KERESÉS search-close

turista

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "turista"

LÁTVÁNYOS: Elkápráztatja a turistákat a kaliforniai víznyelő

Özönlenek a turisták Kalifornia egyik tározójához, hogy megcsodálják különleges víznyelőjét, amelyben örvényként tűnik el a többletvíz. Ez szó szerint egy lefolyó, ugyanolyan, mint az otthoni mosogatóban vagy a kádban lévő, csak éppen sokkal nagyobb, és betonból készült.

Turistabusz mellett robbantottak Egyiptomban

Négyen meghaltak, amikor terroristák felrobbantottak egy buszt Egyiptomban. A merénylet a turisták egyik kedvenc helye, a Gízai-piramisok közelében történt. A buszon vietnámi turisták voltak. Eddig egyetlen szervezet sem vállalta magára a támadást, az egyiptomi rendőrség azonban egy rajtaütésen 40 embert megölt.

Turisták bérlakásaiból loptak

Rövidtávra - legtöbbször turistáknak - kiadott lakásokat fosztogatott két férfi. Tévék, laptopok és készpénz volt a zsákmány. Az egyik- taxisként dolgozó - tolvaj megszerezte a kiadó lakások kulcsainak kódját, így tudtak bejutni azt apartmanokba. A lopott holmit is a sárga taxival fuvarozták el. Egy műszaki bolt vette át az árut. A két férfi szabadlábon védekezik.

Istenes Bence megmutatta Budapest főbb látványosságait Bélának, a védettségi totemnek

Istenes Bence Budapest összes főbb látványosságához elvitte Bélát, a Survivor védettségi totemét, akivel előszeretettel fotózkodtak a turisták.

Kétszer is átgyalogolt rajta a strucc

Igencsak pórul járt egy turista a Dél-afrikai Köztársaságban. A szafarizó férfi meglátott egy struccot. Leszállt a terepjáróról és a nyomába eredt, hogy játsszon vele. Provokálni kezdte, ám a madárnak ez nem nagyon tetszett, és nekirontott a turistának.

Pimaszkodott, rajtavesztett


szerző:
2018.08.19. 16:30
Pimaszkodott, rajtavesztett

A férfi provokálni kezdte a struccot, ám a madárnak ez nem nagyon tetszett, és nekirontott a turistának. A férfi elesett, mire a strucc kétszer is átgyalogolt rajta. A szerencsétlent egy társa segítette fel.

Spontán koncert az erkélyről

Ismeretlen muzsikusok szórakoztatták egy erkélyről a turistákat néhány napon át a budapesti bulinegyedben. Több videófelvétel is készült róluk, ahogy délutánonként spontán koncertbe kezdtek, az erkély alatt pedig egyre többen várták az örömzenét.

ISZAK ESZTI - az aktív turista


szerző:
2018.04.19. 20:49
ISZAK ESZTI - az aktív turista

Iszak Eszti a napokban érkezett haza Szicíliából, de megjárta Prágát, Miamit és Mexikót is. Nyaralási szokásairól mesélt a Fókusznak.

DRÁMAI SÍLIFTBALESET: egymás után repültek ki az emberek

Sikítanak a turisták, miközben egymás után repülnek ki az emberek a síliftből. Telefonjával készítette valaki a szörnyű felvételt a grúziai síliftbalesetről. A székek felgyorsulva, irányíthatatlanul mentek hátrafelé a Gudauri síterep alsó állomásán, majd egymásnak csapódtak. A balesetben tizenketten sérültek meg.

Fókusz 2018-01-24


szerző:
2018.01.24. 19:05
Agyonütötte a turistát egy kő a templomban

Tragédia a firenzei Santa Croce bazilikában. Lezuhant és agyonütött egy spanyol turistát egy kődarab. Az 52 éves férfi a feleségével volt a templomban, amikor a 15 centiméteres dekoráció leszakadt és 20 méteres magasságból leesett. A férfi életét már nem lehetett megmenteni. A bazilikát lezárták, és átvizsgálják, mielőtt újra megnyitják a látogatók előtt. A Santa Croce számos itáliai híresség, például Michelangelo, Galilei és Machiavelli nyughelye.

