KERESÉS search-close

vágy

66 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vágy"

VV Vivi őszintén vallott vőlegényéről

A fiatal lány jegygyűrűvel az ujján lépte át a Villa küszöbét, ám azóta Radiccsal és Krisztiánnal is intimebb viszonyba került. Vajon mit szól ehhez a párja?

Krisztián:

Krisztián szerint Vivi a "legjobb csaj" a Villában, ám mégsem szeretne tőle semmit. Vajon Csoki is hasonlóképpen vélekedik?

Radics rányomult Vivienre

Radicsot mindössze az új villalakó kora zavarja, de nem is tagadja, hogy a hosszú beszélgetés után "egyből bedagadt a dákesz..."

 VV Vivien:

Az új villalakót már most nagy kétség gyötri: vajon hogyan fogja kibírni szerelmeskedés nélkül? Talán megcsalja a barátját? 

Joe: „Szívesen megcsókoltam volna”

Renit mindenki szívesen fogadta, nem is beszélve Joe-ról, aki bár nem akart visszaélni a helyzettel, nem tudta palástolni érzelmeit…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci Bencének: „Takarodjál ki innen!”

Joe befogadta Renit. Bence és Marci összetűzésbe került. Tamara igent mondott a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Sarolta ágyba bújik Sacival?


szerző:
2018.05.11. 18:00
Sarolta ágyba bújik Sacival?

Bár Saroltának először ellenszenves volt Saci, kapcsolatuk hamarosan barátsággá alakult, ráadásul Saroltának egy titkos vágya is van: ki szeretné próbálni egy lánnyal. Mégis ki más lenne erre a legalkalmasabb, mint Saci?

Betti: „Nem nagyon haladunk egyről a kettőre”

Betti túl unalmasnak és ellaposodottnak tartja a Zolival való kapcsolatát, ráadásul mostanság már házasságra és közös gyerekre vágyik. Vajon a férfi képes változni szerelméért?

Gizi kiborul, mikor kiderül, a szexjátékot nem is ő kapja!

Laci először egyáltalán nem érti, hogy párja, miért akadta ki azon, hogy a furcsa ajándékot nem is neki szánta.

Johhny: „Minden percben elvarázsolsz teljesen”

Johnny érdeklődését hosszú idő óta senki sem keltette fel úgy, mint Klaudia. A fiatalok szerelme gyorsan virágzásnak indult, viszont hamarosan kiderült, hogy van más is a lány életében. Johnny azonban így sem adja fel, és még énekhangját is beveti, hogy meghódítsa Klaudiát.

Kovács Dóri egyetlen vágya az esküvőjét illetően: legyen ott Takács Nikolas!

Bár Kovács Dóri még nem tudja, hogy kihez szeretne hozzámenni, egy dologban biztos: szeretné, ha Takács Nikolas is ott lenne, és elénekelné a Hallelujah című dalt.

Győzike örökbefogadott egy fiút?

Attilának Gáspár Győző a példaképe, akinek az eleganciája mindig is lenyűgözte a fiút. A 19 éves rajongó most csajozós tippeket szeretne kérni idoljától, ráadásul arra szeretné megkérni Győzikét, hogy fogadja a keresztfiának.

Anett elfogadja Renátó másságát, és mindenben támogatja

Renátó már csecsemő korában állami gondozásba került, és hét évig nem találkozott édesanyjával. Bár a fiú nem haragszik anyukájára, Anett legnagyobb álmát képtelen valóra váltani.

VV Attilának teljesült egy régi álma

Öt éve történt, hogy a VV-k egyik legemlékezetesebb alakja, VV Attila egy régi vágyát váltotta valóra. Megszerezte a jogosítványát, melyet már nagyon régen magának szeretett volna tudni. Hogy miért? Kiderül a riportból!

Lalinak az elszúrt randi ellenére is teljesül a vágya

Laller egész reggel a randija miatt aggódott. Hiába próbálták megnyugtatni a barátai, ő nagyon ráparázott a randira, és a biztonság kedvéért bevett két dózist a potencianövelő szerből...

Csábítás és fülledt erotika az Éjjel-Nappal Budapestben!

Két éve történt, ezen a napon, hogy a gyönyörű Maja úgy döntött, újra behálózza a jóképű Marcit. A fiatalok végül egy szállodában estek egymásnak. A kiruccanás csúfos véget ért, mikor Marci megtudta, hogy Maja Kristóffal is lefeküdt, onnantól kezdve rá se bír nézni a lányra.

