KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tetoválás"

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője igen bevállalós!

Már három évvel ezelőtt is úgy gondoltuk, hogy a tetoválás már régen nem horgonyokról és áthúzott szívecskékről szól. Mára már művészetté nőtte ki magát, sőt, van, akinek ez életstílust. A Tatoo Convention-re, Közép-Európa legnagyobb show-jára nem véletlenül érkeznek a világ minden tájáról. Újvári Mihály pedig elkísérte az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait, és kiderült, Joe kifejezetten rajong a tetoválásokért.

Kiss Ramóna először mutatta meg új tetoválását!

A műsorvezető a Reggeliben mutatta meg először tetoválását, ami szerelme, Lékai Máté mezszámát ábrázolja.

Mindent a tetoválásokról!

Azt már sokan tudják, hogy ha a strandon szép kigyúrt testtel szeretnének vonulni, az bizony nem két hét alatt történik, hanem már most a borús téli hónapokban neki kell kezdeni testük formálásának. De ez nem csak gyúrással, a tetoválással is így van!

Tom Hardy magára tetováltatta Leonardo DiCapriót?

A két színész még a 2016-os Oscar-díjátadó előtt kötött fogadást, és úgy tűnik, hogy Hardy bevállalta a vesztesnek járó nem mindennapi büntetést.

Karolát újra cserbenhagyták a barátai?

Karolát megműtötték. Tamara döntött Teóval kapcsolatban. Niki és Evelin álommunkát kaptak.

Karola szembenéz a félelmével és újra megműtteti a kezét

Karolát reggel lerohanta Krisztián, aki felkutatott egy specialistát, aki újra megoperálná a kezét. Karola azonban durván lerázta őt, azzal védekezve, hogy nincs szüksége hamis reményekre és már amúgy is új állása van egy moziban. Ám, amikor Karola este az új munkatársaival együtt iszogatott, rájött, hogy még nem adhatja fel az álmát.

Teó csókkal hálálta meg Tamara segítségét

Joe megtalálta Marcit. Lali leégette Orsit. Karola félt visszatérni a tetováláshoz.

Alig maradt szabad felület Justin Bieber testén

Alig maradt szabad felület Justin Bieber testén, pár napja már jobb vállát is tetoválás díszíti. Az egymásba organikusan kapcsolódó formákat ezúttal magánrepülőgépén üldögélve mutatta be instagram követőinek.

 

Könnyes vallomás

Péter a rákos betegségébol felgyógyuló pótanyjának, Izának készült egy megható vallomással. Egy saját verssel érkezett, és egy Izára emlékezteto tetoválást is varratott magára.

Törőcsik Dani külföldön is nőcsábász?

Törőcsik Dani már a Konyhafőnök VIP első évadában is próbára tette magát, most pedig a Kifőzdében tért vissza, ahol egy különleges süteménnyel nyűgözte le a házigazdákat. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője nemcsak a külföldi munkájába avatta be a nézőket, hanem magánéletéről is lerántotta a leplet.
 

Karola:

Bár Karola nagyon visszahúzódó lett az utóbbi időben, Bori rávette, hogy vegyen részt egy eseményen a tetováló szalonban, miután Krisztián munkát ajánlott neki egy magazinnál. Este az online magazin tulajdonosa azt mondta Karolának, hogy ideálisnak tartaná őt a munkára, a tetoválások iránti szenvedélye miatt. Ettől Karolában feltört az elfojtott fájdalom.

Dani kidobta Lilit Evelinért!

Dani szakított Lilivel. Tamarát és Teót összezárták. Karolának munkát ajánlottak.

Krisztián a saját bátyját tetováltatná magára

Krisztián tíz éve vette fel a kapcsolatot sosem látott bátyjával, Norbival, akivel most találkozott életében először személyesen. Krisztián annyira örült a nagy találkozásnak, hogy még azt is komolyan tervezi, hogy testvére gyerekkori fényképét tetováltassa magára…

Íme kedvenc sztárhölgyeink tetoválásai!

