KERESÉS search-close

találkozó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "találkozó"

Nem tudni, hogy Orbán és Trump megállapodtak-e

Nem tudni, hogy bármiben is konkrétan megállapodtak volna, egymásról azonban elismerően beszélt Donald Trump és Orbán Viktor miután tegnap először tárgyaltak a Fehér Házban. A találkozó utáni videóüzenetében a magyar kormányfő azt mondta: amit tudni kell Magyarországról azt tudta az amerikai elnök. Az ellenzék szerint sokat elárul, hogy a térség vezetői közül utolsóként fogadta Orbánt Donald Trump.

Dicsérte egymást Trump és Orbán

Orbán Viktor nagyszerű munkát végez, jó szövetséges a NATO-ban és sikerrel védte meg Magyarországot a migrációval szemben - erről beszélt Donald Trump, amikor tegnap hivatalában fogadta a magyar miniszterelnököt. Az amerikai elnök akkor is megvédte Orbán Viktort, amikor a demokrácia állapotáról kérdezték. Orbán Viktor azt mondta, sikerült megerősíteni a két ország stratégiai szövetségét. Arról, hogy konkréten megállapodtak-e bármiben, egyik politikus sem beszélt. Orbán Viktort 2001 óta most először fogadta amerikai elnök.

Matteo Salvini Magyarországra jön

Május elején, Magyarországon tárgyal Orbán Viktorral Matteo Salvini - erről a Magyar Nemzet írt először. A szélsőséges retorikájáról ismert olasz belügyminiszter a déli határkerítésnél találkozik a magyar miniszterelnökkel, aki korábban a hősének nevezte, amiért lezárta Olaszország kikötőit a menekültek előtt. Salvinit folyamatosan bírálják idegenellenessége miatt, pártja viszont a legnépszerűbb Olaszországban. Az MSZP szerint Salvini az olasz újfasizmus megalapítója és bűnnek tartanák, ha a miniszterelnök vele szövetkezne. A kormány szerint csak azért támadják, mert a politikus "megfékezte a migránsokat".

Budapesten tárgyalhat Orbán Viktorral Manfred Weber

Budapesten tárgyalhat Orbán Viktorral Manfred Weber, akit az Európai Bizottság következő elnökének jelölt a Néppárt. Erről a Welt am Sonntagnak nyilatkozott. Azt mondta, megpróbálja személyesen világossá tenni, hogy jelenleg a Néppártból kifelé vezető úton jár a magyar miniszterelnök. Szijjártó Péter külügyminiszter azt mondta, szeretnének a Néppártban maradni, de vitatkozni akarnak a véleménykülönbségekről.

Másodjára találkozik Kim Dzsongun és Donald Trump

Megérkezett Donald Trump és Kim Dzsongun Vietnámba. A két ország vezetője másodszor találkozik holnap. A megbeszélés témája, a tavalyi évhez hasonlóan a Koreai-félsziget atommentesítése lehet. Az amerikai elnök ugyanakkor azt közölte, nem fog nyomást gyakorolni tárgyalópartnerére.

Trump-Orbán találkozó: nincs napirenden

Nincsen napirenden Donald Trump és Orbán Viktor találkozója - erősítette meg az RTL Híradónak az amerikai nagykövet. David Cornstein szerint akkor veti fel egy találkozó lehetőségét az amerikai elnöknél, ha előrelépést látnak például a katonai együttműködésben vagy az ukrajnai helyzet megoldásában. Orbán Viktort a 2010-es megválasztása óta egyszer sem hívták meg hivatalos útra Washingtonba. A nagykövettel készült exkluzív interjút megnézheti: ITT.

Orbán-Salvini találkozó


szerző:
2018.08.28. 18:34
Orbán-Salvini találkozó

Európa határainak védelméről tárgyal Milánóban Orbán Viktor a szélsőséges menekültellenes kijelentéseiről ismert Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel. Az új olasz kormány nem engedi kikötni a menekülteket szállító hajókat, ugyanakkor támogatja a kvóták szerinti elosztásukat az európai országok között.

Elnevette magát a hírre

A hétfői helsinki csúcs után idén ősszel így ismét találkozhat egymással a két ország vezetője. A hír hallattán Trump hírszerzési igazgatója elnevette magát. Közben egyre nehezebb követni, hogy Trump éppen mit gondol Oroszországról. Szinte naponta változik, hogy szerinte fenyegetést jelentenek Amerikára vagy sem.

