KERESÉS search-close

tiszacsege

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tiszacsege"

Jani és a szellemkomp

Jani sosem kereste a népszerűséget, most mégis megkapta. Minden azzal kezdődött, hogy Tiszacsegénél, ahol vadul zajlott a jég a folyón, felmászott a kikötött kompra, ami fogta magát, és elszabadult. Jani egyedül a kompon, a parton pedig mindenki, aki le szerette volna őt juttatni a megállíthatatlanul sodródó járműről. Őrült telefonálgatás és szervezés, közben Jani nyugtatása: a mentőakció minden pillanatát kamerák dokumentálták, ahogy utána azt is, hogy a komp már magában úszik lefelé a Tiszán, a zajló jégtömbök között.

Halastó miatt verekedett a polgármester

Önvédelemre hivatkozik Szilágyi Sándor, Tiszacsege polgármestere, amiért összeverekedett egy 80 éves helyi gazdával. Az idős férfinak több bordája megzúzódott és az orra is eltört.  Az esetről elsőként a haon.hu számolt be. A vita egy halastó miatt alakult ki, ami először a polgármesteré volt, de a gazda nemrég megvette. Azt, hogy ki kezdte a verekedést, a rendőrség vizsgálja. Egyelőre mindkét férfi a másikat okolja.

VEREKEDŐ POLGÁRMESTER: Önvédelemre hivatkozik Tiszacsege polgármestere, amiért verekedett egy idős gazdával

Az idős férfinak több bordája megzúzódott és az orra is eltört.  A vita egy halastó miatt alakult ki, ami először a polgármesteré volt, de a gazda nemrég megvette. Azt, hogy ki kezdte a verekedést, a rendőrség vizsgálja. Egyelőre mindkét férfi a másikat okolja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való