KERESÉS search-close

telenovella

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "telenovella"

Sorozat premier az RTL Klubon!


szerző:
2019.06.24. 18:41
Sorozat premier az RTL Klubon!

2019. július 1-től minden hétköznap 20:45-től az Oltári csajok című saját gyártású sorozat várja a csatorna nézőit.

Kulisszák mögött: valójában hol van Ökörapáti?

Az RTL Klub vadonatúj napi telenovellájában Ökörapáti forgatja fel fenekestől a Szappanos család életét. A Fókusz stábja megmutatja a nézőknek Ökörapátit úgy, ahogyan a sorozatban nem láthatják!

Itt az újabb török sikersorozat az RTL Klub képernyőjén!

Az Elif, a szeretet útján című telenovella a világ 22 országát meghódította már. A szívhez szóló családi történet főszereplője egy hánytatott sorsú tüneményes kislány, Elif. A kislány beteg édesanyja arra kéri barátnőjét, szöktesse el a gyermeket alkoholista nevelőapja elől. Vigye magával a gazdag családi házba, ahol dolgozik. Elif történetét pont egy évvel ezelőtt kezdtük el vetíteni az RTL Klubon! 

Az Oltári csajok utolsó napjainak kulisszatitkai

Romantikus eljegyzéssel és megcsalással indult az RTL Klub telenovellája, majd tragédiával, templomi esküvővel és egy váratlan örömmel zárultak az Oltári csajok kalandjai péntek este. A Fókusz Plusz stábja megmutatja az utolsó napok kulisszatitkait is!

 

MICHL JULI&EMBER MÁRK: így élték meg az utolsó részt

Míg az Oltári csajok Pirosát alakító Michl Juli meghatódott az utolsó forgatási napon, addig sorozatbeli társa, Ember Márk nosztalgikus hangulatba került. A fiatal színészek arról is meséltek a Fókusz Plusz kamerájának, hogy mit jelentett számukra az elmúlt 100 rész!

Ma este véget ér az Oltári csajok

Ma este befejező részéhez érkezik az Oltári csajok című telenovella. Az RTL II-n futó sorozatot teljes egészében magyar írók találták ki. Az utolsó rész minden eddiginél több fordulatot hoz,

Miért feszül egymásnak Márk és János?

Már az Oltári Csajok első részében láthatták a nézők, hogy a félszeg János, régóta titkon szerelmes a legjobb barátja párjába. Az eljegyzési ceremónia előtt pedig a saját érzéseit olvasta fel a lánynak. Most ismét előkerültek ezek a sorok, ezzel lepte meg Hajnalt, aki most már megtudta, hogy a szép érzelmes gondolatok nem Márkótól, hanem Jánostól származtak.

˝Mi rettenetesen vártunk arra, hogy végre csókolózhassunk!˝

Komoly mérföldkőhöz érkezett az Oltári csajok, Kornél és Piros kapcsolata, sőt a gondnok srácot alakító Ember Márk is.

 Különleges időutazás az Oltári csajokban!

Karola szeretné megtudni, vajon ki a fia apja, ezért visszaidézi a ’90-es éveket, amikor a berlini love parade-on bulizott és több pasival is kalandba keveredett. A stáb különleges jelmezeket és helyszíneket keresett a forgatáshoz, amelyek visszahozzák a kor hangulatát. Hogy, mi a múltidézés eredménye, megtudhatják a szerda esti Oltári csajokban, 20:30-kor az RTL II-ön!

 

 Oltári csajok: miért egyedi a sorozat?

Az Oltári csajok az ősz egyik legjobban várt televíziós produkciója, ami nézők és a kritikusok körében is sikert aratott. Most először készült napi egy órás drámai magyar sorozat, amelynek teljes koncepciója saját fejlesztésű. Az író csapat fél év alatt találta ki és írta meg a 100 rész történetét.

 

Fókusz Plusz 2017-12-16


szerző:
2017.12.16. 18:50
Vastag Csaba is feltűnik az Oltári csajokban!

Vastag Csaba feltűnik a péntek esti Oltári csajokban, az RTLII-ön! Az énekes megjelenésével a történetben egy drámai helyzetet old majd meg. Csabának a szerep megformálásával, nem volt gondja, hiszen önmagát kellett alakítania. 

