KERESÉS search-close

terv

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "terv"

Szerelem csak négy fal között?

Szabina túl unalmasnak találja párkapcsolatát, hiszen szerelmével alig mozdulnak ki otthonról, és a filmnézésen kívül szinte semmi közös programjuk sincs... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

52 év után ember a Holdon?

A Holdat vette célba a világ leggazdagabb embere. Az Amazon nevű, elektronikus kereskedelemmel foglalkozó amerikai cég tulajdonosa, Jeff Bezos bejelentette, hogy holdraszálló egységet építtet. Tervei szerint pár éven belül vállalkozása készen állhat arra, hogy asztronautákat vigyen a Holdra, így 1972 után először léphetne ember a Föld kísérőjének felszínére.

A kormány képviselője nem ellenezte Brüsszel tervét

Korábban Orbán Viktor többször is elutasította, most a kormány képviselője mégsem ellenezte Brüsszelben az uniós határőrség megerősítését. A magyar kormányfő tavaly szeptember óta többször elfogadhatatlannak nevezte ezt a tervet. Az MSZP szerint Orbán Viktor fél éve hazudik, hogy félelemben tartsa a választóit. A Fidesz szerint a kérdés még nem dőlt el, a nagykövet pedig tartózkodott.

Adri furfangos tervet eszelt ki Zsuzsunak

Zsuzsu kiválasztása után egy percig sem csillapodnak a kedélyek: Reni és Greg jól kibeszélték egykori barátnőjüket, Adri pedig agyafúrt ötletet talált ki a kiválasztottnak...

Reninek mindent elsöprő ötlete támadt!

A közelgő Kiválasztás természetesen már most megmozgatja a villalakók fantáziáját, ám Reni agyafúrt csínyt eszelt ki...

Roli és Hunor agyafúrt tervet eszeltek ki a Kihívásra!

Miután a fiúk búcsút vettek Lacikától, őszintén elmondták véleményüket a többi villalakóról, ráadásul egy trükkös csellel készülnek a közelgő Kihívásra. Vajon kit szemeltek ki maguknak?

Szilveszterkor Adri összejön Hunorral?

Vajon ezt már vehetjük fogadalomnak? A lány komoly terveket szőtt Greggel a nappaliban...

Alexandra: „Robi személye megingatja a Fanniba vetett bizalmamat!”

Fanni beavatta Alexandrát is a tervbe, azonban Szandinak egyáltalán nem tetszett, hogy Robi rá akart szavazni, és ez megingatta a hármas szövetséget.

Ádám felfedte valódi terveit Joe előtt

Joe szerelmi vallomást tett Reninek. Ákos tovább próbálkozott Borinál. Tamarának fontos üzleti találkozója volt.

Megvan a Gagamba terve a következő Törzsi Tanácsra!

A sárga csapat megbeszélte, hogy kire teszik a voksukat a következő Törzsi Tanácson, már csak az a kérdés, hogyan jutnak el a Törzsi Tanácsig!

Eszti hatalmasat hibázott?


szerző:
2018.10.01. 20:12
Eszti hatalmasat hibázott?

Eszti mindent elmondott Jérémynek, amit a csajokkal megbeszéltek. Vajon Jérémy megőrzi a lány titkát, vagy Eszti óriási hibát követett el azzal, hogy kiterítette előtte a lapjaikat?

Miről álmodozott Radics Gigi, Gál Petra és Schmied Zoli?

Radics Gigi, Gál Petra és Schmied Zoli álmaikról és azok beteljesüléséről meséltek nekünk - karrierjük szempontjából!

Hogyan látod magad 10 év múlva?

Sokan egy hétnél tovább nem szeretnek tervezni, mások akkor érzik magukat biztonságban, ha több évre előre látják a jövőjüket. A hírességeinket most arra kértük, hogy meséljék el, hogyan látják magukat 10 év múlva.

