KERESÉS search-close

tivy

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tivy"

Mit rejt a bőrönd?


szerző:
2017.01.06. 17:25
Mit rejt a bőrönd?

A Való Világ véget ért, de a játékosok sosem fogják elfeledni - már csak azért sem, mert szó szerint telipakolták bőröndjeiket emlékekkel. De mit rejt Tivy, Soma vagy Vivien táskája?

Story Extra 2017-01-06


szerző:
2017.01.06. 17:25
Mégsem a párbajozók paráznak a legjobban?

Miután Tivy kimondta, hogy Krisztiánnal megy a Párbajra, pont ők ketten nyugodtak meg, ellentétben Somával vagy Micivel. Mici totál kiakadt, és még Krisztiánnal is majdnem összebalhézott.

Tivy:

Tivy és Soma kivonultak az udvarra, majd a szaunába, hogy Dávidról beszéljenek. Tivy szerint látszik a villatársukon, hogy taktikázik. Soma eltökélte, hogy ennek ellenére is megnyeri a hetet, Tivy megígérte, hogy segít neki mindenben.

Tivy átadta magát a zenének: így szól a szauna rap

Tivy elvonult egy kicsit, hogy magányos szauna ideje alatt alkothasson egy kis szöveget. Mármint rap szöveget. Amíg senki sem figyelt rá, a kamerába előadta újdonsült szerzeményét.

Megkezdődött a cirkusz kiképzés a Villában!

Ati és Tivy megkezdték az első edzésüket, ahol nemcsak az emelgetésekbe kóstoltak bele egy picit, de a bohóc trükkökbe is. A két fiú nagyon élvezte a dolgot.

Kis ember nagy szavakkal: Soma tanításai

Azt eddig is tudtuk, hogy Tivynek mindenhez van hozzáfűznivalója, de úgy tűnik a bölcsességek mestere Soma lett!

Soma leleplezte Tivy maszatolását!

Amíg Tivy szunyókált, Soma Evelinnek mesélte el mire lett figyelmes a takaró alatt...

Tivy jobb híján Somát ölelgette

A nagyszájú villalakó álmában bújt az aranyifjúhoz... Nincs mit tenni, mindenkinek Soma kell!

Tivy lenne a lufi durrantás mestere?

Hogy mennyire egyszerű puszta kézzel, lábbal vagy éppen testtel kipukkasztani egy lufit? Aurelio is megpróbálta, és nem olyan könnyű, mint amilyennek tűnik. Tivy ennek ellenére simán pukkasztgat.

Evelin:

Az éjszakai kéjes masszír-parti után Evelin teljesen kikészült másnap reggel. Élete legcikibb élmények nevezte az esetet, és ezt Somának is elmondta. Persze, közben felmerült egy másik titok is: Zseraldin elmondta Evelinnek, hogy lefeküdt Tivyvel.

Krisztián most először hatódott meg a Villában!

Minden villalakó teljes eróbedobással készült Krisztián szülinapjára, mindannyian külön-külön megajándékozták az ünnepeltet. Krisztián pedig mindennek szívből örült.

Zsolti egy beöltözős öltánccal lepte meg a szülinapos Krisztiánt

Nagy nap jött el, hiszen elérkezett Krisztián születésnapja! A villalakók pedig nagyon készültek, hogy meglephessék a srácot, hiszen mindenki nagyon szereti. Zsolti egy külön kis produkcióval is készült.

Vajon ki, hogyan zuhanyozik a Villában?

Győzőék elgondolkodtak rajta, hogy vajon hogyan is tusolnának odabent... végül inkább arra jutottak, megnézik a villalakók tus-stratégiáját. Ki vállalja a pőreséget és ki nem?

Vajon ki lett a csábító táncok királynője?

Vivi fölényes győzelmet aratott a sziluett táncával, mögötte Dina, Evelin, Mici és Zseri jöttek - ebben a sorrendben. Azonban Krisztiánnak már a bejelentés közben feltűnt, hogy valamit elszámoltak, mivel Mici lett az utolsó, nem pedig Zseraldin.

Evelin inkább táncolt magának, mint a fiúknak

Evelin nagy sikert aratott a fiúknál, az egyetlen problémájuk az volt, hogy a lány néha megfeledkezett a vászonról, és nem előtte táncolt, így viszont elmaradt a látvány a pontozók elől.