Szavazz! Ki a kedvenc Oltári szereplőd?

Már te is függő vagy? Mutasd meg, melyik karaktert szereted a legjobban! Angélát (Horváth Sisa Anna), Hajnalt (Hartai Petra) vagy Pirost (Michl Juli)? És a fiúk közül: Márkot (Jaskó Bálint), Jánost (Dér Zsolt) vagy Kornélt (Ember Márk)?

Oltári csajok: 100 részre lehet számítani

Az RTL II saját gyártású telenovellája három, vidékről a fővárosba költözött lányról szól. A történet bevezető részében, - amit hétvégén láthattak-, az Erdész család középső lánya, Hajnal eljegyzésre készült.

 

Vendégségben az Oltári csajoknál: Az Erdész lányok otthonában jártunk

Az Oltári csajok kulisszatitkairól a telenovella szereplői meséltek Annának és Mikikének, ráadásul vendégül is látták őket az "otthonukban". Ne feledd, minden hétköznap 20:30-tól Oltári csajok az RTLII-n!

Vendégségben az Oltári csajoknál: A Hegyi lakásban jártunk

Az Oltári csajok kulisszatitkairól a telenovella szereplői meséltek Annának és Mikikének, ráadásul vendégül is látták őket az "otthonukban". Ne feledd, minden hétköznap 20:30-tól Oltári csajok az RTLII-n!

Kezdenek az Oltári csajok


szerző:
2017.10.28. 18:45
Kezdenek az Oltári csajok

Boldogság, szerelem és persze árulás - romantikus történet három lányról, akik vidékről költöznek a fővárosba. Ez az Oltári csajok, az RTL új telenovellája. Magyarországon most először készült egy órás, napi drámai sorozat. 100 rész hétfőtől minden hétköznap este látható az RTL kettőn.

Story Extra 2017-10-19


szerző:
2017.10.19. 15:40
Így fotózták az Oltári csajok szereplőit!

Szexi lányok, jóképű pasik. Hogy ki kibe miért és hogyan gabalyodik bele – egyelőre rejtély, de hamarosan kiderül a 100 részes napi sorozatból. Rövidesen indul az Oltári csajok telenovella! Ezúttal a fotózáson jártunk!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Story Extra 2017-09-05


szerző:
2017.09.05. 16:50
Újabb török sikersorozat az RTL Klub képernyőjén!

Az Elif, a szeretet útján című telenovella a világ 22 országát meghódította már. A szívhez szóló családi történet főszereplője egy hánytatott sorsú tüneményes kislány, Elif. A kislány beteg édesanyja arra kéri barátnőjét, szöktesse el a gyermeket alkoholista nevelőapja elől. Vigye magával a gazdag családi házba, ahol dolgozik. Elif történetét ma este már Önök is láthatják itt, az RTL Klub képernyőjén!

A teljes adást ITT nézheti meg!

KULISSZA: Belestünk az Oltári csajok díszleteibe

Kalamár Tamás, az új magyar telenovella atyja kalauzolt a saját gyártású sorozat kulisszáiban, és mesélt róla, hogy készült és készül a sorozat.

Nézze meg a Fókusz riportját itt!

Kalamár Tamás nagy dobásra készül: Oltári csajok hamarosan az RTLII műsorán!

A sorozat showrunnerje és egyik szülőatyja árult el kulisszatitkokat a romantikus, szenvedélyes, érzelmi alapokon álló telenovelláról. Az Oltári csajok három fiatal lány életéről és küzdelméről szól majd. Lássuk, hogy mire is számíthatnak a nézők egészen pontosan!

Élet a sorozatokon kívül: így élnek kedvenc szappanopera sztárjaink

A Latin amerikai szappanoperák már az egész világot meghódították, Magyarországon is töretlen népszerűségnek örvendenek, már a nyolcvanas évek óta! De mi van a színfalak mögött? Kik valójában kedvenc sztárjaink, milyen életet élnek? Süle László riportja.

Pénz, szerelem, csillogás?  Főszereplők élete a szappanoperákon túl

A latin-amerikai szappanoperák már az egész világot meghódították, Magyarországon is töretlen népszerűségnek örvendenek, már a nyolcvanas évek óta! De mi van a színfalak mögött? Kik valójában kedvenc sztárjaink, milyen életet élnek? Süle László riportja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való