Lili: ˝Mi azért játszottunk össze, hogy a fiam megszabaduljon tőled!˝

Piros szerette volna megbeszélni a történteket, ami olyannyira jól sikerült, hogy Lili elárulta, mi volt a valódi szándéka a lánnyal.

Lili csőbe húzta Pirost?


szerző:
2018.03.28. 20:30
Lili csőbe húzta Pirost?

Piros gyanútlanul sétált bele Lili csapdájába. Vagy lehet, hogy ez csak egy szerencsétlen véletlen?

A teljes adásért kattints IDE!

Megvan Lili pontos terve!


szerző:
2018.03.27. 20:30
Megvan Lili pontos terve!

Több ötlet is felmerült, de nem ment át mind Piros "szűrőjén". Végül azonban úgy tűnik, megtalálták azt a megoldást, ami mindkettőjüknek megfelel.

A teljes adásért kattints IDE!

Mire készül Lili valójában?

Piros kihallgatta, hogy mit beszélt Lili a közösképviselővel. Az biztos, hogy Kornél gondnoki állása a tét...

Piros segít Lilinek visszakerülni a családba?

Úgy tűnik Herczegné könnyei meghatották Pirost. Vajon Lili őszintén megbánta, amit tett, vagy ez is csak egy újabb csapda?

A teljes adásért kattints IDE!

˝Azt szeretném, hogyha újra a család része lehetnék!˝

Richárd épp vendégül látta fia jövendőbelijének családját, amikor Lili váratlanul megjelent a villa küszöbén. Piros nyitott ajtót, aki hirtelen nem tudott mit kezdeni a hívatlan vendéggel. 

A teljes adásért kattints IDE!

˝Kéresd már meg magad Márkkal!˝

Béla kigondolta, hogy hogyan mentheti meg a lovardát, ám Ildikóval és Pirossal nem sokra ment, így rájött, hogy Angéla lesz az ő embere. Ugyanis számára az lenne a legkedvezőbb, ha a legidősebb Erdész lány szerezné meg Tünde néni hozományát.

A teljes adásért kattints IDE!

Aggodalomra semmi ok: Lehel megoldja a lánykérést!

Kornél lánykérési terve nem jött össze a moziban, és mivel nem volt B terve, ezért Lehel úgy döntött, ő lesz az, aki ismét megoldja a szerelmesek problémáját...

˝Mennyit ér meg magának, hogy megtudja, kivel csalja a felesége?˝

Angéla már épp fel akarta adni a Szilvia elleni harcot, amikor eszébe jutott egy jövedelmező megoldás.

A teljes adásért kattints IDE!

Téboly a Rózsában!


szerző:
2018.02.21. 21:35
Téboly a Rózsában!

Aliz és Gizi eszeveszett dologra szánták el magukat, de a lányok színjátéka meg is hozta a várva várt sikert.

Lili végleg Rózsához köti fiát?

Herczegnét nem lehet legyőzni! Ha az egyik terve nem sikerül, akkor még mindig ott van a B opció. Habár Rózsa eddig nem szeretett hazudozni, most úgy tűnik, mégis kénytelen lesz...

Emília ördögi tervet eszelt ki!

A pszichológusnő mindent megtesz, csakhogy Natasa mellette maradjon…

Angéla mindig megszerzi, amit akar?

Péter viszonylag könnyen beadta a derekát Angélának, akinek komoly tervei vannak a férfival. Úgy tűnik, forró nyomon jár az Erdész lány...

A teljes adásért kattints IDE!

Júlia döntött, és szembeszáll Miklóssal!

Már egy ideje Berényi Juli a Kft. vezetője, és ha rajta múlna, szívesen maradna is a főnöki székben.

Tettlegességig fajult András csókja...

Lili pálfordulása mindenkit meglepett, de senki sem gyanakszik, hogy esetleg valamilyen hátsó szándék vezérelné közeledését. Sőt, Andrásnak annyira jólesett Herczegné gesztusa, hogy teljesen elvesztette a fejét...

