KERESÉS search-close

tanácsadók

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tanácsadók"

Milliókat fizet havonta a főváros tanácsadóknak

Milliókat fizet havonta a főváros olyan tanácsadóknak, akiknek tudniuk kellett a BKK elektronikus jegyrendszere körüli problémákról – állítja a Liberálisok főpolgármester-jelöltje, miután kikérte a szerződésket. Tarlós István főpolgármester korábban tagadta, hogy tudott volna a novemberben leállított fejlesztés körüli problémákról. Hivatala most azt közölte: a jegyrendszer konkrét felügyelete egyik tanácsadónak sem volt a feladata.

 

Tanácsadók segíthetnek a közmunkásoknak

Tanácsadókat kellene felvenni, hogy a közmunkások visszataláljanak a munka világába - ezt javasolják a minisztériumok saját szakértői a kormánynak a Világgazdaság értesülése szerint. A nemzetgazdasági miniszter múlt csütörtök még a program hatékonyságáról győzködte az Európai Bizottság alelnökét. Pedig a minisztérium szerint a közfoglalkoztatottak 13-15 százaléka képes elhelyezkedni a munkaerőpiacon. Ezután csak azt hívnák be közmunkára, akinek az új, állami tanácsadó nem talál állást.

Havi 14 millióért adnak tanácsot a külügynek

Kétszer annyi tanácsadó dolgozik a Külgazdasági és Külügyminisztériumban, mint egy évvel ezelőtt. A korábbi 9 helyett ma már 18 tanácsadó dolgozik a minisztériumban, ők havi 14 millió forintot keresnek. Szijjártó Péter szerint több ugyan a tanácsadó, de a minisztériumban dolgozók létszáma és a bérköltség is 10 százalékkal csökkent, amióta ő a külügyminiszter.

Orbán személyi edzője is tanácsadó

Orbán Viktor személyi edzője, trafikpályázatok elbírálója, és a milánói világkiállítás sámándob alakú magyar pavilonjának volt igazgatója is rajta van a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda tanácsadóinak listáján. Ez csak azután derült ki, hogy Mesterházy Attila, szocialista képviselő személyesen nézte meg a papírokat a minisztériumban. Kérdeztünk volna erről a Fideszt mai sajtótájékoztatóján, de stábunkat a Képviselői Irodaházban sem engedik forgatni, nem csak a Parlamentben.

Egymás embereit fizeti a Józsefvárosi és a Belvárosi fideszes önkormányzat

Ezt állítja az Együtt és a Párbeszéd Magyarországért. Az ellenzéki önkormányzati képviselők azt mondták: az ötödik kerületi alpolgármester, Rubovszky Csilla több mint fél milliót kap havonta a VIII. kerülettől jogi tanácsadásért, míg Kaiser József VIII. kerületi fideszes képviselő havi 260 ezerért ad drogprevenciós tanácsokat a belvárosi önkormányzatnak. Az önkormányzatok szerint nincs ebben semmi különös, mindkét fél fontos tanácsokkal látja el a másik kerületet.

Mégsem adnak szóban tanácsot hétmillióért

Szerződést bontott a nagykanizsai önkormányzat a Strategopolisszal. A cég egy év alatt 7,2 millió forintot kapott volna szóbeli tanácsadásért, de a helyi ellenzék hevesen támadta a szerződést.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való