KERESÉS search-close

temetés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "temetés"

Végső búcsú Heller Ágnestől

Eltemették Heller Ágnest. A világhírű filozófustól Budapesten, a Kozma utcai izraelita temetőben vettek végső búcsút. Heller Ágnes tíz nappal ezelőtt, 90 éves korában hunyt el. Búcsúztatásán Frölich Róbert főrabbi arról beszélt, hogy Heller Ágnes mindig az elnyomottak pártján állt, miközben ő maga is többször volt üldözött.

Eltemették Horváth Ádámot


szerző:
2019.07.16. 18:55
Eltemették Horváth Ádámot

Végső búcsút vettek Horváth Ádámtól a budapesti Farkasréti temetőben. A Kossuth-díjas rendező, a Magyar Televízió egykori elnöke június 19-én, 89 éves korában hunyt el. A temetésen egykori kollégái mondtak beszédet. Azt mondták, hogy rengeteget köszönhetnek a rendezőnek.

Végső búcsút vettek a Hableány kapitányától és matrózától

Harangszóval, hajókürttel, díszlövésekkel búcsúztatták a Hableány elhunyt kapitányát és matrózát. A szertartás után a hajók visszaindultak a baleset helyszínére, a Margit hídhoz, ahol egy külön koszorút engedtek a vízre, ezzel emlékeztek meg az összes áldozatról.

Hajós szertartással búcsúztatták a Hableány kapitányát és matrózát

Alakzatba rendeződött hajókkal és hajókürttel búcsúztatták a Hableány elhunyt kapitányát és matrózát. A májusi tragédia magyar áldozataitól hajós szertartáson vettek végső búcsút a Dunán. A matróz hamvait katonai tiszteletadás mellett engedték a vízbe. A kapitányt most csak elbúcsúztatták, őt később szűk családi körben temetik el.

Nem a Duna lesz a Hableány kapitányának végső nyughelye

Nem a Duna lesz a Hableány kapitányának végső nyughelye. Erről nyilatkozott ma Híradónknak a kapitány lánya, aki elmondta, hogy édesapja kívánsága egyházi szertartás volt. Így pénteken a Dunán a kapitányt elbúcsúztatják, és a Hableány 53 éves matrózának hamvait engedik a vízbe. A  kapitányt a hajós búcsúztató után szűk, családi körben temetik el.

Eltemették Ungvári Tamást


szerző:
2019.07.05. 19:13
Eltemették Ungvári Tamást

Végső búcsút vettek Ungvári Tamástól. A Széchenyi- és József Attila-díjas írót, irodalomtörténészt, műfordítót, egyetemi tanárt családja, barátai és tisztelői kísérték utolsó útjára Budapesten, a Kozma utcai izraelita temetőben.

 

A búvárok négy holttestet találtak a roncsban

Szeretné biztosan tudni, hogy mi történt az édesapjával. És biztosan tudni azt, hogy a Hajóroncsban őt találták meg. Eddig azonban még nem hívták, hogy azonosítsa a holttestet. Ezt nyilatkozta a Fókusznak a Hableány egykori kapitányának lánya. A búvárok ma négy holttestet hoztak a felszínre. Köztük az egyetlen gyermekét is, egy hat éves dél-koreai kislányét, akit néma tiszteletadással búcsúztattak a mentés résztvevői.

Eltemették Baló Györgyöt

A legendás televízióstól, kollégánktól egykori tanítványai, barátai, munkatársai vettek ma búcsút a Farkasréti temetőben. Sokoldalúságát, megkérdőjelezhetetlen tudását, felkészültségét és humorát emlegették a legtöbben és azt, hogy pótolhatatlan űrt hagyott a magyar televíziózásban. Baló György 71 éves volt.

BÚCSÚ: Eltemették Baló Györgyöt

A legendás televízióstól, kollégánktól egykori kollégái, tanítványai, barátai vettek ma búcsút a Farkasréti temetőben. Nem csak a szakmai felkészültségét, tudását emelték ki, de humorát és emberségét is. A Balázs Béla-, Prima Primissima- és Pulitzer-emlékdíjas Baló György hosszú betegség után, 71 évesen hunyt el.

BÚCSÚ BALÓ GYÖRGYTŐL: „Lezárult vele egy korszak”

Ma eltemették Baló Györgyöt. Egykori kollégái, pályatársai, tisztelői búcsúztak a televízióstól. Volt, akivel éveken át együtt dolgozott, volt, aki sohasem találkozott vele személyesen, de nagyon tisztelte őt. Szegvári Katalin azt mondta, minden elmúlik vele, Veiszer Alindát pedig az foglalkoztatja, hogy hogyan tudná továbbvinni Baló György örökségét.

Egy szál virággal búcsúztassák a gyászolók Baló Györgyöt!