Hajni csellel akarta kiszedni az igazságot Angélából

Miután Hajni gyanakodni kezdett, hogy nővére talán érez valamit Márk iránt, furfangos kis tervet eszelt ki, hogy kiugrassza nyulat a bokorból. Vajon Angéla bedől a cselnek és elárulja magát?

A teljes adásért kattints IDE!

Mi a terve Angélának Noémivel?

Egész délután figyelte Angéla, hogy mi történik Márk kislányával a Büróban. Majd, amikor Noémi egyedül maradt, rögtön "lecsapott rá".

A teljes adásért kattints IDE!

Alexa:

A lányok megbeszélték egymással: elegük van a cukiskodásból, az éneklésből és a szeretgetésből. Itt az ideje, hogy végre valami balhé is legyen a táborban!

Veintraub Barna a Berényi vizet akarja?

A férfinak kész terve van arra, hogy csődbe vigye Miklósékat.

Bélának tervei vannak az Erdész nővérekkel

Ha a lányok nevelőapján múlik, biztos, hogy hamarosan fenekestől felfordul az életük. Vajon Ildikó mit szól Béla ötletéhez?

A teljes adásért kattints IDE!

A Holtak kiközösítették Adrit?


szerző:
2017.09.26. 20:05
A Holtak kiközösítették Adrit?

Gergőék azt a tervet eszelték ki, hogy külön vonulnak Adritól, abban bízva, hogy a lány így feladja a játékot. Vajon sikerül a tervük?

Soha ennyit még nem készült az Ibon egy játékra!

Miután az Ibon játékosai tanulmányozták a közelgő védettségi játék leírását, hozzáfogtak a felkészüléshez és elkezdték kidolgozni a tervüket, ami majd hozzásegítheti őket a győzelemhez.

Elhoztuk ÉNB Alexa vadonatúj klipjét!

A fiatal lány az Éjjel-Nappal Budapest egzotikus szépsége szerint, a klip önmagáért beszél és az önállóságot szimbolizálja. Legalábbis ezt mesélte két évvel ezelőtt Alexa a Fókusz riporterének.

Hajni terve beválik, és Milán elköltözik a hajóról

Hajninak egy gonosz cselszövéssel sikerül meggyőznie Milánt arról, hogy Karesz meg akarta csókolni őt, mire Milán összeveszik a kétségbeesett Karesszel és bejelenti, hogy elköltözik.

Előző rész (2017. július 13.)

Mi lehet Nóra terve Vilmos tanúként való beidéztetésével? Natasa közelebb kerül Rudihoz. Aliz és Krisztián majdnem lebukik Sári előtt azzal, hogy együtt vannak. Júliának végleg elege lesz Miklósból.

Következő rész (2017. június 12.)

Pétert és Natasát közelebb hozza a közös sport ötlete. Aliznak szembe kell néznie a hazugságai következményeivel. Miklós piszkos módszerekhez folyamodva segítene Bandin. Gigi őrült terve kudarcot vall.

Karola Daninak:

Miután Móni megerősíti Karolának, hogy lefeküdt Danival, egyből leadja a drótot Grétinek, és egészen biztos abban, hogy a srác megcsalta Grétit. Mikor Dani hazaér a Balcsiról, Karola határozottan arra kéri, hogy húzzon el a házból!

 

Akár öt emeletet is visszabontanának a panelekből

Hódmezővásárhelyen kezdődhet a tízemeletes panelek visszabontása. Erről a kormányinfón beszélt Lázár János miniszter, a város korábbi polgármestere. A tervek szerint a lakók beleegyezésével kiköltöztetnék a felső szinteken élőket, és akár öt emeletet is visszabontanának, egyelőre kísérletképpen. A mindig viccelő Kétfarkú Kutyapárt szerint inkább fekvő toronyházakat kellene építeni. A Magyar Urbanisztikai Társaság elnöke azt mondja, ez nem vicc: a panelek visszabontására vannak sikeres nemzetközi példák.

 

Következő rész (2017. május 30.)

