KERESÉS search-close

tanárnő

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tanárnő"

Ilyen az, amikor Reni szexizve kerget egy pasit...

Az iskolahét teljesen beindította a villalakók fantáziáját. Reni például alig bír ellenállni Greg látványának, aki egyenesen menekül a lány karmai közül.

Megható búcsú a tanárnőtől

Pár óra alatt terjedt el egy megható videó az interneten. Egy székesfehérvári iskolában nyugdíjba vonul egy tanárnő. A 37 éve végzett, legelső osztálya pedig egy éve szervezi a búcsút. Úttörő egyenruhát húztak, visszaültek a padba, és meglepetésként ők várták az osztályba belépő tanárnőt.

 

Milliókat csalt ki diákjaitól egy tanárnő

Akár 4 és fél év börtönbüntetést is kaphat az a kecskeméti tanárnő, aki diákoktól csalt ki pénzt még 2016-ban. A nő külföldi kirándulást ígért, amire 213 gyerektől, fejenként 45 ezer forintot, összesen tehát több, mint 9 milliót szedett be. Állítása szerint azért, mert anyagi gondokkal küzdött.

Más diákkal is lehetett viszonya

Több tinédzserrel is lehetett szexuális kapcsolata a kadarkúti tanárnőnek - írta meg a Blikk. Pénteken számoltunk be róla, hogy a gyanú szerint 15 éves diákjával volt viszonya egy harmincéves tanárnőnek a Somogy megyei Kadarkúton. A rendőrség nyomoz az ügyben.

 

Segítenek a leukémiás tanárnőnek

Összefogás egy pécsi tanárnőért. Nem csak vérre, őssejt donorra is szüksége van egy pedagógusnak, hetekkel ezelőtt ugyanis egy rutinvizsgálat kiderítette, hogy leukémiás. Egyik szomszédja összefogásra buzdította az ismerősöket és a volt tanítványokat, így a kezelés első három hetében elegendő véradó jelentkezett. A pedagógust megviseli a folyamatos kemoterápia, jelenleg otthon van, de hétfőtől újra a kórházban kezelik. A gyógyulást csontvelő átültetés jelentené, de őssejt donor egyelőre még nem jelentkezett.

Iskolai tanárnő és NASA-kutató

Egy tanárnő lett Szlovákia kedvence. Természettudományi tárgyakat oktat egy Pozsonyhoz közeli általános iskolában, és tavaly az amerikai űrkutatási hivatal beválasztotta egy programba. Egy nemzetközi csapat tagjaként a leendő marsi űrutazás számára végeztek kisérleteket. A tanárnő most interjút adott.

„Senkit sem akartam becsapni”

Senkit nem akart becsapni, sem megkárosítani – ezt mondta Híradónknak az a kecskeméti tanárnő, akit egy elmaradt francia út miatt csalással gyanúsítanak. 130-an jelentkeztek az olcsó egyhetes kirándulásra, a tanár mindenkitől beszedte a 45 ezer forintot. A párizsi út elmaradt, a nő az ügy kirobbanása óta először, elsőként Híradónknak adott interjút. Azt mondta, hogy a pénzt nem magára költötte el.

Diákokat csaphatott be a tanárnő

Több mint száz embert csapott be, sok millió forinttal maradt adós. Egy kecskeméti tanárnő hirdetett hat napos párizsi kirándulást, és az útra csaknem hat millió forintot be is szedett diákoktól. Az utazást azonban az indulás előtt egy nappal lemondta. AZ RTL Híradónak az egyik pórul járt szülő arról mesélt, hogy a gyerekei karácsonyi ajándéka lett volna az út. A csalással gyanúsított tanárnőt őrizetbe vették.

Sírva beszélt a támadásról a tanárnő

Hazaengedték a tanárverő család tagjait, miután felfüggesztett börtönbüntetést kaptak. Az asszony és testvére a hét elején támadt a pedagógusra az egyik XX. kerületi általános iskolában. A történtekről az iskola biztonsági kamerája felvételt is készített.

Ököllel ütötték a tanárnőt


szerző:
2016.06.07. 17:17
Ököllel ütötték a tanárnőt

Ököllel arcon vágtak egy tanárnőt az egyik pesterzsébeti általános iskolában tegnap délután - értesült az RTL-Híradó. Szülők támadtak rá a pedagógusra, akit azzal vádoltak, hogy megverte a gyereküket. Az iskola biztonsági kamerái azonban ilyet nem rögzítettek. A tanárnő megverését viszont igen.

Nem tudta megmondani, miért ölt


szerző:
2016.04.26. 18:15
Nem tudta megmondani, miért ölt

Nem tudta megindokolni, miért ölte meg a 75 éves tanítónőt – információink szerint ezt mondta a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly meggyilkolta a szomszédjában lakó nyugdíjas asszonyt. A nő holttestére egyik rokona talált rá. A férfi akár élete végig is börtönben maradhat, ha a bíróság bűnösnek találja.