A fiúk már a vásznat féltették Zseri táncától

A fiúk szerint Zseri túlságosan közel táncolt a paravánhoz, utána pedig még a cipőt is kénytelen volt ledobni magáról, miután picit megbotlott.

Lóri nem is lehetett volna büszkébb Dina szexi táncára

Dina eléggé meglepte a fiúkat a sziluett táncával, főleg Lórit, aki nagy izgatottan figyelte a paraván mögött táncoló Dina mozdulatait.

Mici nem vállalta be eléggé a szexi táncot

A fiúk hiányolták az igazi belevaló táncot Micitől, ugyanis sokkal nagyobb reményeket fűztek a lányhoz. A csalódottságnak meg is lett az eredménye a pontok terén.

Vivi lesokkolta a fiúkat a sziluett-táncával

A lányoknak csábító táncukkal kellett lenyűgözniük a fiúkat, persze nem csak úgy előttük: a sziluettjük volt a lényeg. Vivi kezdte a sort, és eléggé magasra tette a lécet a srácok szerint.

Kiderült, hogy Vivi az utánzás-paródiák hercegnője

A villalakóknak ki kellett figurázni a két párbajozót, Dinát és Dávidot. Vivi Dávid személyiségét öltötte magára, amivel minden társát lenyűgözte, még magát a kiszemeltet is.

Durrantak a lufik, Zsolti pedig mindenki mögé odapattant

Dina és Dávid csapatai körversenyeken próbálták meg legyőzni egymást, aminek az első állomása a lufi durrantás volt. Persze, ez könnyű feladat is lehet, azonban a villalakóknak test a test ellen kellett kipukkasztaniuk a színes gömböket.

Zsolti lett a Villa brandmestere!

Miután új szót tanulhattunk Tivytől - hierchia -, kiderült: Zsolti lesz a villamester. Nem volt nagy az öröm, inkább csak a káröröm, Zsolti ki is fejtette miért. Ez a fogalom valójában a Villa csicskáját takarja.

Zseraldin kikészült: elvették a babájukat!

Zseraldin és Tivy rossz híreket kaptak: olyan trauma érhette a babájukat, ami miatt leállt a szimuláció, ezért elvették tőlük a kicsit. Zseraldin teljesen összeomlott, Tivy pedig dühöngött.

A villalakók szexi naptárfotózást tartottak!

Mindenki megadta a módját, hogy a legjobb formáját hozza a fotókon. A párok egy-egy hónaphoz készítettek kis családjukról képeket: volt, aki szexire, mások szerelmesek csókolózosra vették a figurát.

Zseraldin:

A szülői feladatok mellett elhatalmasodott a feszültség a párok között: az Evelin-Dávid, Vivi-Zsolti harcok után Zseraldinnak is elege lett Tivy-ből.

Több pár is küszködött a babájával

Először Somának tűnt fel, hogy Zseraldin és Tivy babája túlságosan csöndes. Ezután Zseraldin is mondta, hogy a baba meglepően sokat alszik, nem igazán értették, hogy miért. Eközben Zsolti egy kicsit pihent volna, ezért rábízta a kicsit Vivire, sikertelenül.

Édes éjjel: a villalakók álomba ringatták a babáikat

Mindegyik pár cuki altatót írt a saját babájának: volt, aki szívet melengető sorokat, más pedig vicces teremtéstörténetet kreált a kicsi álomba ringatásához.

Pasik kontra csajok: így buliztak az apák!

Miután a nézők a fiúknak adták meg a jogot, hogy egy estét a babák nélkül töltsenek, az apukák elmerültek a férfias kalandokban és nassolva figyelték a meccset.

Jövő-rajzok: így képzelik el a babák életét a szülők

Mindegyik párosnak utaznia kellett egyet gondolatban és el kellett képzelniük: vajon mi lesz a babájukkal, ha felnő. Tersmészetesen mindenki más-más életet és jövőképet álmodott meg a gyermekének.

Egy közös gyerekdallal ringatóztak a villalakók

Az újdonsült szülők egy gyerekdallal is megismerkedhettek, miközben mindenki a saját babáját ringatgatta. Vajon villalakó együttes alakul ezután?

Milyen volt a babázó villalakók éjszakája? Könnyes!

Síró gyerekhangok, gügyögés és még több sírás zengte be a villalakók éjszakáját. Volt, aki békésen továbbaludt, azonban a legtöbben fáradtan megküzdöttek a szülői feladatokkal.