Vajon Milán bajba kerül az betörés miatt? A gonosz tervét félbehagyó Giginek váratlanul csalódnia kell Zsófiban. Péter ismét dilemmába kerül, mikor Hanna megkéri, hogy költözzön ki hozzá. Nóra ledöbben, mikor Huszti váratlan fejleménnyel jelentkezik.

Előző rész (2017. május 29.)

Sikerül-e Rudinak lebeszélnie Milánt a tervéről? Gigi átértékeli az életét, és nagy elhatározásra jut. Péter komoly dilemma elé kerül. Nórához váratlan látogató érkezik.

Barátok közt: Ez történt a 21. héten

Úgy tűnik, hogy Aliz és Kristóf hirtelen jött ötlete tervvé válik. Ágnes Attilával nyomoztat Brigitta után. Bandi őszintén bevallja Miklósnak, mi történt vele Keszthelyen. Miklóst sokkolja, hogy mi mindenen kellett a fiúnak átmennie. Zsófi és Ádám kapcsolata rendeződni látszik, de fogalmuk sincs róla, mit tervez Gigi. Rudi munkát kap Félixtől, aminek eredményeképpen még nagyobb bajba keveredik, mint amiben volt. Péter bosszús Hanna miatt.

Következő rész (2017. május 29.)

Sikerül-e Rudinak lebeszélnie Milánt a tervéről? Gigi átértékeli az életét, és nagy elhatározásra jut. Péter komoly dilemma elé kerül. Nórához váratlan látogató érkezik.

Roland terve beválik, és Gréti elhagyja Danit

Az előző esti buli után Dani meztelenül ébredt Móni mellett, és attól félt, megcsalta Grétit. Roland és Brigi azt hazudták neki, hogy nagyon hangosan szexeltek éjszaka, de Dani nem emlékezett semmire...

Roland csapdába csalja Danit, és véghezviszi bosszúját

Miután Gréti azt javasolta, hogy vegyék fel Danit üzletvezetőnek a Voilába, Roland totál kiborult. Később elnézést kért a viselkedése miatt, és rábeszélte Danit, hogy este igyanak meg néhány italt...

Következő rész (2017. május 24.)

Nórának új stratégiához kell folyamodnia Bandi védelmében. Vajon fel tudja-e Vilmos és Bözsi dolgozni Aliz megváltozott terveit? Vajon mire készül Gigi Bencével kapcsolatban? Vajon beleesik-e Ágnes Brigitta csapdájába?

Maja lebuktatja Evelint Balázs előtt

A hazafelé vezető úton Evelin és Balázs összefut Majával, és Maja leleplezi Evelint. Balázs teljesen átverve érzi magát, Evelin pedig rájön, hogy ez volt az utolsó esélye, hogy visszaszerezze a klubbot.

Evelin Majaként mutatozik be Lábodi fiának

Evelin lehetőséget szimatol, hogy ismét visszaszerezze a klubbot és flörtölni kezd Balázzsal, aki még nem ismeri a lányt. Amikor a fiú csodálkozva rákérdez a lány nevére, Evelin improvizál, és Rédei Majának adja ki magát.

Mindenki: élet az Oscar után

Deák Kristóf, Oscar - díjas rendező már az első nagyjátékfilmjét tervezi a Mindenki című filmalkotásának hatalmas sikere után. Hogy, hol tartja most Kristóf az Oscar szobrát, valamint tervez-e díjnyertes filmet jövőre és, hogy mi isnpirálta a Mindenki történetét? Az Oscar-díjas magyar rendező mindent elárult a Fókusz Plusz riporterének.

Következő rész (2017. április 24.)

Sikerül-e Bandi és Renáta közös terve? Kiderül-e, hol maradt Piros? Félix állást ajánl Rudinak. Sikerül-e végre kiiktatni az ámokfutó Szörényit?

Mi lesz veled öt év múlva?

