KERESÉS search-close

továbbjutás

65 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "továbbjutás"

Fördős Zé: „Hiányozni fog, hogy nem leszel itt”

A két főzés után a zsűrinek döntött, hogy kik azok a versenyzők, akik csatlakozhatnak Zsolthoz és a középdöntőbe jutnak. Egy valakinek azonban távoznia kellett.

Sárközi Ákos felismerte, amit Rácz Jenő nem!

Ákos a második főzés után már biztosan tudta, hogy Cicciolina az az ember, aki zsűritársának mindenképpen kell a csapatába... de mit szólt ehhez Jenő?

Bebe sorsa megpecsételődött?

Az első feladtban a tésztakészítés miatt csúszott el, a másodikban pedig a nyers hús fogott ki a zenészen. A zsűri vajon ad neki egy harmadik esélyt?

Kiss Ramóna a séf nyakába ugrott örömében

Az első főzés után mindkét séf talált olyan versenyzőket, akiket maguk mellett szerettek volna tudni a csapatukban. Kiss Ramóna és Fehér Balázs szinte felszaladtak a galériára örömükben.

Amíg nem tudod visszanézni az X-Faktor legfrissebb adását, kattints IDE!

Technikai hiba miatt átmenetileg nem érhető el az X-Faktor legfrissebb adása, a Mentorház az RTL Most!-on. De addig se maradj le a legújabb eseményekről!

Kiss Ramóna körbevezetett minket a mentorházban

A villa a legnagyobb rajongóknak már ismerős lehet, mivel 2012-ben már járt itt az X-Faktor. Ma este a lányokért és a 25 év felettiekért izgulhatunk, számukra dől el, hogy kik jutnak majd be az élő showba.

Ki hagyta hátra elsőként a séfkabátját?

A döntő első napjának végén a zsűrinek ismét meg kellett hoznia egy nehéz döntést: ki kellett választaniuk, ki teljesített a leggyengébben a döntősök közül. Végül Horváth Éva távozott a versenyből.

Polgár Krisztával madarat lehetne fogatni!

A szépségkirálynő már most úgy érzi, hogy sokat tanult a konyhában, és mivel minden versenytársát megkedvelte, nem is tudott volna dönteni, hogy kit ne látna szívesen a versenyben. Bár Kriszta széles mosollyal lépett be a középdöntő kapujába, azért nem ment minden olyan gördülékenyen…

Szabó Simon: „Túlléptem a saját határaimat”

A színésznek hatalmas kő esett le a szívéről, mikor bekerült a középdöntőbe, ráadásul örül annak, hogy nem okozott újabb csalódást a zsűrinek. A csapatfeladatok viszont nem voltak mindig olyan egyszerűek: a túró rudi például csúnyán kibabrált velük…

Szabó Zsófi sírva hívta férjét a nagy hírrel

A műsorvezető még most sem fogta fel, hogy bent van a középdöntőben. Zsófi alig hitt a fülének, mikor Zé kimondta a nevét, és első dolga volt, hogy megossza férjével az örömhírt. Vajon kit sajnált legjobban a kiesett versenyzők közül? Zsófi ezt is elárulta!

Dombi Rudolf a konyhában is bajnok

Rudi nagyon szeretett volna bekerülni a középdöntőbe, és még a véres baki ellenére is beteljesült az álma. Az olimpiai bajnok az elmúlt hét küzdelmeiről mesélt. Elárulta, bár sportolóként jó barátja az idő, a konyhában valamiért egészen máshogy kattog az óra…

Megvannak a középdöntő utolsó versenyzői!

Az utolsó hatosról kellett döntést hoznia a zsűrinek, hiszen csak négyen juthattak tovább a verseny következő fordulójába. Végül Simon, Kriszta, Zsófi és Rudi sétálhattak fel a galériára.
 

Ketten is távoztak a versenyből!

A nap végén két versenyzőnek is búcsút kellett vennie a Konyhafőnök VIP konyhájától. Kökény Attila és Ungár Anikó hátrahagyták a kötényeiket.

Walkó Csaba búcsúzott elsőként a harmadik héten

Két izgalmas és pörgős feladat után a zsűrinek ismét döntenie kellett, kinek kell távoznia a Konyhafőnök konyhájából. Végül egy énekestől vettek búcsút.

Király Peti „eszméletlenül” jól érzi magát

Peti mindig is kacérkodott a középdöntő gondolatával, de rájött, hogy nem megy ez olyan könnyedén. Most mégis sikerült a továbbjutás, Peti pedig elmondta, min kell majd változtatnia a középdöntőben.  

Újabb négyes a középdöntőben!

Újabb elődöntő hét végére érkeztünk a Konyhafőnök VIP-ben, ez pedig egy dolgot jelent: a zsűrinek el kellett döntenie, hogy melyik négy versenyző teljesített a legjobban a továbbjutás kapujában.