Jövő szombaton, délután kettő órakor lesz Baló György temetése a Farkasréti Temetőben. Ezt a család közölte. Eszerint a búcsúztatás nem sajtónyilvános, és azt kérik, senki ne készítsen kép és hangfelvételt, de szeretettel várnak mindenkit, aki tisztelte a televíziós újságírót. A család azt is kéri, mindenki egy szál virággal rója le kegyeletét, a csokorra vagy koszorúra szánt összeget ajándékozza nehéz sorsú családoknak vagy nemes célú szervezeteknek. Baló György hétfőn, hosszú betegség után, 71 éves korában hunyt el.

Mégsem bomba volt a sírban?

Több mint egy hónap után végre tényleg eltemethette édesanyját egy miskolci nő. Az esetről a Blikk írt először. Azért kellett ennyit várnia, mert először a családdal egy sírásó azt közölte, bomba van a sírban, így nem lehet temetni. A gyászoló nő hetekig várta, hogy valaki elvigye a robbanószerkezetet. Végül a temetőt működtető cég munkásai nyitották fel a sírt és az asszony szerint bomba helyett, egy rozsdás vascsövet találtak.

Több százan kísérték utolsó útjára Koós Jánost

Koós Jánost a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra Nem messze jóbarátjaitól, Hofi Gézától és Bajor Imrétől.

Pályatársak és rajongók kísérték utolsó útjára Koós Jánost

Egy szál virág – ezzel emlékeztek ma délután a Farkasréti temetőben Koós Jánosra. Az előadóművészt családja és barátai mellett pályatársai kísérték utolsó útjára, és rengeteg rajongó is lerótta kegyeletét. A megható búcsúbeszédet Szerednyey Béla olvasta fel. Utolsó interjúját tavaly januárban adta a Fókusznak, akkor az 50 éves táncdalfesztivált ünnepelte zenésztársaival.

VÉGSŐ BÚCSÚ: így emlékeztek pályatársai Koós Jánosra

Családtagok, barátok, pályatársak búcsúztak Koós Jánostól ma délután a Farkasréti temetőben. A szertaráson Szerednyey Béla mondott beszédet, amelyet Verebes István írt. A 81 évesen elhunyt énekes temetésén ott volt Zalatnay Sarolta, Fásy Ádám és Poór Péter táncdalénekes is: mindannyian önzetlen jóbarátként emlékeztek Koós Jánosra.

FÁSY ÁDÁM:

Fásy Ádám nemrég még közösen lépett fel vele egy Szenes Iván emlékkoncerten.

POÓR PÉTER: Önzetlen, segítő jó barát volt Koós János!

Poó Péter önzetlen, segítő barátként emlékezett Koós Jánsora az RTL Híradó kamerája előtt.

 

ZALATNAY CINI: az utóbbi években még közelebb voltak egymáshoz Koós Jánossal!

Zalatnay Sarolta azt mesélte, Koós János mindig azt mondta, amíg van humoruk, olyan nagy baj nincsen.

 

Eltemették Emiliano Salát

Végső búcsút vettek szülőfalujában Emiliano Salától. A repülőbalesetben meghalt argentin focista gyászszertartásán részt vettek korábbi klubjai, a Nantes és a Cardiff képviselői is. Találkoztak Sala családtagjaival, akik nem értik, hogyan történhetett a tragédia.

Elcserélték a halottakat egy pénteki temetésen

Elcserélték a halottakat egy pénteki temetésen a Baranya megyei Kökényen. A falu volt tanítónőjének a temetésére gyűltek össze, de más volt a felravatalozott koporsóban. A temetkezési vállalkozó azonnal intézkedett, így még aznap meg tudták tartani a temetést. Úgy tudjuk, hogy a patológián cserélték össze a halottakat. A Híradónak nyilatkozó pszichológus szerint az ilyen döbbenetes esetek a gyász feldolgozását is megnehezíthetik.

Szivarok és fehér rózsák Andy Vajna temetésén

Csütörtök délelőtt Budapesten eltemették Andy Vajna producert, akinek a nevéhez többek között A miniszter félrelép, az Evita, a Rambo vagy a Terminátor című filmek köthetők. A rengeteg magyar híresség mellett eljött régi barátja, Arnold Schwarzenegger is, aki beszédet is mondott a szertartáson. Amikor megérkezett, a Fókusz riporterének beszélt barátjáról.

Szivarral és fehér virággal búcsúztak Andy Vajnától

Arnold Schwarzenegger is beszédet mondott Andy Vajna temetésén. A Fiumei úti sírkertben a többszáz meghívott vendég között filmesek, színészek, celebek és politikusok is voltak. A másfél hete elhunyt filmproducer özvegye, Vajna Tímea az Instagramon posztolt férje búcsúztatásáról. Sokan egy szál fehér virágot és szivart tettek a sírgödörbe, így búcsúztak Andy Vajnától. Arnold Schwarzenegger csak a Fókusznak adott interjút, amit ITT lehet megnézni!

