KERESÉS search-close

tragédia

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tragédia"

2 év után sem tudni, ki a felelős a veronai buszbalesetért

Vasárnap lesz pontosan két éve, hogy a veronai buszbalesetben a sítáborból hazafelé tartó gimnazisták meghaltak. Továbbra is sok a kérdés: például, hogy miért és hogyan vezethetett egy olyan sofőr, aki súlyos alvászavarral küzd és nem is ülhetett volna volán mögé?

Valószínűleg bárányhimlő okozta szövődményekben halt meg egy kislány

Valószínűleg bárányhimlő okozta szövődményekben halt meg egy négy éves hajdusámsoni kislány. A Cívishír információi szerint úgy tűnt, hogy a kislány felgyógyult a betegségből, de mivel újabb elváltozások jelentek meg a bőrén, szülei először a helyi ügyeletre, majd a Debreceni Kórházba vitték, ahol már nem tudták megmenteni az életét. A rendőrség nyomozást indított foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt.

 Szekér Gergő élete legnagyobb tragédiájáról énekel

Megjelent Szekér Gergő első videoklipje. A Madár, repülj! című számban az énekes élete legnagyobb tragédiájáról is mesél. A fiú mindössze 9 éves volt, amikor meggyilkolták az édesanyját. Dala az elengedésről és a továbblépésről szól.

Kigyulladt a házuk, álmukban érhette őket a halál

Tragédia Nemespátrón – kigyulladt a házuk miközben aludtak, füstmérgezésben halhatott meg egy idős pár a Zala megyei faluban. A konyha és az egyik szoba is égett. A két holttestet a tűzoltók találták meg, miután eloltották a lángokat.

Szekér Gergő erőt próbál meríteni az őt ért tragédiából

A 2018-as X-Faktor egyik tehetséges versenyzőjének most jelent meg az első dala, mely édesanyja elvesztéséről, és a múlt elengedéséről szól.

Majdnem tragédiába fulladt Sebestyén Balázs karácsonya!

Egy csillagszóró okozott nagyobb ijedtséget a műsorvezető otthonában szenteste.

Tragédia  - öt lány halt meg a szabadulószobában Lengyelország

Tragédia Lengyelországban – öt lány meghalt a szabadulószoba nevű kalandjáték közben, miután tűz ütött ki, feltehetően egy gázpalack robbant fel. Mindegyik áldozat 15 éves volt, egyikük születésnapját ünnepelték a szórakozóhelyen. A szabadulószoba egyik alkalmazottja súlyosan megsérült.

Orvost is gyanúsítanak a veronai buszbaleset ügyében

Egy háziorvost is kihallgattak a hatóságok, mert a gyanú szerint tudott a veronai buszbalesetben érintett sofőr alvászavaráról, de nem küldte el időben soron kívüli vizsgálatra. Erről a 24.hu írt elsőként. Az RTL Híradónak az ügyészségen azt mondták, hogy az orvos szabadlábon van, és panasszal élt a gyanúsítás ellen.

Halálra gázolták a fiatal győri kézilabdást újév első napján

Gyászolnak a győri kézisek: tragikus balesetben hunyt el fiatal játékosuk. Varga Dominik az ETO-SZESE utánpótlás csapatának beállósát újév első napján gázolták halálra Szlovákiában, miközben az úton sétált. A hírt a klub osztotta meg honlapján. A fiút iskolája is gyászolja, hatodéves volt a győri Bercsényi Szakgimnázium és Szakközépiskolában. Idén lett volna 21 éves.

Istállótűzben halt meg egy férfi Naszályon

Istállótűzben halt meg egy férfi a Komárom-Esztergom megyei Naszályon, kedden este. Az áldozat ott lakott. Úgy tudjuk, hogy menekülni próbált, de már nem jutott ki az ajtón. A tűz miatt a szomszédoknak is el kellett hagyniuk a házukat. A lángokat végül eloltották, nem terjedtek át a másik épületre. Az áldozat a szomszédok rokona volt, akik felfoghatatlannak tartják a tragédiát.

Minden családtag másként emlékszik a tragédiára

Kiskorú veszélyeztetésével gyanúsította meg a rendőrség annak a 3 éves kistarcsai kislánynak a keresztanyját, aki másfél évvel ezelőtt zuhanhatott ki az ablakon, és meghalt. A kislányra a keresztanya vigyázott, de munkába indult, a szülők pedig még nem voltak otthon. A szülők és a keresztanya a Fókusznak adtak interjút. Egyikük sem érti, hogy történhetett a tragédia.

 

Szembe ment egymással két vonat- 200 méteren múlott a tragédia

Két vonat ugyanazon a sínen ment egymással szembe ma délelőtt Gyálnál. Az egyik a tilos jelzés ellenére indult el az állomásról, ekkor érkezett szemből a másik szerelvény, de szerencsére még mindkét mozdonyvezető időben meg tudott állni. A két vonaton körülbelül ötvenen utaztak, senki nem sérült meg. A MÁV szerint több ember is hibázhatott, az ügyben a rendőrség is nyomoz.

