KERESÉS search-close

takáts zsuzsanna

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "takáts zsuzsanna"

„Az üggyel egy pillanatig sem foglalkozom”

Nem akar bocsánatot kérni Takáts Zsuzsannától a férfi, aki először erőszakolta meg az asszonyt 1961-ben. Kiss László társa a Borsnak azt mondta, nem foglalkozik az 55 évvel ezelőtt történtekkel, mivel a jogszabályok szerint már büntetlen előéletű. A volt szövetségi kapitány három nappal ezelőtt az RTL kamerái előtt kért bocsánatot korábbi áldozatától. Takáts Zsuzsanna ügyvédje azt mondta, ügyfele mindenkinek a lelkiismeretére bízza a bocsánatkérést.

Kiss László úgy érzi, megbűnhődött az erőszakért

Az RTL Híradó csütörtök késő esti különkiadásában azt mondta, megkönnyebbült, hogy bocsánatot kért Takáts Zsuzsannától és boldog, hogy egykori áldozatán is ezt látta. Az erőszaktevő és az áldozat találkozása 55 évet váratott magára. Kiss László Papp Gergelynek azt mondta, szándékai szerint ezzel az interjúval lezártnak tekinti az ügyet.

Puszi nem, csak kézcsók


szerző:
2016.05.13. 15:11
Puszi nem, csak kézcsók

Ennyit engedett Takáts Zsuzsanna Kiss Lászlónak. Találkoztak, beszélgettek és lezárták az ügyet. Részletek 18 órakor a Híradóban.

Exkluzív: Elismerte Kiss László, amit tett, és azt reméli, bocsánatkérésével lezárhatja a múltat

Az úszóedző szerdán találkozott Takáts Zsuzsannával, akit 55 évvel ezelőtt társaival együtt megerőszakolt. Bocsánatot kért tőle. A találkozás minden percét rögzítette a kamera és vágatlanul mutatjuk meg. Papp Gergelynek Kiss elmesélte, hogyan élte meg az elmúlt heteket, miért tagadott, majd miért gondolta meg magát, és mit gondol most arról, amit évtizedekkel ezelőtt tett. Azt mondta, ez az első és egyben utolsó nyilatkozata az ügyben.

Kiss László elkésett a bocsánatkéréssel?

Vajon, ha az ügy kipattanásakor Kiss László kiáll a nyilvánosság elé, elmondja mi történt, és bocsánatot kér, foglalkoznánk még az üggyel? 55 évvel a csoportos nemi erőszak után az RTL kamerái előtt találkozott egymással tettes és áldozat, Kiss László mindeddig hallgatott.

Exkluzív: Bocsánatot kért áldozatától Kiss László

A volt úszókapitány virágcsokorral a kezében kereste fel Takáts Zsuzsannát, akit 55 évvel ezelőtt két úszótársával megerőszakolt. Mindhármukat több éves börtönbüntetésre ítélték. Kiss László koncepciós perről beszélt, az asszony azonban a múlt héten interjút adott az RTL Klubnak, és részletesen beszélt a történtekről. A találkozáson csak az RTL stábja lehetett ott.

Kiss László bocsánatot kért

Hetek óta arról beszél az ország, hogy mi történhetett pontosan 1961 nyarán a sportuszodában. Kiss László szerdán személyesen kért bocsánatot egykori áldozatától, Takáts Zsuzsannától kameránk előtt. A volt szövetségi kapitány lemondott díszpolgári címéről és időközben kérte, hogy a százhalombattai uszodát is nevezzék át másra.

Kalapáccsal verték le Kiss László nevét a százhalombattai sportuszodáról

A városi képviselők rendkívüli közgyűlésen döntöttek arról, törlik az úszóedzőt a település díszpolgárai közül. A testületi ülésen arról is határoztak, hogy a városi uszoda új nevet kap. A polgármester szerint az egykori úszókapitány nekik sem mondott igazat évtizedekkel ezelőtti ügyéről. Részletek 18 órakor az RTL-Híradóban.

Kiss László bocsánatot kért


szerző:
2016.05.11. 15:04
Kiss László bocsánatot kért

Különleges pillanat az RTL Klubon: kameráink előtt kért bocsánatot Kiss László volt úszó szövetségi kapitány Takáts Zsuzsannától, akik 55 évvel ezelőtt két társával együtt megerőszakolt. A találkozás pillanatai ma este, a Fókuszban és a Híradóban.

Mással is erőszakoskodott Kiss László?