 

Tüntetők kísérik mindenhová Trumpot

Megtartják Donald Trump és Vlagyimir Putyin hétfői csúcstalálkozóját annak ellenére, hogy nőtt a feszültség Washington és Moszkva között, mivel pénteken 12 orosz állampolgár ellen emeltek vádat az Egyesült Államokban. Mindannyian az orosz katonai hírszerzés tagjai és azzal vádolják őket, hogy 2016-ban beavatkoztak az amerikai elnökválasztásba. Donald Trump jelenleg skóciai birtokán tartózkodik. Ennek közelében is tüntettek ellene, ahogy egész Nagy-Britanniai tartózkodása alatt mindenütt.

 

Áttörés, vagy átverés?

Donald Trump szerint történelmi megállapodást sikerült kötnie Kim Dzsongunnal, számos elemző viszont azt állítja: az aláírt dokumentum Észak-Korea számára előnyös, mert így jó színben tűnhet fel a sztálinista diktatúra. A környező országokban mindenesetre reménykednek az enyhülésben.

 

Ellenségekből hirtelen barátok?

"Atomrakéták helyett inkább szállodákat építsen" - erre biztatta Donald Trump Kim Dzsongunt, miután megállapodtak, hogy a tartós béke érdekében új alapokra helyezik országuk kapcsolatát. A korábban egymást fenyegető felek történelmi találkozója rendkívül szívélyes hangulatban zajlott, az észak-koreai diktátor még Trump elnöki limuzinjába is bekukkanthatott.

 

Történelmi fordulat - megtörtént, ami nemrég még lehetetlennek tűnt

Találkozott, kezet fogott, mosolygott, tárgyalt, és békét hirdetett az amerikai elnök és az észak-koreai vezér. A Szingapúrban megtartott egy napos csúcson teljes fordulat következett be ahhoz képest, hogy fél éve még válogatott szidalmakkal üzentek egymásnak, és atomcsapással fenyegették a másik országát.

Az egész világ Trumpra és Kim Dzsongunra figyel

Letartóztatták Kim Dzsongun hasonmását, miközben az egész világ az észak-koreai diktátor és Trump találkozóját várja. Az amerikai elnök most sem fogja vissza magát, Twitteren üzenget az egész világnak.

Közeleg a történelmi találkozó

Már csak órák kérdése, hogy Donald Trump és Kim Dzsongun kezet fogjanak egymással a kamerák előtt. Szingapúrban hatalmas biztonsági készültséggel várják a történelmi csúcstalálkozót, amely ha minden jól megy, lezárhat egy több mint fél évszázados konfliktust.

 

Geszti Péter és Papp Gergő hőlégballonnal érkezett a Reggeli stúdiójába

A Hőlégballon Találkozó alkalmából a Reggeli stúdiójánál is a magasba repült egy hőlégballon. Vannak veszélyei a hőlégballonozásnak? Hogyan lehet valakiből hőlégballon pilóta? Többek között erről is beszélgettünk Császár Dalmával, amíg a háttérben landolt Geszti Péter és Papp Gergő.

Aranyanyuk találkoztak


szerző:
2018.05.12. 18:38
Aranyanyuk találkoztak

A nők megbecsülésének napjává tenné május 12-ét, ezért az összes eddigi Aranyanyut találkozóra hívta a díj alapítója. A közösségi munkájukért elismert nők közül több százan mentek el a Margitszigeten megtartatott találkozóra.

 

Ezúttal nem maradt el a kézfogás Merkel és Trump között

A tavalyinál szívélyesebb volt a német kancellár és az amerikai elnök washingtoni találkozója, a vitás kérdésekben azonban nem sikerült dűlőre jutni. Merkelre nem várt könnyű feladat, hiszen Donald Trump vámokkal sújtaná az európai acél és alumínium termékeket is, így csökkentve Amerika kereskedelmi deficitjét.

 

Májusban találkozik Donald Trump és Kim Dzsongun

Személyesen tárgyal egymással az amerikai elnök és az észak-koreai vezető. A sokak által történelminek nevezett Trump-Kim találkozót valamikor májusban tartják.

Balul sült el Károly és Janó páros randija

Pajkaszeg polgármestere és állatorvosa úgy döntöttek, hogy becsajoznak, azonban egy félreértés miatt dugába dőlt tervük... Pedig ha tudnák, hogy milyen csinos lányok vártak rájuk a találkozó helyszínén!

Fókusz 2017-10-04


szerző:
2017.10.04. 17:20
Mercedes-Benz találkozó: A nagy öregektől az újoncokig

Idén hetven éve indult el az ikonikus német kocsik gyártása, ezt pedig az etyeki Korda Filmstúdióban ünnepelték meg a márka szerelmesei egy retro autótalálkozóval.

Ilyen volt a hétvégi Volkswagen-találkozó!

