KERESÉS search-close

tilos

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tilos"

HALÁLOS: Tilos jelzés ellenére hajtott a vasúti átjáróba

Halálos baleset történt csütörtökön, Kistelek környékén. Egy autó vonattal ütközött, amikor a gépkocsi vezetője a tilos jelzés ellenére hajtott be a vasúti átjáróba. A sofőr még a helyszínen életét vesztette, utasát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Betiltanák céges telefonokon, számítógépeken a közösségi média használatát

Betiltaná céges telefonokon, számítógépeken a közösségi média használatát, a magán célú internetezést és levelezést is egy készülő jogszabály-módosítás. Eszerint tilos lesz a céges eszközöket, de még a vállalati wifi hálózatot is magáncélra használni a dolgozóknak. Ez a tiltás ráadásul nem csak munkaidőben, hanem azon kívül is érvényes lenne. Ha elfogadják a módosítást, akkor az, minden magyarországi munkahelyen érvényes lesz és csak akkor lehet eltérni tőle, ha a cégek úgy döntenek.

Tatán tilos lesz a tűzijáték szilveszterkor is

December 28-án kezdik árusítani a szilveszteri tűzijátékokat. A legtöbb városban december 31-én este 6 órától másnap reggel 6-ig bárki kedvére tűzijátékozhat, kivéve Tatán ahol csendes lesz az óévbúcsúztató. A város vezetése úgy döntött, hogy az ott telelő vadludak nyugalma érdekében idén egészen november végétől február elejéig semmilyen pirotechnikai eszközt nem lehet használni, ez alól pedig a szilveszter sem lesz kivétel.

Így ne parkoljunk!


szerző:
2018.11.02. 18:14
Így ne parkoljunk!

Újabb fotók a pimasz vagy figyelmetlen, de mindenképpen szabálytalankodó sofőrökről, akik van, hogy két, három helyet is elfoglalnak parkoláskor. Van, akinek az sem számít, ha mozgáskorlátozott helyre áll be keresztben.

Megmutatjuk, hol lehet fürdeni a Dunában

Csak kevés helyen szabad fürdeni a Dunában, mégis sokan pancsolnak a folyóban. Megmutatjuk a kijelölt és biztonságos szabadstrandokat és annak is utánajárunk, hogy mennyire tiszta vagy koszos a Pestet és Budát elválasztó élővíz.

Strandnak használják a szökőkutakat Pécsen

A városban több mint 20 köztéri szökőkút üzemel, szinte mindegyikben fürödtek már. Ez nemcsak szabálytalan, de veszélyes is: bőrbetegséget vagy más fertőzést is össze lehet szedni, ezért a szakemberek nem javasolják a felfrissülésnek ezt a módját.

Veszélyes aligátorteknőst fogtak be Budakeszin

Nagy bajt is okozhatott volna az az aligátorteknős, amit Budakeszin fogott be Both Zoltán. Az utóbbi években ez már a tízedik példány volt, ezeknek a veszélyes, nagyon erős álkapcsú állatoknak semmi keresni valójuk óvodák vagy játszóterek közelében.

VASÚTI ÁTJÁRÓ: áthajtottak a tilos jelzés ellenére

Meghibásodás - a tilos jelzés ellenére hajtottak át a sofőrök egy vasúti átjárón Látóképnél. A sorompó félig leengedve volt, a lámpák pirosan villogtak, de nem jött vonat, Egy busz utasa vette videóra, hogy hiába várakoznak a sínek mellett, a sorompó nem emelkedik fel. A sofőrök feltehetően ezt unták meg és hajtottak tovább. 

Gyuri! Miért zabálsz a budiban?

Erika már egy nappal a gulyásfőző verseny előtt koplalásra kényszerítette Gyurit, aki így titokban a budiba vonult félre falatozni.

NÉZŐI VIDEÓ: 120-szal előzött a lószállító

Nézőnk küldte ezt a felvételt, ami az M5-ös autópályán készült. Egy lószállító kamion előz egy 120-szal közlekedő autót, a szemerkélő esőben.

A rendőrautó sem zavarta az előzésnél

Ennek a zöld monstrumnak a sofőrjét még az sem zavarta, hogy rendőrök hajtanak mögötte, így is előzött az autópályán.

Hiába tilos, előznek a kamionok

Tilos, mégis egymást előzik a kamionok az autópályákon napközben. Éppen ezért folyamatos a rendőri ellenőrzés, Csak Hajdú-Bihar megyében több mint 100 kamionost bűntettek meg előzés miatt az év eleje óta. A sofőrök több mint fele külföldi volt. A szabálytalankodók akár 50 ezer forintos bírságot is kaphatnak.

 

Szabad vagy sem: szabadtéri szex!