Az asszony férjét, lányát, unokáját és menyét veszítette el egyetlen pillanat alatt

Még mindig nem tudta feldolgozni szerettei elvesztését a dombóvári tragédia egyetlen túlélője. Az asszony férjét, lányát, unokáját és menyét veszítette el egyetlen pillanat alatt, amikor idén júniusban autójukra dőlt egy fa Dombóváron. A nő továbbra is nyugtatókat szed, és a tragikus baleset felelősét keresi. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben. Bár a szakértők megállapították, hogy a fa állami területen állt és elhanyagoltsága miatt bármikor kidőlhetett volna, az állami vagyonkezelő nem ismerte el felelősségét.

Megölte bedrogozott fiát, 8 és fél évet kapott

Szíven szúrta saját fiát, ezért 8 és fél évig kell börtönben ülnie. A Szegedi Ítélőtábla jogerősen elítélte azt a jánoshalmi férfit, aki csaknem két éve egy veszekedés során ittasan megölte a bedrogozott fiát. A férfi az utolsó szó jogán azt mondta a bíróságon, hogy amióta gyerekei felnőttek, drogoznak és neki a feleségével folyamatosan menekülniük kellett előlük. A hatgyerekes családban nem ez volt az első ilyen tragédia.

Gülfem: „Gyermekeid halála a te lelkeden szárad!”

Bayezid halálának a híre az egész birodalmat megrendítette, és ezzel Hürrem végakarata sem teljesült, hiszen így Szelim lett a trón várományosa. Gülfem asszony pedig úgy dönt, ezt már nem hagyja annyiban, és bosszút forral az uralkodó ellen.

Családi tragédiát okozott a szabálytalanul előző nő

Családi tragédia: szülei meghaltak, 1 éves gyereke súlyosan, férje könnyebben megsérült, nála pedig meg kellett indítani a szülést. Elítélték a tavaly nyáron Rajkánál szabálytalanul előző bolgár asszonyt, aki kocsijával egy busznak csapódott. A nő akkor 8 hónapos terhes volt második gyermekével, császármetszéssel kellett világra segíteni kisfiát. A bíróság szerdán halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt 1 év fogházbüntetésre ítélte felfüggesztve.

Súlyos tragédia árnyékolja be Szekér Gergő gyerekkorát

Megdöbbentő részleteket árult el Szekér Gergő gyerekkoráról - édesanyját már 9 éves korában elvesztette. Ráadásul brutális körülmények között: akkor már nem volt együtt Gergő édesapjával, egy volt párja végzett vele szerelemféltésből. Az X-Faktorban kiválóan teljesítő énekesnek először azt mondta gyászoló édesapja, hogy autóbaleset történt, de később kiderítette: valójában gyilkosság áldozata lett anyukája.

Barátok közt: ezek voltak a legdurvább halálesetek!

Rengeteg emlékezetes és izgalmas pillanata van a sorozatnak, vagyis ki ne emlékezne Magdi anyus balesetére, Berényi András meggyilkolására, avagy Berényi Ákos zuhanására. Most összeszedtük azokat, melyekre a mai napig emlékezhetünk.

Nyilatkozott a meccs közben elhunyt focista menyasszonya

Ez egy különleges szerelem volt és részemről az is marad - ezt mondta elcsukló hangon Híradónknak a vasárnap meccs közben elhunyt focista menyasszonya. A fiatal nő végignézte, ahogy szerelme összeesik a pályán. A mentőknek egyszer még sikerült újraéleszteni, de végül nem tudták megmenteni. A barátok és a hozzátartozók szerint feldolgozhatatlan, ami történt. Hogy mi okozhatta a tragédiát, a szakértők még vizsgálják.

Borzasztó tragédia történt Miley Cyrus-szal!

Az énekesnő közösségi oldalán osztotta meg, hogy min kellett keresztül mennie...

Érhetetlen tragédia történt birkózó gyermekükkel

A legnagyobb fájdalmat kell átélniük a szülőknek, és még azt sem tudják, hogy a tragédia hogyan történt. Gyuri egy fiatal és tehetséges birkózó volt, másfél éve az edzésen lett rosszul, sajnos már nem tudták megmenteni az életét. A szülei azóta várnak egy válaszra, hogy mégis mi történt a fiúkkal pontosan?

Sosem lesz túl a család gyermekük meggyilkolásán

Ezt mondta annak a kislánynak az édesapja, akit májusban Sóly közelében ölt meg a gyanú szerint egy 16 éves fiú. Adrienn síremléke múlt héten készült el, ezt adományokból állította a család. Október 1-én lett volna 9 éves.

