KERESÉS search-close

törvényellenes

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "törvényellenes"

Alkotmánybíróság: törvényellenesen vették el a rokkantnyugdíjakat

Törvényellenesen csökkentette a kormány a rokkantnyugdíjasok juttatásait 2012-től. Ezt mondja ki a legfrissebb alkotmánybírósági határozat. A döntés értelmében a 2012 januárjától bevezetett új felülvizsgálati rendszerben sokszor papírok alapján mondták ki, hogy a betegek állapota javult. Nem vizsgálták, hogy valóban jobban lettek-e. Az Alkotmánybíróság szerint ez sérti a strasbourgi emberi jogi egyezményt, ezért az Országgyűlést módosításra szólították fel.

 Mégsem nyomoznak a kopaszok miatt

Nem történt bűncselekmény a rendőrség szerint februárban, amikor kopaszok akadályozták meg, hogy Nyakó István szocialista politikus benyújtsa a vasárnapi zárvatartásról szóló népszavazási kérdést. Bár a Kúria korábban megállapította, hogy törvényellenesen feltartották Nyakót, a rendőrség most megszüntette a nyomozást. Nyakó István szerint azért, mert a kopaszok Kubatov Gábor Fidesz alelnök megbízásából tartották fel. A politikus nem reagált erre, korábban azt mondta: látásból sem ismeri a kopaszokat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való