KERESÉS search-close

teleportálás

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "teleportálás"

Itt a trollmágus első leckéje! Istenes még a gatyát is lecsettintette Aurelioról!

A X-Faktor Facebook oldalának követői hétről-hétre nyomon követhetik Istenes Bence „varázslatos” videóit. Például, hogy hogyan öltözik át pillanatok alatt az élő show előtt, vagy hogyan állítja meg az időt. A BeleValóVilág powered by Big Brother egyik házigazdája, Aurelio most arra kérte a trollkodás királyát, hogy tanítsa meg őt teleportálni. Bence természetesen eleget tett Au kérésének, és elvarázsolta őt az X-Faktor stúdiójába. Szombaton 20:00-tól érdemes érdemes lesz nézni az X-Faktor harmadik élő show-ját, ahol nemcsak a versenyzők, de biztosan Istenes Bence is varázslatos lesz!

Fókusz 2016-09-05


szerző:
2016.09.05. 17:25
Holnapolisz trailer #2 - A ma lesz a holnap tegnapja

Végre rendes hosszúságú trailer érkezett a teleportálós, időutazós, robotos, dr. House-os és George Clooney-s sci-fiből, amit annyira várunk, mint Marty McFly a villámcsapást.

Holnapolisz Super Bowl trailer


szerző:
2015.02.02. 03:00
Holnapolisz Super Bowl trailer

Dr. Ross és Dr. House együtt utazik teret-időt, hogy valóra váltsa egy kislány fantazmagóriáját. Legalábbis szerintünk, de ki tudja...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való