Virágcsokrok és szivarok - így búcsúztak Andy Vajnától

Andy Vajna sírjához sokan raktak koszorúkat: többek közt Orbán Viktor, egykori filmes cége és a felesége is. A producer és filmügyi kormánybiztos fotója előtt virágcsokrok és szivarok hevertek: sokan így búcsúztak a másfél hete elhunyt Andy Vajnától.

Arnold Schwarzenegger: Andy Vajnának nagy szíve volt és nagy álmai!

Arnold Schwarzenegger késő délután egy magánrepülővel érkezett Budapestre. A világsztár miután kiosztott néhány autogramot, a Fókusz kamerája elé állt és méltatta elhunyt barátját, Andy Vajnát. A teljes riportot ITT nézheted vissza!

Exkluzív: Arnold Schwarzenegger így emlékezett meg kameránk előtt Andy Vajnáról!

Csak a Fókusznak adott interjút Arnold Schwarzenegger, miután ma délután megérkezett Budapestre. A Terminátor filmek sztárja búcsúbeszédet tart majd a szertartáson, a Fókusznak azonban már ma este egy hosszú monológban méltatta barátja érdemeit.

Zártkörű lesz Andy Vajna temetése

A család kérésére zártkörű lesz Andy Vajna temetése - ez közölte a búcsúztatást szervező Nemzeti Örökség Intézete. Azt az információt nem erősítették meg, hogy a szertartáson Arnold Schwarzenegger is beszédet mond: erről hétfőn a Blikk írt. A filmügyi biztost a Fiumei úti sírkert 41-es művészparcellájában temetik el, a sajtó teljes kizárásával. A meghívottakat kiemelt biztonsági intézkedésekkel védik majd.

 

Felháborító: temetés alatt törte fel a gyászolók kocsiját

Temetés alatt törte fel a gyászolók több kocsiját egy tolvaj Győrben. Az egyikből több tízezer forintot lopott el. A 33 éves zalaegerszegi férfit a helyszínen elfogták. Ráadásul a kocsifeltörő autójával egy mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyen állt meg, így még meg is bírságolták.

Budapesten temetik el Andy Vajnát

A vasárnap elhunyt filmügyi kormánybiztost és üzletembert a kormány saját halottjának tekinti és gondoskodik a temetéséről – ezt Gulyás Gergely miniszter jelentette be a csütörtöki kormányinfón. Azt még nem tudni, hogy Vajnát ki követi a filmügyi kormánybiztosi poszton, a Rádió1 élére viszont már kinevezték az utódját.

 

„Dominik útja véget ért”

Hófehér koporsóban, legújabb mezében temették el Varga Dominikot, az ETO 20 évesen elhunyt kézilabdázóját. Újév napján gázolta halálra egy autós. A fiatal épp nagyszüleihez tartott. Temetésén csapattársai is ott voltak.

Sully is elbúcsúzott az elnöktől

Különleges résztvevő az Egyesült Államok múlt héten elhunyt 41. elnökének búcsúztatásán. George Bush segítő kutyája, Sully elnöki emblémával ellátott öltözékben, kiemelt vendégként volt jelen a kísérőjével, amikor a koporsót a houstoni ravatalozóba vitték. Ott lefeküdt a lobogóval letakart koporsó előtt, amiről mostanra hatalmas érdeklődést kiváltó fénykép készült. A két éves labradort hamarosan Washingtonba viszik, volt gazdája temetésére.

Gyász: bőgő motorral kisérték utolsó útjára az autóbalesetben elhunyt Milánt

Bőgő motorral kísérték utolsó útjára a rallysok társukat Hódmezővásárhelyen. A 18 éves Gyalog Milán gyerekkora óta rallyversenyzőnek készült, október végén egy vasúti átjáróban vesztette életét. A fiú abban az autóban ült, amely a sorompót megkerülve a sínekre hajtott, majd összeütközött egy vonattal két hete, Kakasszék határában. Rajta kívül még hárman haltak meg a balesetben. Milán sírját egy rallyzászlóval takarták le gyászoló barátai.

SZÍVSZORÍTÓ: Bőgő motorral kísérték utolsó útjára a rallysok

A 18 éves Gyalog Milán gyerekkora óta rallyversenyzőnek készült, október végén egy vasúti átjáróban vesztette életét. A fiú abban az autóban ült, amely a sorompót megkerülve a sínekre hajtott, majd összeütközött egy vonattal két hete, Kakasszék határában. Rajta kívül még hárman haltak meg a balesetben. Milán sírját egy rallyzászlóval takarták le gyászoló barátai.

Augusztus óta nem temették el

Még augusztusban meghalt egy újbudai férfi, de a mai napig sem temették el. Az egykori mozigépésznek barátja szerint nem voltak hozzátartozói, de a temetéséről gondoskodott, az erre félretett egymillió forint a halála után az önkormányzathoz került. Temetés azonban azóta sem volt, csaknem két hónapja hiába várnak rá a volt kollégái, barátai, hogy búcsút vehessenek tőle. Az önkormányzat szerint a halottvizsgálat tartott sokáig.