 

„Nem látszott, hogy bajban van”

Sem a védőnőnek, sem a gyerekorvosnak nem volt gyanús az anya, aki a gyanú szerint megölte 4 hónapos kisfiát a Pest megyei Sülysápon. A polgármester az RTL Híradónak azt mondta: neki sem jelezték, hogy gond lenne a családban.

 

Nem tudták megmenteni a kislányt

Szívműtétre tartott az a 4 éves kislány, aki miatt kényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép a Liszt Ferenc repülőtéren, szombaton délután. A gyerek a gépen rosszul lett, egy órával a landolás után pedig meghalt. A moldáviai kislány már a Kisinyovból Bécsbe tartó járaton életveszélyes állapotba került. A fedélzeten is újraélesztették. A gépet a földön a mentők fogadták, kislány életéért 3 mentőegység küzdött, de hiába.

1 hét alatt 2 favágó is meghalt

Ketten haltak meg két településen is favágás miatt Győr-Moson Sopron megyében. Kiderült, hogy nemcsak Kónyban vesztette életét egy férfi még kedden - erről a Híradó is beszámolt. Előtte, szombaton is tragédia történt Rábaszentmihály közelében - írta meg a Kisalföld. Ott hárman vágtak fát, amikor egyikükre rádőlt. A rendőrség mindkét tragédiát vizsgálja.

Meztelen királylány: egy műalkotás, ami még ma is számtalan kérdést vet fel

Molnár Csilla az első magyar, modern szépségkirálynő volt, akire csupán 16 évesen szakadt rá az óriási ismertség és ezzel együtt rengeteg olyan lelki teher, amelyekkel nem tudott megbirkózni és végül fiatalon öngyilkos lett. A verseny után meztelenül készült róla egy szobor, amit szinte sosem látni, most viszont megmutatták és ezzel új értelmet nyert a fiatal lány tragédiája.

Tragédia a magyar sportvilágban

Három évvel ezelőtt ezen a napon porig égett a Testnevelési Egyetem 3000 négyzetméteres sportcsarnoka, benne felbecsülhetetlen értékű ereklyék és kutatási eredmények, amelyeket soha többé nem lehet pótolni. Világklasszis sportolóink megrendülten beszéltek a veszteségről a Fókusz kamerájának.

Élőben közvetítette saját halálát

Egy 31 éves román autós közösségi oldalára posztolta, ahogy vezet, de másodpercekkel azután, hogy elindította a felvételt, halálos balesetet okozott Erdélyben. Előbb hátulról egy traktornak hajtott, majd egy szemből érkező család kocsijának csapódott - azonnal meghalt. A vétlen autóban egy 9 éves kislány vesztette életét.

Meghalt a kerti tóból kimentett kisgyerek

Elmerült a kerti tóban, az édesanya húzta ki a vízből kétéves kisfiát Kiskunmajsán. A gyerek gyorsan magához tért, a kiskunhalasi kórházba vitték. Épp át akarták vinni a szegedi klinikára, de a kis Szabolcs hirtelen meghalt. Édesanyja ma nyilatkozott Híradónknak.

Ez az utolsó felvétel a Linkin Park énekesétől

Pontosan egy évvel ezelőtt elérhetővé vált az utolsó tévé felvétel Chester Benningtonról, ami 6 nappal halála előtt készült. A Linkin Park énekese 2017. július közepén vetett véget életének, ami sokkolta az egész zenei világot. Chester a Carpool Karaoke műsor felvételein vidáman nevetgélt és énekelt a zenekar többi tagjával, valamint a műsorvezetővel a Másnaposok filmekből ismert Ken Jeonggal.

Miért kellett meghalni a 11 éves kisfiúnak?

A Fókusz elsőként számolt be arról, hogy nyírmadán meghalt egy 11 éves gyerek. A kisfiú szerda reggel a fürdőszobába indult, amikor összeesett. Nevelőanyja kétségbeesetten hívta a mentőket, de a gyereket már ők sem tudták megmenteni.

Érthetetlen tragédia Nyírmadán

Hiába érkezett mentőhelikopter is, nem tudták megmenteni annak a fiúnak az életét, akik ma reggel Nyírmadán összeesett és meghalt. Úgy tudjuk, hogy a 4. osztályos fiú szerdán leesett az iskola lépcsőjén. Nevelőanyjával, a baleset után elmentek a sürgősségi osztályra, ahol megröntgenezték a gyereket, aztán hazaengedték.

Színdarab a túszdrámáról

A 2004-es beszláni túszdráma egy óráját idézi fel két huszonéves színész a budapesti Jurányi házban. 334 túsz halt meg akkor, köztük 186 gyerek. Most iskolások elevenítik fel az eseményeket egy volt tornateremben - a nézők közvetlen közelről figyelhetik az előadást.