Mit, hova és miért varratunk magunkra? Tarts velünk, és derítsd ki, hogy Nádai Anikó, Nyári Dia, Kiss Ramóna és Erdős Viola hogyan vélekedik a kérdésről!

Istenes Bence újra varratott!

A műsorvezető izgalmas napokon van túl, hiszen együtt vezették a Cometet szerelmével, Csobot Adéllal, ahol ráadásul győzött is, sőt még egy újabb tetkó is a testére került. Szerintetek mi lehet?

SZÉTKATTINTJÁK: az AK26 a Cristiano Ronaldós dalukról

Magukról, terveikről, tetkóikról, mondanivalójukról és facebookos rajongóikról is mesélt az egyre népszerűbb két surányi rapper.

Dwayne Johnson újabb tetoválást csináltatott

Dwayne Johnson számára a fájdalom olyan hétköznapi, hogy fel sem tűnik neki. Legyen szó akár napi több órás konditermi edzésről vagy egy, az egész felkarját beborító tetoválásról.

 „Piercing orrba-szájba”

Zsuzsanna és Tibor nem győzik győzködni lányukat, Beát, akinek külsejével ez idáig sem sikerült megbékélniük. A lány egész testét tetoválás fedi, ráadásul testékszereit és raszta haját sem nézik jó szemmel a szülei. Vajon megállítható még ez a szenvedély?

Roland kettétörte Karola karrierjét?

Karola lehetőséget kapott arra, hogy egy tetováló modellt tetováljon annak internetes blogjában és ezzel nevet szerezzen magának. Viszont hála Rolandnak, becsípődött a keze, így képtelen volt a munkára, amivel aztán magára haragította a főnökét, Krisztiánt.

Erdős Viola sosem fogja megbánni!

Az X-Faktor extravagáns énekesnője őszintén mesélt tetoválásiról és testmódosításáról. Honnan jött az ötlet? Milyen előítéletek érik őt nap mint nap? Viola ezekről is lerántotta a leplet!

Láttad már Shay Mitchell vadiúj tetkóját?

A Hazug csajok társasága című sorozatban Emily Fields-et alakító színésznő egy újabb tetoválást varratott magára!

A féltékeny vőlegény rátámad L.L. Juniorra?

Zsuzsa több száz kilométert utazott azért, hogy találkozzon nagy kedvencével, L.L. Juniorral. A lány könnyek között várta az énekest, és annyira izgult, hogy napok óta aludni sem tudott. Legnagyobb vágya, hogy L.L. Junior egy dalt énekeljen neki, és bizony még az énekes arcát is magára szeretné varratni. De vajon mit szól hozzá Zsuzsa vőlegénye, Mircea?

Kitetováltatta magát a Konyhafőnök zsűritagja!

Sárközi Ákosról eddig is tudtuk, hogy rajong a tetoválásokért, a Séf jobb karja szinte teljesen kivan varrva, és úgy néz ki, most úgy döntött, hogy ideje a másik akrját is kidíszíttetnie.

ValóVilág: a rejtélyes tetoválások nyomában

Öt évvel ezelőtt a Refletor stábját hajtotta a kíváncsiság, és kinyomozta, miért olyan furcsa a valóságshow ötödik szériájának nyertesének tetoválása. Kiderült, hogy VV Attila egy átmúlatott éjszakának köszönhetően egy olyan felírat került a karjára, amit 15 évig takargatott.

Rubint Réka: „Most én is remegek!”

Rubint Réka egyik legnagyobb rajongója, Bence érkezett Anikóhoz, aki mind edzőként, mind családanyaként tiszteli a fitness trénert. Méghozzá olyannyira, hogy Réka monogramját is magára tetováltatta.  Rékát olyan mértékben elbűvölte a tetoválás, hogy egy nem mindennapi ajánlattal lepte meg a fiút…

Ha kíváncsi vagy Rubint Réka rajongói történeteire, lesd meg itt!

