KERESÉS search-close

tréler

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tréler"

Azt állítja, nem vette észre

Nem a pótkerekét hagyta el a hétfői halálos trélerbaleset okozója. Az abroncs az utánfutó alól szakadt ki a felnivel együtt menet közben. Úgy tudjuk, hogy a szerb férfi ezután még kilométereket tett meg. Azzal védekezett, hogy nem vett észre semmit. A híradónknak nyilatkozó szakértő szerint ez kizárt.

Szemből ütközött a trélerrel

Legyalulta az autója oldalát a tréler, amivel ütközött, mégis karcolásokkal megúszta a balesetet egy 21 éves férfi a 8-as főút Vas megyei szakaszán. A tréler egy kanyarban váratlanul áttért az ő oldalára, alig tudta elkerülni a frontális ütközést.

LEGYALULTA: Trélerrel ütközött, karcolásokkal megúszta

Négy napig örülhetett élete első autójának, óriási szerencséje volt, hogy megúszta a balesetet. Egy 21 éves sofőr autóját szinte legyalulta egy szemből érkező tréler a 8-as főút Vas megyei szakaszán. A tréler váratlanul áttért egy kanyarban a szemközti sávba, a sofőr alig tudta elkerülni a frontális ütközést.

Kizuhant az ablakon a sérült


szerző:
2017.11.02. 18:07
Kizuhant az ablakon a sérült

Vontatott autóba rohant kisteherautójával egy román férfi Kiskunlacházánál. Az autó lerepült a trélerről, a vontató autóban pedig ketten is megsérültek az ütközésben. Egy férfi kirepült a hátsó ablakon, és a túloldali sávba zuhant.

Autószállítók hasonló balesete

Egymás után két, autókat szállító tréler is felborult hajnalban. Az egyik az M5-ös autópályán. A román sofőr Ausztriából tartott hazafelé, amikor nekiment a szalagkorlátnak. A sajátján kívül összetörte azt a két autót is, amit szállított. A kísértetiesen hasonló másik baleset az M3-as autópályán történt. A moldáv sofőr három autót szállított, valószínűleg elaludt a volánnál.

Luxuskocsik törtek össze a balesetben

Luxuskocsik törtek össze az M86-os autóút Vas megyei szakaszán, mert árokba hajtott az autókat szállító tréler. Némelyik annyira megrongálódott, hogy totálkárosra tört. Az észt rendszámú kamion Olaszországból szállította a kocsikat. Egy szemtanú azt állítja, hogy vaddisznó szaladt át a kamion előtt, azt akarta kikerülni a sofőr.

Trélerbe csapódott egy kisbusz

Út szélén álló trélerbe csapódott egy kisbusz hajnalban, Ceglédbercelnél. Úgy tudjuk, hogy a sofőr későn vette észre a parkoló járművet a sötétben. Hiába akarta kikerülni, a tréler utánfutója letarolta a mikrobusz oldalát. A kisbusz ezután átsodródott a másik sávba, ahol összeütközött egy kocsival, ami az árokba borult. Négy embert kellett kórházba vinni. Egy nő súlyosan megsérült a fején.

Leszakadt pótkocsiba ütközött

Leszakadt pótkocsiba hajtott egy autó, egy ember meghalt az M1-es autópályán Lébény közelében történt balesetben. A platós teherautó először megcsúszott majd a szalagkorlátnak csapódott, ezután szakadt le a pótkocsi. A másik kocsiban négyen voltak, de csak hárman élték túl az ütközést.

Trélerről zuhantak autók az útra

Sok baleset történt az elmúlt egy napban. Megcsúszott a nyári gumival és frontálisan ütközött egy másik kocsival egy autós csütörtökön a Vas megyei Sitke közelében. Súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba. A Tolna megyei Bonyhádon is két autó karambolozott. Az egyik sofőr meghalt, ketten pedig megsérültek. Az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszáról pedig három embert kellett kórházba vinni, miután egy autószállító a szalagkorlátnak ütközött és a rajta lévő kocsik az útra zuhantak.

