KERESÉS search-close

tisztifőorvos

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tisztifőorvos"

Harmadfokú hőségriasztás rendelt el az országos tisztifőorvos

Kiadta a vörös kódot a szociális államtitkár a rendkívüli meleg miatt. Ez azt jelenti, hogy a szociális intézményeknek be kell fogadniuk a rászorulókat, és meg kell előzniük a kiszáradást. A legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelt el vasárnap estig az országos tisztifőorvos is. Holnap akár tíz fokkal is melegebb lehet, mint ilyenkor szokott.

Patkányveszély a fővárosban

Patkányveszélyre hívja fel a figyelmet Budapesten az országos tisztifőorvos - ez áll abban az Index birtokába került előterjesztésben, amit a Fővárosi Önkormányzat zárt ülésen tárgyalt volna, ám nem fogadták el a napirendet. Az MSZP és Párbeszéd polgármesterjelöltje a kormánytól vár választ arra, hogy jelentenek-e egészségügyi veszélyt a patkányok. A nemzeti népegészségügyi központ azt írta, nincs járványkockázat.

Szűrővizsgálatra köteleznék a menekülteket

Szűrővizsgálatokra kötelezné a menekülteket a Fidesz, erről beszélt a kormánypárt egyik képviselője. Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal vezetője pedig azt javasolja, az országba érkező menekült gyerekek azonnal kapjanak védőoltásokat. Paller Judit ugyanakkor elismeri, a menekültek nem jelentenek egészségügyi kockázatot. A segítő civilek szóvivője azt mondja, jó ötlet a szűrővizsgálat, de szinte lehetetlen megvalósítani a gyakorlatban.

TBC-pánik Faddon


szerző:
2010.02.04. 17:46
TBC-pánik Faddon

Egy asszony betegedett meg, gyermekeit eltiltották az iskolától, ötven embert pedig kivizsgáltak.

Meghalt a nyolcadik magyar H1N1-fertőzött

Két napig feküdt a kórházban, de kedden belehalt a súlyos, kétoldali tüdőgyulladásba.

Forró napok jönnek!


szerző:
2009.07.13. 15:48
Forró napok jönnek!

Helyenként 35-36 fok is várható, a hőmérséklet éjszaka is 20 fok felett marad.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való