Végső búcsú Székhelyi Józseftől

Eltemették Székhelyi Józsefet. A szerdán elhunyt színművésztől a Kozma utcai Izraelita temetőben vettek végső búcsút. Gordon Gábor, az Élet Menete Alapítvány kuratóriumi elnöke és Szacsvay László is beszédet mondott. A búcsúbeszédeket teljes hosszában ITT nézheti vissza!

MEGHATÓ: így búcsúztak el Székhelyi Józseftől barátai

Több százan vettek végső búcsút vasárnap délután Székhelyi Józseftől. A Jászai Mari-díjas színművészt barátai búcsúztatták: Szacsvay László abban a zakóban búcsúzott könnyeivel küzdve Székhelyitől, amelyet tőle kapott, de felszólalt régi barátja Gyémánt László és Gordon Gábor is, akivel a színész közösen alapította az Élet Menete Alapítványt.

Ezrek búcsúztak az áldozatoktól

Ezrek búcsúztak a hídomlás 18 áldozatától Genova főterén ma délelőtt. 17 további áldozat hozzátartozói viszont elutasították az állami ceremóniát, mivel szerintük a politikusok is felelősek a katasztrófáért. Közben újabb holttesteket találtak a romok alatt, egy kilencéves kislány és szülei is meghaltak a tragédiában. Így már 41 áldozata van a keddi szerencsétlenségnek.

Újabb halottakat találtak a leomlott genovai híd romjai között

Egy kilencéves kislány és szülei holttestét egy összezúzodott személyautóból húzták ki. Így már 42 halottja van a keddi katasztrófának. A mai napot nemzeti gyásznappá nyilvánította az olasz kormány. Az azonosított áldozatok egy részét állami szertartáson, a város főterén búcsúztatták.

Rendhagyó búcsú Orbán Józsitól

A 100 Folk Celsius frontemberének végakarata szerint a hantolást már nem nézték végig a gyászolók. Kollégák és barátok köszöntek el a zenésztől azzal, hogy a négy bohém: Somló, Flipper Öcsi, Orbán Józsi és Bajor Imre most már együtt bulizik odafent.

Százak mentek el az inárcsi asszony temetésére

Szinte be se lehetett férni az inárcsi temetőbe kora délután. Több százan mentek el annak a 3 gyerekes asszonynak a temetésére, akit 3 hete munka közben, a családsegítőben gyilkoltak meg. A temetésre nem csak rokonok és barátok mentek el, de rengeteg olyan ember is, akin a nő segített.

Natasa könnyek között búcsúzik el Vida Ruditól

Mikor a fiatal lány egyedül marad a temetőben Rudi sírja mellett, bevallja elhunyt szerelmének, hogy vele tudta elképzelni az egész életét.

Eltemették az Ikarus tervezőjét

Eltemették Finta Lászlót, a magyar járműgyártás egyik legsikeresebb mérnökét. Nevéhez fűződik az Ikarus 200-as buszcsaládjának megtervezése, amiből világszerte 200 ezer darabot adtak el.

Végső búcsút vettek Paudits Bélától

A temetésen pályatársai és barátai is részt vettek. Nekünk adott utolsó riportjával emlékezünk a Jászai Mari-díjas színészre.

 

Eltemették a meggyilkolt sólyi kislányt

Többek között Zorán egy legmeghatóbb dala szólt a sólyi temetőben szerda délután. A kis, 500 fős veszprémi faluban megállt az élet néhány órára, rengetegen érkeztek virággal a pünkösdkor megölt 8 éves kislány, Adrienn temetésére. A szülők a szertartás után beszéltek az érzéseikről.  

Fehér koporsóban temették el

Fehér koporsóban, több százan kísérték utolsó útjára a másfél hete brutális kegyetlenséggel meggyilkolt sólyi kislányt.

 

Stephen Hawking temetésére időutazókat is várnak

A jövőből is várnak vendégeket Stephen Hawking temetésére. A világ legokosabb emberének tartott tudóst júniusban helyezik végső nyugalomra. Sorsolással döntik el, ki vehet részt a temetésen. Aki 2038-ban születik, annak több esélye van!

Elbúcsúztatták Stephen Hawkingot

Hatalmas tömeg búcsúzott Stephen Hawking, világhírű elméleti fizikustól Cambridge-ben. A 76 évesen elhunyt tudós emléke előtt 76 harangütéssel tisztelegtek. Hamvait Newton mellé helyezik örök nyugalomra júniusban a londoni Westminster Apátságban.

 

Eltemették Tahi-Tóth Lászlót


szerző:
2018.03.07. 19:30
Eltemették Tahi-Tóth Lászlót

Szerda délután eltemették Tahi-Tóth Lászlót, aki 74 évesen, két hete hunyt el. A színész a Hattyúdal című előadása közben lett rosszul és habár a darabot végigjátszotta, egyből kórházba szállították. Hosszú hónapokig betegeskedett halála előtt. A temetésén a családon, barátokon kívül a színészvilág színe java, és rajongók is részt vettek.