HÍRADÓ ARCHÍV: Gyász és döbbenet Beszlánban

Csaknem 12 órán keresztül folyamatos volt a káosz a beszláni 1-es számú iskolánál, ahol a túszdráma zajlott. A fegyveres akcióban végül 27 túszejtőt megöltek, 2-őt élve elfogtak. Több mint 300 túsz, köztük gyerekek meghaltak.

Megdöbbentő baleset: ittasan vezetett az apa, emiatt halt meg 14 éves lánya

Akár nyolc évet is kaphat az az apa, aki tegnap három gyerekével rohant neki egy oszlopnak egy borsodi kistelepülésen. A férfi ittasan ült az autóba. Nagy fia szerint bánatában ivott és egyébként is nyugtatókat szedett, mert nem tudta még feldolgozni, hogy meghalt az édesanyja. Most őt és a két kisebb gyereket kórházban ápolják. 

Elképesztő újrakezdők

Dani még 18 évesen bénult le egy autóbalesetben, teljesen megváltozott az élete, és elmondása szerint visszanézve egyáltalán nem büszke arra, ahogy azelőtt élt. Három ember elképesztő története jön most, akik a lehető legnehezebb helyzetből kezdték újra az életüket.

Emlékezzünk együtt a Linkin Park énekesére!

A zenekar frontemberére, Chesterre emlékeztek a bandatagok az egy évvel ezelőtti videójukban, a One more light-ban. Koncert alatti és turnézás közbeni, soha nem látott felvételek is előkerültek a tragikus hirtelenségben elhunyt énekesről. A dal éppen arról szól, hogy valakit elveszítünk, és hogyan tudjuk mindezt feldolgozni, a világsztár halálával pedig új értelmet nyert az egész dal.

Vivi: „El kellett döntenem, hogy annak a gyereknek életet adok vagy sem”

A lányok pizsipartyján Vasvári Vivi teljesen megnyílt, és őszintén mesélt a múltban őt ért fájdalmas pillanatokról.

Pszichológus segít feldolgozni társuk halálát

Pszichológus segít feldolgozni társuk halálát a felsőpakonyi kislány osztálytársainak. A 9 éves gyereket saját házuk romjai temették maguk alá a Pest megyei településen, szerdán. Családjával éppen aludt, amikor összeomlott az épület egy része. Barbarát már nem tudták megmenteni. Osztálytársai mécsesekkel és gyertyákkal emlékeztek a kislányra. Osztályfőnöke az RTL Híradónak azt mesélte róla: jól tanult, mindenkinek segített, és különösen együtt érző volt társaival.

A támogatások kedvezményezettje: Kurucz Pál és családja, számlaszám: 65100510-16166068. Pátria Takarékszövetkezet, Felsőpakony.

Nem tudták megmenteni a kislányt

Meghalt egy 9 éves kislány éjszaka Felsőpakonyban, miután összeomlott az épület egy része, amiben a családjával aludt. A mentők sokáig küzdöttek az életétért, de már nem tudták megmenteni.

Madonna megható fotókkal emlékezett meg Michael Jacksonról!

A világsztár a héten ünnepelte volna 60. születésnapját, amit az énekesnő természetesen nem felejtett el.

Rékasi Károly nagy bejelentést tett!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be a hírről, hogy véget ért Rékasi Károly kényszer száműzetése. A színész 2015-ben egy súlyos motorbaleset után, azaz két év után térhetett a Barátok köztbe és a színpadra is. Arról mesélt a Fókusznak, hogy élte meg a felépülést, és a baleset utáni időszakot.

 

Tragédia a Szárnyas fejvadász 2 hazai forgatásán

Díszfal omlott a 28 éves filmesre egy 15. kerületi filmstúdióban két éve. Úgy tudni, hogy a díszletek bontása közben történt a tragédia. Az etyeki forgatást leállították. A filmben mások mellett Harrison Ford, Ryan Gossling és Jared Leto is szerepelt.

Genova: élet a tragédia után

Már egy hete annak, hogy összeomlott a genovai híd. Az autópálya üzemeltetője 500 millió eurós vagyis 160 milliárd forintnak megfelelő kártérítést ajánlott fel a tragédia után, de ez nem fogja a gyászt enyhíteni.

 

Tragédia: három hektáron lángolt a szemét!

Egy évvel ezelőtt történt a tragédia: kigyulladt egy szeméttelep a Bács-Kiskun megyei Vaskút közelében. A lángok délután csaptak fel, de a tűzoltók még este is a helyszínen voltak. 40 ember dolgozott az oltáson. Hogy mi okozta a tüzet, akkor még nem tudták, de lakóházak nem voltak veszélyben szerencsére.

Hihetetlen titok derült ki Berényi Attiláról!

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon derült ki a szörnyű titok, amit Attila csak egyetlen egy embernek mesélt el. Nézd vissza a sorozat egyik legemlékezetesebb jelenetét!