Törőcsik Dani külföldön tette próbára tudását

Mióta néhány hónapja nem láttuk, rengeteg élménnyel gazdagodott Törőcsik Dani, aki külföldön tette próbára tudását, és egy hamburgi tetováló szalon művészeként alkotott maradandót idén nyáron.

 

Karol:

Karol kutyájával, Évával érkezett az Anikó Show stúdiójába. A 19 éves lány csak fekete ruhákat hord, és két éve él párkapcsolatban. Karol azt szeretné, hogy szerelme, Dávid a hátára tetováltassa az ő arcképét, a nyuszija pofiját, és Évát is. Vajon mit szól Dávid barátnője kéréséhez?

Erika bármit megtenne, hogy eltűnjenek lánya tetoválásai

Becky imádja a tetoválásokat, és rengeteg színes varrás díszíti a testét. Becky összes tetoválása jelentéssel bír, a legtöbb legjobb barátja emlékére készült. Becky testvéreként szerette Patrikot, azonban most nem egykori legjobb barátjának, hanem anyukájának szánja legújabb tetoválását. A lány anyukája nem örül Becky mániájának, de a 21 éves lány mindenáron azt szeretné, ha Erika elfogadná extrém külsejét.

Becky tetoválásai legjobb barátja emlékét őrzik

Becky először a combjára tetováltatott egy rózsát, de mindegyik tetkója jelentéssel bír. A lány régen rendszeresen vörös rózsát kapott a legjobb barátjától, aki sajnálatos módon hat évvel ezelőtt távozott az élők sorából. A legtöbb tetoválást Patrik emlékére csináltatta, de akad olyan is, ami az édesanyjának szól.

Patrik az arcára tetováltatta kedvence nevét!

Patrik számára rengeteget jelent Mr. Busta és az ő munkássága, ezért úgy döntött, hogy az alkarjára tetováltatja a zenész művésznevét, azonban itt nem állt meg a srác! Most már Patrik fején és arcán is megtalálható egy-egy tetkó, ráadásul a mellkasát is egy hatalmas RTM felirat díszíti.

Karola bosszúval válaszol a féltékenységre

Karola bosszút akar állni Szilárdon a fiú féltékenysége miatt, ezért megpróbál közelebb kerülni egy régi vendégéhez, Mátéhoz.

Karola: „Én nem vagyok senkié!”

Szilárd féltékenységi rohama után, Karola bosszút akart állni barátján...

Nem hiszed el, mit tetováltatott magára Farkas Mózes!

A második széria döntőse sosem felejti el, mennyit adott – és jelentett – neki a gasztroverseny, pont ezért úgy döntött, hogy magára varratja a Konyhafőnök logóját. Mózes nemcsak a spontán döntéséről, a csodás emlékeiről, de a jövőbeli terveiről is mesélt.

Aureliót örökre szerelméhez köti új tetoválása!

Aurelio az Anikó Showban vallotta be szerelmének, hogy milyen meglepetéssel készül, a Story Extra stábja pedig elkísérte őt a megvalósításra. Mutatjuk, mit varratott magára a valóságshow-hős!

Így bizonyítja szerelmét Aurelio

Aurelio nemrég nagy bejelentést tett Nádai Anikó talkshow-jában: vadonatúj tetoválást csináltat szerelme jeléül. Dominikával már 2 éve alkotnak egy párt, és Aurelio még soha nem volt ennyire szerelmes - ezt pedig szerette volna valamivel bebizonyítani. Természetesen ott voltunk a nagy bejelentésnél és akkor is, amikor kiválasztotta a mintát.

Hatalmas döntésre szánta el magát Stohl András!

A Válótársak sztárja élő adásban közölte a nagy lépést! Természetesen mindent megosztott a közönséggel a döntő pillanatban!