Eltemették Tahi Tóth Lászlót

A Kossuth és Jászai Mari díjas színművészt a Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra. Utolsó útjára sok ismerős, barát, kolléga kísérte el.

Búcsú: Szerettei búcsúznak Tahi Tóth Lászlótól

Tahi Tóth László Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész búcsúztatását március 7-én, szerdán 15 órakor tartották a Farkasréti temető Makovecz-ravatalozójában. Tahi Tóth László életének 75. évében hunyt el.

Szerettei elbúcsúztatták Musztafát!

Dermesztő pillanat, mikor Musztafa édesanyja, szerelme, fia és testévre, Bayezid örök búcsút vesznek a szeretett hercegtől. A leggyötrelmesebb mégis az, mikor Mahidevran egyszerűen nem tudja feldolgozni, hogy a legdrágább kincse, a fia egyszerűen nincs többé.

Ez volt az egyik legmeghatóbb vallomás a Barátok köztben!

Hat évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon az akkor még Illés Júlia és Balogh Nóra Novák Csaba temetése után összeültek egy pohár borra. A barátnők kiadták magukból a fájdalmaikat, kétségeiket, de leginkább Nóra volt az, aki egy igen súlyos titkot bízott Julira.

Kétszer adták el a sírhelyet

Kétszer adta el az önkormányzat ugyanazt a sírhelyet Rajkán, ezért a nemrég elhunyt édesapát újra kellene temetni. Baranyai Józsefné egy héttel férje temetése után tudta meg, hogy már más is megvette azt a sírhelyet, ahová január közepén örök nyugalomra helyezték férjét.

Online zaklatás miatt halt meg

Több százan gyászolták azt a 14 éves ausztrál lányt, aki önkezével vetett véget életének, miután az interneten zaklatták. Amy Everett apja osztotta meg lánya tragikus történetét a Facebookon. A temetésre azokat is meghívta, akik zaklatták lányát, hogy szembesüljenek tettükkel.

Eltemették Szalay Gyöngyit

Tanítványai, sporttársai és sok tapolcai kísérte utolsó útjára Szalay Gyöngyit. Az olimpiai bronzérmes és hétszeres világbajnok párbajtőrvívó temetésén a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és egykori csapattársa, Nagy Tímea is rá emlékezett. Szalay Gyöngyi december 30-án váratlanul halt meg.

 

Fókusz 2017-11-27


szerző:
2017.11.27. 17:20
Otthon szerették Stadlert

Szülőfalujában szerették és jó szívvel emlékeznek Stadler Józsefre. Az akasztói vállalkozó kedden halt meg. Ismerői szerint még halála előtt is azt tervezte, hogy újjáépíti a stadiont, ami híressé tette. Stadler Józsefet szombaton temetik.

Megszólaltak a gyászoló szülők

Együtt szeretné végső nyugalomra helyezni a család a 23 éves lányt, 20 éves barátját és annak édesanyját, akik kedden éjjel vesztették életüket egy tragikus balesetben Debrecen közelében. A lány szülei csak az RTL Híradónak nyilatkoztak. A család szegény körülmények között él, nem tudják, miből fizessék a temetést.

„Ő volt a derű királynője”

Pályatársai és tisztelői vettek búcsút ma délután Lorán Lenkétől a Szent István Bazilikában. Straub Dezső úgy emlékezett rá, hogy ő volt a derű királynője, akiért mindenki rajongott. A színésznő augusztus 27-én, hosszú betegség után, 91 éves korában hunyt el.

Eltemették Makk Károlyt

Makk Károly filmrendezőre, a nemzet művészére a család kérésére vidáman, szeretettel emlékeztek Budapesten, a Fiumei úti sírkertben. A filmszakma legnevesebb képviselői mellett színészek is ott voltak. Többen is arról beszéltek, hogy Makk Károly filmjein keresztül tanultak meg élni.

Előző rész (2017. szeptember 04.)

Vajon sikerül-e Péternek plakátot készítenie Majorossal a filmjéhez? Vajon milyen bonyodalmat okoz, hogy Gizella a vártnál korábban ér haza? Ágnes eltemeti Ludwigot, de vajon megnyugodhat-e?

Búcsút vettek Schubert Évától

A július elején elhunyt színésznőt rokonai, barátai, kollegái kísérték utolsó útjára a Farkasréti temetőben. És meséltek a színésznőről, az anyáról és utánozhatatlan háziasszonyról, aki 86 évesen távozott.

Nincs pénzük a temetésre

Nem tudják, miből temetik el elhunyt lányukat és unokájukat – ezt mondták stábunknak a gyászoló szülők. A baleset pénteken, Hódmezővásárhely közelében történt a 47-es úton. A 26 éves nő és kislánya azonnal meghalt az ütközés miatt. A szabályosan közlekedő autóban öten megsérültek. A nehéz körülmények között élő családnak egy helyi alapítvány gyűjtene pénzt.