Teó lánykérés közben támadt rá Joe-ra

Joe romantikus estét szervezett, ahol megkérte Tamara kezét, de a meghitt pillanat tragédiába fordult, amikor Teó megjelent…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe: „Szeretném ma este megkérni Tamara kezét…”

Joe eldöntötte, hogy megkéri Tamara kezét. Anna és Bori kicsit közelebb kerültek egymáshoz.

Genovai tragédia: több híd is veszélyes lehet

Még mindig nem lehet tudni, hogy hány áldozatot követelt a genovai autópályahíd összeomlása. Eddig 38 halottról tudni. A mentés folyamatosan tart, de egyre kisebb az esélye, hogy valaki élve kerül elő a romok alól.

Eljött a nagy pillanat: Ádám bevallja Natasának az igazat?

A fotós lépten-nyomon Rudi szellemét látja, és kezdi úgy érezni, hogy teljesen becsavarodott. Hogy a lelkiismeretét tisztára mossa, ráébred, hogy csak egy dolgot tehet…

Pánik Genovában - riporterünk a helyszínről jelentkezik

Ferragosto, vagyis augusztus közepe elvileg a legvidámabb olasz ünnep, ilyenkor mindenki kimozdul, és sokan ezen a héten mennek nyaralni. A genovai tragédia azonban ezt most beárnyékolja. Az áldozatok száma már megközelíti az ötvenet. Az összeomlott híd közelében lévő házak lakóinak pedig lassan el kell fogadniuk, hogy lakásaikat valószínűleg le kell majd bontani.

Katasztrófa: összedőlt az olasz viadukt

A katasztrófafilmbe illő keddi olaszországi tragédiában már több, mint húszan meghaltak, amikor a mélybe zuhantak autóikkal a leszakadt hídról.

 

Összenyomott egy munkást a ráomló föld

Tragédia Pusztacsaládon: két és fél méteres földfal omlott egy munkásra a Győr-Moson-Sopron megyei településen. A férfi mellkasát összenyomta a föld súlya és megfulladt. Úgy tudni, csatornát ástak, amikor a baleset történt. A 30 éves férfi azért mászott le a 2 méternél is mélyebb gödörbe, mert beleejtett valamit.

Bolognai baleset: elaludhatott a sofőr

Elaludhatott a kamionsofőr, ez okozhatta a bolognai balesetet, amelyben gázszállító járműve felrobbant az autópályán. Közben a korábbi hírekkel ellentétben kiderült, hogy a szerencsétlenégben csak ő halt meg. A végső számok szerint 145-en sebesültek meg, négyen súlyosan. Olaszország egyik legforgalmasabb autópályacsomópontját kedden reggel részben újra megnyitották.

Nyomozás a birkózó halála miatt

A birkózószőnyegen halt meg egy 17 éves sportoló Budapesten – erről először a Blikk írt. Másfél éve történt a tragédia, de a rendőrök csak most kezdtek nyomozni. Ellenfele egy úgynevezett vasgyári fogást alkalmazott rajta az edzésen, ami után a fiú remegni kezdett, majd összeesett, és leállt a szíve. Már nem tudták megmenteni. Szülei megrendülten nyilatkoztak az RTL Híradónak. Nem értik: miért nincs felelőse fiuk halálának. A klub, ahová a fiú járt, nem reagált.

A szülők hosszabban is mesélnek a történtekről, itt nézheti meg.

GYÁSZOLÓ SZÜLŐK: Miért kellett meghalnia a fiuknak?

„Amikor beléptem, tudtam, hogy csak a test van ott, a lélek nincs” – ezt mondta a fiatal sportoló édesapja, aki még mindig nem tudja elhinni, hogyan történt a tragédia. A 17 éves birkózón egy úgynevezett vasgyári fogást alkalmaztak edzés közben, ami után a fiú remegni kezdett, majd összeesett, és leállt a szíve.

Megmérgezte kutyája nyála


szerző:
2018.08.03. 16:08
Megmérgezte kutyája nyála

Szerető kutyája okozta egy amerikai férfi tragédiáját. A 48 éves férfi mindkét lábát térdtől lefelé, és alkarjai egy részét amputáltni kellett. Megrázó történet!

 

Natasa könnyek között búcsúzik el Vida Ruditól

Mikor a fiatal lány egyedül marad a temetőben Rudi sírja mellett, bevallja elhunyt szerelmének, hogy vele tudta elképzelni az egész életét.

Túl van az életveszélyen Demi Lovato!

Az amerikai énekesnőre eszméletlenül találtak rá Los Angeles-i otthonában: az első hírek szerint heroin-túladagolás miatt.

Megható emlékezés: egy éve hunyt el Chester Bennington

A Linkin Park énekese egy éve ment el, amit a mai napig nem bír feldolgozni a családja, a zenésztársai és a világ.