Evelin Grétinek:

 Evelin hadat üzen Grétinek, és rátapint a lány gyenge pontjára – mert Grétinek még nagyon is vannak érzései Dani iránt, bár ő kifelé ezt cáfolja.

 

Kispolskit kapott Tom Hanks


szerző:
2017.01.23. 18:47
Kispolskit kapott Tom Hanks

Megvalósul Tom Hanks vágya. Összegyűlt a pénz, lengyel rajongói megvették neki a Polski Fiatot. A színész Budapesten forgatott, amikor több fotót is felrakott közösségi oldalára, amint egy-egy kispolski mellett pózol. A képek mellé azt írta: az új autóm. Ezt látva fellelkesültek annak a lengyel kisvárosnak a lakói, ahol az autót gyártották. Gyűjtést indítottak, hogy a pénzből vásároljanak a filmsztárnak egy ilyen járgányt. A hétvégén sikerült is megvenni a kocsit, amit most felújítanak, és terveik szerint néhány hónap múlva adnak át Tom Hanksnek.

Nagy durranás a paplan alatt?

Dina és Lóri egyre nehezebben viselik a szexmentes légyottokat. Aztán egy "óvatlan" pillanatban valami mégis történt a takaró alatt.

Dina Lórival bukta el hűségfogadalmát?

Dina ígéretet tett beköltözésekor párjának, hogy nem fogja megcsalni. Ám úgy tűnik, a lánynál a vágy erősebb, mint a saját szava.

Mik visznek előrébb: vágyak vagy célok?

"Az embernek nagyon sok vágya lehet, amelyekről álmodozhat. A cél az egy határozott dolog, amit vagy elér az ember, vagy nem..." - De melyik a fontosabb?

Varga Viktor meghódította Indiát

Varga Viktor pár hétre eltűnt a nyilvánosság szeme elől, zarándokútra ment, méghozzá nem is akárhová: Indiába. Régi vágya vált ezzel valóra: de hogy mennyire találkozott a Viktor fejében elképzelt India és a valóság, arról faggattuk!

Asztro-tippek csábításhoz

Nincs olyan ember a földön, aki ne örülne egy „hogyan csábítsunk használati útmutatónak”. Mindenki másra vágyik. Van, akivel sokat kell beszélgetni, van, akit az extrém helyszín hoz lázba, és van, aki számára megunhatatlan a gyertyafényes vacsora és a rózsaszirmokkal teleszórt ágy. Az asztrológia segít, hogy megtaláljuk a célravezető módszert a sikeres csábításhoz. Erről Székelyhidi Ágival beszélgettünk.

Az édes íz élvezete


szerző:
2015.10.26. 10:19
Az édes íz élvezete

Az élet nemcsak párosan, hanem édesen szép. Bizonyára sokan vagyunk úgy vele, hogy egy kocka csokiért gyakorlatilag bármit megadnánk. És ez nem is véletlen. Az édes íz iránti vágyat szinte már az anyatejjel magunkba szívjuk, sőt őseink örökségeként magunkban hordozzuk, így nem meglepő, hogy a kellemes ízélmény iránti vágy a legtöbb embernél megmarad egy életen át.  Vendégünk volt Papp Barbara, dietetikus.

Mire vágyik egy férfi a párkapcsolatban?

Mire vágyik egy férfi a párkapcsolatban? A nagy kérdés, amit bizony nem egyszerű megfejteni. Pláne, ha mást gondol erről a nő és mást igényel a pasi. Sztárvendégeinkkel próbálunk meg rájönni arra, mire is van szükségük a férfiaknak

Kiderült, mitől érzik magukat igazán boldognak a nők!

Ha virágot kapnak? Á, dehogy! Esetleg egy üveg bor a vacsihoz? Negatív! Egy mobilapplikációkkal foglalkozó cég felmérést végzett a felhasználói körében, és egészen meglepő válaszra jutott!

Fókusz 15-08-12


szerző:
2015.08.12. 19:25
Fókusz 15-08-12

Fókusz: Vége mindennek! - Ezt mondja a férfi, aki egyszerre vesztette el feleségét és imádott kislányát a majosházi motorbalesetben. Vágyaink és álmaink - Mire vágyik a férfi és mire a nő? És mi alapján választunk párt magunknak a városban és vidéken? Magassági rekord - Bence 5300 méter magasságban sétált át két tibeti hegycsúcs között. De mit élt át, miközben világrekordot döntött?

