KERESÉS search-close

tanuló

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tanuló"

Lézerrel vakítottak el egy tanuló pilótát Békéscsabán

A pilóta éjszakai repülésre indult oktatójával. Már 300 méter magasan jártak, amikor egy férfi lézerrel elvakította. Az oktató vette át a kormányt, azonnal visszafordultak a reptérre. Olyan pontosan meg tudták mondani a lézerezés helyét, hogy a rendőrök megtalálták a férfit. A reptér vezetője szerint a lézerezés életveszélyes helyzetet okozhat!

Milyen tanuló voltál?


szerző:
2018.09.11. 16:20
Milyen tanuló voltál?

Vendégeink ma iskoláskorukba tesznek egy rövid utazást, hogy megtalálják egy egyszerű kérdésre a választ, miszerint: alap, közép vagy felsőfokú tanulmányaik alatt milyen hatékonysággal sajátították el a később számon kért tudásanyagot, vagyis hogy milyen tanulók voltak?

Nem osztályoznák a diszlexiás tanulókat

A diszlexiás gyerekeket továbbra sem kellene osztályozni az iskolákban - ezt mondta az RTL Híradónak az oktatási ombudsman arról az új törvénymódosításról, amelyen sok szülő is felháborodott. Az oktatásért felelős helyettes államtitkár szerint a jogszabály csak azokra a diákokra vonatkozik, akiknél átmeneti a tanulási zavar. A Pedagógusok Szakszervezete szerint viszont egyszerűen felesleges volt a módosítás.

Rendőr diák segített egy gyilkosság felderítésében

Még csak tanulja a szakmát, de máris segített egy gyilkosság felderítésében egy rendőr diák. A 39 éves férfi olyan információkat adott leendő kollégáinak, amik alapján pár óra alatt elfogták az áprilisi, balatonföldvári gyilkosság gyanúsítottját. Az áldozat a balatoni éjszakai élet egyik ismert alakja volt. A rendőrtanuló kitüntetést kapott.

Kovács Dóri és Danics Dóra már tini koruk óta ismerik egymást!

A 2013-as X-Faktor győztese és Kovács Dóri egy iskolába jártak, ráadásul osztálytársak voltak, és egy évig egy padban is ültek! A régi közös emlékekről ők meséltek a Havazinban!

Az egyik kisiskolás majdnem a másik teljesen bealudt Obama beszéde alatt!

Az Egyesült Államok elnöke az amerikai közoktatásról tartott vélhetően egy gyerek számára nem túl érdekfeszítő előadást, így a beszédet hallgató diákok közül az egyikük elaludt, a másik pedig épp, hogy nem. 

Mit gondolnak rólunk a külföldi diákok?

Tanulók, akik Magyarországot választják, ahelyett, hogy saját országukban végeznék tanulmányaikat. De vajon miért pont minket? És ha már itt vannak, mit gondolnak rólunk, magyarokról? Czakó József riportja.

A bolt épületébe rohant a tanulóvezető

Áthajtott a kereszteződésen, kidöntött egy kerítést majd a szemközti bolt falának ütközött egy tanulóvezető vasárnap délután Sopronban. Egy másik autós fedélzeti kamerája rögzítette a balesetet. A boltból az utcára futottak, hogy megnézzék mi történt. Úgy tudjuk senki sem sérült meg.

Előzetes: Tanulóvezető csapódott a bolt falának

Nem állt meg a Stop táblánál majd átszakított egy drótkerítést, és egy bolt falának csapódott egy tanulóvezető Sopronban. A szokatlan balesetet rögzítette egy másik autós fedélzeti kamerája. Úgy tudjuk, senki nem sérült meg. A karambol részleteiről a bolt eladója mesélt, aki az üzletből nézte végig, ahogy a falnak csapódik az autó. Este 6-kor megmutatjuk a balesetről a felvételt az RTL Híradóban.

Előzetes: Megszólalt a diákjai molesztálásával vádolt tanár

A férfi az RTL Híradónak nyilatkozott először. Azt mondta: ártatlan és csak meg akarják hurcolni. A vád szerint évekkel ezelőtt több alsó tagozatos diákját is molesztálta.

Házon kívül 13-01-30


szerző:
2013.01.30. 23:05
Házon kívül 13-01-30

Házon kívül: Hogy is működik a rezsicsökkentés? Amikor a diák veszi a papírt, hogy tanulhasson. A minimálbér-emelés visszásságai.

Kell-e jelenteni a drogozó diákot?

Nem lehet tudni, mi történt abban az iskolában, ahol a második emeletéről egy gyerek lezuhant.

Fókusz Plusz 11-08-27


szerző:
2011.08.27. 20:00
Fókusz Plusz 11-08-27

Fókusz Plusz: Visszavittük a hírességeket egykori általános iskolájukba! Vastag Csaba sikertelen hódításairól mesélt, Csomor Csilla pedig bevallotta intőit, amelyeket a bunyókért kapott! Fiatalok, akik sohasem nevelkedtek igazi családban. És nevelők, akik más gyermekét is sajátjukként szeretik! Gyermekotthonokban jártunk, ahol sokszor a napi megélhetésért is meg kell küzdeni.

Diákok autói csaptak össze Silverstoneban

Mini Forma 1-es autóépítésben a világ legjobbjai között vagyunk. Leendő mérnökeinket a Fókusz elkísérte a Formula Student világversenyre Silverstoneba. Egészen a célegyenesig a budapesti egyetemisták verhetetlennek tűntek.

Lebuktak az utcán füvező diákok

A medgyesegyházi általános iskola füvező tanulóit egy buszmegállóban vette észre egy tanáruk.

Digitális forradalom a tankönyvpiacon

Az elektronikus könyvolvasók és tablet-számítógépek elterjedése Amerikában már kihat a tankönyvkiadókra és az iskolákra is.

Tumultus az oktatási kiállításon

A tömeg másfél órát várt összepréselődve a bejáratnál az EDUCATIO 2011 kiállításon.

Rendőri akció a lógós diákok ellen

Pénteken 60 iskolakerülő diákot füleltek le rendőrök két fővárosi bevásárlóközpontban.

Tantermet rittyentettek a lelkes szülők

Volt, aki építőanyagot ajánlott fel, más pedig a kétkezi munkáját, hogy új tantermet építsenek a győri Gárdonyi iskolában.

Már csak a diákokra várnak a könyvek

Csak a Nemzeti Tankönyvkiadó idén 4 millió tankönyvet, munkafüzetet, feladatlapot ad ki.

Pénz járna a hiányszakmát tanulóknak

Egy jól tanuló szakmunkás diák akár havi 60 ezer forintot is hazavihetne a jövőben a kormány tervei szerint.

Ellenőrökre támadt egy miskolci diák

Három szolgálatot teljesítő jegyellenőrre támadt egy 20 éves tanuló Miskolcon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való