.

5. évad, 10. rész - Édes hármas


szerző:
2015.04.14. 22:05
5. évad, 10. rész - Édes hármas

Megölnek egy híres válóperes ügyvédet. A gyilkosság gyanúja az exférjekre terelődik, ami igencsak megnehezíti a nyomozást, hiszen az ügyvédet jó néhány pert vesztett férfi gyűlölte. 
Castle volt felesége, Meredith váratlanul megjelenik, és ideiglenesen beköltözik hozzájuk. Ez persze nem kevés feszültséget szül Rick és Kate között.

Bullock férjet vesztett, gyermeket szerzett

Sandra elválik hűlen férjétől, de boldog, amiért sikerült adoptálnia egy kisfiút.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való