Plakáton keresik az ellopott markolót

Humoros plakáttal keresi az interneten egy pécsi kertészeti cég a szeptember elején ellopott nyolc tonnás markolóját. A képen, amit közzétettek azt írták a gépre, hogy „Hazavárjuk”. Üzemanyag és akkumulátor se volt benne, ezért a tulajdonos azt gyanítja, hogy trélerre pakolták és úgy szállították el. A képet eddig több százan osztották meg, a cégnél azt remélik, mihamarabb előkerül a markoló.

Trélerről elszabadult kocsik okoztak balesetet

Elszakad egy rögzítés, és kis híján tömegkatasztrófa történik. Így írható le ami az M1-es autópályán, Bicskénél történt. Egy trélerről két autó zuhant le, kivilágítatlanul álltak a sztrádán. Majdnem megúszták ennyivel, de aztán jött a tartálykocsi, amelyik későn vette észre az autókat, és belerohant az egyikbe.

Csúszós úton több baleset történik

Autókat szállító trélerek ütköztek szerda este Szentesnél. Több autó is összetört. Hárman sérültek meg a balesetben. Az RTL Híradónak nyilatkozott az egyik autó vezetője.

Drága kocsik törtek össze


szerző:
2015.09.13. 18:10
Drága kocsik törtek össze

BMW-s tört össze drága autókat az M5-ös autópályán, Petőfiszállás közelében vasárnap hajnalban. Kocsikat szállító trélerbe rohant hátulról a sofőr. Az ütközéstől az egyik szállított autó átrepült a szalagkorláton, és az árokba zuhant, a másik az úton állt meg.

Előzetes: Lerepültek a luxuskocsik a trélerről

Összesen négy kocsi tört össze vasárnap hajnalban az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, amikor egy drága autókat szállító trélerbe hátulról belerohant egy BMW-s. A baleset képeit hosszabban is megmutatjuk 18:00-kor az RTL Híradóban.

Repültek a kocsik az M5-ösön


szerző:
2015.08.25. 18:00
Repültek a kocsik az M5-ösön

Mint a filmekben, úgy repültek a kocsik az autópálya felett - ezt mondta egy szemtanú, aki végignézte, ahogy egy autókat szállító tréler karambolozott egy kocsival hétfő éjszaka az M5-ös autópályán.

MINT A FILMEKBEN: Kocsik repültek az autópályán

A tetején az autószállító és a ráerősített kocsik is. A felvétel hétfő éjszaka készült az M5-ös autópályán Lajosmizse közelében. A három kocsit szállító tréler egy másik autóval ütközött. A baleset miatt lassító kocsik közül is összetört kettő, egymásba rohantak.

Előzetes: Mintha csak filmet forgatnának, úgy repültek a kocsik az autópálya felett

Ezt mondta egy szemtanú, aki végignézte, ahogy az autókat szállító tréler karambolozott egy kocsival éjszaka az M5-ös autópályán. Nem ez volt az egyetlen súlyos baleset az éjjel – 18:00-kor az RTL Híradóban megmutatjuk.

VIHAROS SZÉL: Felborult tréler és hatalmas dugó az M1-esen

Hét tűzoltó feszül a felborult trélernek, hogy talpra állítsa. A járművet  valószínűleg az erős szél borította fel az M1-es autópályán. Az utánfutó teljesen elzárta a Budapest felé haladó sávokat. A tűzoltók több mint fél órán át emelgették és tologatták az autókat, mire sikerült elvinni azokat az útból.

Leállósávon szerelte a kocsiját, elütötték

Trélerről leboruló autó ölt meg egy férfit hajnalban az M1-es autópályán Herceghalomnál. A leállósávon szerelte kisbuszát, amikor abba belerohant egy teherautó.

TRAGÉDIA: Mintha eggyé vált volna a két jármű

A rendőrség felvételein látszik, hogy a kamion szinte belefúródott a kisbuszba, amely a leállósávon állt, mert meghibásodott. Méterekkel mögöttük pedig a tréler. Az ütközéskor leszakadt a furgonról, a rajta lévő autó pedig leborult. Halálra nyomta a férfit, aki a meghibásodott kisbuszt szerelte.

Előzetes: Trélerről leboruló autó ölt meg egy férfit

A leállósávon szerelte kisbuszát, amikor belerohant egy teherautó. Részletek az esti RTL Híradóban.

Trélerrel akartak kocsit lopni


szerző:
2009.10.14. 09:42
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való