Pénteken egy igazi VW T1-es hippibusszal érkeztek a Reggeli műsorvezetői, mivel hétvégén volt a VW találkozó. Gál Petra kalauzolt el minket a rendezvényen, lássuk milyen volt kint a hangulat!

Előző rész (2017. augusztus 15.)

Vajon hogy alakul Ábel és Nóra találkozója? Vajon sikerül Hannának és Péternek legyűrni a köztük lévő feszültséget? Hogy birkózik meg Emília a könyvét ért kritikákkal? Sári egyre otthonosabban érzi magát Alizéknál.

Következő rész (2017. augusztus 15.)

Vajon hogy alakul Ábel és Nóra találkozója? Vajon sikerül Hannának és Péternek legyűrni a köztük lévő feszültséget? Hogy birkózik meg Emília a könyvét ért kritikákkal? Sári egyre otthonosabban érzi magát Alizéknál.

Előző rész (2017. július 25.)

Gábor anyja egy reggeli röpke találkozó után rossz véleménnyel van Zoéról. Karola kénytelen bevallani, hogy belezúgott Szilárdba. Hajni továbbra is azon van, hogy egymásra haragítsa Milánt és Kareszt.

Orbán: Zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben

Magyarországon zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben. Ezt mondta Orbán Viktor, miután találkozott Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel. Közben az egyik zsidó szervezet szerint antiszemita indulatkeltésre alkalmas Soros-plakátok még mindig több helyen láthatóak annak ellenére, hogy a kormány azt ígérte, július 15-ével vége a Soros-ellenes kampánynak.

Dominik heves csókja nem győzte meg Hannát

Hanna egy belevaló lánynak tartja magát, sokat bulizik, és szeretné megtalálni a nagy Ő-t. Miután a lány kiválasztotta randipartnerét, Dominikot, a srác bejött a stúdióba. Anikó felajánlotta a fiataloknak, hogy csókolózzanak, és az első csók alapján döntsék el, összepasszolnak-e. Dominik és Hanna bevállalták, de a lányt nem győzte meg randipartnere lehengerlő stílusa.

VV Maci randira hívta Krisztát, a vöröshajú vadorzót!

VV Maci és Kriszta fél évnyi levelezés után most találkoztak először. Bár Maci nem kímélte a lányt, ugyanis megjegyezte, hogy Kriszta úgy fest, mint egy pornós, úgy tűnik, hogy a poénjaival sikerült meggyőznie Krisztát egy újabb randiról.

Nézd meg Dani és Vivi szemkötős táncát!

Miután Dani mesélt egy keveset magáról, Anikó feladta rá a szemkötőt. Mikor megérkezett a stúdióba Vivien, a fiatalok lehetőséget kaptak, hogy "vaktáncoljanak". Bár a lassúzás jól ment mindkettejüknek, a szemkötő lekerülése után egyértelművé vált, hogy Vivinek egyáltalán nem jön be Dani.

Így zajlott az első Szulejmán-találkozó!

Két évvel ezelőtt rendezték meg a híres sorozat rajongóinak találkozóját, ahol rengeteg program közül választhattak az ott lévők. A rendezvényen pedig a Szulejmán főszereplőit szinkronizáló színészek is feltűntek.

Következő rész (2017. június 20.)

Milán és Karesz az remélik, hogy bocsánatot tudnak kérni Hajnitól. Kristóf és Alexa újra szexelnek. Dani örül annak, hogy ismét találkozott a régi haverjával, TJ-vel. 

Értékes veteránautók találkozója

Összességében több milliárd forint értékű veterán autók láthatók a hétvégén Balatonfüreden, egy különleges találkozón. Az autók között van sportkocsi, luxusautó és több, mint 80 éves matuzsálem is. Egyben közösek, valaha ezek voltak a legelegánsabb autók. És talán még most is.

Sebestyén Ági megtalálta Pumped Gabo utódját?

Pumped Gabo megcsalta barátnőjét VV Zsófival, ezért a lány úgy döntött, hogy végleg véget vet kapcsolatuknak. Mivel az összes hírportál megírta a félrelépést, ezért Dominik kapva kapott az alkalmon, hogy felhívja Ágit. Vajon mi fog kisülni ebből?

Üzletben nincs barátság

Szokatlanul fagyos hangulatú volt Donald Trump és Angela Merkel washingtoni találkozója. A közös fotózáson az amerikai elnök még kezet fogni sem volt hajlandó vendégével. Ennek ellenére mindketten az együttműködés fontosságáról beszéltek. Trump korábbi ellentmondásos nyilatkozatai ellenére biztosította Merkelt, hogy nem változtat az amerikai külpolitika irányán.

