KERESÉS search-close

tabló

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tabló"

Politikusok érettségi tablóképen

Nem találta a saját kis érettségi tablóját, megkereste az eredeti nagyot. Ez adta az ötletet egy nagykanizsai nevelőtanárnak, hogy középiskolai tablók után kutasson. Eddig hatvan kötetben tizenhétezer érettségi tabló fotóját gyűjtötte össze.

Anne Frank-képregény a metróban


szerző:
2015.06.04. 18:50
Anne Frank-képregény a metróban

Százezrek ismerkedhetnek meg az alig 16 évesen egy németországi haláltáborban meghalt lány történetével rajzos tablók segítségével. Anne Frank világszerte népszerű naplójából világszerte több millió kelt el, a különleges tárlaton a feljegyzésekből is láthatók részletek a fővárosi metró mindhárom szakaszán a szerelvényekben.

Fókusz 14-05-13


szerző:
2014.05.13. 19:30
Fókusz 14-05-13

Fókusz: Újdonsült milliomos - Ott voltunk, amikor Aurelio átvette a nyereménylakását és elkísértük az édesapjához is Bajára. Csúcsról a mélybe - Korábban milliók irigyelték, most ittas vezetéssel vádolták. Mi történt Nócival, a VV egykori műsorvezetőjével? Mi a menő? - Ördögös és Krisztusos, vagy háromdimenziós? Melyek a legtrendibb érettségi tablók?

Vicces vagy inkább fura - tablótrendek akkor és most

Ördögös-Krisztusos, sörcímkés, lámás esetleg Pokémonos. Az utóbbi években egészen elképesztő irányba mozdult el az érettségi tablók, hát, mondjuk így: „művészi” értelmezése.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való