Amerikai turistát mentettek ki

A 22 éves amerikai turista vezetett túrán volt. Csoportjával két szikla között akart átmászni, amikor kifordult a térde.  A baleset alig kétszáz méterre a bejárattól történt. A mentők hordágyon vitték ki a sérültet, a Honvéd Kórházban ápolják.

Nem látják szívesen a turistákat

Nehezen bírják a turisták tömegét több európai nagyvárosban. Az olaszok után nemrégiben a spanyolok is tiltakozásba kezdtek, úgy érzik, a külföldiek kiszorítják őket lakhelyükről. Magyarországon is van, ahol a helyiek szerint gondot okoz a turisták tömege, például a főváros bulinegyedében. A Balaton környékén viszont örülnek a turistáknak, mert sokan belőlük élnek.

Fókusz 2017-07-05


szerző:
2017.07.05. 18:55
Koncertfilmet készített Varnus Xavér!

Az Uránia Nemzeti Filmszínházban kerül sor június 12-én A Silbermann-varázs című koncertfilm bemutatójára. Xavér elmesélte, milyen volt megszólaltatni a világhírű Silbermann-orgonát, és azt is, hogyan telt a forgatás.

Vivi újra megcsillogtatta angoltudását

Vivi elmondta a többieknek, hogy azért vette visszafogottra a figurát, hogy kompenzálja a koronáját. A lány aztán elkezdett Krisztiánnak angolul hadoválni, aztán dalra is fakadtak.

Feljelentették a rongáló magyarokat

Feljelentik a pompeji romokon pózoló magyarokat. Az egyik olasz lap írta meg, hogy az Unesco Világörökség részének számító romvárosban 6 magyar férfi mászott fel a romokra, pózolt, és fényképezkedett. Az RTL Híradónak nyilatkozó régész szerint, még ha nem is direkt rongálták meg, komoly kár is érhette a sérülékeny romokat.  

Idegenvezetés Zsolti-módra

A Villa legszínesebb egyéniségét érte a megtiszteltetés, hogy elmehetett egy turistával és megmutathatta neki a fővárost. Bár Zsolti angoltudása nem tökéletes, ám ezt kompenzálta azzal, hogy nemcsak történelmi, hanem magánéleti sztorikba is beavatta az érdeklődő vendéget.

Keresik a támadót, aki turistákat késelt meg

Turistákat késelt meg egy férfi éjjel Budapesten. Egy külföldiekből álló csoport a belvárosban keveredett vitába a támadóval, aki kést rántott. Két férfit és egy nőt sebesített meg, a mentők kórházba vitték őket, sérüléseik nem súlyosak.

Így mentették a Nagykovácsiban lezuhant turistát

Speciális hordággyal mentették ki azt a férfit, aki több métert zuhant egy meredek partoldalon Nagykovácsiban. 

Videón a Nagykovácsiban lezuhant turista mentése

A 35 év körüli férfi Nagykovácsiban a Berkenye utca végén csúszott meg egy 6-8 méter magas partoldalon. Innen csúszott a kivágott fák közé. A túrázóhoz először a fővárosi hivatásos tűzoltók és a nagykovácsi önkéntes tűzoltók érkeztek ki.

Világsztár-invázió Budapesten!

Pontosan négy évvel ezelőtt a szerencsésebbek olyan hírességekkel futhattak össze a város nevezetesebb pontjain, mint Bruce Willis, vagy Tom Felton. A többi csak hab volt a tortán.

Véres bandaháborúk a népszerű üdülőhelyen

Hiába vezényelték ki a hadsereget az utcákra és a tengerpartra, mégsem tudják megfékezni az erőszakot. A mexikói Acapulco, amely valaha a világ egyik legfelkapottabb üdülőhelye volt, mára véres bandaháborúk színhelyévé vált. Egyre kevesebb turista érkezik, a szállodák egymás után zárnak be.

Európa kedvenc üdülőhelyein is terrortámadásokra számíthatunk?