 

Végső nyugalomra helyezték a legendát

George Michael december közepén hunyt el 53 évesen, a  temetéssel azonban sokáig várni kellett. Halála körülményeit a rendőrség és orvosszakértők is vizsgálták, végül arra jutottak, hogy szívizom gyulladás és elzsírosodott mája miatt történt a tragédia. A család úgy döntött, szűk körben tartják meg a szertartást az észak-londoni Highgate temetőben. A hivatalos közleményben a család köszönetet mondott a rajongóknak mindazért a rengeteg szeretetért és támogatásért, amit üzeneteikkel adtak.     

Végső nyugalomba helyezték a tragikus hirtelenséggel elhunyt Mohamant

Szerda délután a Fiumei Úti Sírkertben több százan kísérték utolsó útjára, helyezték végső nyugalomra Meggyes Rolandot, vagy ahogy mindenki ismerte őt, Mohamant. A Happy Gang együttes egyik alapító tagja március 4-én, negyvenöt éves korában szívelégtelenségben hunyt el.

Fókusz 2017-03-29


szerző:
2017.03.29. 17:25

Focimeccs vs. Temetés


szerző:
2017.03.23. 22:35
Focimeccs vs. Temetés

Egy időpontban kezdődött a Pajkaszeg-Pajkarét focimeccs, és Feró temetése. Mutatjuk, milyen az, amikor két ellenséges falu játékosai csapnak össze a pályán, háttérben a gyászolókkal!

Mindenki Pali bácsit akarja!

Erikának és Károlynak is későn jutott eszébe, hogy felkérjék Pali bácsit a harmónikázásra, ezért eszeveszett versenyt folytatnak, hogy elnyerjék a kegyeit.

Erika csúnyán kitolt Tecával

Erika úgy dönt, hogy Tecán keresztül próbálja meghiúsítani a fiúk focimeccsét. A kedves ajánlat azonban komoly fenyegetéssé válik...

Taktikai megbeszélés pajkaszegi módra

Erika a plébániában ül össze a nőkkel, hogy a temetés mellett és a férfiak ellen érveljen, míg Károly a kocsmában egyeztet a foci pártolóival.

Pajkaszeg és Pajkarét polgármesterének találkozója

Károly annak reményében invitálta meg Pajkaszegre a szomszédos falu polgármesterét, hogy megeggyezzenek a focimeccs új időpontjában, azonban gúnyos véget ért kettejük megbeszélése.

Az asszonyok megfenyegették a Polgármestert

Erikával és Katival az élen Pajkaszeg női lakói rárontanak a Polgármesterre, és azt követelik, hogy tegye át a focimeccset egy másik időpontra. Vajon meg tudják győzni Károlyt?

Csuja Imrét és Udvaros Dorottyát megzavarja Feró temetése

A nők felkeresték a polgármestert, hogy meggyőzzék őt, halassza el a meccset a temetés javára. Ez az a jelenet, aminél Csuja Imre és Udvaros Dorottya is ontotta magából a bakikat!

A viccesre sikerült temetés története

A gyászoló pajkaszegiek és a pap nem tudták megállni nevetés nélkül, ahogy Gyuri szerencsétlenkedik a koporsónak kiásott lyukban, majd ezután következett a ráadás!

Így hunyt el Feró


szerző:
2017.03.23. 22:35
Így hunyt el Feró

Feró a focipálya gazolása közben életét vesztette, a temetését pedig pont arra a napra tűzték ki, amikor az év legnagyobb eseménye várható. Erika úgy döntött, a kezébe veszi az irányítást!

Pajkaszegi szólások és mondások gyűjteménye (8. rész)

Összegyűjtöttük A mi kis falunk nyolcadik epizódjának legviccesebb aranyköpéseit!

Végső búcsú Torgyán Józseftől

Eltemették Torgyán Józsefet. Az egykori földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztertől, a Független Kisgazdapárt volt elnökétől több százan vettek végső búcsút a Szent István-bazilikában. A szertartáson Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány több tagja is részt vett. A búcsúbeszédekben Torgyán József életútját, a vidék és a vidékiek iránti elkötelezettségét méltatták. Torgyán József 1990-től 2002-ig volt országgyűlési képviselő. Január 22-én, 84 évesen halt meg.

Nem kegyeletsértő az újratemetés

Nem történt kegyeletsértés az összecserélt halottak ügyében. Felmentette a bíróság azt a temetkezési vállalkozót, aki 2015. decemberében újratemetett egy idős férfit, miután összekeverték a lábcédulákat, és emiatt a család nem az elhunyt nagypapát búcsúztatta el a szertartáson. A rokonok pert indítottak, mert állításuk szerint a vállalkozó csak utólag értesítette őket az újratemetésről. A bíróság szerint nem történt bűncselekmény, a család azonban nem nyugszik ebbe bele.