Merkel és Trump négyszemközt

Teljes volt az egyetértés Angela Merkel és Donald Trump között a NATO fontosságáról, a terrorizmus elleni közös fellépésről, és arról is, hogy Oroszországgal szemben fenn kell tartani a szankciókat. Az amerikai elnök korábbi ellentmondásos nyilatkozatai miatt a megbeszélés előtt sokan bizonytalanok voltak a transzatlanti kapcsolatok jövőjét illetően. Pedig találkozójuk igen fagyos hangulatban kezdődött, Trump például a közös fotózáson nem fogott kezet a német kancellárral, pedig erre még a jelenlévő újságírók is bíztatták őket, majd maga Merkel is megkérdezte vendéglátóját. Az ezt követő tárgyaláson pedig a kancellár mellé az amerikai elnök a lányát, Ivankát ültette, akinek semmilyen kormányzati funkciója nincs.

Trump-Orbán: még nincs időpont

Már Orbán Viktort is meghívta, de először Milos Zeman cseh elnökkel találkozik a kelet-európai államfők közül a Fehér Házban Donald Trump. A cseh államfő szerint azért hívhatta meg őt elsőként az új amerikai elnök, mert ő volt az egyetlen, aki a választás előtt nyilvánosan támogatta. Orbán Viktor ugyanakkor hónapokkal azelőtt kiállt Trump mellett, hogy Zeman erről nyilatkozott volna. Az MSZP szerint a cseh elnök meghívása kudarc a magyar diplomáciának.

Beáta és édesapja találkozása

Beátának semmilyen emléke nem volt az édesapjáról, hiszen utoljára egy éves korában találkoztak. De attól még van apukája. Aki él. Aki van. De még sincs. 

Lebuktak! - Magdi anyus és Janka néni együtt vásárolgatnak!

Négy évvel ezelőtt óriási hangulatban telt egy forgatás. A szereplők nem voltak mások, mint a híres Barátok közt Magdi anyusa és a Szomszédok Janka nénije. Annyit előre elárulhatunk, a végén mindenki nevetésbe tört ki, a stáb és a színésznők is.

Trump: Működött a kémia Obamával

Kiválóan működött a kémia Obamával - így értékelte Donald Trump első találkozóját a leköszönő elnökkel. A tíz percesre tervezett, végül másfél óráig tartó megbeszélést Obama is kiváló hangulatúnak nevezte. Michelle Obama ezalatt Melania Trumpot vezette körbe leendő otthonában. Közben a világsajtó azt találgatja, hogy Trump népes családjából kik költöznek majd a Fehér Házba.

13 éves fiú szülei buktatták le a pedofilt

A szülők buktatták le a pedofilt! Egy 36 éves férfi az interneten ismerkedett meg egy 13 éves fiúval, akinek meztelen képet küldött magáról, aztán megkérte, hogy találkozzanak. A fiú el is ment a találkozóra, ahol teljesítette, amit a férfi kért, és pénzt is kapott tőle. A második találkozójuk előtt azonban a fiú szüleinek feltűnt valami és közbeléptek.

Fókusz 2016-09-08


szerző:
2016.09.08. 17:25
Justin Timberlake újra egy fiúbandában?

Rég volt már az, hogy a világhírű zenész az 'N Sync-ben énekelgetett, miközben egymás mellett csápoltak a tipikus – fiúcsapatokra jellemző – mozdulataikkal. Most újra összeállt a banda egy különleges alkalom okán.

Fókusz 2016-07-12


szerző:
2016.07.12. 18:55
Hagymás bab és banán - Bud Spencerre emlékeztek

Bud Spencer és Terence Hill, vagyis Carlo Pedersoli és Mario Girotti filmjeinek minden bizonnyal itt Magyarországon van a legnagyobb rajongótábora. A fanatikusok minden évben összejönnek, hogy egymásnak idézgessenek a kedvenc jelenetekből, egyenek egy kis hagymás babot és csak úgy tovább éltessék a legendát, amely ezt a két színészt övezi. Az idei 10 találkozónak szomorú apropót adott Bud Spencer halála, bár itt inkább vidámsággal búcsúztak tőle.

Betegeskednek, de nagyon ragaszkodóak

Sokszor kapnak el betegséget, de rendkívül ragaszkodó kutyafajta. Ilyenek a mopszok, nekik, illetve gazdáiknak tartottak találkozót, vagy, ahogy a szervezők nevezték egészséghétvégét. A mopszok nagyon régóta népszerűek, még Viktória brit királynőnek és Voltaire-nek is volt ilyen kutyája.