Kiéhezettek viadala


szerző:
2015.01.19. 22:10
Kiéhezettek viadala

Edina már gyógyszert kérne szexhiányára, de Fanninak van egy sokkal egyszerűbb megoldása. Hogy mi az? Kiderül a videóból!

Fókusz 13-02-06


szerző:
2013.02.06. 20:55
Fókusz 13-02-06

Fókusz: Mi kell a férfinak? - Istenes Bence gyerekre vágyik, Vastag Csabának pedig már megfordult a fejében a családalapítás, de elvetette. Pelenkatánc - Amikor nem lehet elég korán kezdeni. Táncoló kisdedek az interneten és a sztárok otthonában. Milliárdos bosszúálló - Már az induláskor rekordot döntött, megmutatjuk hogyan készült A zöld íjász.

Reggeli - Csak csajok 12-05-14

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Bevállalós játékosok, elképesztő történetek, merész célok

Súlyos szemműtét, kisteherautó, házasság utáni lakásvásárlás és tengerparti utazás – pár indok a sokból. Álmok, vágyak és tervek, melyek megvalósításához tökéletes eszköz az RTL új vetélkedője, az 1 perc és nyersz!

Kannabisz - a férfiak ellensége


szerző:
2011.03.04. 10:45
Kannabisz - a férfiak ellensége

Rossz hatással van a férfiak szexuális teljesítőképességére a kannabisz. Korábban úgy vélték, a szer jótékony hatással van a nemi életre.

Te vagy az életem 10-12-13

Te vagy az életem, 119. rész - Lalo bemegy a szobába és rajtakapja Constanzát és Quiquét együtt. Turca kihallgat egy beszélgetést és rájön, hogy Quique találkozgat Constanzával. Ezt elmondja Josénak. Ők ketten elindulnak bizonyítékokat gyűjteni. Quique el akarta rabolni Constanzát, de a nő lelép és késve ugyan, de odaér az esküvőjére. Amikor már majdnem kimondták az igent, megjelenik Esperanza és azt súgja Martinnak, hogy „szeretlek”.

Te vagy az életem 10-09-22

Te vagy az életem, 62. rész: Martin elmondja Esperanzának, hogy szereti őt, de nagyon mérges és ott hagyja. Debora meghallja, hogy Jorgelin azt mondja Faluchonak és Miguelnek, hogy meg akarják ölni Martint. Miguelt és Faluchot elfogják, de végül elengedik, mert kiderül, hogy Jorgelina egy szélhámos és valójában férfi. Esperanza megkérdezi Martint hogy, szeretkezett-e Constanzával.

Te vagy az életem 10-09-17

Te vagy az életem, 59. rész - Monita beleesik a szálloda medencéjének vizébe, Martin megmenti. Mercedes haragszik Alfredóra, amiért összeszűrte a levet Jorgelinával. Miguel el akarja csábítani Constanzát, amit Jose és Tony kifigyel. Beatriz megszökik a pszichiátriáról és kifigyeli Alfredót, amint Jorgelinával beszélget.

Te vagy az életem 10-09-16

Te vagy az életem, 58. rész - Esperanza őszintén beszél Quiquével, de az túl részeg ahhoz, hogy végighallgassa. Esperanza meglátja, mikor Martin és Constanza megölelik egymást, és féltékeny lesz. Jorgelina folytatja Alfredo behálózását. Mercedes elküldi Esperanzát a szállodába, hogy írassa alám Mr. Fergusonnal a szerződést. Martin meghallja ezt, és féltékenyen Monita után siet.

Te vagy az életem 10-09-15

57. rész Monita nem árulja el Martinnak, hogy ki a barátja. Nievesnek elmagyarázza, hogy miért hazudott Martinnak. Quiquét elrabolják Calostro emberei, amiért nem fizette vissza a tartozását. Esperanza hamis pénzt visz, hogy kiszabadítsa őt. Martin tudomást szerez erről, Turcával a segítségükre sietnek, és megmentik az életüket. Martin arra kéri Monitát, hogy legyen a barátnője, ám a lány visszautasítja, bár fél, hogy elveszti a férfit.

