KERESÉS search-close

tesztelés

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tesztelés"

Embereken is tesztelték a gázt

Majmokon és embereken is tesztelték német autógyárak a kipufogógáz hatását. Német sajtóforrások szerint a kísérleti alanyokkal a dízelüzemanyag füstjében található nitrogén-dioxidot lélegeztették be több órán keresztül. A botrányban érintett Volkswagen, BMW és Daimler vizsgálatot ígért az ügyben.

Tesztelik a leggyorsabb autót

Sikeres próbákon van túl az új gyorsasági világrekordra tervezett brit szuperszonikus autó. Kopó a neve, és több mint 1600 kilométer per órás sebességet akarnak elérni vele. A mérnökök most csak 320-as tempóig gyorsították a négykerekű rakétát, ami mindössze 9 másodperc alatt érte el ezt a sebességet.

Turbóval csökken a fogyasztás


szerző:
2016.06.11. 12:10
Turbóval csökken a fogyasztás

Nagy Sanyiék lassan búcsút mondanak a Suzuki tesztelésének, ám még pár dolog hátra van. Most a Vitara S modellt tesztelték, mely turbómotorral rendelkezik, mégis keveset fogyaszt. Lássuk!

Ötből négy gyerekbringa megbukott

Volt, amelyiknek nem volt fékje, a másiknak letört a nyerge. Gyerekbicikliket vizsgált a hatóság, 5-ből négy megbukott a teszteken. A kerékpárra rögzíthető gyermekülések közül pedig egy olyan bukott el, amit a hatóság már két éve kivont a forgalomból. Az ellenőrök most másik márkajelzéssel találtak rá egy üzletben.

Átadták az uszodát, de még mindig tesztelik

Hiába adták át már egy hónapja, továbbra sem használhatják az úszni vágyók a budapesti Tüske uszodát. Az indoklás szerint úgynevezett terheléses próbaüzemet tartanak három hónapon keresztül. Az üzemeltető szerint a sportolók már használhatják az uszodát. Az Együttnél azt mondják, ugyanaz történik, mint a Várkert bazárnál, amit eddig négyszer adtak át. A két beruházást ugyanazok a cégek végezték.

Titokban tesztelt éttermeket a sztráséf

Titokban tesztelt magyar éttermeket egy olasz sztárséf az elmúlt hetekben. Mindezt azért, hogy segítsen a legjobb itthoni éttermek listájának összeállításában. Inkognitóját Híradónknak fedte fel először, de az csak február végén derül ki, hogy mely éttermek menüi ízlettek neki a legjobban.

Selejtes szén-monoxid riasztókra bukkantak

Hiába a rengeteg vizsgálat, teszt és ellenőrzés, sajnos a megállíthatatlan a bóvli, selejtes, megbízhatatlan szén-monoxid érzékelők beáramlása a különböző internetes oldalakra, vagy akár a boltokba is. Sokszor sajnos az olcsó húsnak híg a leve- elv itt is érvényes, és egy selejtes co-mérővel akár nagyobb veszélyben vagyunk, mert a biztonság látszatát kelti bennünk, holott lehet, hogy alkalmatlan a funkciójára az adott mérőberendezés. A Víz- Gáz- fűtés szaklap újságírói utánajártak és sajnos elkeserítő eredményre jutottak a forgalomban kapható co-risztókkal kapcsolatban.Vendégünk volt Veresegyházi Béla, a VGF szaklap szerkesztője.

Egy év tudományos elzártság


szerző:
2015.08.30. 19:00
Egy év tudományos elzártság

Egyre több az embert próbáló kísérlet a leendő Mars-küldetéshez. Ezúttal az amerikai űrkutatási hivatal hozott össze hat embert, hogy tesztelje az elszigeteltség érzését, hiszen az utazás évekig is eltarthat majd, oda és vissza. A kísérleti alanyok egy évig lesznek összezárva Hawaii-on.

Fennakadtak a villamosok


szerző:
2015.06.03. 18:45
Fennakadtak a villamosok

Gondok vannak a 11 milliárd forintból felújított budapesti 3-as villamosvonallal. Híradónk megtudta, hogy a vonalra szánt villamosok teszteléskor több helyen is fennakadtak az aszfalton. Olyan helyeken, ahol úttest keresztezi a villamossínt és a burkolat túl magas az alacsonypadlós járműveknek.

Megjöttek az első spanyol villamosok

Megérkezett az első spanyol villamos Budapestre. A 34 méter hosszú, 41 tonnás járművet több héten keresztül tesztelik, ha megfelel a próbákon, akkor ősszel állhat forgalomba a 3-as villamos felújított vonalán. Idén összesen 25 ilyen villamost szállítanak Budapestre, jövőre további 22 érkezik.

Lézerrel gyújtották fel a repülőt

Lézerfegyvert tesztel a Perzsa-öbölben az amerikai haditengerészet. A lézerrel akár kisebb hajókat és repülőket is könnyűszerrel fel lehet gyújtani. A fegyver működéséről film és animáció is készült. A fejlesztés, több mint 40 millió dollárba került.


 

Autómánia 11-07-23


szerző:
2011.07.23. 12:45
Autómánia 11-07-23

Autómánia: Egy nyugdíjas korba lépett szörnyeteg: a Toyota Land Cruiser. Postdamban leleplezték a Nissan újdonságait, de megmutatjuk a Citroen C3-at is.

Igaz-hamis játék bankjegyekkel


szerző:
2011.07.12. 20:27
Igaz-hamis játék bankjegyekkel

Húsz kereskedőnél próbáltunk fizetni a Nemzeti Banktól hivatalosan átvett hamisítványokkal. Tizenhétből simán kisétálhattunk volna, ha nem leplezzük le saját magunkat. Pedig egy bankjegy ellenőrző géppel minden árus biztonságban lehetne.

Tesztel, de nem vesz buszt a BKV


szerző:
2010.07.26. 15:20
Tesztel, de nem vesz buszt a BKV

Pénz híján idén valószínűleg egyetlen új vagy használt buszt sem vásárol a BKV.

Túljelentkezés az oltás-tesztelésre

A gyártó cég szerint a vakcina egyáltalán nem veszélyes.

Indul a H1N1 vakcina tesztelése


szerző:
2009.08.08. 17:58
Indul a H1N1 vakcina tesztelése

Várhatóan a jövő héten már embereken tesztelik az új influenza elleni oltóanyagot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való