Hogy, mit hoz a jövő, azt senki sem tudja biztosan. Ugyanakkor mindenki eljátszott már azzal a gondolattal, hogy elképzeli magát öt, vagy akár huszonöt év múlva. A Story Extra stábja ezt kérte az X-Faktor sztárjaitól is.

A valóság távol áll a tervektől

Teljesen máshogy néz ki a nyári vizes világbajnokságra épülő uszodakomplexum, mint ahogyan a korábbi terveken szerepelt - írta meg a 444.hu. A 2015-ben még egy napelemes, nyáron szabadtérivé alakítható, aranyszínű és hullámos homlokzatú uszoda alapkövét tette le Orbán Viktor, ma azonban - nem sokkal a befejezés előtt - egy hatalmas kocka áll a Duna partján. Mindez az eredetileg tervezett költségek többszöröséért. Az LMP szerint átverték az embereket. Az építtető vagyonkezelő szerint a 2024-es olimpiai pályázat miatt kellett átalakítani a terveket.

Előző rész (2016. december 19.)

Vajon Aliz hajlandó részt venni Rudi tervében? Vajon mi lesz a vízprojekt sorsa? Mit szól Zsófi Ádám nyomozásához? Vajon hogyan reagál Ludwig, mikor megsejti, hogy volt valami Ágnes és Rudi között?

Bécy: „Itt vagyok és sokkal nagyobb király leszek, mint voltam!”

A klubban kitör a pánik, amikor a tulajdonos, Lettura Katalin, nagy újsággal áll elő: a nő felvette Bécyt üzletvezetőnek, Tamást pedig helyettessé fokozta le. Mindenki elszörnyed, kivéve Bécyt, aki nagyon élvezi, hogy megint ő az úr a háznál.

Karola az apja ellen fordítja kishúgát?

Karola reggel ismét összeveszett az apjával, mert Adri az éjszaka elment otthonról, és Gyula azt hitte, hogy Karolánál van. A dühös apa megkérte Karolát, hogy tartsa magát távol a féltestvérétől, de amikor nem sokkal később Adri megjelent a szalonban, Karola bosszút forralt...

Bécy: „A lóvét szétszórod térdig ér!”

A férfi ismét megpróbálja megvenni a klubot, miután az ajánlatát elutasítják, ez úgy kiveri nála a biztosítékot, hogy bezárkózik Katalinnal. Így akarja kikényszeríteni belőle, hogy aláírja az adásvételi szerződést…

Következő rész (2016. november 08.)

Vajon Péterék jól döntenek Milánnal kapcsolatban? Képes lesz-e Aliz segíteni Bözsinek? Vajon sikerül Lászlónak és Gizellának a bisztróval kapcsolatos terve? Ludwig különleges ajándékkal lepi meg Ágnest.

Mici tervet eszelt ki Evelin ellen

Mici elkezdett közeledni Evi felé, azonban nem azért, hogy örök barátság szülessen közöttük, hanem hogy lemossa a lány nagyképűségét.

Bécy szó szerint

Miután Lettura kirúgta Bécyt és Tamást, Jacky segítségével tervet eszeltek ki, hogy bosszút álljanak, azonban a dolog rosszul sült el…

Így akarják szétbombázni a szerelmeseket

Evelin, Vivien és Zseraldin a teraszon taktikázott. Egy igazi tervet szőttek Dina és Lóri ellen. Vajon ez működhet?

Ez Krisztián terve a górék ellen!

A pancserek szövetkeznek, hogy megleckéztessék a górékat. Vajon ki lesz az, aki megvalósítja a macho ötletét?

Dávid beáldozná Vivit

"Nehéz, de tuti terv" - így nyilatkozott saját cselszövéséről a Villa jólelkű szépfiúja. Szerinte az lenne mindenki számára a kedvező felállás, ha Vivien begyűjtené a kiválasztó jeleket, és kivinné Párbajra Dinát.

Evelin belátja, hogy táncoslányként nincs jövője

Karola közli Evelinnel, hogy az élet nem csak bulizásból áll, és valamilyen tervre lenne szüksége a jövőjére nézve. Amikor a lakótársai ugyanezt mondják neki, Evelin belátja: szüksége van végre egy értelmes állásra, aminek van jövője.