Az olasz titkosszolgálat kiszivárgott jelentése szerint az Iszlám Állam terroristái kedvelt európai üdülőhelyeken tervezhetnek merényleteket, mozgó árusnak álcázva magukat. Tényleg ekkora a veszély, vagy túldimenzionáljuk az egészet?


 

Szén-monoxid miatt lettek rosszul


szerző:
2016.03.14. 18:10
Szén-monoxid miatt lettek rosszul

11 turistát, köztük négy gyermeket kellett kórházba vinni szén-monoxid-mérgezés miatt egy aggteleki vendégházból. Éjszaka szóltak a szállásadónak, hogy rosszul lettek. Először ételmérgezésre gyanakodtak, de kiderült, szén-monoxid terjeng a házban. Mindenkit a miskolci megyei kórházba vittek. A felnőtteket még ma kiengedik, a gyerekeket azonban egy napig bent tartják megfigyelésre.

Rárontottak az árusok a turistára Isztambulban

A kuvaiti születésű ír férfi csak vizet akart venni a piacon, de történt egy kis baleset a hűtővel. 15-en estek neki egyszerre, de ő nem hagyta magát. A biztonsági kamerák az egész jelenetet felvették.

Nyugodt szívvel Görögországba

Utazási szakértőnktől megtudtuk, hogyan befolyásolja a görög válság az oda készülő vagy épp ott nyaraló turisták hétköznapjait.

Ne bosszantsd az őröket!


szerző:
2015.06.28. 18:52
Ne bosszantsd az őröket!

Fegyvert fogott rá és ordított egy turistával a királyi testőrség egyik katonája Londonban. A férfi annyira megijedt, hogy elrohant. A brit védelmi minisztérium szerint az őr nem követett el hibát, a turista ugyanis tiszteletlen volt vele.

Több mint 450 emberrel a fedélzetén elsüllyedt egy hajó Kínában

A járművet, amelyen főleg idősebb turisták utaztak, egy szélvihar borította fel. 15 utast sikerült kimenteni a vízből, hatot közülük búvárok hozták ki a hajótestből. A többiek feltehetően életüket vesztették. A kapitányt és a főgépészt - akik túlélték a szerencsétlenséget - őrizetbe vették.

MACI-AKCIÓ: Riogatták a turistákat

Bóklászó feketemedvék okoztak kisebb riadalmat Amerikában a Yellowstone Nemzeti Parkban. A jelentések szerint a vadállatok egy hídon is átmentek, amelyen turisták voltak.

A turisták miatt zárják le a Lánchidat

Nem a zaj, hanem a turistaszezon miatt zárják le a nyári hétvégéken a Lánchíd utcát, pontosította közleményét a BKK. A közlekedési társaság két napja jelentette be, hogy május és szeptember között hétvégén zaj- és forgalomcsökkentési okok miatt csak a buszok és az engedéllyel rendelkezők hajthatnak be az utcába.

Fókusz 15-04-02


szerző:
2015.04.02. 19:20
Fókusz 15-04-02

Fókusz: Ki a felelős? - Halálra gázolta a busz, de a sofőrt felmentették. A 11 éves Danika szülei a felelőst keresik. Hihetetlen történet! - Negyvenegy éve él puskagolyóval a fejében a mezőszentgyörgyi asszony. Hogy került oda, és miért nem vette észre? Fura magyarok - Orrot fújunk, pusziszkodunk, félénkek vagyunk, és furcsa ételeket eszünk. Hogyan látnak minket a nálunk tanuló, külföldi diákok?

Videó a terrortámadásról


szerző:
2015.03.25. 18:25
Videó a terrortámadásról

Videóra vette egy olasz turista a tuniszi Bardo múzeum elleni terrortámadás első perceit. A felvételen látható az is, hogy menekült mindenki, amikor a lövések eldördültek. 21 ember halt meg a március 18-ai mészárlásban, amit az Iszlám Állam terrorszervezet vállalt magára. Olasz turisták egy csoportjának mutatta az idegenvezető a Bardo múzeum világhíres római mozaikgyűjteményét, amikor lövés dördült.

Miért éppen Bécs?


szerző:
2015.03.23. 19:30
Miért éppen Bécs?