Nem ad jegyeket, így tiltakozik egy tanár

Nem ad jegyeket, és nem pontozza a dolgozatokat. Így sztrájkolna március 15-től a budapesti Szent István Gimnázium egyik tanára. Szalayné Tahy Zsuzsa azt mondta az RTL Híradónak, azért döntött így, mert egyre nehezebben tudják szakszerűen megtartani az órákat. A tanárnő azt követeli, hogy állítsák vissza a 2008-as Nemzeti Alaptantervet.

Szexvideóval zsarolhatta a diák a tanárnőt

Újabb részletek derülnek ki a Hajdúnánáson megvert tanárnőről és 19 éves támadójáról. Közös ismerősük állítása szerint szexvideóval zsarolhatta a nőt. Aki arról is beszélt, a tanárnőnek és diákjának éveken át volt viszonya. Az egyik együttlétről videó készült. Az ismerős szerint egy millió forintnál is több pénzt szedett ki a fiú a férjezett nőből, aki fizetett, hogy ne derüljön ki korábbi kapcsolatuk. A titkos viszonyról a fiú anyja is tudott.

Féltékenység vezetett a tanárveréshez?

Tanárnőt vert meg egy 19 éves fiú Hajdúnánáson. Úgy tudjuk, olyan súlyosan bántalmazta, hogy a 40 éves nő arcát műteni kell. A támadó egyik barátja azt állítja, hogy a tanárnőnek korábban viszonya volt a fiúval.

Falnak lökte a tanárnőt az ittas apa

Falnak lökte és hangosan szidta fia tanárnőjét egy részeg férfi a Békés megyei Kondoroson. A pedagógus hívta a rendőröket, akik a szomszéd utcában fogták el a támadót. Eljárás indult ellene. A rendőrök szerint a férfi azért lett dühös, mert a tanár nem engedte neki, hogy hazavigye a gyereket. A faluban azt mondták,a férfi nem először kiabált a tanárnővel.

Visszafogott tanárnő ketrecharcos szerepben

Irén világkupagyőztes ketrecharcos. Profi szinten fojt, szorít, üt, rúg és nem kímél, de szigorúan csak délután négy órától. Addig ugyanis ő Inci néni, egy debreceni általános iskola szerény tanárnője.

Fura-faktor: Nagyító alatt a különleges előadók

Vannak, akik állítólag azért kezdik el nézni az X-Faktort, mert imádják a fura figurákat, akik néha a mentorokat is teljesen lebénítják. Márpedig az ilyen fazonokból akad bőven a 2011-es X-Faktorban is.

Megbolodították a mentorokat és a közönséget

A X-Faktor 2 versenyzője, Judit és Bence különcségük ellenére meggyőzték a zsűrit. Hétvégén kiderül, vajon sikerül-e újabb vicces és meghökkentő produkcióval előállniuk, és továbbjutniuk.

Kérdőjelek a tragikus vonatbaleset körül

A hatóságok vizsgálják, hogy nyilhatott ki a szerelvény ajtaja, amin kizuhant egy tanárnő Tatánál.

Büntetésből székhez kötötte a diákot a tanár

A gyanú szerint a székhez kötözött egy 8 éves kisfiút a tanárnője, a napközi ideje alatt.

Pedagógust fojtogatott a kisiskolás

A tanárnő könnyű sérüléseket szenvedett, amikor 12 éves diákja fojtogatta az egyik tapolcai általános iskolában.

Csonttörő tanárnő Dombóváron


szerző:
2011.03.03. 18:48

Pofonok csattantak a hittanórán


szerző:
2010.10.01. 16:13
Pofonok csattantak a hittanórán

Három gyereket megpofozott, egyiküket a fülénél és a hajánál fogva vezette ki az óráról egy hittantanár.

Tanárnője szúrta mellkason a diáklányt

A 16 éves lányt a tanárnő azért szúrta le, mert nem hagyta abba a dörömbölést a lakásának ablakán.

Lövöldözés egy alabamai egyetemen

Három embert lelőtt, három másikat pedig megsebesített egy amerikai tanárnő.

Megölte a tanárnőjét


szerző:
2009.12.18. 21:36
Megölte a tanárnőjét

A német fiú az otthona előtt támadt rá egy késsel a 35 éves tanárnőre, aki a helyszínen meghalt.

Diáklánnyal szexelt a zenetanárnő

A 26 éves Helen Goddard öt hónapon át randevúzott 15 éves tanulójával.

Gyerekgyilkossággal vádolnak egy tanárnőt

Egy nyolcéves kislány meggyilkolásával vádolják a tanárnőt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való