Furcsán védekeztek az emberrablók

Saját magát raboltatta el az osztrák férfi, őket csak felbérelte a furcsa tervre – ezt mondta ma a bíróságon az a férfi, akit azzal vádol az ügyészség, hogy még 2014 –ben két társával együtt elraboltak bécsi lakásából egy osztrák üzletembert, majd két hónapig fogva tartották egy Albertirsa melletti tanyán. A román vádlott szinte ugyanazt mondta, mint ami a vádiratban szerepel, de megfordította a történetet és azt mondta, hogy nem ők tervelték ki az emberrablást, hanem az elrabolt férfi, aki így akarta eltüntetni a pénzét az osztrák hatóságok elől.

Fizettetnének az önkormányzatokkal

Hiába veszi át az összes iskola működtetését is az állam, mégis pénzt kérne az önkormányzatoktól – erről a Világgazdaság értesült. Szolidaritási hozzájárulást kérnek majd a településektől, ennek mértéke az adóbevételüktől függhet. A kormány szerint csak arról van szó, elveszik az iskoláktól azt a pénzt, amit eddig kaptak az iskolák működtetésére. Az önkormányzatok szövetsége szerint ez nem igaz és felháborítónak tartják a kormány tervét.

Gergő nem bánja, ha Attila Brigit viszi párbajozni

Attila hihetetlen taktikai játszmákba kezdett. Először Attilát és Brigit szerette volna összeugrasztani a piros kendővel kapott hatalmával. Vajon sikerül neki?

Attila olyat hallott, ami megpecsételi a farmerek sorsát

Sanya elmesélte Gábornak, hogy mit mondott az álomfejtő Attilának, aki a Heti Gazda szobájának ablakából végig hallgatta a beszélgetést. Úgy tűnik, ez a kis incidens komoly elhatározásra késztette a farmert.

Dia így akarja megalázni farmertársát

Attila bosszút forral büntetése miatt. Első kiszemeltje Dia, pedig nem egyedül, hanem össznépi szavazással döntöttek bűnösségéről. Arra azonban valószínűleg nem számít, hogy az előző Heti Gazda is forgat valamit a fejében.

Gergő így tervezi a közös életet Brigivel

A farmer nem csak a játék idejére tervez szerelmével. Komolyan fontolgatja, hogyan fogadtassa el Brigi gyermekeivel kapcsolatukat. Már azt is tudja, ki fog neki segíteni ebben.

Gábor pocakfájása fontosabb, mint Attila álma?

Attila azt hitte, farmertársa nem fogja fel, amit mond neki, pedig éppen egy fontos álmába avatta be a srácot, ami valószínűleg hatással lesz az életükre is. Gábor azonban elárulta, mi okozta az ignorálást részéről.
 

Kíméletlenül őszinte napok következnek a Farmon!

Attilának remek ötlete támadt. Habár eddig nem vette figyelembe a kéréseket és az utasításokat, most az ő fejéből pattant ki, hogy tartsák tiszteletben egymás munkáját. Emellett pedig az 'őszinteség őrének' szerepét is magára vállalta.

Miklós saját tervébe fog belebukni?

Miklós mindent megtesz azért, hogy újra ő legyen a Berényi Kft. cégvezetője. Semmi sem állíthatja meg, a terve szépen alakul, csak egy valamivel nem számolt.

Norbi hadjáratot indít Cintia ellen


szerző:
2016.04.26. 19:55
Norbi hadjáratot indít Cintia ellen

A fiúk már korábban is pedzegették, hogy összefognak a lányok ellen, de legnagyobb meglepetésükre Heni ezt a tervet le is leplezte levelében, melyet Norbinak kellett felolvasnia az asztalfőn. A teraszon ücsörögve meggyőzték egymást és saját magukat is, hogy ők az erősebbek és ennek így kell lennie. A legutolsó Heti Gazda ötletét mindenki elfogadta, így a Kiválasztás már nem is lesz nagy meglepetés?