Te vagy az életem 10-09-09

53. rész Monita elkíséri Martint a fogadásra, ahol Martint kitünteti a lengyel elnök. Monita viszont félreért egy helyzetet és azt hiszi, meg akarják ölni az elnököt. Hatalmas botrányt kavar. Martintól visszaveszik a kitüntetést és kidobják őket az ünnepségről. Mercedes nem érti, Kimberly miért megy feleségül Quiquéhez. Constanza Miguel javaslatára kikezd Joséval.

Te vagy az életem 10-09-03

49. rész Esperanza nem köt szövetséget Constanzával. Constanza megpróbálja elcsábítani Martint, ezért ott marad a gyerekeknél és segít nekik angolul tanulni, ahogy azt Falucho tanácsolta. Turca egy sztriptíz bárban kezd el dolgozni. Martin elmegy Esperanzához, hogy megmagyarázza a Tamarának adott csókot, de a lány nem hallgatja meg.

Te vagy az életem 10-09-01

47. rész Quique meglepő helyzetben találja Martint. Alfredo nagy bajba kerül a felesége miatt. Turka állást próbál keresni. Monita romantikus reggelire készül Martinnal, de egy sajnálatos esemény ezt meghiúsítja. Felbukkan Martin régi szerelme, Tamara.

Te vagy az életem 10-08-31

46. rész Quique egyre jobban gyanakszik, hogy valami van Martin és Esperanza között. Nieves rájön, hogy Esperanza és Quique azt a látszatot keltik Martin előtt, hogy testvérek. Õ is gyanakszik, hogy Esperanzának köze van Martinhoz. Alfredo elmondja Martinnak, hogy Mercedes egy mikrofont talált a férfi íróasztala alatt. Martin ellenakciója keretében Esperanza férfinak öltözik.

Te vagy az életem 10-08-30

45. rész Martin végül rájön, hogy semmi baja, nem fog meghalni. Debora továbbra is bujkál. Rolando a nyomában van, de Turca hajlandó fedezni a lányt. Miguel kihasználja a helyzet alakulását, és azt mondja Beatríznek, hogy Alfredo szeretője nem más, mint Monita. Esperanza és Martin megpróbálnak Deborának segíteni, de nyomát vesztik. Beatríz megpróbál leszámolni vélt ellenfelével.

Te vagy az életem 10-08-27

44. rész Quique elhatározza, hogy kideríti, ki küldte a levelet Monitának. Az irodában Miguel, Monita szépségét dicséri, mire Quique dühbe gurul, és összeverekszenek. Falucho ráveszi Martin orvosát, hogy hamisítsa meg a vizsgálatok eredményét. Az orvos felkeresi Martint, és közli vele, hogy hamarosan meg fog halni. Constanza igyekszik kétségbeesést színlelni. Martin összeomlik, mire Constanza is elbizonytalanodik, és el akarja mondani Maritnnak az igazságot, ám Falucho megfenyegeti őt. Monita és Martin a folyóparton találkozik, és egymás karjaiba omlanak.

Te vagy az életem 10-08-26

43. rész Martin ráveszi Fabiánát, hogy mondjon el mindent a rendőrségen, így Jose és Tony kiszabadulhat. Monita és Cobra megverekednek, Monita győz. Martin és Constanza megünneplik megismerkedésük negyedik évfordulóját és elmennek a Fehér Móló étterembe. Jose levelet ír Martin nevében Monitának, hogy találkozzanak a Fehér Mólóban. Monita boldogan odamegy, ám amikor meglátja Constanzát, megharagszik Martinra. Alfredo el akarja csábítani Mercedest.

Te vagy az életem 10-08-10

Te vagy az életem, 32. rész - Alfredo nagy bajba kerül és kilép a cégtől. Monita arra gyanakszik, hogy Kikének köze van a dologhoz. Constanza mindenáron vissza akarja szerezni Martint, aki azonban Monitával készül randevúra. Kiké ki szeretne békülni Monitával.

Te vagy az életem 10-08-06

Te vagy az életem, 30. rész - Martin mindenáron vissza akarja hívni Monitát a céghez, de a lány nem hajlandó visszamenni. Jose azt hiszi, van valami Martin és Turca között. Martin odamegy Monitával, de Monita összeverekedik a vendégekkel, amiért börtönbe zárják őket. Másnap kiszabadulnak, véletlenül összefutnak Quiquével, akiről Martin még mindig azt hiszi, hogy Monita bátyja. Martin felveszi Quiquét sofőrnek a céghez, mert csak így tudja visszacsábítani Monitát.