Élő adásban tetováltatott Stohl András

A most 50 éves színész, műsorvezető megcsináltatta élete első tetoválását Morning Showban. Persze kellett neki egy kis bátorítás, de szerencsére műsorvezető társai, Pataki Zita és Janklovics Péter a segítségére siettek.

David Beckham újabb tetoválása

Van még hely újnak! David Beckham egész testét tetoválások díszítik: főleg karjain és mellkasán helyezkedik el a több mint 40 alkotás. Mégis folyton újakon töri a fejét.

Aurelio:

Aurelio és Dominika nagyon jól érezték magukat az Anikó #show-ban. Au bevallotta, hogy izgult a felvétel előtt, de nagyon jól érezte magát a vadonatúj talk show-ban. Dominika megmutatta Aurelios tetoválását, a lány pedig bevallotta, hogy titkon remélte, hogy szerelme egyszer meghozza ezt a döntést.

Lánykérés helyett tetoválás: Aurelio komoly döntésre szánta el magát!

Aurelio régóta töri a fejét azon, hogy mivel fejezze ki párja iránti szerelmét, de most eldöntötte: felvarratja Dominika monogramját a kezére. A valóságshow-hős azért jött el az Anikó Show-ba, hogy ezt elmondja kedvesének, és megértesse vele, neki ő a legfontosabb ember az életébe!

Dominika megkönnyezte Aurelio vallomását

Aurelio már régóta töri a fejét azon, hogy mivel fejezze ki párja iránti szerelmét, most pedig komoly döntésre szánta el magát. Au eldöntötte, hogy mivel mostanában nem viselkedik túl jól, feltetováltatja a kezére Dominika monogramját, hogy ezzel bizonyítsa, mennyire szereti a lányt. Dominika elpityeredett Aurelio bejelentésén, és bevallotta, hogy neki ez nagyon sokat jelent.

Bori úgy dönt, hogy egy időre Franciaországba utazik

Bori egész reggel Karolát ostromolta, hátha a lány beadja a derekát és kibékül vele, de mindhiába. A lány elment a tetováló szalonba, hogy egy barátság-tetoválást varrasson Karolával, de az "örök barátság" felirat helyett valami egészen más került a testére...

KVÍZ! Kitalálod, hogy kihez tartoznak ezek a tetoválások?

Vajon össze tudod párosítani a tetoválásokat a celebekkel? Tedd magad próbára!

Istenes Bence felfedte legújabb tetkóját

Az X-Faktor ex-műsorvezetője, Istenes Bence évek óta varrat mintákat magára, így a jobb karját szinte már teljesen tetoválások borítják. A legújabb alkotást három évvel ezelőtt mutatta meg nekünk, és persze azt is elárulta, hogy akkor mivel töltötte a mindennapjait.

Itt a nyár, indul a tetkó szezon!

Nyáron egyre inkább előkerülnek a tetoválások. Ilyenkor többen varratnak magukra, mint az év többi időszakában. Annáék Nagy Gergő - ismertebb nevén Gerri Sixx -, tetoválóművésszel beszélgettek erről a jelenségről és természetesen a furcsa tetkók is szóba kerültek.

Adam Levine magára tetováltatta szerelmét!

A Maroon 5 frontembere imádja a tetoválásokat, az izgalmas és művészi rajzoknál viszont csak családját szereti még jobban. Most felesége is felkerült a testére!

Trendi tetoválások Kocsis Tibor nővérétől, Lillától

Az énekes tetoválóművész testvére avatta be a Reggeli házigazdáit a részletekbe. Anna és Miki mindenre kíváncsi volt a témával kapcsolatban, így nemcsak az alkotásról, hanem az eltávolításról is szó esett.

Szeplősen szép igazán egy nő?

