KERESÉS search-close

török

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "török"

A csengelei lövöldöző azt kérte, lőjék inkább le

Azt kérte a bírótól, hogy inkább lője le - így reagált az életfogytiglani börtönbüntetés kiszabására a csengelei lövöldöző. A török származású férfi másfél éve lőtte le ugyancsak török származású ismerősét az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében. A férfi a bíróságon azt mondta, hogy fogadott fiaként tekintett az áldozatra, aki azonban elhagyta őt.

Kulisszatitok: így zajlott a Szulejmán utolsó jelenetének a forgatása!

A híres török sorozat befejező része szép lezárása volt a 310 részes történelmi ihletésű filmnek. Hogy mi is zajlott a háttérben, és a főszereplő hogyan élte meg a szultán halálának körülményeit, most megmutatjuk!

A Szulejmán magyar hangjai is búcsúznak a híres sorozattól!

Ma este ér véget a híres török sorozat, és ennek kapcsán a szereplők magyar hangjaival beszélgettek a Reggeli műsorvezetői, akik elárulták, szerintük mi lehet a film sikerének a titka, illetve azt is, hogy mit jelentett számukra sorozat.

Szulejmán: összegyűjtöttük a legeslegjobb pillanatokat!

Hihetetlen, de hat év után most szerdán ér véget a híres török sorozat. Ez alkalomból pedig a teljesség igénye nélkül szedtük össze a legdrámaibb, a legmegrázóbb, a legromantikusabb és a leghumorosabb jeleneteket, melyek maradandó élményt nyújtottak a nézőknek.

Itt az újabb török sikersorozat az RTL Klub képernyőjén!

Az Elif, a szeretet útján című telenovella a világ 22 országát meghódította már. A szívhez szóló családi történet főszereplője egy hánytatott sorsú tüneményes kislány, Elif. A kislány beteg édesanyja arra kéri barátnőjét, szöktesse el a gyermeket alkoholista nevelőapja elől. Vigye magával a gazdag családi házba, ahol dolgozik. Elif történetét pont egy évvel ezelőtt kezdtük el vetíteni az RTL Klubon! 

Te felismered a Szulejmán sorozat sztárját?

Meryem Uzerli igen megdöbbentő változáson ment keresztül. Az okokat pedig maga a színésznő árulta el közösségi oldalán.

Ismerd meg Szulejmán magyar hangját!

Tudtad, hogy Szulejmán szultán magyar hangja egy ókatolikus püspök? Vajon, hogy fér meg Széles Tamásban a katolikus hit, az Oszmán Birodalom, a színészet és a papi hivatás? Széles Tamás azt mondta egy évvel ezelőtt a Fókusznak, külön tudja választani mindkettőt, nézd meg, hogyan!

Nihat Milánéknak: „Ha együtt akartok lenni, összefogtok házasodni…”

Milán nagyon izgult, hogy Cüneytnek sikerül-e meggyőznie Ayse apját a lánya, és Milán kapcsolatáról. Eleinte egész jól mentek a dolgok, de egy ebéd során Milán kellemetlen helyzetbe hozta magát párja családja előtt. Este azonban Nihat megjelt a lakóhajón, és közölte a fiatal párral, úgy döntött, ad még egy utolsó esélyt Milánnak. Ayse és Milán együtt vacsoráztak a szülőkkel, és Milán végérvényesen bekerült a családba – egy feltétellel: Feleségül kell vennie Ayse-t!

Mennyire erős Hürrem és Szulejmán szerelme?

Mérhetetlen fájdalom és lelkiismeret-furdalás költözött Hürrem és Szulejmán szívébe. Egyszerűen nem tudják feldolgozni Cihangir és Musztafa elvesztését, mely akkora szakadékot ütött a szerelmükben, hogy kérdésessé vált Hürrem és Szulejmán kapcsolata…

Hürrem szerelme megrendíthetetlen?