CUKISÁG: Több mint kétszáz mopsz fürdött együtt

Több mint kétszáz mopsz gyűlt össze az első magyarországi Mopsz Egészséghétvégén.  A rendezvényen az ország legnevesebb orvosai tartottak előadásokat, és vizsgálták meg a kutyusokat, akiknek két orvosi vizit között volt idejük a kutyamedencékben is pancsolni.

Lándzsával a drón ellen


szerző:
2016.05.12. 17:38
Lándzsával a drón ellen

Érdekes sportteljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet egy orosz hagyományőrző. A férfit zavarta, hogy egy drónnal kamerázzák, ezért lándzsájával ledobta az égről. Az eset egy középkori jelmezes találkozón történt, ahol talán a háttérben dúló csata hevében jöhetett az őrült ötlet. A kivitelezésért viszont jár a 10 pont.

Sztárok rövidlábú kedvencei

A dakszlik nagyon ügyesek és nevükhöz fajtájukhoz méltóan ki is kotornak mindent a föld alól, akkor is ha ma már igencsak városias környezetben tartják őket. Nem véletlen, hogy Marilyn Monroe-nak, Einsteinnek vagy Picassónak is ilyen fajtájú kutyusa volt.

Megkéselték - azt hitte, hogy meg fog halni

Biztos volt benne, hogy meg fog halni. Ezt mondta Híradónknak az a győri nő, akit volt barátja késelt meg húsvét hétfőn. A férfi állítólag még mindig szerelmes volt belé, ezért egy utolsó találkozót kért tőle. A lakásban a férfi először megölelte, majd nekitámadt. A kezeit, a mellkasát és a hasát is megszurkálta. Az életveszélyesen megsérült nő minden erejét összeszedve tudott elmenekülni.

Justin Biebernek elege lett a rajongókból

Nincs többé lehetőség arra, hogy személyesen találkozzunk az énekessel. Az Instagramján jelentette be, hogy mentálisan és érzelmileg is annyira kimerítőek számára a szervezett rajongói találkozók, hogy kénytelen véget vetni ezeknek.

Shakirának elege lett az állandó csillogásból

A kolumbiai énekesnő a 39. születésnapját smink nélkül, kontyban, mosolygósan ünnepelte. Szolid bulit tartott csupán, barátnőivel ment el, méghozzá bowlingozni. Ginny és Ron Weasley pedig családi találkozót tartottak, az internet népe pedig örömünnepben tört ki.

Csoportkép a köbön: a Jóbarátok és az Agymenők egymásra találtak!

Egy születésnapi rendezvény kapcsán gyűlt össze a Jóbarátok legendás csapata, azonban volt, aki hiányzott a gárdából, ugyanis a Chandlert alakító Matthew Perry lemondta az eseményt. Az általa keletkezett űrt valamennyire persze sikerült pótolni, a mostanság nagy sikernek örvendő Agymenők csapatával.

Több év bolyongás után találkoztak

Két szír menekült életét kísérte figyelemmel éveken keresztül egy amerikai tévé. 2012-ben szakadtak el egymástól, miután az aleppói kórházat, ahol dolgoztak, bombatalálat érte. Menekülttáborok, veszélyes tengeri átkelések és hosszú balkáni vándorlások után idén ősszel találkoztak újra Németországban.

Ausztriában tárgyalt Orbán a kerítésről

Nem hoznak létre korridort, vagyis olyan folyosót Horvátország és Ausztria között, amin keresztül szervezetten szállítják Ausztriába a Magyarországra érkező menekülteket. Ez is kiderült miután Orbán Viktor és Werner Faymann osztrák kancellár tárgyalt egymással Bécsben. A két politikus a tárgyalás után nem tartott közös sajtótájékoztatót. Orbán Viktor szerint javítani kell a két ország kapcsolatát, amely az osztrákok miatt romlott meg. Az osztrák kancellár közleményében továbbra is elutasítja a határok lezárását.

Máig kísértik az emlékek


szerző:
2015.09.18. 18:40
Máig kísértik az emlékek

Próbál rendes életet élni, de az emlékek máig kísértik, ezt mondta az a török lány, akit a miskolci speciális mentők híres kutyája, Mancs talált meg a romok alatt tizenhat évvel ezelőtt, a törökországi földrengés után. A lány akkor három éves volt, most 19. A miskolci speciális mentők hívták meg Miskolcra, hogy együtt ünnepeljenek, mivel a mentőcsoport rangos elismerést, az Európai Parlament által adományozott Polgári Díjat kapott. Az izmiti földrengés 1999-ben több mint húszezer ember életét követelte.