Felvette az egyik utas, ahogy lezuhan a repülőjük

Múlt héten számoltunk be róla, hogy egy sétarepülésre indult kisgép lezuhant Dél-Afrikában, ketten meghaltak, húszan súlyosan megsérültek. A nemrég napvilágra került videón az látszik, hogy a bal oldali hajtómű kigyullad, majd a repülő egy gyár épületére zuhan.

Melyik főszereplőnek inthetünk búcsút péntek 13-án a Barátok köztben?

Alíz és Krisztián kimondták a boldogító igent, a túláradó romantika pedig annyira a hatalmába kerítette Tóbiást, hogy megkérte szerelme kezét. A java azonban majd csak most következik: a péntek esti Barátok köztben végleg búcsút intünk majd az egyik főszereplőnek.

Ariana Grandét mindig kísérti majd a tragédia?

A 23 éves énekesnő egy évvel ezelőtti, májusi koncertjének végén egy öngyilkos merénylő pokolgépet robbantott, 22-en haltak meg. Arianát nagyon megviselték a történtek és ennek akkor hangot is adott közösségi oldalán. Lemondta a koncertjeit, ám Manchesterbe visszatért újra.

Majdnem tragédiába fulladt Bruno Mars koncertje!

Ilyen még nem fordult elő az énekessel és csapatával: koncert közben egy időre el kellett hagyniuk a színpadot, ugyanis kigyulladt az egyik díszlet.

Egy fesztivál, ahol mi magunk vagyunk a főszereplők

Everness, egy különleges fesztivál a Balaton partján. Ahol az együttlét, a közös programok, előadások önmagunk megismerésének állomásai. Egy testi, szellemi, lelki feltöltődés öt napon keresztül. Klein Csaba álmodta meg az Evernesst és hat éve csinálja. Ez a fesztivál, az ő életének egyik legfontosabb küldetése, sőt: annak a nagyon régen elkezdett belső útnak egy fontos állomása, amit családi tragédiák indítottak el.

Kálvária: Terikét tragédiák sora érte, ő mégis mindent megtesz családjáért

Rosszindulatú daganattal kezdődött, amit a mellében találtak az orvosok. Majd meghalt a lánya, fél év múlva pedig a férje. A 3 unokáját és a vak fiát neveli egyedül. Most is egy kontrollvizsgálaton járt Terike, túl van 8 kemoterápián, fél év múlva pedig, ha a veséjén talált daganat növekszik újra meg kell műteni.

Egykori edzője emlékezik a balesetben elhunyt Janza Ricsire

A rendőrség szerint Magyarországon évente 1500 ittas baleset történik. Janza Richárd, vagy ahogyan mindenki becézte: Risa ifjúsági világbajnok kajakos és barátja, Bálint 2017 márciusában haltak meg a harmadik kerületi szentendrei úton. Pedig nem ők nem tartották be a szabályokat.

Nagy Tóbiás: „Annyira rohadék ez az élet!”

Hanna balesetének a híre teljesen összetöri Tóbiást, és egyelőre nem bírja feldolgozni a történteket.

Szeretne a sofőr szemébe nézni a gyászoló anya

Csaknem két hónappal a tragédia után sem kereste meg a sofőr, aki a fia halálát okozta - ezt mondta Híradónknak az autóbalesetben meghalt fiatal váci focista, Molnár Erik Emánuel édesanyja.  

Tóbiás balesetet szenvedett!

Kristóf örömmel vállalja be Bence babát, addig, amíg az apukája el nem intézi a cég fontos ügyeit. Azonban senki sem gondolta volna, hogy úgy tűnik, Tóbiás egy darabig biztos nem megy haza…

Megszólal a dombóvári tragédia egyetlen túlélője

Mi okozhatta a dombóvári tragédiát, amiben négyen haltak meg? Mit tehetett volna a család, és lehet-e egyáltalán védekezni ilyen helyzetben? Megszólal a szerencsétlenség egyetlen túlélője, aki az autóban ült, mikor rájuk dőlt a fa.

Férjének segített, egyedül élte túl a tragédiát

A férjének segített vezetés közben, ezért maradt életben a dombóvári tragédia egyetlen túlélője.A telefonjával világított, hogy egy kapcsolót megtaláljanak, amikor a péntek éjjeli viharban az autójukra dőlt egy fa. A kocsiban öten utaztak, a másik négy utas szörnyethalt, az asszony férje, a lánya, a menye és féléves unokája. A nő a műszerfal alá szorulva élte túl a balesetet.

 

Balázs: „Nem tudom a pelenkáját cserélni!”

A tényt, hogy Hanna akár tolószékbe is kerülhet, az ifjabb Berényi egyelőre nem bírja feldolgozni…

Hanna nem fog többet lábra állni?

Mikor Peti ráveszi magát, hogy meglátogassa Hannát a kórházban, egy igen tragikus hírrel kell szembesülnie.