A világ Ausztria fővárosának lábai előtt hever.  Itt található a Szent István-székesegyház, a fantasztikus Schönbrunni kastély, a Práter óriáskereke, és a híres karácsonyi vásár. Sok millió turista keresi fel, az év minden szakában. De miért éppen Bécs lett a világ legélhetőbb városa?

Szökésben a harmadik támadó


szerző:
2015.03.22. 18:20
Szökésben a harmadik támadó

Még szökésben van a tuniszi múzeumi mészárlás egyik elkövetője. Ezt a tunéziai elnök jelentette ki egy interjúban hozzátéve, hogy már azonosították a férfit. Ő is szerepel a biztonsági kamerák felvételein, amelyeket most hoztak nyilvánosságra. A támadásban 25-en haltak meg, köztük sok külföldi.

Majdnem tragédia lett a kirándulásból

Nem maradt le a látványosságról, végül meg tudta nézni a napfogyatkozást az a cseh férfi, akire egy jegesmedve támadt csütörtökön a Spitzbergákon. A turista társaival együtt egy sátorban aludt, amikor a jegesmedve váratlanul rátámadt. A jegesmedvét a többi turista kergette el, a cseh férfit sérülései miatt helikopterrel kellett kórházba szállítani.

Halálos áldozatok Tunéziában


szerző:
2015.03.18. 19:10
Halálos áldozatok Tunéziában

19 ember, köztük 17 turista halt meg miután gépfegyveresek támadtak meg egy fővárosi múzeumot a Parlament épülete mellett. Az áldozatok között spanyolok, lengyelek, németek, olaszok és tunéziaiak is vannak.

Egyre több helyen tilos a „szelfibot”

Egymás után tiltják be a világhírű turistalátványosságok a használatukat. Ez egy különleges bot, ami másfél méteresre is kinyitható, a végére pedig a mobil kerül, hogy minél tágabb szelfik készüljenek. De egyre több embert zavarnak, mivel a bottal károkat okoznak a figyelmetlen turisták.

Télből a nyárba, utazás a varázslatos Seychelles-szigetekre

Már igencsak hidegre fordult az idő itthon Magyarországon, amikor egy az Indiai-oceánon található apró szigetállamba  repültünk. Jó meleg volt.  Hogy mi mindent  láttunk, ettünk-ittunk, csináltunk, kiderül a Kalandor következő adásából.

Visszavetheti a turizmust a zárvatartás

Az idegenforgalom csődjétől tart az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára, ha nem változik a boltok vasárnapi zárva tartásáról szóló törvény. Vámos György az RTL Híradónak azt mondta, kevesebb turista, kevesebb pénzt költ majd Magyarországon. A kormány hajthatatlan, továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy vasárnap senkit ne lehessen dolgoztatni.

Megsérült és pánikba esett a barlangban

Barlangi mentők hoztak ki egy bajba került amerikai turistát a Mátyás-hegyi barlangból. A nő egy fizetett túrán vett részt, amikor pár száz méterre a kijárattól aláfordult a bokája.  Nagy fájdalmai voltak, és pánikba is esett, a barlangi mentők szerint egyedül biztos, hogy nem tudott volna a felszínre jönni.

Előzetes: Barlangi mentők hoztak ki egy bajba került amerikai turistát a Mátyás hegyi barlangból

A nő egy szervezett túrán vett részt, amikor pár száz méterre a kijárattól kifordult a bokája. Nagy fájdalmai voltak, és pánikba is esett, a barlangi mentők szerint egyedül biztos, hogy nem tudott volna a felszínre jönni.  Nyugtatót kapott és speciális hordágyra rakták, így hozták ki a barlangból. A mentés képei este hatkor a Híradóban.

Fesztivál: monumentális hószobrok

Elkezdődött a hófesztivál a kínai Csangpaj-hegységben. Több tucatnyi különleges alkotást lehet a hónap végig látni több mint ezer méter magasan. A rendezvény minden évben turisták ezreit vonzza.
 

Turistákat gázolt a busz


szerző:
2014.09.25. 18:05
Turistákat gázolt a busz

Négy külföldi turistát gázolt el egy elszabadult kisbusz szerda este a Várban. A kocsit sofőrje a Dísz téren parkolta le, majd elsétált, de a busz valamiért gurulni kezdett.
 