Tudja, mi a vitiligo? Nem? Most megmutatjuk!

Vitiligos találkozón voltunk. A Margitszigeten gyűlt össze a kis csapat, az ország több pontjáról érkeztek ide. Magyarországon a lakosság 1%-a érintett a betegségben, ami 100 ezer embert jelent. Ehhez képest a vitiligos közösségben csak néhány ezren vannak.

Előző rész (2015. augusztus 03.)

Hogyan reagál Zsolt Nikol követelésére? Meddig marad még Mónika? Hogyan akadályozza meg Péter, hogy Ádám eljusson élete legfontosabb találkozójára?

Családok, ahol minden öröm és kihívás háromszoros!

Jól figyeljenek, mert a következő percekben bizony nem a szemük káprázik, hanem valóban hármasikreket látnak. Szülő legyen a talpán, aki rögtön megkülönbözteti gyerkőceit, hiszen első ránézésre teljesen egyformák.

Hármasikrek: szülő legyen a talpán, aki látja a különbséget!

Jól figyeljenek, mert a következő percekben bizony nem a szemük káprázik, hanem valóban hármasikreket látnak. Szülő legyen a talpán, aki rögtön megkülönbözteti gyerkőceit, hiszen első ránézésre teljesen egyformák.

Következő rész (2015. augusztus 3.)

Hogyan reagál Zsolt Nikol követelésére? Meddig marad még Mónika? Hogyan akadályozza meg Péter, hogy Ádám eljusson élete legfontosabb találkozójára?

Tomiék lesznek az ázsiai New York sztárjai?

Hsziamen után Hong Kongot veszik be Katáék, akik amint megérkeznek, kapnak egy szuper ajánlatot, aminek köszönhetően akár a zeneiparban is munkát szerezhetnek. Megy ez, mint a karikacsapás! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szkander, hagymás bab és hasonmások a Bud Spencer találkozón

Bud Spencert mindenki szereti. Egy bumfordi mackó, aki megvédi a gyengéket, de soha nem folyik vér, amikor ezt teszi. Bármilyen kaját bármilyen másikkal összeönt és jóízűen megeszi. Vicces, karakteres és amit mi is csak akkor tudtunk meg, amikor személyesen találkoztunk vele Rómában, hogy rendkívül filozofikus. Fürge Anett riportja.

Kilencedik alkalommal gyűltek össze a Bud Spencer rajongók

Bud Spencert mindenki szereti. Egy bumfordi mackó, aki megvédi a gyengéket, de soha nem folyik vér, amikor ezt teszi. Bármilyen kaját bármilyen másikkal összeönt és jóízűen megeszi. Vicces, karakteres és amit mi is csak akkor tudtunk meg, amikor személyesen találkoztunk vele Rómában, hogy rendkívül filozofikus. Fürge Anett riportja.

Gyerekük előtt üzleteltek a droggal

A gyanú szerint a szülők különböző keménydrogokat csempésztek Magyarországra, majd azokat egy társuk segítségével eladták. Az üzleti találkozókra 11 éves fiukat is elvitték, azt remélték, hogy így nem figyelnek fel rájuk.

Ada irtózik a randiktól


szerző:
2015.06.24. 23:00
Ada irtózik a randiktól

Ada barátnője találkozót szervez, hogy bemutassa őt egyik srác ismerősének. A lány úgy van vele, hogy miért ne, de csak akkor, ha nem aggatják rá a randi címkét a találkára. Mindeközben Bálint balhéba keveredik egyik csapattársával a hokiedzésen, ezzel kockára téve tagságát. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Gréta még sohasem érezte magát ennyire magányosnak

Ezért úgy dönt, hogy igent mond a találkozóra és megiszik egy pohár bort egyik férfi ismerősével. A lánynak szüksége van a törődésre és abban bízik, hogy így megkapja azt. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Juncker: „Jön a diktátor!”


szerző:
2015.05.23. 18:33
Juncker: „Jön a diktátor!”

Diktátornak nevezte és kedvesen megpofozta Orbán Viktort az Európai Bizottság elnöke. Jean-Claude Juncker Rigában találkozott a magyar kormányfővel - előbb Diktátor felkiáltással üdvözölte Orbán Viktort, majd bal kézzel kissé nyakon vágta. A miniszterelnök sajtófőnöke szerint Orbán Viktornak kifejezetten jó a kapcsolata Junckerrel, ezért nem kell meglepődni a jeleneten. A híradónak nyilatkozó protokollszakértő szerint viszont túl messzire ment a bizottság elnöke. Az MSZP úgy látja, a pofon és a megszólítás annak a jele, hogy lenézik Orbán Viktort.