Ki gondolta volna, hogy eljutunk idáig, amikor szeplőket tetováltatnak magunknak, akik igazán szexik és trendik szeretnének lenni? Az Éjjel-Nappal Budapest egzotikus szépsége vállalta, hogy makulátlan bőrére szeplőket varázsoljunk, a végeredményt Wossala Rozina is véleményezte. Szeplővel vagy anélkül szép igazán az élet? Sokkoló divatőrületek a hónaljfehérítéstől, a szemgolyó-implantátumig, vagy az elálló műfogakig

Szerinted milyen tetkók rejtőznek Wossala Rozinán?

A zsűritag nemcsak arról mesélt, hogy mivel szeretett volna foglalkozni eredetileg, de a karján díszelgő tetkóit is megmutatta nekünk. A minták láttán felmerült a kérdés: milyen furcsa ételt szeretne a leginkább kipróbálni az életben?

ÉNB Alexa egy igen különleges dologgal lepte meg magát!

Az Éjjel-Nappal Budapest csinos szereplője két éve, ezen a napon eldöntötte, egy újabb tetoválással lepi meg magát. Egyébként ÉNB Alexa akkor úgy érezte, most van igazán elemében, és végre megtalálta helyét a világban. Új életének szimbóluma lett legújabb tetkója, amelyről azt gondolta, hogy átlendíti majd az élet nehézségein.

Igor:

Amikor Igor rosszul lesz, Karola megijed, és kiderül, hogy a fiú leállt a gyógyszerszedéssel. Karola nagyon lecseszi Igort, mire Igor látszólag úgy dönt, visszamegy az orvoshoz, és újra szedni kezdi a gyógyszereket.

ÉNB: Nádai Anikó nem bánta meg tetoválását

Nádai Anikó már két éve otthagyta az Éjjel-Nappal Budapest stábját, de a kezén lévő színes tetoválás mindig emlékeztetni fogja a sorozatra, amit a műsor miatt kellett készítenie. A fiatal anyukát nemcsak a tetoválásáról faggattuk ki, hanem az elmúlt évekről is!

Következő rész (2017. február 09.)

Tamás hozzálát a „Paula“ tetoválás eltávolításához. Bécy reggel egy remek üzleti ajánlatot kap. Milán Lizához menekül, és összetalálkozik Karesszal.

Jön a Rejtjelek második évada!

Új évaddal tér vissza a Rejtjelek! A nagy sikerre való tekintettel folytatódó sorozat minden csütörtökön 22 órától lesz látható a Cool-on!

Újra villant a tetkó!

Pribelszki Norbi részéről nem ritka, hogy Instagram profilján megmutatja meztelen felsőstestét - persze a hölgyrajongói legnagyobb örömére. Legutóbb is készített egy  póló nélküli szelfit, amin jól látszik a tetoválása az oldalán.

Meghökkentő dologra szánta el magát Tóth Gabi rajongója!

Az énekesnőt rengetegen szeretik és követik, ám vannak, akik komoly jelüket is adják rajongásuknak. Sőt, akad olyan is, aki a vérét adja szeretett énekesnőjéért!

Tóth Gabi arcát tetováltatta magára

Pop Csabiról eddig csak a kiváltságosok és az igazán bennfentesek hallhattak. A fehérvári előadó munkásságát nem sokan ismerték, videóit csak pár százan látták. Eddig. Pop Csabi most úgy döntött, Tóth Gabit tetováltatja a bal karjára, de nem azért hogy ő is híres legyen, hanem azért, mert évek óta rajong az énekesnőért, és alaposan megfontolta.

Tamás mindent megtett, hogy visszaszerezze Paulát

A fiú ismét padlóra került, Roland pedig már nagyon unta Tamás szenvedését, ezért egy gyalázkodó SMS-t ír Paulának a nevében, aki ettől kiborult. Tamás hiába próbálta tisztázni a helyzetet…

Következő rész (2016. november 18.)

Gréti aggódik Nimródért, aki a klubban szokatlanul agresszíven viselkedik. Tamás drasztikus döntést hoz, és intim helyre tetováltatja Paula nevét. Maja megtudja, hogy az apja súlyos beteg, ezért több hétre Kanadába kell utaznia.