Sosem felejtjük el azokat a pillanatokat, mikor még Hürrem „csak” a háremhez tartozott, és rabszolgaként bántak vele. Szulejmán édesanyja, már a legelején érezte, hogy a gyönyörű vörös hajú nőszemély rengeteg bajt fog még okozni, ezért úgy döntött a Valide, hogy eltávolítja Hürremet a palotából.

Szulejmán: mi volt a trendi a szultán udvarában?

Sok minden miatt lehet szeretni a Szulejmán sorozatot, de a fantasztikus látványvilágot mindenképpen érdemes kiemelni. Például a színpompás ruhákat, amelyek pontosan illeszkednek a szultán udvarának fényességéhez. A Szulejmán kori Oszmán Birodalom hatalmas volt és gazdag, nem véletlen, hogy szinte minden szereplő ruhája ragyogóan néz ki. Éppen úgy, mint azok a korhű öltözékek, amit egy divatbemutatón láthattunk pontosan 2 évvel ezelőtt a budapesti Olasz Intézetben.

Milán olajbirkózásban állt ki Ayse testvére ellen

Milán úgy döntött, hogy ha észérvekkel nem megy neki, erővel vívja ki Ayse testvéreinek a tiszteletét. Kihívta egyiküket egy török olajbirkózásra. Időközben ráadásul kiderült, hogy Ayse már másnap utazik Törökországba.

Vajon sikerült Milánnak Nihat lelkére beszélni?

Milán és Ayse visszazuhantak a valóságba, amikor kiderült, hogy Ayse testvérei reggel követték Kareszt és Gusztit Milán szüleinek a házáig. Csak Balázsnak, Milán apjának sikerült Ayse testvéreit elzavarnia, ám nem sokkal később a fiúk ismét visszatértek szüleikkel. Milán belátta, hogy Ő és Ayse nem fogják tudni elkerülni, hogy leüljenek beszélni a szülőkkel. Amikor nem sokkal később mindannyian egy asztal körül ültek, Milán ismét reménykedni kezdett abban, hogy Nihat megértő lesz vele, ám csalódnia kellett. Este Milán elhatározásra jutott, Ayse pedig sokkoló híreket kapott apjától.

Kerekeken gurul Karamell

Kerekeken gurul egy amputált lábú mókus Törökországban. A Karamell névre keresztelt állat mindkét mellső végtagját elvesztette, egy török orvos azonban készített neki egy kerekes protézist, így a mókus láthatóan újra boldogan szaladgálhat.

RTLII Híradó 2018-01-24


szerző:
2018.01.24. 21:30
A Szulejmán sztárja megdöbbentő titkot árult el a magánéletéről!

Meryem Uzerli nemrég őszintén vallott félelmeiről, érzéseiről és arról is, miért érzi úgy, hogy ismét belevágna az anyaságba.

Megindultak a török hadsereg tankjai a szíriai kurdok ellen

Ankara szerint a török hadsereg egy 30 kilométeres biztonsági sávot akar felállítani a határvidéken. A kurdok azt állítják, visszaverték a támadást, amelyben már eddig is sokan haltak meg. Az amerikaiak és az oroszok egyelőre nem avatkoztak be a térség újabb háborújába.

Szulejmán-rajongóknak: tudod, ki van a képen?

Teszteld magad! Hétköznapi öltözékben is felismered kedvenceidet?

Mozgalom a Szulejmán megmentéséért!

A híres török sorozat már 2013 óta fut az RTL Klub csatornán. Mikor az egyik alkalommal szüneteltetni szerették volna a Szulejmán folytatását, akkor a rajongók úgy döntöttek, összefognak. Kolosi Péter elárulta a Fókusznak, hogy csak ideiglenesen szüneteltetik az epizódokat.

Gyere és pillants be te is a Szulejmán sztárjának szülinapi bulijába!

Meryem Uzerli nem mindennapi meglepetésben részesült!

Ezt a fotót neked is látnod kell a Szulejmán gyönyörű színésznőjéről!

Ha kíváncsi vagy arra, milyen tündéri kislány volt Meryem Uzerli, kattints!