Mit csinált Eva Longoria Budapesten?

Kárpáti Melinda gyógyszerkutatással foglalkozik. Ő az alapítója egy svájci részvénytársaságnak, amely tömegeket érintő oltóanyagokat valamint gyógyszereket kutat és fejleszt. Ő hívta Evat Magyarországra.

Mi a legfőbb vonzerőnk?


szerző:
2013.06.24. 19:41
Mi a legfőbb vonzerőnk?

Olcsók vagyunk, jól főzünk, fura a nyelvünk és csak úgy vibrál az éjszakai életünk. Ezért jönnek ide, és így szeretnek bennünket a hozzánk érkező turisták.

Ők az idegenvezetők rémálmai!

A felkészületlen és a magukból néha teljesen kivetkőző magyar turisták. Az agresszív nyugágyfoglalóktól a kétbalkezes apartman tolvajokon át a nagyvilágban portyázó honfitársainkról mesélnek most az idegenvezetők. Meghökkentő, vicces és sokszor kínos történeteket.

Fókusz Plusz 13-06-22


szerző:
2013.06.22. 19:30
Fókusz Plusz 13-06-22

Fókusz Plusz: Portyázó magyarok - Türelmetlenek, izgágák és tudatlanok vagyunk? Milyen a magyar turista, ha nyaralni megy? Luxusvakáció kolbásszal és pálinkával. Pörkölt New York módra - Miért népszerű Manhattanben a magyar konyha? A kínaiak élnek-halnak a töltött káposztáért. De mit szeretnek az amerikaiak?

Budapest legfurább utcáiban jártunk

Hősök tere, Andrássy út, Kossuth tér. A főváros talán három legismertebb utcája és tere. A legtöbb külföldi turista is mindig ezeket szeretné látni. Pedig ha tudnák, hogy igazi gyöngyszemeket találni szerte Budapesten.

Begördült a bulijárat a Szigetre


szerző:
2012.08.08. 19:00
Begördült a bulijárat a Szigetre

A hollandiai Utrecht városból a Sziget Fesztiválra tartott a gördülő bulin 800 holland fiatal. 2012-ben félmillió látogatót várnak a Szigetre. Ebből, állítólag úgy 50 ezer érkezik Hollandiából.

Süllyedő földrész: eltűnőben a Maldív-szigetek

Egy ország, amely az életben maradásért küzd a globális felmelegedés miatt, az Indiai-óceán közepén. Egy elnök, aki tucatszor vállalta a börtönt és így harcol a Maldív-szigetek megmentéséért.

Hazajöttek az etiópiai túlélők


szerző:
2012.01.20. 19:23
Hazajöttek az etiópiai túlélők

Ép ésszel teljesen felfoghatatlan, hogyan végeztek a magyar turistákkal Etiópiában. Miközben a túlélők megérkeztek Budapestre, az áldozatok hozzátartozói a válaszokat keresik.

Segélyvonal az egyiptomi áldozatokért

Aki a 1752-es számot hívja, az 250 forint pénzadományt juttat az áldozatok és a sérültek családjának.

Tragikus véget ért a nyaralásuk


szerző:
2011.11.07. 19:00
Tragikus véget ért a nyaralásuk

Az első hírek már vasárnap este sokkolták az országot: 11 magyar turista vesztette életét az egyiptomi Hurghadában, amikor felborult az őket a reptérre szállító autóbusz. 29-en megsérültek, 4-en életveszélyesen.

Meghalt az elrabolt francia asszony

A 66 éves mozgássérült asszonyt október 1-én hurcolta el kenyai házából 10 fegyveres.

Föld körüli pályára állítják a turistákat

Elkészült a világ első olyan űrközpontja, ahonnan turisták indulhatnak majd a világűrbe.

Kannibálok falták fel a turistát

Valószínűleg kannibál evett meg egy német férfit a francia Polinézia egyik szigetén. A turista kecskevadászatra indult, amikor eltűnt.

Országimázs, ahogy azt a MÁV elképzeli

Turistának álcáztuk magunkat, és elmerültünk a Keleti pályaudvar poklában.