A tökéletes kőrözöttön múlt, kik maradhatnak a versenyben

A két leggyengébben teljesítő csapat tagjai - a zöld és a sárga - egy párbajon mérkőztek meg egymással a bent maradásért.

Iszak Eszter csalódottan távozott a Konyhafőnök VIP-ből

A nap végén a zsűrinek nehéz döntést kellett meghoznia, végül Iszak Eszternek kellett levennie a kötényét. A műsorvezető szomorú volt és csalódott, hiszen úgy érezte, még tudott volna mit mutatni.

Dobó Ágiék megküzdöttek a Séf ételével!

Ági boldogságot, büszkeséget és óriási megkönnyebülést érzett az eredményhirdetés után. Nagyon megterhelték őket a mai kihívások, főleg a Séf ételének másolása. De melyek voltak még az elődöntő legnehezebb pillanatai? És hogyan élte meg „nagy ellenfele”, Márk továbbjutását?

 Csordás Ákos dalban mondta el az örömét

Kemény feladatokon vannak túl, mégis bízott benne, hogy továbbjut. Mindegyik versenytársának örült, de amikor megtudta, hogy Simonnak sem kellett kiesnie, nem hitte el. Ledarálta volna, ha Simon nemet mond a lehetőségre.

Párbajon dőlt el, kiknek kell távoznia a versenyből

A két leggyengébben teljesítő csapat tagjainak egy párbajon kellett bizonyítaniuk, hogy ott a helyük a versenyben. Újra barackok jöttek velünk szemben: vajon melyik két híresség salátája lett a legjobb?

Már csak négyen küzdenek a Konyhafőnök Junior címért!

Az eredményhirdetésen eldőlt, melyik csapat szerezte a legkevesebb fakanalat az elmúlt két napban: a tagjaitól sajnos el kellett búcsúznia a zsűrinek.

Irány a Konyhafőnök Junior döntője!

Két nehéz feladatban kellett bizonyítania a versenyzőknek, hogy bejuthassanak a Konyhafőnök Junior döntőjébe. A főzések és a kóstolások után jöhetett a döntés és az eredményhirdetés.

Középdöntősök figyelem! Négyen máris csatlakoznak hozzátok!

Ugyebár az már eldőlt, hogy Bence, Anita, Viki és Dani ott vannak a középdöntőben. Hozzájuk most hárman csatlakoztak a legügyesebbek közül.

Boldogság és könnyek: ilyen volt az eredményhirdetés!

Két izgalmas feladat, egy csapatfőzés és egy végtelen rohanás után a zsűrinek döntenie kellett, kik csatlakozhatnak Annához a galérián. A gyerekek vegyes érzésekkel fogadták a döntésüket.

Világbéke és pohárkrém: ekkora volt a továbbjutók öröme!

Anna imádta fentről nézni, ahogyan a többiek éppen kijevit készítenek a pultjaikban, Vali és Zalán pedig odáig voltak, amikor Zé kimondta a nevüket. De kitől félnek a legjobban? És vajon melyik feladattal gyűlt meg leginkább a bajuk?

Milyen érzés felmenni a galériára? A továbbjutók megsúgják!

Áronhoz végül Zalu és Peti csatlakozott a galérián. Nemcsak arról meséltek, hogy milyen volt hallani a nevüket az eredményenhirdetésen, de a legnehezebb feladatok és a leginkább várt kihívások is előkerültek.

Megvannak a Konyhafőnök Junior első középdöntősei!

Az elődöntő második köréből csak négyen juthattak tovább a középdöntőbe. Egy bizarr és egy sajtos főételen keresztül vezetett az út az eredményhirdetésig és a nagy döntésig.

Könnyek és nagy ölelések tarkították az eredményhirdetést

Miután Anita nyerte a cupcake harcokat, ő már nyugiban nézhette végig a második főzést. Viszont ketten még csatlakozhattak hozzá a nap végén: a zsűri döntését viszont krokodilkönnyek kísérték.

Olivér: „Szinte össze is estem ott helyben!”

A három versenyző boldogan mesélt továbbjutásukról. Felidézték az elmúlt napok mélypontjait, és azt is elárulták, hogyan készülnek a következő megmérettetésekre. Már most látszik: ők bizony „jó haverok”!

 

Pocakot fel, fűszernövényeket elő: Viki és Hanna szumó párbajon csaptak össze

A zöldek lettek a legjobbak a nudlis kihívásban, ezután egy izgalmas párbajon dőlt el, melyikük mehet fel a galériára. Nemcsak a pocakok feszültek egymásnak, de a fűszernövény tudásuk is.

Fókusz 2017-08-31


szerző:
2017.08.31. 17:20
Eldőlt, kik küzdhetnek tovább a Konyhafőnök VIP döntőjében!