A fiúk felfrissítették Dina forró vérét

Tivy, Soma és Zsolti megviccelték Dinát, aki imádja, ha a középpontban lehet, még ha csuromvizesen és lisztesen is...

Tivy:

Tivy megbánta, amiket Zseraldin fejéhez vágott Viki buliján, és behívta a lányt a sufniba, hogy bocsánatot kérjen tőle.

Tivy megőrül a többiektől

Tivy egyre feszültebb, és a legapróbb dolgokon is képes felkapni a vizet. A káromkodás ilyenkor kikerülhetetlen számára, íme egy rövid válogatás a srác kiborulásaiból!

Tivyék átpártoltak Lórihoz?

A Viki pártján állók úgy tűnik, hogy elkezdtek jóban lenni Lórival és Dinával, ami egy kisebb vitát szült a villalakók között. A buli során Tivy és Zseraldin kaptak igazán hajba, a vége pedig mi más lett, mint sírás?!

Tivy őrjöngve takarította ki a Villát

Tivy és Soma úgy érzik, hogy a többiek szerint csak Magdi anyusnak érkeztek a Villába. A két srác felháborodva kezdett bele a takarításba, miután a villamester erre felszólította őket, és természetesen nem rejtették véka alá véleményüket.

A villalakók egyöntetűen kimondták kit támogatnak

A Kihívás után már biztos volt, hogy kik mennek párbajozni, a villalakók pedig döntöttek, hogy Viki vagy Lóri mögé állnak az összecsapásban. A lakók többsége ugyanazt az embert választotta.

Egy kicsit felkavarodtak az érzések a Kihívás után

Miután Viki meghozta a döntését, és Lórira tette a kék kendőt, mindenki elmerült a jövő latolgatásban.

Soma nem bírta a viccelődést, és eltört nála a mécses

A tojás háború után Zsolti egy kicsit piszkálódott Somával az udvaron, azonban a srác teljesen kikészült Zsolti meleg poénjaitól, és miután földhöz csapta az ásványvizét, zokogva vonult be a hálóba. A villalakók alig tudták megnyugtatni a felzaklatott fiút.

A medencébe ugrani művészien is lehet, de ki benne a legjobb?

A villalakók felbátorodtak a jóidő miatt, és műugró versenyt tartottak. Mindenki más technikára esküdött, de Vivi volt a leglátványosabb, hiszen ő már a medencén kívül megkezdte a pózolást, a vízbe érve pedig a fehér fürdőruci is teljesen átalakult.

Lóri:

Dina és Lóri csókokkal indították a reggelt, ami eléggé felzaklatta a lányt, hiszen kint várja a párja. Az érzéseit azonban ő is csak nagyon nehezen tudja kontrollálni. Végül a fürdőszobában sírdogált.

Ahogy Tivyt még nem láttad!

Tivy és Soma is a zuhany alá pattantak, ahol egyáltalán nem voltak szégyenlősek. Kidobták, amilyük van.

Zseraldinnak ki kellett állnia a furcsa képek útvesztőjét!

Izgalmas feladat várt rá: a társai képeiből készült montázsokról kellett megmondania, vajon kiknek az arcából született meg az új kép. Nemcsak Zseraldin, az összes villalakó hatalmasakat nevetett a fotók láttán.

Mici:

Viki és Mici csatája tovább folytatódott lefekvés előtt, Mici újra megmondta a frankót a párbajozónak. Vagyis mondta volna, ha Tivy nem üvölt le mindenkit, hogy csend legyen, lévén ő már aludni szeretett volna.

Tivy: „Szökik a Villa, itt a Való Villa, benne van a 13 trilla killa...”

Krisztián és Tivy megírták a ValóVilág powered by Big Brother első Villa rapjét, amiben minden villalakóról eltoltak néhány sort. Hallgasd meg a két fenegyerek pusztító irományát!

Így telt Vivi és Zsolti romantikus csillagnézős óvszerfújása

Miközben Vivien és Zsolti az udvaron lesték a hullócsilagokat, előkerült két gumióvszer. A két villalakó eleinte csak játszadozott a kotonokkal, de nem sokkal később lufit fújtak belőlük, és szemmel láthatóan remekül szórakoztak.

A közös nagy kajálás alatt az egész társaság témája még mindig a Mici-Soma ellentét volt. A fiú kijelentette, hogy békíthetlen, és csak egy párbajon hajlandó pontot rakni a veszekedés végére. A közös étkezés után azonban úgy tűnt, mégis sikerült megbeszélniük a dolgokat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való