Bréking! Elkelt a Szulejmán sármos színésze!

Vége, nincs tovább! Bekötötték a híres török sorozat szexi Bali bégjének a fejét…

Így zajlott az első Szulejmán-találkozó!

Két évvel ezelőtt rendezték meg a híres sorozat rajongóinak találkozóját, ahol rengeteg program közül választhattak az ott lévők. A rendezvényen pedig a Szulejmán főszereplőit szinkronizáló színészek is feltűntek.

Te kivel töltenél egy romantikus estét a Szulejmán sármos szereplői közül?

Sármosak, szexisek és bátrak! Ők a híres török sorozat férfi szereplői, akik sokszor megdobogtatják a szívünket! Most itt a lehetőség, hogy eldöntsd, kivel töltenél el egy izgalmas estét! Előljáróban csak annyit, nem lesz könnyű dönteni…!

Fókusz Pluszban a Szulejmán sztárjai! – INTERJÚ!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz Plusz nézői egy hihetetlen meglepetésben részesültek, ugyanis a híres Szulejmán sorozat főszereplőivel láthattak egy fantasztikus riportot. A beszélgetésből kiderült, hogy Hürremet alakító színésznő, Meryem Uzerli sosem volt még annyira boldog, mint mikor megtudta, hogy ő alakíthatja majd a sorozat női főszerepét. 

Orhan Pamuk optimista


szerző:
2017.04.21. 18:50
Orhan Pamuk optimista

Optimista és bízik abban, hogy a rossz idők elmúlnak, és élvezhetjük Európa szabadságát – ezt mondta a Nobel-díjas Orhan Pamuk. A világhírű török író a csütörtökön nyílt 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendége, a nyitónapon átvette a Budapest Nagydíjat és exkluzív interjút adott az RTL Híradónak.

Nézd meg! Így nézett ki 14 évvel ezelőtt a Szulejmán színésznője!

Két évvel ezelőtt a gyönyörű színésznő, Meryem Uzerli egy igen kedves és nosztalgikus képet osztott meg magáról. Hürrem megtestesítője a kép készültekor épp 19 éves volt, és még a színművészeti iskolába járt, és akkor még nem gondolta, hogy egyszer ismert sztár lesz.

Ezek voltak Ibrahim pasa utolsó szavai – VIDEÓ!

Ezen a napon, egy évvel ezelőtt a Szulejmán egyik fontos szereplője távozott, ugyanis a sorozat története szerint a török birodalom uralkodója megölette őt. Igen megrázó képsorokról beszélünk, ugyanis a pasát álmából ébresztik fel a szultán kivégzőosztaga, és némi dulakodás után megfojtják a védtelen férfit. A halála előtt egy mondta elhagyja a pasa száját…

A török fű(szer) jókedvre derítette egész Pajkaszeget

A török kamionjáról lopott fűszer, mint kiderült, egészen más, mint aminek azt Teca hitte, így a falu összes lakosa nevetésben tör ki, miközben a sofőrről megdöbbentő hírek jelennek meg.

Ez ám a romantikus reggeli!

Erika teljesen belehabarodott a török kamionsofőrbe, akit egy igazán különleges reggelivel lepett meg. Vajon tényleg megszöktetné őt a férfi, hogy egymáséi lehessenek?

Erika és Teca harcba száll a török férfi kegyeiért

Teca magához csábítaná a török kamionsofőrt, azonban ezt nem engedi Erika, aki végül hajba kap a kocsmárossal, ám végül az összecsapást a férfi bánja...

Gyuri valójában egy vérengző gyilkos?

Mivel a török kamionsofőr egy mukkot sem ért magyarul, rettentő gondolatok kavarognak a fejében Gyurival kapcsolatban, akiről szentül hiszi, hogy meg akarja ölni őt!

Röf-röf helyett mek-mek, avagy Erika csúnyán átveri a muszlim férfit

Erika nagyon megörült a török kamionsofőr látogatásának, és rögtön meginvitálta őt egy ízletes ebédre, ami először disznóból készült, majd hirtelen átváltozott kecskévé!