Tűzhányó ébredezik a nyaralók mellett

Növekszik a félelem a Kanári szigeteken, hogy rövidesen kitör az El Hierro nevű szigetecskén lévő vulkán.

Német turistákra dőlt egy fa a Balatonnál

A házaspár mindkét tagja súlyosan megsérült, amikor a vihar által kidöntött fa rájuk zuhant.

Háznak, majd oszlopnak ment a turistabusz

Háznak, majd villanyoszlopnak ütközött egy szlovák turistabusz hajnalban, egy Vas megyei faluban.

A Farkas Budapestre látogatott


szerző:
2011.08.31. 21:45
A Farkas Budapestre látogatott

Egy reklámfilm forgatására Budapestre érkezett szerdán Hugh Jackman ausztrál színész.

Több tucat autót rongált meg egy turista

A 30 éves amerikai fiatalember a fővárosi Arany János utcában 24 autóban tett kárt szerdára virradóra.

Egy percig volt szabad


szerző:
2011.08.31. 08:32
Egy percig volt szabad

Egy perccel kiengedése után a börtönből megint rács mögé került a Dél-afrikai Köztársaságban az a brit férfi, aki állandóan pucéran akar turistáskodni.

Kényszerűségből tartott éjjelig a túra

Négy óra alatt megtalálta a rendőrség azt a 3 anyukát és 6 gyereket, akik vasárnap este tévedtek el a Mecsekben.

Éjjeli „csúcsturizmus” a Margit hídon

Próbaterhelés miatt időről időre teljesen lezárták a Margitszigetre vezető szárnyhidat.

Újra látogatható a Colosseum


szerző:
2011.08.09. 19:49
Újra látogatható a Colosseum

Ismét megnyitották a turisták előtt a Colosseumot, amit két napig nem lehetett látogatni.

Elözönlötték a horvátokat a magyarok

A magyar turisták száma nőtt a legnagyobb mértékben júliusban Horvátországban.

Roham a horvát partokhoz


szerző:
2011.07.31. 11:35
Roham a horvát partokhoz

Hatalmas közlekedési dugók alakultak ki Horvátország útjain, miután elkezdődött a turisztikai főszezon.

Turisták rémtúrája Budapesten


szerző:
2011.07.25. 19:55
Turisták rémtúrája Budapesten

Ha külföldön járunk, nem mindig egyszerű elmagyarázni, amit akarunk, és nem mindig értjük, amit próbálnak elmutogatni. Ám magunkat látva turistaként már nehezebb megítélni, hogy mennyire tudjuk kezelni a hozzánk érkező külföldiek problémáit.

Turistákat raboltak el Rio de Janeiróban

A városközpontban álló hotelbe négy fegyveres tört be, miután átmásztak a szállót körülvevő magas falon.

A taxisok sztrájkolnak, az utasok cipekednek

Elbarikádozták a repülőtérhez és a kikötőhöz vezető utakat a taxisok Athénban.

Lady Gaga dollármilliókat szerzett Japánnak

Kitüntette Japán Lady Gagát. Az amerikai szupersztár ugyanis segélyakciót indított a tavaszi földrengés és a cunami áldozatainak.

Nem félnek Görögországba menni a turisták

Újabb megszorító intézkedésekre lehet számítani Görögországban, de a tengerparti nyaralóhelyek továbbra is népszerűek.

Javult a hegymászó állapota


szerző:
2011.06.14. 11:40
Javult a hegymászó állapota

Jobban van az a magyar turista, aki hétfőn szenvedett súlyos balesetet a Magas-Tátrában a Vörös-torony-hágónál.

Kicsinosították a siklósi várat

Újra megnyílt a látogatók előtt a másfél milliárd forintból felújított siklósi vár.

Sikeresnek ígérkezik a balatoni nyár

Szakemberek szerint a válság után is szívesen nyaralnak belföldön a magyar vendégek.

Hét hosszú hét után került elő az erdőből

Hét hét után találtak meg egy Amerikában elveszett kanadai turistát - közölte szombaton a nevadai rendőrség.