Tivy telibe nyomná a tetoválást

Míg a nagyszájú villalakó az egész testét beborítaná tetoválásokkal, addig Vivien csupán egy "mennyből az angyalt" szeretne, és azt is elárulta miért..

VV Dina és VV Lóri örökre megpecsételték szerelmüket

A ValóVilág powered by Big Brother szerelmesei annyira biztosak kapcsolatukban, hogy egy életre szóló lépésre szánták el magukat.

Mellkasára tetováltatta az ifjú pár képét

Mi járhat annak a fiatalembernek a fejében, lelkében, aki három évnyi ismeretség, barátság után képes a mellkasára tetováltatni nászajándékként az ifjú pár képét? Megkerestük a fiatal házasokat, akik ezt a hihetetlen ajándékot kapták.  

Kíváncsi vagy, ki Sárközi Ákos igazi nagy szerelme?

A séf már többször lenyűgözött mindenkit a konyhában a zseniális ételeivel, most azonban a tetoválásairól mesélt nekünk egy kicsit. Akad itt Michelin-csillag, gólya, rocker múlt, szakács világ és egy igazán különleges darab is, a vállán.

Kameránk előtt varratott új tetoválást Sárközi Ákos

Sárközi Ákos a Konyhafőnök sztárja, Michelin-csillagos séf bepillantást engedett egy napjába, sőt, kameránk előtt új tetoválást is varratott. És hogy milyen szöveget véstek Ákos bőrére? Nézzék meg!

Tivy magárra tetováltatja Somát és Krisztiánt?

A ValóVilág powered by Big Brother örök emlék marad mindenki számára, de úgy néz ki, lesz valaki, aki "megpecsételi" a bent töltött időszakot.

Egy újabb ValóVilág titokra derült fény!

Sokan emlékezhetnek VV Attilára, a valóságshow egyik nyertesére. A fiatal férfi érdekes stílusával egészen a döntőig menetelt, aztán meg is nyerte a versenyt. Attilát legendák lengték körbe, viszont az egyik titka szép lassan kiderült.

Tóth Gabi most épp mit varratott magára?!

Két évvel ezelőtt az énekesnőt a Reflektor kamerái kapták lencsevégre. Az X-Faktor zsűrijének egy szem női tagja épp egy tetoválószékben ücsörgött és mosolyogva válaszolt minden egyes kérdésre, miközben alkarján készült a mestermű.

Családban marad!

Csordás Ákos testét rengeteg tetoválás díszíti. Az X-Faktorban megismert énekes azonban nem áll le; folyton újabb és újabb művek kerülnek fel a szabad felületekre. Az énekes Instagram képén nagypapájával hasonlítja össze első tetkóit.

Ettől még ÉNB Kristóf is óvja a tetoválni vágyókat – VIDEÓ!

A szerelem vak, mondják. Bizony, abban a csodás állapotban az ember hajlamos megőrülni, és olyan eszement tetteket véghezvinni, melyeket később jól meg is bán. Vigyázat, cikis sztáros tetkók jönnek!

Sztárok ciki tetoválásai

A Hooligans gitárosa, Tóth Tibi azt mondja, van egy biztos receptje arra, ha valaki szakítani szeretne a párjával: tetováltassa a nevét vagy a monogramját magára. Természetesen saját tapasztalatból is beszél, mert volt már kevésbé igényes, nem tetsző, oda nem illő és ugye szerelmi tetoválása is, de végül aztán mindegyiktől megszabadult. Megmutatjuk melyiket hogyan módosították tintával, és azt is kiderítettük, hogy kik azok a külföldi és magyar sztárok, akik szintén meggondolatlanul varrattak.

Láss túl a focimezen és a tetoválásokon! - Kabát Péter múltja és jelene

A tizenhatszoros magyar válogatott ősszel a Nyerő Párosban méretteti meg magát szerelmével, Adrival, ezért összegyűjtöttük legemlékezetesebb pillanataikat az elmúlt időszakból.