Lázár utazásai: mindenről be kell számolni

Újabb pert vesztett a Miniszterelnökség Lázár János utazásaival kapcsolatban. A miniszterelnökséget vezető miniszter semmiképpen sem szeretné elárulni, hol szállt meg, valamint kikkel tárgyalt 2012-ben és 2013-ban, három külföldi útján. Még a szállására költött pénzt is visszafizette, csak ne kelljen beszélnie. A bíróság első fokon most kimondta, el kell árulnia, kikkel találkozott és miért.

Pannónia-rajongók találkoztak


szerző:
2015.05.01. 18:50
Pannónia-rajongók találkoztak

Pannóniák a Csepel művekben. A legendás magyar motormárka hívei találkoztak ma ott, ahol gépeiket egykor gyártották. 40 évvel a gyártás leállítása után a márka népszerűsége töretlen, a találkozóra több százan mentek el.

Ferenc pápával találkozott a magyar cigány válogatott

A magyar cigány labdarúgó-válogatott április 15-én a Svájci Gárda csapatával játszott mérkőzést. A találkozó előtt Ferenc pápa audiencián fogadta a csapatot a vatikáni Szent Péter téren. A játékosok megérinthették, sőt közös fotót is készíthettek a focirajongó pápával. A csapat képviselői élményeikről meséltek. Később vendégünk volt Ilona, a Konyhafőnök új csodabogara, és azt is megtudhattuk, hogy mit tehetünk, ha gyermekünk duzzog. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül. 

Újra összeáll a Szívek szállodája gárdája

Júniusban rendezik meg az ATX Televíziós Fesztivált, melyen a Gilmore lányok és a stáb többi tagja is részt vesz, így Jared Padalecki sem mondhatott nemet.

Kezet fogott az amerikai és a kubai elnök

Történelmi pillanat a közép-amerikai Panama fővárosában. Kezet fogott az amerikai és a kubai elnök az amerikai államok szervezetének csúcstalálkozóján, majd néhány szót is mondtak. Washingtoni közlés szerint a találkozó nem volt hivatalos, és a két államfő nem beszélgetett. A jelek szerint azonban Barack Obama és Raul Castro nem véletlenül futottak össze, miután egy hete néhány szót már váltottak telefonon.

RTL II: Megállapodtak a gázszállításokról

Új gázszállítási szerződést azonban nem kötöttek. Putyin kedvezőnek nevezte a paksi atomerőmű bővítéséről szóló együttműködést, amely szerint a 12 milliárd eurós beruházást 10 milliárd eurós hitellel segíti Oroszország.

Budapesten Vlagyimir Putyin


szerző:
2015.02.17. 18:37
Budapesten Vlagyimir Putyin

Mesterlövészek, helikopterek, hatalmas rendőri készültség. Rendkívül szigorú biztonsági intézkedések közepette érkezett meg Putyin Magyarországra. A repülőtérre több elnöki repülőgép érkezett egymás után, nem lehetett tudni, melyiken utazik az orosz elnök. Ez csak később derült ki, amikor a tervezetthez képest egy órás késéssel megérkezett a Liszt Ferenc repülőtéren. Majdnem harminc autóból álló konvoj szállítja a lezárt Budapesten. Vlagyimir Putyin látogatását két koszorúzással kezdte.

Újra összeállt a Tuti gimi csapata

Ha nem is egy újabb rész forgatása miatt, de mindenképpen a rajongók kedvéért.

Különleges robotokat mutattak be


szerző:
2014.11.02. 18:35
Különleges robotokat mutattak be

Számítógép által vezérelt ecset, robothalak és harcoló robotok - csak néhány érdekesség az első Nemzetközi Robot Játék találkozóról, amelyet Kínában rendeztek. A nem mindennapi bemutatón 60 egyetem diákjainak találmányait lehetett megnézni.
 

Lombikgyerekek találkoztak


szerző:
2014.09.27. 16:36
Lombikgyerekek találkoztak

Sokan a szülők közül évekig próbálkoztak hiába, mielőtt belevágtak a lombikprogramba. Ma már azt mondják, nem kellett volna ilyen sokáig várni, mielőtt segítséget kérnek a családalapításhoz.

X: Egy vártnál is nagyobb közönségtalálkozó képei

Ilyet még tényleg nem láttunk az X-Faktor magyarországi történetében! A rajongókat már most annyira elvarázsolta az X-Faktor legújabb generációja, hogy mozdulni sem lehetett a versenyzők lakása előtt.