Szétrobbantják a szerelmespárt?


szerző:
2016.04.20. 19:55
Szétrobbantják a szerelmespárt?

Ha Norbi Sanyára köti fel a piros kendőt, az a szerelmesek biztos végét jelenti majd? Attila is hasonló dolgot tervezget, így ketten együtt már igen veszélyesek lehetnek Brigire és Gergőre nézve.

Beindult a gépezet: Brigi veszélybe került?

Sanya megkezdte haditervét Brigi ellen. Az este folyamán összeszólalkozott Brigivel, hogy nyíltan vállalhassa véleményét és megalapozottnak tűnő döntését a jövőben. De hogy viseli Gergő párja a támadást?

Attilát simán átveri Miklós

Miklós ügyesen keveri a lapokat, Attila észre sem veszi, hogy bedőlt testvére cselszövésének. A Berényiék cége most igen komoly bajba keveredett.

Dani ultimátummal hálózta be a modell lányt?

A Farm egyik alfahímje mindent bevet azért, hogy maga mellett tudja Laurát. Cintia információit kihasználva közelebb férkőzött a lányhoz, aki úgy tűnik, hajlik rá, hogy beadja a derekát.

Hatice bosszút esküszik


szerző:
2016.03.16. 22:35
Hatice bosszút esküszik

A szultánák összefognak Hürrem ellen, és lassan már a tervük is megvan.

„Hürremnek vesznie kell”


szerző:
2016.03.16. 22:35
„Hürremnek vesznie kell”

A gyász okozta sebek szinte sosem gyógyulnak be, a hegek örökké ott maradnak, és sokszor újra, és újra felszakadnak. Hatice szíve kővé dermedt Ibrahim elvesztésekor, de egy dolog talán mégis megoldhatná a szultána gyötrelmeit. Mi lenne az? Íme, a szomorú igazság.

Előző rész (2016. március 03.)

Nóra szerepjátéka veszélyessé válik. Rudit majdnem maga alá gyűri a bűntudat. Andrea ultimátumot ad Zsoltnak. Ágnes Ottó ellen kitalált terve fordítva sül el.

Következő rész (2016. március 03.)

Nóra szerepjátéka veszélyessé válik. Rudit majdnem maga alá gyűri a bűntudat. Andrea ultimátumot ad Zsoltnak. Ágnes Ottó ellen kitalált terve fordítva sül el.

Előző rész (2016. március 01.)

Mit tesz Ágnes, ha Liza megmentésére irányuló terve máris akadályokba ütközik? Mi a fontosabb Gizella számára – a tartozása törlesztése vagy László? Mit kockáztat Ádám egy jó képért? Miért játszik össze Péter Ottóval?

Következő rész (2016. március 01.)

Mit tesz Ágnes, ha Liza megmentésére irányuló terve máris akadályokba ütközik? Mi a fontosabb Gizella számára – a tartozása törlesztése vagy László? Mit kockáztat Ádám egy jó képért? Miért játszik össze Péter Ottóval?

Előző rész (2016. február 24.)

Sikerül Rudinak kimenteni a túszul ejtett Alizt Nikol karmai közül? Ágnesnek máris van egy terve, hogyan terelje el Lizáról a gyanút. Hogy reagál Tóbiás Sesztákné indiszkrét kérdéseire? Vajon hova szökik Máté?

Következő rész (2016. február 24.)

Sikerül Rudinak kimenteni a túszul ejtett Alizt Nikol karmai közül? Ágnesnek máris van egy terve, hogyan terelje el Lizáról a gyanút. Hogy reagál Tóbiás Sesztákné indiszkrét kérdéseire? Vajon hova szökik Máté?

Következő rész (2016. február 17.)

Hisznek a rendőrök Péternek? Milyen pincér Gizella? Belemegy Nóra Ágnesék körmönfont tervébe? Sikerül-e Hannának segítenie Lilinek, a hajléktalannak?