Meglepő dolog derült ki a falu férfi lakóiról!

Az elszabadult kamion sofőrjével egyedül a pap tud kommunikálni, de még Bakinak is feltűnik, hogy valami egészen mást mond angolul a török férfinak, mint amit gondol...

Elszabadult egy kamion Pajkaszegen!

Gyuri az életét is kockára tette, hogy megóvja járgányát a fék nélkül száguldozó kamiontól, ami nem kis galibát okozott Pajkaszeg életében...

Valaki érti, amit Gyuri mond?

Ilyen az, amikor Lengyel Tamás belegabalyodik abba, hogy ki mit ért, és végül kiderül, hogy senki nem ért semmit!

Vajon Gyurinak sikerül véghez vinnie a lehetetlent, és visszafordítani a visszafordíthatatlan ugrást?

Mit jelent a kalanananáncsek?

Nem csak a nézőkből tör ki a nevetés egy-egy vicces jelenetnél, a színészek is nehezen tudják visszafojtani kacajukat...

"Kidöntötted a oszlopot!"


szerző:
2017.02.09. 22:25

Lengyel Tamás tökéletesre fejlesztette török tudását, de a magyar szöveggel néha azért még meggyűlik a baja!

Bakik a második részből!


szerző:
2017.02.09. 22:25
Bakik a második részből!

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk a második epizód legjobbjait!

Próbáltátok már? Itt a legkedvesebb Szulejmán kvíz!

Pont egy évvel ezelőtt a híres török sorozatból összeállítottunk egy igen kedves tesztet, melyben minden Szulejmán-rajongó kipróbálhatta a tudását. Idézeteket hoztunk, és kíváncsiak voltunk, felismeritek-e, hogy melyik török szereplő ajkát hagyta el az a bizonyos mondat! Ha akkor kihagytad, most újra tiéd a terep! Játssz és teszteld magad!

Fontos tudnivalók! Figyelem Szulejmán-rajongók!

Egy évvel ezelőtt adtuk ki hírül, hogy a híres török sorozatnak az oldalát egy kicsit rendbe szedtük, vagyis nemcsak átláthatóbbá vált akkor, hanem rengeteg új dolgot is kaptak az olvasók.

Terror Berlinben


szerző:
2016.12.21. 00:30
Terror Berlinben

Karácsony előtti terror-hétköznapok: Agyonlövik az orosz nagykövetet Ankarában. Lövöldözés ugyanott az amerikai nagykövetségnél. Ugyancsak lövöldözés Zürichben egy iszlám központnál. Legalább 12 halálos áldozattal járó minden bizonnyal terrorista merénylet Berlinben, ahol a merénylő egy gyilkosság árán lopott kamionnal belehajt egy karácsonyi piac vásárlói közé. Nem mellesleg a szíriai Aleppoban megtámadják és felgyujták a lakosság kimenekítésére érkezett autóbuszokat. Donald Trump, a jogi értelemben hétfőn megválasztott új amerikai elnök azt írja: a civilizált világnak meg kell változtatnia gondolkozását a globális dzsihad miatt. A jövő őszi választásokra kancellárjelöltként készülő Angela Merkel német kancellár a berlini terrortámadás után kedden azt mondja: Németország meg fogja találni az erőt ahhoz, hogy úgy élhessen, ahogyan akar: együtt, szabadon és nyitottan.

Fő ellensége kiadatását akarja Erdogan

Egykori szövetségesének, majd későbbi ellenségének kiadatását követeli a török elnök az Egyesült Államoktól. A Pennsylvániában élő Fethullah Gülen hitszónok tagadja a vádakat, miszerint ő állt volna a puccskísérlet mögött. Az Egyesült Államok hajlana a kiadatásra, de csak akkor, ha Gülen részvételére egyértelmű bizonyítékok lennének.