Kiss László már 1960 telén is erőszakoskodott egy lánnyal a Sportuszoda egyik medencéjében, tudta meg a Népszabadság és a Blikk. Decemberben a meleg vizes medencében két társával körbe fogták a 18 éves nőt, akit minden testrészén fogdosni kezdtek. A történtek miatt fegyelmi eljárás indult, aminek végén Kiss azt ígérte, megjavul. A Takáts Zsuzsanna ellen elkövetett csoportos nemi erőszak miatt 1962-ben hozott ítéletében ezt az esetet is figyelembe vették.

Kiss-ügy: újabb megdöbbentő részletek

Egy fiatal lány molesztálása miatt három hónapra kitiltották Kiss Lászlót a Sportuszodából még azelőtt, hogy Takáts Zsuzsannát megerőszakolta két barátjával. Sőt a durva bűncselekmény másnapján is bánthattak egy fiatal lányt. A három ügyből csak egy miatt kellett bíróság elé állnia az úszószakembernek. Most hallhatják a másik két eset részleteit is az egész botrányt kirobbantó újságírótól.

Fókusz 2016-05-10


szerző:
2016.05.10. 17:25
Nincs sok esély a perújításra?

Nincs sok esély perújításra, így reagált Takáts Zsuzsanna ügyvédje az RTL Híradónak arra, hogy Kiss László újranézetné ügyvédjével a korábbi iratokat. Így látja az az egykori rendőr is, aki kihallgatta az úszókat a történtek után. Martinkó Károly a Népszabadságnak beszélt erről Takáts Zsuzsa interjúja után. A Fókusznak pedig egy mesteredző azt mondta, azért nem beszéltek kollégái, mert féltek a következményektől.

Takáts Zsuzsanna megkönnyebbült, hogy elmondta

Megkönnyebbült és végre nyugodtan aludt - ezt mondta Takáts Zsuzsanna ügyvédje az RTL Híradónak azok után, hogy az asszony megrendítő interjút adott az RTL Klubnak. Takáts Zsuzsannát 55 évvel ezelőtt erőszakolta meg három válogatott úszó, köztük Kiss László, az Úszószövetség későbbi kapitánya a Margitszigeti Uszodában.

KISS LÁSZLÓÉK ÁLDOZATA: Megkönnyebbült, és végre nyugodtan alszik

Takáts Zsuzsanna szombaton adott exkluzív interjút az RTL-nek. A riportban részletesen elmesélte, mi történt 55 évvel ezelőtt a Sportuszodában. Nagy Henrik - az asszony ügyvédje – bízik abban, hogy ez talán más áldozatokat is arra sarkall, hogy kiálljanak a nyilvánosság elé.

Kiss László-ügy: volt másik áldozat is

Nem akarnak nyilatkozni az érintettek, miután a Fókusz Plusznak adott exkluzív interjúban mindent elmondott a megerőszakolt áldozat. Hallgat Kiss László és az úszószövetség elnöke Gyárfás Tamás is. Takáts Zsuzsanna azt mondta: 55 éve nem ő volt az élsportoló úszók egyetlen áldozata. Az asszony azt mondta: egy nappal azután, hogy őt megerőszakolták, egy másik lánnyal Kiss ugyanazt próbálta tenni. Akkor is társai segítettek lefogni az áldozatot. Ezeket az információkat egy vádirat tartalmazza, amiből kiderül, hogy a másik erőszak miatt nem indult büntetőeljárás.

Exkluzív: Megszólalt a Kiss László-ügy halottnak hitt áldozata

Az egész szerkesztőség megdöbbent, amikor április elején kiderült, hogy Kiss László és két barátja, még fiatalon megerőszakolt egy lányt. A közvéleményt sokkolta a hír és óriási botrány lett belőle. Az 55 évvel ezelőtti erőszak óta több olimpiai bajnokot is kinevelt Kiss László. Az úszószövetség végig kiállt az edző mellett, de a magas állami kitüntetésekkel is elismert szakember végül lemondott. Ennek a történetnek viszont van egy másik szereplője is.

Fókusz Plusz 2016-05-07


szerző:
2016.05.07. 18:55
Kitart mellette, hogy megerőszakolták

Megdöbbentő részletekről beszélt Kiss Lászlóék áldozata. Kitart amellett, hogy a későbbi úszókapitány és két társa megerőszakolta és nem bocsátotta meg az 55 évvel ezelőtt történteket. Takáts Zsuzsanna maga jelentkezett az RTL-nél, Papp Gergely kollégánknál, hogy elmondja, mi történt vele pontosan 1961-ben a sportuszodában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való