Eltemették Klapka Györgyöt


szerző:
2017.01.20. 18:50
Eltemették Klapka Györgyöt

Az ismert üzletember és koreográfus nem sokkal 88. születésnapja után, január 4-én hunyt el. A család kérésére szűk körben búcsúztatták a Farkasréti temető ravatalozójában, csak később csatlakozhattak a temetési menethez tisztelői, ismerősei. A búcsúztatáson ott volt Koós János és Medveczky Ilona is. Klapka György egyik utolsó kívánsága az volt, hogy cigányzenész kísérje utolsó útjára.

A herceg nem temetteti el Gábor Zsazsát!

Miután a gyászszertartást megtartották az év utolsó napján Beverly Hillsben, továbbra sem helyezték örök nyugalomra a színésznőt. Két verzió is felmerült korábban: eltemethették volna a hamvakat az Egyesült Államokban, de az is szóba került, hogy ez Budapesten történhet meg. Végül egyik terv sem valósult meg: Zsazsa özvegye, Frederic von Anhalt otthonában tartja az urnát, ami a kandallópárkányán áll. Egy családhoz közel álló személy szerint Anhalt furcsa döntésével azokon akar így bosszút állni, akik nem jelentek meg a színésznő temetésén.

Egymás mellé temetik a két ikont

Nagyon sok hollywoodi sztár búcsúzott Carrie Fishertől és anyjától, Debbie Reynoldstól. A két színésznő búcsúztatója egymás mellett lévő otthonukban volt Los Angelesben. Meryl Streep, Gwyneth Paltrow és Jamie Lee Curtis is virágokkal érkezett. Anya és lánya egy nap különbséggel hunyt el decemberben.

Budapesten temetik el a dívát

Budapesten temetik el Gábor Zsazsát. Özvegye, Frederic von Anhalt herceg egy német hírügynökségnek mondta el, hogy felesége hamvait hazaszállítják szülővárosába. A máig legismertebb Amerikába jutott magyar sztár szeretett volna még egyszer hazajönni, amíg élt, magyar rokonaival is tartotta a kapcsolatot. Gyászszertartását pénteken tartják Beverly Hillsben, ezután szállítják haza a hamvait.

Elbúcsúztak Kocsis Zoltántól

A Zeneakadémián búcsúztak el a két hete elhunyt Kocsis Zoltántól. A kétszeres Kossuth-díjas, világhírű zongoraművész- és karmesterre az épület előtt százak emlékeztek. Áder János köztársasági elnök azt mondta: Kocsis Zoltánról nem lehet múlt időben beszélni, könnyű volt megszeretni őszinteségéért, és tisztelni kell a teljesítményéért is.

Eltemették Pálvölgyi Pétert

Elbúcsúztatták délután a bőnyi lövöldözésben elhunyt rendőrt. Pálvölgyi Péter családja zárt körben gyászolt Pilisszentkereszten. A szertartással egy időben országszerte rendőrök és tűzoltók egy perces szirénázással emlékeztek bajtársukra. A tűzharc múlt héten alakult ki egy házkutatás közben. Győrkös Istvánt gyanúsítják a rendőr lelövésével. A HVG írt először arról, hogy előre lehetett tudni, hogy a szélsőséges nézeteiről ismert férfinál fegyverek lehettek, ezért a TEK-nek kellett volna intézkednie. Az ügyben még tart a belső vizsgálat.

„Ne tartsák otthon a hamvakat!”

Megtiltja a Vatikán, hogy szeretteik hamvait otthon tartsák a hívők. A katolikus egyház a halottak napja előtt adott ki útmutatást, amely szerint a hamvaknak a temetőben a helyük. Az utóbbi években Magyarországon rohamosan nő a hamvasztások száma, tízből 8 esetben ezt választják a hozzátartozók. Sokan valószínűleg azért, mert olcsóbb, mint a koporsós temetés.  

Eltemették Csoóri Sándort

Több százan kísérték el utolsó útjára Csoóri Sándort. A Kossuth- díjas költőt az óbudai temetőben helyezték örök nyugalomra. A temetésen megjelent Orbán Viktor miniszterelnök és több ismert jobboldali politikus. Csoóri Sándor 86 éves volt.

Gyásznap Olaszországban

Eltemették a földrengés 35 halálos áldozatát Olaszországban, ahol szombaton nemzeti gyásznap van. A ceremónián részt vett az olasz miniszterelnök és az államfő is. A mentőcsapatok még nem adták fel a reményt, hogy túlélőket találjanak. A halálos áldozatok száma 290-re emelkedett. Közben már nyomozás is indult, mert olyan középületek is összedőltek, amelyeket elvileg földrengésbiztossá építettek át.

Szívbemarkoló! A színész gyermekei könnyek között búcsúztak

Két éve, hogy szomorú esemény rázta meg hazánkat. Bajor Imre, a nagy nevettető elment. A megrázó pillanatokban egy ország gyászolt. Az utolsó útján gyermekei megható búcúsbeszédet mondtak. 

