KERESÉS search-close

tabuk

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tabuk"

Intim torna: tabuk nélkül

Egészségügyi bajok, a szülés megkönnyítése vagy akár a szerelmi együttlét jobbá tétele - Kriston Andrea, aki az intim torna magyar kitalálója, mindenre tud gyógyírt!

Kriston Andrea:

Ma már szinte mindenki hallotta azt a szóösszetételt, hogy intimtorna, pedig 2004 előtt még nem is létezett ez a szó!  A szó és maga az intimtorna megalkotója Kriston Andrea mesélt a testtudatosság fontosságáról, az intimtorna előnyeiről, eredményeiről!

Anyaságról tabuk nélkül!


szerző:
2017.05.09. 17:25
Anyaságról tabuk nélkül!

Milyenek a rossz anyák és mit tegyünk, amikor az idegeinken táncol a gyerek? Máté Kriszta új filmjében egy kényes kérdés sem marad megválaszolatlanul.

Tabuk nélkül: magyarok Ausztriában

Bemutatjuk azt az osztrák falut, ahol négyszáz magyar dolgozik. Többet keresnek, mint idehaza, de a külföldi munkának vannak persze hátrányai is. Fizetésről, honvágyról és Magyarországról is beszélnek tabuk nélkül.

Az egészségé a főszerep, tabuk nélkül

Az utolsó előtti vagy inkább utáni pillanatban mennek orvoshoz, ha bajuk van? Előbb viszik szerelőhöz az autót, javíttatják meg a mosógépet, minthogy a saját régóta meglévő tüneteiket komolyan vennék? Mostantól az RTL dokija, Dr. Tóth naponta rendel, nem ismer tabukat!
 

Szépség-tévhitek nyomában: mi az igazság?

Hajunk valóban képes az öntisztulásra? Ha az oldalunkon alszunk, hamarabb ráncosodunk? És a végleges szőrtelenítés csakugyan lehet végleges? A Fókusz utánajárt a szépségünkkel kapcsolatos hiedelmeknek.
 

Orbán: Tabukat döntött le a kormány

A miniszterelnök azt mondta, nyomasztó feladattal állnak szemben, de az utópiák helyett a valóságra építenek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való