KERESÉS search-close

torpedók

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "torpedók"

Szerinted melyik a legjobb csapat? Szavazz!

Eljött az idő, most eldöntheted, hogy kik a kedvenceid, kiknek a produkciói nyűgöztek le eddig a legjobban, ki az a kapitány, akinek szívesen a csapatába tartoznál. Válassz képet és dönts!

Vicces és megható percek a Kicsi Óriásokban

Könnyek is hullottak, tapsvihar is kitört, a zsűri pedig állva tapsolt! Szombaton bravúros, vicces és megható perceket szereztek nekünk ismét a Kicsi Óriások.

Vicces és megható percek a Kicsi Óriásokban

Könnyek is hullottak, tapsvihar is kitört, a zsűri pedig állva tapsolt! Szombaton bravúros, vicces és megható perceket szereztek nekünk ismét a Kicsi Óriások.

Pontszerzés, sztárvendégek, búcsú: mi történt a harmadik adásban?

Molnár Tibi és csapata: Nina, Emma, Kevin és Martin, vagyis a Torpedók búcsúztak elsőként a Kicsi Óriások színpadától. A csapatok közötti versengés viszont folytatódik tovább, jövő héttől azonban már új időpontban, vasárnaponként 18.50-től találkozhatnak a nézők az RTL Klubon a Kicsi Óriások tehetségeivel.

Martin: Apuveddmeg (Wellhello)

Martin igazi rapperré lényegült a színpadon, ami nagyon bejött a zsűrinek. Azonban a beszélgetés során felmerült a múlt heti adás vége, amikor a kistehetség krokodil könnyeket hullatott. Kiderült miért: ő szerette volna az extra pontot magának.

Nina: Eső (Margaret Island)

Nina egy magyar dalt kapott, amivel Geszti Péter szerint gyönyörűen megtalálta a közös hangot: egyszerű volt és tiszta, mint egy kis patak.

Molnár Tibi is óráról órára járt a Torpedókkal az Akadémián

Mindenki egy kicsit a múlt heti kalandokból és kritikákból próbált építkezni, persze végig ott volt velük csapatkapitányuk és a tanárok, hogy minden a legjobban sikerüljön.

Hogy állnak a pontversenyben jelenleg a Kicsi Óriások csapatai?

A tehetségek minden héten pontokat gyűjtenek a produkcióikkal a csapataiknak. A 2. adásban ugyan még nem volt kiesés, de a jelenlegi pontokat továbbviszik majd a következő hétre. Nézzük, mi a helyzet most!

Jöjjön a finálé és a pontok!

A második adás végén Balászék összesítették a csapatok pontjait, azonban a végső állás előtt a zsűri még kategóriánként kiosztotta az extra pontokat is, ami teljesen felborította a sorrendet.

Balázs: „A távolba elnézel sejtelmesen, ott mindenki megőrül”

Legutóbb mindenki azért olvadozott, mert Kevin királylánynak nevezte Emmát, most pedig azzal hódított, hogy mindenkit elcsábított a pasis tekintetével. A zsűri a pontok terén is jutalmazta a párost, akik Spáh Dávid szerint az este legszebb mozdulatait mutatták be.

Így készültek a Torpedók az Akadémián

Miután Nina, Martin, Emma és Kevin megtudták, miket adhatnak majd elő a következő showban, mindenki próbálni kezdett. Kevinék az úriember-királylány kettőst erősítették még tovább, Martin a közös kistehetség produkcióra hangolódott, Nina pedig barátkozott az ének órák újdonságaival.

Nina: Everything (Michael Bublé)

Nina még sosem járt énektanárhoz, azonban az Akadémián már ezt is megtapasztalhatta. Az előadás közben a zsűri szerint mégis akadt pár hamis hang, Geszti Péter szerint lesz ez még jobb is!

A Kicsi Óriások egy plakátversenyen is összemérték tudásukat! Szavazz!

A gyerekek a színpadon kamerák és nézők előtt bizonyítanak minden héten, különböző koreográfiákat és dalokat előadva. A versenyből és a kreativitásból viszont jut bőven az Akadémiára is! A cikk végén ti is szavazhattok a kedvenc plakátotokra!

A tehetségek plakátkészítésbe kezdtek!

Az Akadémián nemcsak a produkcióikra készülnek a gyerekek, de pihenésre és szórakozásra is marad idő. Így esett, hogy eldöntötték: mindegyik csapat saját plakátot készít, utána pedig egy versenyen eldöntik, melyik lett a legjobb!

Vajon hogyan dobolnak együtt a Torpedók a színfalak mögött?

Miután a zsűri meghozta a döntést, kialakult a végső csapat: Emma és Kevin, Nina valamint Martin alkotják a Torpedók csapatát. Csapatkapitányukkal, Molnár Tibivel nemcsak a produkciókról és az átélt izgalmakról meséltek, de egy izgalmas rituáléjukat is bemutatták.

Megalakultak a Kicsi Óriások csapatai!

Szombat este indult el az RTL Klub vadonatúj gyermek tehetségmutató műsora, a Kicsi Óriások. Az első adásban ki is derült, hogy kik lesznek azok az énekesek, táncosok és kis tehetségek, akik hétről-hétre csapatként versenyeznek majd a Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűri előtt.

Torpedók


szerző:
2016.09.03. 21:47
Torpedók

Molnár Tibi csapata a Torpedók nevet kapta, amelyben Emma és Kevin a táncosok, Nina az énekesek, Martin pedig a kis tehetségek kategóriájában mutathatja meg, hogy mire is képes.

A Torpedók videóit itt visszanézhetitek!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való