Te vagy az életem 10-08-05

Te vagy az életem, 29. rész - Martin mindenáron vissza akarja hívni Monitát a céghez, de a lány nem hajlandó visszamenni. Jose azt hiszi, van valami Martin és Turca között. Martin odamegy Monitával, de Monita összeverekedik a vendégekkel, amiért börtönbe zárják őket. Másnap kiszabadulnak, véletlenül összefutnak Quiquével, akiről Martin még mindig azt hiszi, hogy Monita bátyja. Martin felveszi Quiquét sofőrnek a céghez, mert csak így tudja visszacsábítani Monitát.

Te vagy az életem 10-08-03

27. rész Turca bocsánatot kér Josétól. Már éppen megcsókolják egymást, amikor Rosa megzavarja őket. Jose meggyőzi a szociális munkást, hogy Martin kitűnő apa és minden a legnagyobb rendben van. Constanzát és Deborát megrázza az áram. A balesetért Martint okolják.

Te vagy az életem 10-08-02

26. rész Esperanza elkezdi fojtogatni Constanzát a pénztárcás ügy miatt és Martin szedi szét őket. Hector Hugo elmondja Quiquinek, hogy ő az apja. Martin meggyőzi Esperazát arról, hogy menjen vissza a céghez. Hector Hugot gyanús alakok követik.

Te vagy az életem 10-07-30

25. rész Esperanzat azzal vádolják, hogy ellopta Constanza pénztárcáját, de valójában Miguel és Constanza áll a dolog hátterében. Annak ellenére, hogy Martin elhiszi, a lány ártatlan, Esperanza mégis kilép a cégtől. Turca elviszi Quiquét egy filmstúdióba dolgozni. Az egyik főszereplő kaszkadőre lesz. Debora megtudja, hogy Miguel és Constanza mit tettek és véletlenül Kimberly is meghallja egy beszélgetésüket. Hector Hugo, akit Quique apjának hisznek, megjelenik a házban.

Te vagy az életem 10-07-29

24. rész Jose kompromittáló helyzetben találja Laurát és Tonyt és nagyon mérges lesz. Martin megtudja, Hogy Jose gyakran járt Turcahoz. Debora szakít a ,,Hegyi ember"-rel és úgy dönt, hogy ismét találkozik Rolandoval. Miguel és Constanza csapdát állítanak Esperanzának, elhitetik Martinnal, hogy Esperanza ellopta Constanza pénztárcáját.

Te vagy az életem 10-07-28

23. rész Martin elhiszi, hogy Quique, Esperanza bátyja és megpróbálja kideríteni, hogy miért akarta felpofozni. A lányok kimagyarázzák, hogy Quique csak védeni akarta a házban lakók becsületét. Esperanza be akarja gyűjteni a legutóbbi meccsért járó pénzt. Quique elkíséri Esperanzát, ám útközben Martin elüti a fiút. Alfredót és Esperanzát rablók ejtik túszul egy étteremben.

Te vagy az életem 10-07-23

20. rész Rolando verekedést provokál az irodában Martinnal. Martin kihívja autóversenyre a férfit. Kiderül, hogy Falucho azért randevúzik Mercedesszel, hogy információt szerezzen Martinról. Miguellel el akarják távolítani az útból Alfredót. Monita elhatározza, hogy elmondja Martinnak az igazat.

Te vagy az életem 10-07-22

19. rész Constanzát és Rolandót lefényképezi egy fotós, ami miatt botrány tör ki Martin és Constanza között. Constanza ezzel a fotóval akarja féltékennyé tenni barátját, de balul sül el a dolog. Miguel ki akarja semmizni Martint, ezért megkéri az ügyvéd Faluchót, segítsen neki. Mercedes összemelegedik Faluchóval.

Te vagy az életem 10-07-21

18. rész Martin azt a tanácsot kapja Esperanzától, hogy egyedül próbáljon boldogulni a gyerekekkel. Martin lemondja az utat Constanzával, sőt később azt javasolja, hogy tartsanak szünetet. Jose elújságolja Esperanzának, hogy Martin és Constanza nincsenek együtt. A hírnek Esperanza rendkívül örül.

