KERESÉS search-close

utalás

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "utalás"

Egy napig bízhattak a pénzben

Egy napig hihette a Párbeszéd és a Momentum, hogy megkapják a nekik járó költségvetési támogatást. Az Állami Számvevőszék ugyanis előbb azt közölte, hogy újra kapnak pénzt az ellenzéki pártok, majd egy nappal később jelezte: ismét felfüggesztik az utalást. Az indoklás szerint azért, mert a két párt nem adta le az elszámolását a törvényes határidőre.

Sokan még várják a nyugdíjukat

Sokan még mindig nem kapták meg a nyugdíjukat, pedig az Államkincstár azt közölte, pénteken elutalták a járandóságokat a bankoknak. Ez azt jelenti, hogy van, akinek még az előző havi, egyébként is korábban érkezett pénz maradékából kell kihúznia hétfőig. Sajtóinformációk szerint az Államkincstár hibázott, ezért késnek a kifizetések. Kerestük a kincstárt, hogy valóban ez történt-e, de nem válaszoltak. A DK felelősöket követel.

Öntik haza a pénzt a külföldre vándorolt magyarok!

Több mint 270 milliárd forintot utaltak egyetlen év alatt Magyarországra - az Eurostat friss adatai alapján. Ez nagyjából 10 százalékos növekedést jelent. A Tárki kutatása alapján arányaiban tőlünk távozik a legtöbb diplomás Európába. A pénzügyminiszter az RTL Híradónak azt mondta, örülnek, hogy a magyarok így helyt állnak külföldön, de még jobban örülnének, ha minél többen térnének haza.

280 milliárd már megérkezett

Újra utal az Európai Unió. 280 milliárd forintot küldtek abból a csaknem 1400 milliárdból, amit a magyarországi fejlesztések után igényelt a kormány. Az elmúlt hetekben 1600 milliárd forint fölé duzzadt a hiány, mert a kabinet megelőlegezte az uniós fejlesztéseket, miközben az uniós támogatás nem ilyen ütemben érkezett.

Veszélybe kerülhet Bartha Zsolt állapota?

A Rózsa tulajdonosának a sorsa szépen alakul, és már nem is kell sokat várnia a műtétre. Vagy mégis?

320 millió forintos támogatás

Háromszázhúsz millió forintos támogatást ad a magyar légiforgalmat irányító állami cég a Szövetség a Nemzetért Alapítványnak. Azt nem sikerült kiderítenünk, mire költi a pénzt az Orbán Viktor által létrehozott polgári körből kinőtt alapítvány. A kormány szerint nem közpénzből, hanem saját bevételéből utal háromszázhúsz millió forintot az állami tulajdonú Hungarocontrol Zrt, és ehhez nem kellett a kabinet engedélye. A DK szerint a kormány saját álciviljeit tömi ki állami pénzből.

Milliárdokat utalt rossz helyre a minisztérium

Milliárdokat utalt rossz helyre a Belügyminisztérium karácsony előtt. Volt olyan kistelepülés, amely tévedésből félmilliárd forintot kapott és csak az, hogy visszautalta az összeget, 2 millió forintjába került.

Ma kapták meg az októberi fizetésüket

Még csak ma kapta meg októberi fizetését a fővárosi Péterfy kórház Baleseti Központjának 300 dolgozója. Az Index reggel még arról írt, hogy az intézményben több mint százan nem kaptak fizetést ebben a hónapban. A főigazgató azt mondta híradónknak: valójában 300 megbízási szerződéssel dolgozó munkatársa érintett, akiknek végül hétfőn átutalták a bérüket. A főigazgató azt is mondta: hetekkel ezelőtt körlevélben figyelmeztette az érintett dolgozókat, hogy novemberben késve utalnak majd. Ez azért van, mert a Magyar Államkincstárnál egy újfajta informatika rendszert indítottak el, az átállás ideje alatt pedig nem tudtak utalni.

Sokan nem tudják, miért kaptak pénzt

Sokan nem értették, honnan és miért kaptak több tízezer forintot a számlájukra. Az OTP kezdte meg az egyoldalú díjemelések miatt visszajáró összegek kifizetését a forinthiteleseknek. A még élő szerződések esetében a törlesztőrészletek csökkenek majd. A Bankmonitor úgy számol, egy átlagos forint alapú lakáshiteles havi részlete 5-7 százalékkal mérséklődhet, vagyis harmadával, mint korábban a devizahiteleseké.

Nem kapott fizetést a tanárnő


szerző:
2015.06.30. 18:33
Nem kapott fizetést a tanárnő

Még a májusi fizetését sem kapta meg a KLIK-től, pedig szerdától már a júniusi lenne esedékes - ezt mondta egy pedagógus Híradónknak. A nőnek határozott idejű szerződése van egy iskolában, és szerinte nem ő az egyetlen, akinek késve utalja a KLIK a fizetését. A Köznevelési Államtitkárság írásban közölte: folyamatosan rendezik a kifizetéseket.

Milliók tűnhetnek el a SZÉP-kártyáról

Május 31-én lejárnak azok a feltöltések, melyeket a munkaadók még 2013-ban utaltak a SZÉP-kártyákra. Azok az összegek, amiket a munkavállalók nem használnak fel, automatikusan visszakerülnek a munkáltatókhoz. Gulyás Lucával, a Pénzcentrum újságírójával jártuk körbe a kérdést.

Házon kívül 12-05-02


szerző:
2012.05.02. 23:05
Házon kívül 12-05-02

Házon kívül: Sarc - Kiszámoltuk, mennyit bukunk az új adókon. Szabálysértések - A havi fizetést is elviheti a szabálytalankodás. Döglött akták - Régi ügyek és a nyomozás kulisszatitkai.

Mennyit bukunk az új adókon?

Sok kicsi sokra megy: 10 perc a vonalason 20 forint, SMS öt havernak 10 forint, átjön a minimálbér 90 forint. Csekk, telefon, casco, utalás; kiszámoljuk, mennyit bukunk az új adókon.

Viszolygunk az internetes fizetéstől

Online megrendeléskor a vásárlók kevesebb, mint egyharmada fizet bankkártyával.

Nem létező címekre is küldtek reálhozamot

Több esetben előfordult, hogy a postákra téves címzéssel érkeztek a magán-nyugdíjpénztári reálhozamok kifizetési utalványai.

Dupla fizetést kapott háromezer BKV-s

Nem soron kívüli fizetésemelésről van szó, hanem csak egy informatikai hibáról.

Írásban kérheti vissza a pénzt a BKV

Írásbeli felszólítással visszakérheti a jogalap nélkül kifizetett munkabéreket a BKV.

Nem utalnak később


szerző:
2009.05.28. 11:43
Megléptek a véletlenül kapott milliókkal

A pár számlájára a bank egy hiba következtében utalt pénzt - meg is léptek vele.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való