A zöld csapat tagjai – Anna, András és Győző –, valamint az első feladat legjobbja – Kati – már a galérián várták, hogy ki lesz az a két versenyző, akikkel együtt a top 6-ban versenyezhetnek tovább!

Kati káposztával főzte be magát a döntőbe!

Az első feladatban a zsűri úgy látta, hogy Kati alkotta meg a legjobb káposztás főételt, ezért a sportoló lehetett a leghamarabb boldog: már egy főzéssel bizonyított, hogy továbbjuthasson!

Ha káposztával villantasz, bent vagy a döntőben!

Az első feladatban káposzták vártak a versenyzőkre, amelyekből egy húsos főételt kellett alkotniuk! Nagy volt a tét, hiszen aki ebben a feladatban a legjobban teljesített, az automatikusan bekerült a döntőbe!

Párbaj után édes a győzelem! Hajdu Steve a továbbjutásról mesélt!

Steve egyik szeme sírt, a másik nevetett, amikor megtudta, hogy ott van ő is a középdöntőben, hiszen rossz volt búcsút mondani a kiesőknek. Egy igazi csapat lettek a hét végére, ezért rengeteg érzelem tört rájuk.

Steve és Angéla egymás ellen küzdött a továbbjutásért!

Miután a piros csapat teljesített a leggyengébben, Angélának és Steve-nek egy párbajon kellett bizonyítaniuk! Végül csak az egyikük mehetett tovább az elődöntő következő napjára.

Alexa elvárta magától, hogy továbbjusson a középdöntőbe

Kihívásokkal teli egy héten vannak túl a versenyzők, ahol Alexa minden feladatból rengeteget tanulhatott. Nemcsak a legnehezebb feladatról, de a girl power-ről is mesélt nekünk!

Bea szívinfarktus közeli állapotba került!

Az eredményhirdetésnél már azt hitte, elpárolgott a remény, hogy ő is felmehessen a galériára, aztán jött a nagy boldogság. Persze, nem lett teljesen nyugodt: rögtön belegondolt, hogy a többi elődöntő továbbjutóival is fel kell venniük még a versenyt.

Andi annyira boldog volt, hogy nem bírta abbahagyni az ugrándozást

Andi önbizalma az egekből nagyot zuhant péntekre, ezért is örült annyira, amikor az ő nevét mondták ki először. Már a nagy hír után azon morfondírozott, hogy mi várhat majd rájuk a középdöntőben.

Párbajon dőlt el, hogy Andris vagy Topi versenyezhet tovább

Miután a kék csapat teljesített a leggyengébben, egy párbajon kellett bizonyítaniuk! Angyal Andris és Topi padlizsán salátákat alkotott a bent maradásért!

Megvan a Konyhafőnök VIP első három középdöntőse!

Megannyi küzdelem, étel és kihívás után eldőlt, hogy kik jutottak tovább a verseny következő fordulójába!

Peller Anna a két férfi ideáljával mehetett tovább a középdöntőbe

Persze, csak Mikike után! Anna a fellegekben lebegett, pehely paplanokon, amikor megtudta, hogy ő is továbbjutott! Rengeteg kihívást, rémisztő juhbeleket és felgyújtott kőbányai konyhát tudhat maga mögött! Volt, miről mesélnie bőven!

Sváby András: „Jó fentről izgulni a többiekért”

A műsorvezetőnek nem volt fontos, hogy elsőként menjen fel a galériára, bár azt ő is elismerte, hogy jó volt hamar túlesni az izgalmakon. Persze, fentről nézve is volt kiért drukkolni.

Szabó Győző: „Minden így jó, ahogy van most”

Győzőnek egy mély gödörből kellett kihoznia magát, hogy továbbjuthasson. Az öröméről, a nagy döntés esélyeiről és az első hét legnagyobb kihívásairól kérdeztük.

Márk és Ádám a Konyhafőnök fináléjában!

Eldőlt: a műsor negyedik évadában Ádám és Márk között dől majd el, hogy melyikük nyeri el a Konyhafőnök címet!

Öten egyenes ágon jutottak a Konyhafőnök döntőjébe

Miután a zöld csapat szerezte a legtöbb pontot, ők biztosan bejutottak a döntőbe. A kék csapat lett a második, közülük Ádám és Márk sétálhattak fel a galériaára, Rolandnak és a pirosaknak viszont még párbajoznia kellett.

Tóth Gabi behúzta a csőbe a lányokat?

Aliz, Kinga és Barbi az utolsó pillanatig sem voltak biztosak továbbjutásukban. Természetesen nagyon örülnek, hogy az élő show-ba kerültek, de sajnálják kiesett Mentor Házas társaikat.

Közös számot csinálnak a továbbjutó fiúk?

Gergő, Dmitrij és Kristóf nagyon örülnek egymásnak. Sőt, már tervük is van a közös jövőjüket illetően.