Te vagy az életem 10-07-20

17. rész Martin megakadályozza Miguel öngyilkosságát. Debora és Rolando bejelentik, hogy összeházasodnak. Jose, Coci és Laura egyre nehezebben viselik Constanzát. A cégnél Mercedes csókolózik Alfredóval, és ezt Beatriz meglátja.

Te vagy az életem 10-07-19

16. rész Constanza megtudja, hogy Martin Esperanzával ment el a követségre. Monita következő ellenfele a hírhedt Cobra szeretne lenni, de az összecsapás egyelőre csak terv. Martin megtudja, hogy Miguel elárulta. Amikor azonban Miguel öngyilkossággal fenyegetőzik, mégis mellé áll.

Te vagy az életem 10-07-16

15. rész Constanza nagyon mérges lesz, amikor meglátja Martin és Esperanza közös képét. Martin igyekszik megmagyarázni, de a nő nem hallgatja meg, ráadásul kiütései lesznek az idegesség miatt. A férfi hazaviszi és orvost hív hozzá. Quique bemegy Monitához, ahol meglátja Miguelt. Elmondja Kimberlínek és Esperanzának, hogy Miguel volt az, aki eladta neki a Mersedestől ellopott nyakláncot...

Te vagy az életem 10-04-15

14. rész Esperanzát elviszik a rendőrök, mert megütött egy rendőrt, amikor az ellökte Nievest. Martin hozza ki onnan. Constanzát megzsarolja a volt tanára, Garraham. Martin és Esperanza együtt ebédelnek, amiről titokban fotó készül. Mercedes megharagszik Alfredóra, mert elhitette, hogy azért váltak el a feleségével, mert kedveli őt. Constanza felbéreli Quiquet, hogy fenyegesse meg Farrahamot. A kép, melyet Martinról és Esperanzáról készítettek, véletlenül Miguel kezébe kerül, aki megmutatja Constanzának...

Te vagy az életem 10-07-14

Martin és Constanza kétnyelvű iskolába akarják íratni a gyerekeket, akik nem lelkesednek az ötletért. Monita beteget jelent az irodában, de Martin nem hisz neki és rájön, hogy a lány valamit titkol előle. Miguel mesterkedése nagy bajba sodorja Alfredot és Mercedest. A gokart verseny nem várt eseménnyel végződik.

Te vagy az életem 10-07-09

10. rész Kirabolják a Quesada cég irodáját, a bűnténnyel Monitát vádolják, de később a rendőrség kideríti, hogy Miguel rendezte meg a rablást, mert pénzre volt szüksége. Constanza nem nézi jó szemmel Martin és Monita viszonyát, ezért megkéri Miguelt, hogy tegye el láb alól a lányt. Quque flörtölni kezd Constanzával, Miguel pedig Turcaval randevúzik.

Te vagy az életem 10-07-08

9. rész Martin bemegy az irodába Esperanzával, hogy aláírja a szerződést, mivel azt a lánynak azonnal vissza kell vinnie a céghez. Esperanza véletlenül leejt egy tollat a földre, épp Martin lábához. Leguggol, hogy fölvegye, amikor belép Constanza. Constanza félreérti a helyzetet. Martin és Constanza otthagyják a partit és bemennek a céghez megbeszélni az incidenst, ez azonban heves vitába torkollik.

Te vagy az életem 10-06-29

2. rész Esperanza mégis beszél Alfredóval, miután Martin úgy dönt, hogy felveszi. Esperanza összetűzésbe kerül a kötekedő utcagyerekekkel is. Debra találkozik Iriartével. Amikor megtudja, hogy a lány Miguel húga, elkéri a számát, mert bosszút akar állni a férfin.

Te vagy az életem 10-06-28

Te vagy az életem 1. rész - Monita, a női mezőny legígéretesebb bokszolója egy súlyos sérülés következtében elveszít egy fontos mérkőzést. Miután a sportot hosszú időre mellőznie kell az életéből, szomszédja ajánlására elvállal egy állást annál a cégnél, ahol ő dolgozik. Esperanza szokásához híven meglehetősen kirívóan öltözik fel, ami miatt Mercedes, Martin titkárnője lekezelően bánik vele...

Minden napra más nőt akart a politikus

Menesztette egyik képviselőjelöltjét a brit Munkáspárt, mert a szexuális vágyaival kérkedett az interneten.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való