Biztonságosan lehet Törökországba utazni

Isztambulban és Ankarában bizonytalan még a helyzet, a török tengerparton azonban nyugalom van. Erről beszélt a magyar külügyminiszter, és így nyilatkozott a Híradónak egy idegenvezető, aki Törökországban dolgozik. A tengerpartra turistákat szállító gépek menetrend szerint közlekednek, a török riviérán teljes a nyugalom. Az utazási irodák szövetségének szóvivője azt mondta: ha valaki mégis inkább elállna az utazástól, megteheti, de ebben az esetben kötbért kell fizetnie.

Polgárháborús hangulat Törökországban

A kormány és a hadsereg hatalmi harca vezetett el a pénteki katonai puccskísérlethez Törökországban. A konzervatív, iszlamista nézeteket valló Erdogan elnök régóta próbálta hatalma alá hajtani a világi állam legfőbb támaszának számító hadsereget. A török társadalom mély megosztottsága a polgárháború szélére sodorta az országot.

Török államcsíny magyar szemmel

Olyan hangja volt, mintha bombáztak volna – ezt mondta egy magyar nő, aki Isztambulban él, és péntek éjszaka a családjával vacsorázott egy szálloda tetején, amikor elhúztak a fejük felett a vadászgépek. Az RTL Híradónak több Törökországban élő magyar is nyilatkozott. Egyikük arról számolt be, hogy óriási sorok álltak éjszaka az üzletekben és a bankautomatáknál. Egy Tokióból hazafelé tartó magyar nő pedig Isztambulban szállt volna át, a repülőgép ehelyett Antalyaban szállt le.

Megelevenedett történelem, Szulejmán nyomában

A leghíresebb és leghatalmasabb birodalmat építő szultán, Szulejmán leszármazottaival Szigetváron találkoztunk. Két rendkívül elegáns, fiatalos és egyenes tartású hölggyel beszélhettünk, akik nem hercegnőként élnek, de ahhoz illő méltósággal viselkednek. Megható látni, hogy két asszony, akiknek családja a török és a magyar történelembe is beírta nevét hogyan reagál az élet és az évszázadok változásaira.

Fókusz 2016-07-06


szerző:
2016.07.06. 18:55
A Szulejmán sztárja tudja, mivel üsse el az időt egy hatalmas dugóban!

A török sorozat szép színésznője nem egy elveszett lélek. Miközben órákat várt autójában az óriási torlódásban, zseniális ötlete támadt.

Bali béget majdnem megfojtották a rajongók – VIDEÓ!

Mondhatnánk azt, hogy nincs min csodálkozni, hiszen a szuperszexi színész nők ezreinek szívét rabolta már el, és ez csak a kezdet.

A szív útjai 14-04-29


szerző:
2014.04.30. 03:20
A szív útjai 14-04-29

A szív útjai, 150., befejező rész - Lamia biztos az érzéseiben, és már tudja, hogy melyik férfit szereti valójában. Cemilt váratlanul éri Lamia vallomása. Cavidan megbékél a helyzetével, és felhagy a versengéssel. A pasa megszereti Sanika asszonyt, és hosszú, közös vakációt terveznek házasságkötéssel. Kenant nagy meglepetés várja...

A szív útjai 14-04-28


szerző:
2014.04.29. 04:05
A szív útjai 14-04-28

A szív útjai, 149. rész - Lamia azonnal otthagyja Nimet esküvőjét, és elrohan a házba, amikor megtudja, hogy Cemil hazaérkezett. A pasa azonban nem fogadja szívesen, fél, hogy Cemil újra reménytelenül beleszeret és összeomlik. Kenan úgy véli, van még esélye Lamiánál, és újabb lánykérésre készül. Hafifét megijeszti bátyja megszállottsága.

A szív útjai 14-04-27


szerző:
2014.04.27. 04:45
A szív útjai 14-04-27

A szív útjai, 148. rész - Cemil elhagyhatja a szanatóriumot, és arra kéri a pasát, hogy titokban menjenek vissza, mert senkivel sem szeretne találkozni. Isztambul helyett ők is a szigetet választják, és a visszaérkezésük napja épp egybeesik Nimet esküvőjével. Cavidan kirúgja Makbulét, amikor rajtakapják, hogy Lamiának telefonál.