Krisztián majdnem lebukott

Krisztán terve nem válik be, majdnem lebuktatta magát.

Előző rész (2016.február 8.)

Vajon mit tervez Miklós Ludwig ellen? Vajon hova utazik Gizella? Képes lesz Krisztián biztonságos helyet találni a hangfelvevőnek? Hogyan zárul Júlia és Máté búcsúkirándulása?

Előző rész (2016. február 2.)

Hogyan reagál Zsolt Krisztián tervére? Mit kezd Ágnes az András halálával kapcsolatos információkkal? Hogy érinti Vilmost, hogy Tóbiás pénzt fogadott el a jógaórákért?

Előző rész (2016. február 1.)

Hogyan reagál Zsolt Krisztián tervére? Mit kezd Ágnes az András halálával kapcsolatos információkkal? Hogy érinti Vilmost, hogy Tóbiás pénzt fogadott el a jógaórákért?

Következő rész (2016. február 1.)

Hogyan reagál Zsolt Krisztián tervére? Mit kezd Ágnes az András halálával kapcsolatos információkkal? Hogy érinti Vilmost, hogy Tóbiás pénzt fogadott el a jógaórákért?

Ez történt a héten (2.hét)

Krisztián kockázatos játékba kezd Nikollal és egy nemzetközi hírű fegyverkereskedővel, hogy megvalósítsa Zsolttal kapcsolatos terveit. Ádám a Hannával való konfliktusok után belemegy, hogy modellt álljon Zsófinak egy meglehetősen pikáns képhez. Nóra mindenkit ki akar zárni a terveiből. Bizonyos emberek nyakán egyre inkább szorul a hurok az esküvőn történtek miatt, és mindenki gyanús. Az események megdöbbentő fordulatot vesznek a gyertyatartó miatt.
 

Ez történt az 51.héten


szerző:
2015.12.18. 21:25
Ez történt az 51.héten

Liza döntést hoz Ottóval kapcsolatban. Ismert ember érkezik a Fittlaborba, és Ádám készít a meztelen férfiról egy fotót, amit utána elad a lapoknak. Tóbiás Gizit gyanúsítja a kép elkészítésével, és olyan döntést hoz, ami azt eredményezi, hogy Gizi ismét inni kezd. Timi mindent megtesz, hogy megakadályozza az esküvőt, és ezért újabb tervet eszel ki. Miklós és Nóra ismét közelebb kerül egymáshoz. Róbert rájön, hogy mi történt Ágnes ás Ludwig között. Miklós megfenyegeti Róbertet.
 

Előző rész (2015. december 7.)

 Ágnes próbál megbirkózni Ludwig szörnyű tettével. Vajon sikerrel jár Zsófi terve Ádám és Hanna újbóli összehozására? Nóra kihallgat egy beszélgetést, ami talán mindent megváltoztat.

Következő rész (2015. december 7.)

Ágnes próbál megbirkózni Ludwig szörnyű tettével. Vajon sikerrel jár Zsófi terve Ádám és Hanna újbóli összehozására? Nóra kihallgat egy beszélgetést, ami talán mindent megváltoztat.

Előző rész (2015. október 21.)

Attila rájön Ludwigék tervére és megpróbálja megtudni az indítékaikat. László nem szabadult meg végleg Valitól. Péter nem képes megbocsátani Hannának és Balázsnak.

Következő rész (2015. október 21.)

Attila rájön Ludwigék tervére és megpróbálja megtudni az indítékaikat. László nem szabadult meg végleg Valitól. Péter nem képes megbocsátani Hannának és Balázsnak.

Dobó Ági már a második babán gondolkodik

Az egykori szépségkirálynőnek az orvosok annak idején azt mondták, nem lehet gyereke, de szerencsére nem lett igazuk. Kisfia, Benedikt ma már kétéves, a büszke édesanya pedig már a második babán gondolkodik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való