Fia hasán szerepel Michael Douglas

Az Összeomlás című film színészének fia, Cameron Douglas Instagramján mutatta meg tetoválásait felsőtestén. Nagyon vegyes a kép, de tisztán kivehető mellkasa alatt az édesapja, Michael és nagyapja, a szintén színész színészarcképe. Cameron, Michael Douglas első házasságából született 1978-ban, és maga is színészkedett fiatalabb korában. 2010-ben azonban gyökeres fordulatot vett az élete: nagymennyiségű drog birtoklásáért elítélték és börtönbe zárták. Több mint 6 évet töltött rács mögött, a napokban engedték szabadlábra. 

Ez a szexi sztár hagyott maradandó nyomot Ada testén

A csinos anyuka nem kisebb vállalkozásra szánta el magát, mint hogy ismét tetováltasson. A varrást pedig nem is akárkire bízta, egyik kedves barátja készítette a művet, aki neked is ismerős lehet!

Istenes Bence új tetoválását kisfia ihlette

Az X-Faktor és a ValóVilág powered by Big Brother műsorvezetője nem is olyan régen vált apukává, így érthető módon minden a családja körül forog. Pár héttel ezelőtt megmutatta kisfiát, most pedig azt, hogyan örökíttette meg saját testén Natant.

VV Dennis nem tud leállni

Vérszemet kapott VV Dennis: mióta elkezdte, nem tud leállni a tetoválásokkal. Egyre többet és többet akar, és a fejébe vette, hogy egy centi se maradhat tinta nélkül a testén. Az egykori villalakó azt is megengedte, hogy a Strory Extra stábja ott legyen, amikor ketten varrják a testét, mert ugye egyszerre egy tetoválás neki nem elég.

Solti Ádám: „Nagyon fáj”

Tavaly nyáron kísérte el a Reflektor kamerái a színészt és szerelmét, Bernadettet egy igen „veszélyes” helyre. A Barátok közt sztárja, akkor már egy éve ismerte kedvesét, akivel már az esküvőt tervezgették. Úgy határoztak, addig is, amíg nem mondják hivatalosan is a boldogító igent, közös tetoválással pecsételik meg a kapcsolatukat.

Johnny Depp új tetoválásával szólt be feleségének!

Az extravagáns sztár híres arról, hogy szereti a szerelmeit és csalódásait nemcsak, hogy a saját bőrén megtapasztalni, de magára is varratni azokat! Ezúttal Amber Heard kapta meg a magáét válásuk miatt!

Elfuserált tetkók: örök emlékből fájdalmas nyom

Egy szépnek induló örök emlékből hamar a múlt fájdalmas nyoma lehet. Exfeleség portréjából lett már ördög minta, és az önjelölt művészek alkotásain is nagyokat mosolyoghatunk. Elrontott és megbánt tetoválások, amelyekből a világsztároknak is jutott bőven.

Előző rész (2016. április 29.)

Vajon sikerül Hannának és Ádámnak párt találni a Fittrandin? Milyen következménye lehet Júlia tetoválásának? Kiállnak-e a cégtársak Miklós megoldása mellett? Kiderül, hogy ki vagy mi a félelmetes behatoló a kisboltban.

Következő rész (2016. április 29.)

Vajon sikerül Hannának és Ádámnak párt találni a Fittrandin? Milyen következménye lehet Júlia tetoválásának? Kiállnak-e a cégtársak Miklós megoldása mellett? Kiderül, hogy ki vagy mi a félelmetes behatoló a kisboltban.

Öltek, majd tetoválást csináltattak

Lezárta a nyomozást a rendőrség az ellen a két férfi ellen, akik a gyanú szerint tavaly októberben a pénzéért öltek meg egy 73 éves asszonyt Nagykanizsán. A saját házában, brutális kegyetlenséggel végeztek a nővel, a rabolt pénzből pedig tetováltatni mentek. Alig fél nap alatt elfogták őket a rendőrök.