Látják? Nem látják? Na, látják! Egy olyan dolog nyomába eredtünk két évvel ezelőtt, amit nem mindig látunk, de mégis létezik. Bizony, ez a szabadtéri szex, melyet a Fókusz stábja egy éjjellátó kamerával próbálta felmérni a sötét budapesti éjszakában.

Tilos csoportosan fotózni Felcsúton

Tilos lesz vasárnap csoportosan fényképezni Felcsúton a Nemzeti Választási Bizottság döntése szerint. A testület ugyanis kampányrendezvénynek minősített és betiltott egy eseményt, amelyen a résztvevők a népszavazáson való részvétel helyett be akarják járni az 1800 fős települést és mindent rögzítettek volna. A Fidesz frakcióvezetője egyetért a döntéssel, az Együtt szerint viszont a tiltással törvényt sért a választási bizottság.

Péntektől e-cigizni sem lehet bárhol

Vége a szabad elektromos cigarettázásnak, péntektől tilos használni a készülékeket ott, ahol dohányozni sem lehet. Az elektromos cigarettázókat az ÁNTSZ ellenőrzi majd, és akár 50 ezer forintos bírság is járhat annak, aki tiltott helyen használja az eszközt. Az RTL Híradónak nyilatkozó elektromos cigarettát használók felháborodtak a döntésen, szerintük a döntéssel cigifüstbe kényszerítik őket.

Fókusz 2016-02-23


szerző:
2016.02.23. 18:55
Vényköteles gyógyszereket árulnak a neten

Szigorúan csak orvosi felügyelet mellett alkalmazható! – többek között ezt írták annak a pirulának a tájékoztatójába, amellyel szabadon kereskednek az interneten. Legutóbb 18 ilyen termékeket forgalmazó honlapot tiltottak le a hatóságok, de sajnos a tapasztalat azt mutatja, amint megszűnik az egyik, létrejön helyette három másik. Most arra szerettük volna felhívni a figyelmet, Dr. Kőszeginé dr. Szalai Hilda, az OGYÉI főigazgató-helyettesével, hogy miért veszélyes ilyen szereket orvosi utasítás és felügyelet nélkül beszerezni.

Nem rajzolhatnak a menekült gyerekek

Nem rajzolhatnak a pályaudvarok aszfaltjára a menekült gyerekek, mert az szabálysértés, és akár meg is büntethetik érte a szüleiket. Ennek ellenére háborús élményekről tanúskodó aszfaltrajzok borítják több vidéki és fővárosi pályaudvar aszfaltját is.

Több tízezres bírságot is kaphat, aki tilosban fürdik

Több tízezres bírságra is számíthat, akit tetten érnek tiltott helyen való fürdőzés közben. Nem véletlenül jelzi tábla a fürdés tiltását, hiszen ezeken a helyeken nem biztonságos a vízbe merészkedni, és komolyan veszélyezteti a testi épségét, aki itt akar fürdeni,

Munkaidőben nem tiltakozhattak a mentőszolgálatnál

Nem tiltakozhattak a mentősök a többi egészségügyi dolgozóval együtt szombaton-ezt állítja a független egészségügyi szakszervezet. Azt mondják, sok mentős jelezte nekik, hogy jelenteniük kellett, ha valaki fekete ruhában dolgozik, vagy részt vesz a demonstrációban.Nagyjából félezer egészségügyi dolgozó demonstrált a hétvégén a Normafánál, béremelésért és jobb munkakörülményekért. A mentőknél azt mondták, a dolgozók szabadidőben tüntethetnek, de munkaidőben kötelesek a munkaruhát viselni.

Ételek, amelyeket kerüljünk lefekvés előtt!

A dietetikusunk abban segített eligazodni, hogy mit szabad és mit tilos enni lefekvés előtt, ha kipihenten szeretnénk ébredni másnap.

Fókusz 14-08-08


szerző:
2014.08.08. 19:30
Fókusz 14-08-08

Fókusz: Sokkoló hazatérés - Bejutottunk az Andrássy úti leégett szellemházba! Mi történt a lakók értékeivel? Minden tilos? - Hova engedik be a négylábúakat? Van, ahol strand és játszótér készül a kutyáknak, nálunk még nyakörvet sem vásárolhatunk velük! Tűzfészek - Már Amerika beavatkozik a közel-keleti konfluktusba, kell-e félnünk az ISIS terrorfenyegetésétől?

Benkő Dániel pert nyert

Benkő Dániel a fal mellett, lesütött szemmel járt haza 27 éven keresztül, mert az út ami az otthonához vezetett nem az ő tulajdona volt. Mostantól már jogerősen járhat haza a jól megszokott útvonalon. Ennek örömére Dániel költött egy verset, amit a 8:08 – Minden reggel adásában elő is adott.

A budapesti ovisok harmada passzív dohányos

Nem dohányzó helyiség! – Hirdeti a tábla, amely előtt már a kijelölt helyen pöfékelnek az étterem vendégei. Hosszú volt az út idáig, a dohányzók és nemdohányzók közötti évtizedes harcban utóbbiak nyertek egy igen fontos csatát.