A szív útjai 14-04-26


szerző:
2014.04.27. 04:00
A szív útjai 14-04-26

A szív útjai, 147. rész - Cemil új erőre kap, amikor Cavidantól megtudja, hogy Lamia nemet mondott Kenannak. Lamia és Suzanne a szigetre készülődnek, Nimet és Umut ugyanis ott tervezik megtartani az esküvőjüket. Kenan több havi munkáját ellopják, és egy ismeretlen tettes kiadja kalózlemezen.

A szív útjai 14-04-26


szerző:
2014.04.26. 04:45
A szív útjai 14-04-26

A szív útjai, 146. rész - Lamia bejelentés nélkül megy el Cavidanhoz, hogy elmondja, nemet mondott Kenannak és egymásra hagyja őket annyi ármánykodás után. Cemil megteszi az első lépését a balesete óta. Nimet úszik a boldogságban, amikor megkérik a kezét.

A szív útjai 14-04-25


szerző:
2014.04.26. 04:00
A szív útjai 14-04-25

A szív útjai, 145. rész - Lamia hosszú mérlegelés után végül döntésre jut, és nemet mond Kenannak. Cemil állapota lassan javulni kezd, ám a házasságról szóló hírek újra depresszióba taszítják. Kenan a kikosarazás után felhívja Makbulét, hogy megtudja, miket írt róla Lamia a naplójába.

A szív útjai 14-04-24


szerző:
2014.04.25. 04:05
A szív útjai 14-04-24

A szív útjai, 144. rész - Makbule kinyomozza, hogy melyik svájci klinikán fekszik Cemil. Namik megelégeli Cavidan értelmetlen dolgait Kenan karrierjével kapcsolatban. Nimet rábeszélésére Lamia megveszi Enise és Sükrü házát.

A szív útjai 14-04-24


szerző:
2014.04.25. 03:05
A szív útjai 14-04-24

A szív útjai, 143. rész - Sükrü és Enise vagyonát lefoglalják. Kenan felteszi a nagy kérdést Lamiának, aki a válasz helyett Cemil hívását fogadja. Makbule megtalálja Lamiát, és a kezébe kerül Cemil szerelmes levele. A sajtó megtudja, hogy Kenan eljegyzési gyűrűt vett.

A szív útjai 14-04-23


szerző:
2014.04.24. 04:05
A szív útjai 14-04-23

A szív útjai, 142. rész - Lamia ráébred arra, hogy tévedett Kenannal kapcsolatban, ő nem azt a férfit szereti, akinek megismerte. Kenan üzletet köt Cavidannal, és közli vele, hogy meg fogja kérni Lamia kezét. Nimet és a sorozat sztárja között elmélyül a kapcsolat.

A szív útjai 14-04-23


szerző:
2014.04.24. 03:05
A szív útjai 14-04-23

A szív útjai, 141. rész - Lamia nem éri el Cemilt a reptéren, Kenan pedig hiába várja otthon, hogy megkérhesse a kezét. Namik váratlannul beállít Nimethez, és csalódottan látja, hogy Nimet már mást szeret. Cavidan furcsállja, hogy Kenan nem esett neki a lemezszerződés miatt.

A szív útjai 14-04-22


szerző:
2014.04.23. 04:05
A szív útjai 14-04-22

A szív útjai, 140. rész - Kenan felkeresi Cavidant, és elárulja, hogy tudja, milyen aljasságot tett Lamiával. Cemil és a pasa Svájcba költöznek egy időre, míg Cemil felépül. Nimet és a tévésorozat sztárja randizni kezdenek. Kenan véletlenül megtudja Makbulétől, hogy a lemezszerződése mögött Cavidan áll.