Jane Doe jól járt ezzel a rengeteg tetkóval?

Valószínűleg nem, hiszen nem éppen ő választotta ki magának a testére felvarrt mintákat. De tegyük fel, hogy mégis: úgy tűnik, hogy a tetoválások akár még erősíthetik is az immunrendszert.

Így született meg a Rejtjelek titokzatos tetkótérképe!

Nagy vonalakban már meséltünk arról, hogy mennyi ideig „kínozzák” Jaimie Alexandert az áltetkók felvitelével, de most még mélyebbre megyünk a sztoriban! A motívumok megalkotója mesélt a megálmodott mintákról és a mindennapos varrásról is.

Ezt nem szereti férjében Victoria Beckham

David Beckham meghatóan vallott arról, hogy milyen elégedett az életével, majd azt is elárulta, mit nem szeret benne felesége. 

Zayn Malik merész lépésre szánta el magát

Zayn Malik, Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson még 2010-ben indultak el a The X-Factor hetedik szériájában, de a fiúk nem jutottak be a kategóriájukba, így zenekarként folytatták a versenyt. Azóta Zayn Malik kivált a csapatból, és külön utakon jár.

Rejtélyes nyomozás a Deák téren!

Rengeteg ember gyűlt össze Budapest belvárosában, ahol épp egy helyszínelés folyt. A sporttáska zárva volt, egy rendőr pedig figyelmesen őrizte azt, és senkit nem engedett a közelébe.De vajon mi volt a táskában?

Lóhivatal vagy épp tehénügyi miniszter?

Néha hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy csak akkor hiteles egy politikus, ha mindig nyakkendőben látjuk, és amikor komoly dolgokról beszél. De hol van az megírva, hogy teletetovált arccal nem lehet ő a legjobb vezető, vagy hogy nem lehet nekiindulni egy választásnak azzal, ha ingyenes törölközőket követelünk minden uszodába?

Katonai kiképzést kapott Jaimie Alexander

Hamarosan debütál a Cool Tv-n a Rejtjelek című sorozat. Korábban elárultunk néhány kulisszatitkot a főhősnő tetoválásairól, de azt kevesen tudják, hogy Jaimie Alexander a szerepe kedvéért még egy katonai kiképzésen is részt vett.

Íme Justin Bieber teste centiről centire

A fiatal énekes testét rengeteg tetoválás borítja. Bieber most egyesével mutatta meg őket, és el is mesélte jelentésüket.

Metzker Viki olyan díjat kapott, amit nő még soha

Az év lemezlovasa lett a saját élő rádiós műsorral is büszkélkedhető szépség. Ezt a címet még senki sem birtokolhatta a gyengébbik nem képviselői közül, így duplán jár az elismerés az egykori playmate-nek. Viki már tíz éve pörgeti a lemezeket, de ő is úgy érzi, mostanra kezd kiforrni DJ karrierje. Az ex-modell tetoválásait is megmutatta a Story Extra kamerájának.

Háromdimenziós tetoválás is készült

Háromdimenziós tetoválás, amely csak 3 D-s szemüveggel látható. Magyar tetováló művész dolgozta ki a módszert, hogy a bőrön és szemüveggel nézve is jól mutasson az elkészült alkotás. A budapesti tetováló kongresszust hatodik alkalommal rendezték meg, Virág Károly alkotása az egyik idei szenzáció.

A tetovált férfi a nők álma?

Mióta egyre több művész élheti ki kreativitását az emberi bőrön, mint élő vásznon, azóta a látványuk is egyre elfogadottabb. Sőt, manapság már azok vannak kevesebben, akik semmiféle „bélyeget” sem viselnek a testük különböző pontjain. Na de hölgyek, tegyünk rendet a világban! Szexi vagy ciki a televarrt férfitest?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!