Westie: fehér szőrpamacsok találkozója

Édes, hópihe porontyok, akik egy pillanat alatt belopják magukat a szívünkbe. Sokunk házi kedvenceinek, a West Highland Terrierek második találkozóján jártunk, ahol számtalan kutyabarát osztotta meg velünk tüneményes-bundás élményeit.

Fókusz 13-07-16


szerző:
2013.07.16. 20:50
Fókusz 13-07-16

Fókusz: Újra itt a nyár! - Teszteltük a strandokat az Éjjel-Nappal Budapest szereplőivel, megdöbbentőek a tapasztalatok. Extrém túrák - Akik nem vevők a megszokott látványosságokra. Fedezzük fel Budapest különleges arcait. Édes hármas - Amikor mindenből három kell. Rendhagyó ikertalálkozó, egymásra mutogató kisdedekkel és szüleikkel.

Tripla csoda egy időben


szerző:
2013.07.16. 20:34
Tripla csoda egy időben

Voltak, akik évekig próbálkoztak, másoknak mázlijuk volt. Ott voltunk a hármas ikres családok csúcstalálkozóján, ahol kiderült, hogyan borította fel és tette teljessé a szülők életét az egyszerre hármas gyermekáldás!

Házon kívül 12-10-31


szerző:
2012.10.31. 23:15
Házon kívül 12-10-31

Házon kívül: Megnéztük, milyenek a családok hétköznapjai Magyarország leggazdagabb és legszegényebb településén. Döbbenetes különbségekkel találkoztak riportereink. Együtt Magyarország összes újszíves gyermeke, és Dorci, az egyik legfiatalabb, aki évek után most hagyhatta el a kórházat, és a családja alig várta a találkozót vele.

Sufnituning, régi kabrió vagy vadonatúj járgány?

Autójukat teljes jogú családtagként emlegették, évtizedeken át ápolták, gondozták, fényezték, a garázsba úgy jártak, mintha a lakás legfontosabb szobájába tennék be a lábukat. Pataki Ágival együtt találkozóra készülnek a Golf fanok.

Juventus drukkerektől volt hangos a Vatikán

Díszvacsorával köszöntötték kedvenc csapatukat a Juventusnak szurkoló vatikáni bíborosok.

X-Faktor történelmet írt a Fókusz riportere

Az X-Faktorban még soha nem fordult elő, hogy az adott tévécsatorna tehetségkutatójára benevezzen a tévécsatorna egyik riportere. Polgár Géza kollégánk tehát máris történelmet írt. De összehoztuk névrokonával az X-Faktor energiabombáját is.

Extrém őrület rapzenével fűszerezve

Közép-Európa legnagyobb extrémsport fesztiválján 11 sportág, köztük a szokásos inline, break és BMX street 300 képviselőjére majd 70 ezer fiatal volt kíváncsi.

Közös érdek a keleti tagállamok felzárkózása

A magyar külügyminiszter szerint Európa közös érdeke, hogy a keleti tagállamok minél előbb felzárkózzanak a nyugatiakhoz.

Akik duplán gyönyörűek


szerző:
2011.08.02. 19:18
Akik duplán gyönyörűek

Az egypetéjű ikreknek még a mozdulataik is egyformák, pedig ők állítják, hogy olyanok, mint tűz és víz, különböznek egymástól, mint ég és föld. A legszebb egyforma ikrekkel is találkoztunk.

Színházak „randevúja” Pécsett

Ellepték Pécs belvárosát a színházkedvelők, miután csütörtökön megkezdődött a POSZT.

Koraszülöttek találkoztak megmentőikkel

Ötszáz koraszülött gyermek találkozott Zalaegerszegen egymással és azokkal az orvosokkal, ápolókkal, akik megmentették az életüket.

Megédesítették a kis cukorbetegek napját

25 cukorbeteg gyerekeket nevelő család gyűlt össze a Gyermekdiabétesz Gondozó táborában.

Otthon születettek találkozója


szerző:
2011.04.10. 19:36
Otthon születettek találkozója

A legfiatalabb résztvevő pár hetes volt, a legidősebb pedig huszonegy éves. Vasárnap tartották az otthonszületett gyerekek találkozóját.

Sokszínű programkavalkád színházkedvelőknek

Színészvizsgák, szakmai beszélgetések, rektorok találkozója a kecskeméti Katona József Színház rendezésében.

Jótékony bohócrekord Debrecenben

A debreceni bohóctalálkozón hatszázan gyűltek össze, ezzel új magyar rekord született.

Nem tudtak dönteni a bankadóról


szerző:
2010.09.07. 18:34
Nem tudtak dönteni a bankadóról

Egyelőre nincs megállapodás az uniós bankadóról a pénzügyminiszterek brüsszeli találkozója után.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való