40 áldozata van a thai áradásoknak

Negyvenre emelkedett a Thaiföld déli részét sújtó áradások áldozatainak száma.

Szigorúan védik a természetet a turistáktól

A fokozottan védett természetvédelmi értékek megóvása érdekében kiemelt ellenőrzéseket rendeltek el a Bükki Nemzeti Park területén.

Holtan találták meg az eltűnt kirándulót

A 77 éves amerikai állampolgár még tavaly augusztusban tűnt el a Zemlén-hegységben.

Nem voltak életveszélyben a magyarok

Saját lábán jött le a Bucsecs-hegységből az a három budapesti turista, akit szombat délután óta keresett a román hegyimentő-szolgálat.

Még keresik a lavinában eltűnt magyarokat

20 hegyimentős kutat a romániai Bucegi-hegységben a szombaton eltűnt budapesti turisták után.

Ismerje meg Budapestet bringóhintóval!

Villamosos idegenvezetéssel, tematikus sétákkal, bringóhintós városnézéssel várják az érdeklődőket Budapesten az Idegenvezetői Világnapon.

Lemészárolták a turistákat


szerző:
2011.02.19. 15:20
Lemészárolták a turistákat

Síelni indultak, amikor leszorították mikrobuszukat és tüzet nyitottak rájuk.

Sielők haltak meg Norvégiában


szerző:
2011.02.18. 11:25
Sielők haltak meg Norvégiában

Egy menedékháztól néhány száz méterre feküdt a hóban a három áldozat, akikre feltehetően út közben tört rá egy jeges vihar.

Turisták haltak meg a hajóbalesetben

Külföldi turisták haltak meg, amikor elsüllyedt egy hajó a vietnámi Halong-öbölben. Az eddigi információk szerint magyar áldozat nincs.

Jönnek haza Egyiptomból a magyarok

Szombaton késő este érkezik haza az első 150 magyar turista Egyiptomból.

Hétvégén jönnek haza a magyarok Egyiptomból

Szombaton és vasárnap 3 repülőgéppel hozzák haza a még Egyiptomban nyaraló 450 magyar turistát.

Fél Kettő 11-02-02


szerző:
2011.02.02. 14:20
Fél Kettő 11-02-02

Fél Kettő: Feszült helyzet - Már Hurghadán is megjelentek a tüntetők, a turisták csomagolnak. Egyensúly - Szulák Andrea úgy érzi, végre megtalálta a boldogságot, vendégünk volt az énekesnő. Szélhámos trükkök - Masszírozógépet próbáltak nyugdíjasokra rásózni csalók.

Negyedmilliós tömeg gyűlt össze Kairóban

Körülbelül 250 ezren tüntettek Kairóban az egyiptomi elnök távozását követelve.

Megtelt a kairói reptér, menekülnek a turisták

Egy hatalmas sátrat állítottak fel kedden a kairói nemzetközi repülőtér egyes terminálja előtt.

Egy turistát megkínoztak egyiptomi rendőrök?

Azt állította egy 22 éves svéd férfi, hogy őrizetbe vették, négy napon át bezárva tartották, és többször megkínozták egyiptomi rendőrök.

Nem kerültek bajba magyarok Egyiptomban

Körülbelül négyszáz magyar turista van kint egyiptomi üdülőhelyeken.

Turisták ezrei tértek haza Tunéziából

Csaknem hatezer európai turista hagyta el Tunéziát pénteken az erőszakhullám miatt. Az országban tartózkodó magyarok biztonságban vannak.

Hazamennek a turisták Tunéziából

A tunéziai kormány pénteken kihirdette a rendkívüli állapotot az egész országra.

Hadihajóból búvármágnes


szerző:
2011.01.07. 09:09
Hadihajóból búvármágnes

Turistalátványosság lett egy egykori amerikai hadihajóból.

Az ország, ahol káoszt okozott egy turista

Csak hosszas győzködés után hitték el, hogy a 41 éves férfi nem kém.

Megrohamozzák Kate Middleton szülőfaluját

Turistalátványosság lehet a leendő hercegné szülőfaluja, egy helyi cég már idegenvezetést is szervezett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való