The Crossroads:

A zenekar tagjainak időre van szükségük, hogy átéljék a továbbjutás élményét. Azt azonban elárulták, hogy milyen kellemes meglepetések érték őket, és hogy kinek a kiesése okozott csalódást számukra.

Ham ko Ham:

A zenekar frontembere úgy véli, maximálisan teljesítették azt, amit saját maguktól elvártak. Szerencsére nemc sak ők gondolták így...

ByeAlex teljesen összezavarta a Soulbreakers tagjait

A zenekar nagyon pozitívan állt a versenyhez a produkciójuk után is. Azt is elárulták, hogy ők mindenképpen győztesen mennek haza...

Gáspár Laci csúnya tréfát űzött az énekesekkel?

Eszter, Szandra és János jutott tovább az élő show-ba Gáspár Laci döntése alapján. Az énekesek elárulták, hogyan élték meg a nagy pillanatot.

Fókusz 2016-10-24


szerző:
2016.10.24. 17:25
RTLII: Csoportelső a magyar válogatott

A nap legfontosabb híre, hogy döntetlent és gólzáport hozott a magyar - portugál meccs az EB-n. 3 - 3 lett a végeredmény, így csoportelsőként és veretlenül jutottunk tovább. Máris az Európa-bajnoság egyik legjobb mérkőzéseként emlegetik az esti küzdelmet.

RTLII: Magyarország a legjobb 16 között

Bejutott a magyar válogatott az Európa-bajnokság legjobb 16 csapata közé, miután este Németország legyőzte Észak-Írországot. Most már akkor is továbbjutunk, ha szerdán kikapnánk Portugáliától. A meccsre olyan sok magyar szurkolót várnak Lyonba, hogy a rendőrségnek át kellett szerveznie a drukkerek útvonalát. A jó játéknak köszönhetően egy hét alatt megduplázódott a magyar fociválogatott összértéke, a játékosokért pedig meghatározó klubok érdeklődnek.

Rengeteg magyar szurkoló lesz Lyonban

Olyan sok lesz a magyar szurkoló szerdán Lyonban a portugálok elleni Eb-meccsen, hogy a rendőrségnek át kellett szerveznie a drukkerek útvonalát a stadionhoz. Nem csak a szurkolók lelkesedésén érezhető a várakozásokon felüli Európa-bajnoki szereplés. Egy hét alatt megduplázódott a magyar fociválogatott összértéke, annyira jól játszanak. Szerdán Portugália lesz az ellenfél. Ha nyerünk, csoportelsőként megyünk tovább. De már ma meglehet a továbbjutás, ha Németország legyőzi Észak-Írországot.

Szinte biztosan továbbjut a válogatott

Már csak nagyon szerencsétlen csillagállás ütheti el a magyar válogatottat a továbbjutástól – állítják szakértők. Nagyon nem mindegy azonban, hányadik helyen jutnak tovább a magyarok. Legjobb esetben akár Szlovákiával is játszhatunk a legjobb 8 közé jutásért, legrosszabb esetben viszont jöhetnek a világbajnok németek.

Parádés mérkőzés után vonul téli szünetre az Európa-liga az RTLII-n

A Sporting-Besiktas Európa-liga-mérkőzésen a továbbjutás volt a tét. Ez érződött is a csapatok teljesítményén az első félidőben, a második játékrész viszont kárpótolta a szurkolókat a laposabb első negyvenöt percért. Hiába vezettek a vendégek, végül a portugál együttes várhatja a tavaszi folytatást.

Hanga bejutott a fináléba!

Újabb három fakanalat szerzett Hanga, így már biztossá vált, hogy ő ott lesz a pénteki fináléban! Vajon ki lesz az ellenfele?

Magyarok az amerikai Got Talentben!

Úgy tűnik, a magyar táncosok elvarázsolják a világot. Most a Freelusion csapat kápráztatta el teljesen az America’s Got Talent zsűrijét, és gondolkodás nélkül továbbjuttatták a formációt. Hogy kik is ők pontosan és mivel, valamint hogyan dolgoznak, a csapat tagjai elárulták.

Domi párbaj nélkül jutott a fináléba!

Domi könnyek közt ment fel a galériára, miután megtudta, hogy nem kell párbajoznia. Fináléba jutását pedig 15 éve elhunyt édesapjának ajánlotta.

Ljubov mérkőzik meg Zsoltival a továbbjutásért

A zsűri őket látta leggyengébbnek a harmadik játéknapon. Vajon ki küzdhet tovább kettejük közül a Konyhafőnök címért?

Így tudsz szavazni a versenyzőkre

A 2014-es X-Faktorban is a nézők döntik el, kik a továbbjutók, és ki, vagy kik azok, akik nem folytathatják a versenyt!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való