 

Eltemették Laux Józsefet

Végső búcsút vettek Laux Józseftől - az Omega és az LGT alapító dobosa augusztus 6-án hunyt el szívbetegségben. Szerdán a családja és a rajongói mellett generációja szinte összes rocksztárja megjelent a temetésén. Laux József 73 éves volt.

Eltemették Laux Józsefet


szerző:
2016.08.17. 18:00
Eltemették Laux Józsefet

Az Omega és az LGT alapító tagja augusztus 6-án hunyt el rövid betegség után. A 73 éves dobos az itthoni sikerek után a 70-es években Amerikában épített karriert, többek között Bryan Adams-szel és Frank Zappával is együtt dolgozott.

Adományokból tudják eltemetni fiukat

Négyszázezer forint gyűlt össze annak a fiúnak a temetésére, aki a komlói garázsrobbanás utolsó túlélője volt. Apja kért segítséget, miután 19 éves fia életéért hetekig küzdöttek, végül vérmérgezés miatt meghalt. A családnak nem volt pénze a temetésre. Most, hogy sokan segítettek, hogy el tudják temetni fiukat.

Eltemették Esterházy Pétert

A Kossuth-díjas írót a gannai családi mauzóleumban helyezték örök nyugalomra. Több százan búcsúztak tőle, a gyászmisét a pannonhalmi főapát celebrálta. Esterházy Péter július 14-én hunyt el, 66 éves korában.

BÚCSÚ ESTERHÁZYTÓL:

Sokan kísérték utolsó útjára Esterházy Pétert. A Kossuth-díjas írót a családi sír-boltban helyezték örök nyugalomra a Veszprém megyei Gannán. Törőcsik Mari, Dés László és Spiró György is elbúcsúzott az írótól. Ahogy Esterházy kérte, búcsúztatását Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát celebrálta. Dés László búcsú improvizációt játszott barátja temetésén. A zenész azt mondta, hatalmas űr van benne, és egyelőre nem hajlandó elfogadni a tényt, hogy barátja nincs többé. Továbbra is monologizál és álmodik Esterházyval.

Sokan kísérték utolsó útjára Esterházy Pétert

A Kossuth-díjas írót a csa­ládi sír­bolt­ban helyezték örök nyugalomra a Veszprém megyei Gannán. Törőcsik Mari, Dés László és Spiró György is elbúcsúzott az írótól. Ahogy Esterházy kérte, búcsúztatását Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát celebrálta. Hogy hogyan búcsúztatták Esterházy Pétert, megnézhetik este a Híradóban.

Hetekkel a robbanás után halt meg a fiatal

Meghalt a júniusi komlói garázsrobbanás egyetlen túlélője. A 19 éves fiatalember szervezete vérmérgezés miatt adta fel a harcot - ezt mondta édesapja Híradónknak. Három fiú volt abban a garázsban, amiben valószínűleg a benzingőz robbant be. Egyikük a helyszínen, társuk a kórházban vesztette életét. A harmadik fiatalon hat műtétet is végrehajtottak, de nem sikerült megmenteni az életét. Az apa most a temetésre gyűjt, mert a családnak nincs pénze.

Végső búcsút vettek Somló Tamástól

Eltemették Somló Tamást. Az énekes családja úgy döntött nyilvános szertartást rendeznek, mivel annyi barát és rajongó szeretett volna végső búcsút venni a zenésztől.

Fókusz 2016-07-21


szerző:
2016.07.21. 18:55
Eltemették Somló Tamást

A zenészt a Kozma utcai temetőben helyezték végső nyugalomra. A gyászszertartáson sok ismerős, barát vett részt. A rabbi gyászbeszédében felidézte Somló Tamás életének legszebb pillanatait, és beszélt súlyos betegségéről is. Azt mondta, nem lehet róla könnyek között beszélni, mert az neki biztosan nem tetszene.

BÚCSÚBESZÉD:

Csütörtök délután helyezték végső nyugalomra a zenészvilág legendáját, Somló Tamást. A koporsó mellett fáklyák lobogtak, fiai és lánya fekete napszemüvegben búcsúztak édesapjuktól. Több százan jöttek el leróni kegyeletüket, a család mellett, a barátok, zenésztársak és az LGT zenekar tagjai is megjelentek. A búcsúztatást a zsidó hagyományoknak megfelelően tartották. Léderer Pál újságíró, Somló tamás barátja búcsúztatta a nem zenésztársak nevében.

GYÁSZ: „Sugározta magából a jóságot és a szeretetet”

Ezt mondta Somló Tamásról a rabbi gyászbeszédében. A zenészt családja és barátai búcsúztatták el csütörtökön a Kozma utcai temetőben.

Emlékeztek még? Ilyen volt a hatodik 1000 epizód a Barátok köztben

Július 21-én a 8000. epizódját láthatod a Barátok köztnek! Ugorjunk vissza pár ezer részt az időben, és röviden elevenítsük fel, hogy mi történt az első 6000 epizódban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való