Bódi Csabának kiégett az autója!

Bódi Csabi elvesztette a második otthonát! Kigyulladt az autója, és bent égett számos értéke is. A Reggeliben mesélt a tragédiáról az énekes.

Eltemették a meggyilkolt sólyi kislányt

Többek között Zorán egy legmeghatóbb dala szólt a sólyi temetőben szerda délután. A kis, 500 fős veszprémi faluban megállt az élet néhány órára, rengetegen érkeztek virággal a pünkösdkor megölt 8 éves kislány, Adrienn temetésére. A szülők a szertartás után beszéltek az érzéseikről.  

Hannát szörnyű baleset érte

A fiatalok egy romantikus útra indultak a hegyekbe, mikor egy váratlan tragédia mindent felborított.

Véletlenül lőtte le a gyerekét

Vádat emelt az ügyészég azzal a férfival szemben, aki tavaly nyáron véletlenül fejbe lőtte kislányát Miskolcon. A 8 éves gyerek a kórházba szállításkor belehalt a sérüléseibe. Az ügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt felfüggesztett fogházbüntetést kért a férfira.

Unokájával ugrott vonat elé

Megrázó történet! Döbbenetes családi tragédia Heves megyében. Unokájával együtt vetette magát vonat elé egy asszony Hortnál. A 49 éves nagymama és a 4 éves kisfiú azonnal meghalt. Az asszony több mint két kilométert biciklizett a gyerekkel a sínekhez. A faluban azt beszélik, hogy az asszony és lánya nem volt jóban egymással, a család rossz anyagi körülmények között élt.

Ha bárki úgy érzi, segítségre lenne szüksége, ingyenesen hívhatja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített telefonszámokat: a 116-123-at, vagy a 06-80-820-111-et.

 

Két fiát és menyét veszítette el a ceglédberceli tragédiában

Az Adevarul román hírportál úgy értesült, hogy a 38 éves sofőrnek nem volt érvényes jogosítványa, a kisbuszt pedig a román hatóságok hónapokkal korábban kivonták a forgalomból. A hozzátartozók úgy tudják, az áldozatok holttestét talán már szombaton hazaszállítják a temetésekre a hétvégén vagy a jövő hét elején kerül sor.

Som Lajos őszintén vallott a függőségeiről

Őszintén vallott alkoholfüggőségéről és a drogokkal való kapcsolatáról Som Lajos, pontosan négy évvel ezelőtt. Az akkor 66 éves zenész már fél éve egy idősek otthonában élt és csak nagyon ritkán lehetett hallani felőle. 2014-ben megtörte a csendet, mert úgy gondolta, hogy sokan ideje korán eltemették őt.

A Barátok közt színészénél felmerült az amputáció is

Rékasi Károly egy évvel mesélt nekünk arról, hogy úgy rézi, már maga mögött tudhatja élete legnehezebb időszakát, ami tele volt reménnyel és mélypontokkal. Jobb lába rövidebb lett, az amputáció is felmerült, a színész élete legkeményebb szakaszáról a Fókuszban őszintén beszél.

Állatkerti tragédia – földhöz csapta a szurikátát!

Hogyan és miért történhetett meg, hogy egy látogató iskolás földhöz csapta a kerítésen túl élő szurikátát? A tiltás és figyelmeztetés ellenére miért nyúlnak be emberek az állatokhoz?

A tragédia előtti utolsó percek

Videón a tragédia előtti utolsó percek az egy hónappal ezelőtti budapesti munkabalesetről. Az ELTE kollégiumának felújításakor szörnyű baleset történt, 8 emelet magasban leszakadt az állvány, két munkás lezuhant és szörnyethalt. A videón látszik, hogy a munkásokon semmilyen védőfelszerelés nem volt, és rögzítve sem voltak.

Videón a tragédia előtti utolsó percek: semmilyen védőfelszerelésük nem volt

Videón a tragédia előtti utolsó percek az egy hónappal ezelőtti budapesti munkabalesetről. Az ELTE kollégiumának felújításakor szörnyű baleset történt, 8 emelet magasban leszakadt az állvány, két munkás lezuhant és szörnyethalt. A videón látszik, hogy a munkásokon semmilyen védőfelszerelés nem volt, és rögzítve sem voltak.

LEZUHANT MUNKÁS: Esküvőt terveztek jövőre

Az ELTE kollégiumának felújításán dolgoztak, mikor az állvány leszakadt, és két munkás a mélybe zuhant, szörnyethaltak. A 28 éves Dodó Mihály volt az egyikük. A férfi párja azt mondja, a párját foglalkoztató vállalkozó segítséget ígért nekik, de nem adott. A baleset óta még egy hivatalos papírt sem kaptak, azt sem tudja, hogy a párja be volt-e jelentve, kötöttek-e rá biztosítást.