A Luppa-tavakban veszélyes és tilos a fürdés!

A Budakalász melletti Luppa-tavak teljes területe üzemi terület, ezért ott fürdeni és jetskizni is tilos.

Zöldségstop Oroszországban


szerző:
2011.05.30. 18:07
Zöldségstop Oroszországban

Oroszország megtiltotta a német és spanyol zöldségek importját a kólibaktériumhoz köthető halálesetek miatt.

Enyhébb lesz a dohányzásellenes törvény

A munkahelyeken ugyan tilos lesz rágyújtani, de az éttermek, bárok esetében lesz kiskapu.

Japán: Zárt övezet az erőmű körül

A japán hatóságok megtiltották a belépést a fukusimai erőmű húsz kilométeres körzetébe.

Nem lesz alkoholmámor a foci Eb-n


szerző:
2011.04.08. 11:14
Nem lesz alkoholmámor a foci Eb-n

A 2012-es labdarúgó EB során a stadionokban csakis alkoholmentes sört fognak árulni.

Nincs több kéregetés Székesfehérváron

Tilos az adománygyűjtés és a szórólaposztás Székesfehérvár belvárosában április 1-jétől.

Tilos a dohányzás a megállókban

Három hétig a közterület-felügyelők csak figyelmeztetnek, utána már büntetnek is.

Már nem csúszkálhatunk a Balatonon

A hétvégén már nem lehet korcsolyázni a Balatonon, a tó 90 százalékán ugyanis már most veszélyes a jég.

Vonzza a fiatalokat a kísérteties toronyház

Fiatalok csoportjai szöknek be a pécsi Magasházba. A 25 emeletes épület több, mint húsz éve lakatlan.

Balesethez vezethet az előzési tilalom?

A rendőrség január végéig adott türelmi időt a kamionosoknak.

Nem tilos Ice-T-számot leadni


szerző:
2011.01.12. 15:22
Nem tilos Ice-T-számot leadni

A Médiatanács megszüntette az eljárást a Tilos Rádió ellen, de határozatukat nem indokolták.

Jégre lépni tilos!


szerző:
2011.01.06. 18:37
Jégre lépni tilos!

Külön közleményben is felhívja a szegediek figyelmét az önkormányzat, hogy ne menjenek a folyók, holtágak jegére.

Füstmentesek lesznek a BKV-megállók is

Tilos lesz a dohányzás a fővárosi tömegközlekedési megállókban. Aki mégis rágyújt, 50 ezer forint pénzbírságra számíthat.

Életbe lépett a cigitilalom az aluljárókban

Az aluljárókban elhelyezett kamerákkal és a közterület-felügyelőknél lévő minikamerákkal is figyelik, ki gyújt rá a fővárosi aluljárókban.

Pillantson a médiavilág kulisszái mögé!

Hány telefon van a miniszterelnök íróasztalán? Miért nem utazhat lifttel Szellő István? Titkok a „zárt ajtók” mögül.-

250 milliós csigafogás Pest megyében

Az engedély nélkül dolgozó erdőkertesi férfinál valamint egy gödöllői házban több mint 100 ezer csigát foglaltak le.

Tilos a szoláriumozás 18 év alatt

Több mint kétezer eurós büntetésre számíthatnak azok, akik megszegik ezt az előírást.

Pofátlan parkolások


szerző:
2010.02.25. 20:36
Pofátlan parkolások

A legfelháborítóbb parkolások: A járdát elfoglaló terepjáró, az út közepére, vagy a villamos elé parkoló autó az internetes szégyanfal díszpéldányai.

Ősztől tilos a sózás!


szerző:
2010.01.08. 17:03
Ősztől tilos a sózás!

A következő télen már csak környezetbarát anyagokkal lehet csúszásmentesíteni.

Szeptembertől tilos a sózás!


szerző:
2010.01.08. 11:23
Szeptembertől tilos a sózás!

A kormányszóvivő a döntést azzal indokolta, hogy a konyhasó nagy mennyiségben károsítja a növényzetet.

Rendőrök mellett árulta a petárdákat

Az 50 éves férfi a miskolci Búza téren árulta fennhangon az itthon évek óta tiltott petárdát.

Tiltott helyen fürdött, meghalt


szerző:
2009.08.09. 09:50
Tiltott helyen fürdött, meghalt

Megtalálták a 14 éves fiúnak a holttestét, aki szombat délután belefulladt a Tiszába.

Motorost gázolt a vonat


szerző:
2009.07.08. 18:56
Nehéz idők jöhetnek a dohányosokra

Majdnem minden nyilvános helyen tilos lesz dohányozni, ha a parlament elfogadja a szigorításról szóló törvényjavaslatot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való