Tragédiák a családban: Kislánya tartja életben Henriettát

Pár nappal ezelőtt egy családapa a hétvégi faházban barkácsolt, miközben feltehetőleg rosszul lett és beleesett a tóba. A családanya szinte teljesen egyedül maradt ápolásra szoruló kislányával, Jázminkával.

"A testvérem meghalt, Édesanyám a karomban, ő szó szerint elfogyott, majd az első kislányom, utána született a kis csodánk, Jázminka, most a férjem..." - részlet Szita Henrietta írásából.

Szulejmán: Ibrahim pasa megvédte Szulejmánt

Öt évvel ezelőtt a híres török sorozat egy igen izgalmas pillanathoz ért: az egyik imádság alatt a szultánt megpróbálták megölni, csakhogy a pasa még időben vette észre a támadót. Ibrahim pedig egyáltalán nem gondolkodott azon, hogy a tőr elé ugorjon, vagy sem…

Súlyos büntetést remél az elhunyt focista családja

Súlyos büntetést érdemel az a sofőr, aki fia halálát okozta - ezt mondja a fiatal focista édesanyja. A 17 éves Molnár Erik Emánuel hétfőn éjjel halt meg autóbalesetben. A kocsit vezető férfi valószínűleg részegen ütközött korlátnak Veresegyházon. Három ismerősét, köztük az UTE tehetséges fiatal focistáját vitte el egy körre. Az áldoztat anyja az RTL Híradónak azt mondta: szeretne a férfi szemébe nézni.

 GYÁSZ: Gyertyagyújtással emlékeznek a fiatal focistára

Gyertyagyújtással emlékeznek csapattársai arra a 17 éves fiúra, aki tegnap halt meg egy autóbalesetben Veresegyházon. Molnár Emánuel Erik két éve játszott az Újpest csapatában, edzője szerint fényes jövő állt előtte. Egykori ellenfelét, Bertalan Mártont is lesújtotta a hír.

Döbbenten fogadta a sztárvilág Avicii halálát

Április 20-án elhunyt Tim Bergling, akit sokan csak Aviciiként ismertek. A DJ tragikusan fiatalon, mindössze 28 évesen halt meg. Összegyűjtöttük a zenészvilág reakcióit!

Barthának ez volt az utolsó húzása!

Krisztián azon volt, hogy segítsen Zsoltnak, de csak eddig… 

Tragikus baleset: kacsázott az autós ütközés előtt

Frontálisan ütközött egy kamion és egy autó csütörtök este a Bakonysárkány és Kisbér közötti úton. Az autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A kamion vezetője azt mondta, hogy kacsázott a szembejövő autós, emiatt ütköztek össze.

Mihrünissa kiontotta saját életét!

Miután elveszítette szerelmét, Musztafát és gyermekét a fiatal szultána, úgy döntött, bosszút áll. Mihrünissa nem bírta tovább a szörnyű fájdalmat, a reménytelenséget, a magányt: elvágta saját torkát Hürrem előtt, hogy lássa a Valide, mit is tett egy ártatlan családdal.

Rékasi Károly: „Már nincs halálfélelmem!”

A színésznek újra szembe kell néznie a kilátástalansággal és a fájdalmakkal, ugyanis az általa alakított karakter, Barha Zsolt sorsa kísértetiesen hasonlít a sajátjához...

Az Oltári csajok utolsó napjainak kulisszatitkai

Romantikus eljegyzéssel és megcsalással indult az RTL Klub telenovellája, majd tragédiával, templomi esküvővel és egy váratlan örömmel zárultak az Oltári csajok kalandjai péntek este. A Fókusz Plusz stábja megmutatja az utolsó napok kulisszatitkait is!

 

Nemzeti gyász: „Bocsássatok meg, gyerekek!”

76-ra nőtt a kemerovói tűztragédia halálos áldozatainak száma. Továbbra sem tudni, miért keletkezett a tűz a szibériai város plázájában. Öten továbbra is őrizetben vannak. Oroszországban nemzeti gyász van, a lobogókat félárbocra eresztették. Országszerte megemlékezéseket tartanak az áldozatok tiszteletére.

Mi okozhatta a 18 éves lány halálát?

Néhány napja vesztette el egyetlen, 18 éves lányát tüdőembóliában egy kecskédi édesanya, valószínűleg azért, mert másik fogamzásgátló tablettát kezdett el szedni a fiatal lány.

Súlyosan veszélyeztették a munkások életét

Súlyosan veszélyeztették a munkások életét, ezért történt a tragédia. Ezt állapította meg a kormányhivatal a januári, Bősárkányban történt balesettel kapcsolatban. Egy csatornázáson dolgozó férfi meghalt, amikor beomlott a munkagödör, és a föld maga alá temette. A cég hibázott, mert a gödör nem volt kitámasztva, ezért bírságot kaptak.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való