A szív útjai 14-04-21


szerző:
2014.04.22. 04:05
A szív útjai 14-04-21

A szív útjai, 139. rész - Kimondják Cemil és Lamia válását, de ez egyiküket sem teszi boldoggá. Lamia magányra vágyik, és nem látja értelmét annak, hogy Kenannal folytassák a kapcsolatukat. Cavidan még mindig nem tett le a bosszújáról. Sanika és Namik is aggódva figyelik, ahogy elhanyagolja a vállalatot.

A szív útjai 14-04-21


szerző:
2014.04.21. 04:45
A szív útjai 14-04-21

A szív útjai, 138. rész - Sükrü a csőd szélén áll, és kétségbeesésében Lamiától kér segítséget. Lamia hajlandó kisegíteni a bajból, de nem felejti el nekik az aljasságaikat. Cemil végül beleegyezik abba, hogy Svájcba utazzon egy magánklinikára. Lamiára való tekintettel a válópert is előbbre hozatja.

A szív útjai 14-04-20


szerző:
2014.04.20. 04:45
A szív útjai 14-04-20

A szív útjai, 137. rész - Cemil kis híján végez magával, de Lamia és a pasa végül megakadályozzák. Hafife aggódik, hogy az újonc Ipek teljesen kitúrja Kenant a lemezfelvételről, de a bátyját meglepő módon nem érdekli a dolog. Enise Nimethez is elmegy, hogy pénzt kérjen kölcsön.

A szív útjai 14-04-19


szerző:
2014.04.20. 04:00
A szív útjai 14-04-19

A szív útjai, 136. rész - Namik aggódik a cég miatt, ami egyre zsugorodik, és neheztel Cavidanra, aki a cég költségén próbálja újra beindítani Kenan karriejét. Nimet mindenben támogatja Lamiát, és egy új lakást is szerez neki. Enise felkeresi a pasát, hogy pénzt kérjen kölcsön, de nem jár sikerrel.

A szív útjai 14-04-19


szerző:
2014.04.19. 04:45
A szív útjai 14-04-19

A szív útjai, 135. rész - Lamia és Suzanne a kislánnyal együtt azonnal elköltöznek a házból. A család arra számít, hogy Cemilt felvillanyozza majd Kenan és Lamia szétköltözésének a híre, de tévedniük kell. Kiderül, hogy Sükrü és Enise minden vagyonukat elvesztették, és az utcára kerülhetnek.

A szív útjai 14-04-18


szerző:
2014.04.19. 04:00
A szív útjai 14-04-18

A szív útjai, 134. rész - Lamia megtudja, hogy Cemil magához tért, de a szigorú forgatás miatt napokig nem jut el a kórházba. Kiderül, hogy Cemil nem tudja használni a lábait. Nimet próbál lelket önteni belé, de eredménytelenül. Kenan az egész éjszakát Cavidan házában tölti. Cavidan aljas trükkel félrevezeti Lamiát.

A szív útjai 14-04-17


szerző:
2014.04.18. 04:05
A szív útjai 14-04-17

A szív útjai, 133. rész - Kenan dühében elrohan a kórházból, és Hafife is szemrehányást tesz Lamiának. Azzal vádolja meg, hogy az örökségre fáj a foga, és csak a rajongók véleménye érdekli. Cavidan megpróbálja kihasználni a helyzetet, és felhívja Kenant, hogy töltsék együtt az estét.

A szív útjai 14-04-17


szerző:
2014.04.18. 03:05
A szív útjai 14-04-17

A szív útjai, 132. rész - Kenan váratlanul beállít Lamia forgatására, és majd felrobban a féltékenységtől. Cemil állapota rosszabbra fordul, kómába esik. Mindössze egy nap van a válás kimondásáig, ám Lamia úgy dönt, hogy amíg Cemil ilyen állapotban van, nem válik el.

A szív útjai 14-04-16


szerző:
2014.04.17. 04:05
A szív útjai 14-04-16

A szív útjai, 131. rész - Cemilt megtámadja egy motoros banda az autópályán, és súlyosan megsérül. A hír hallatán Said pasa szívinfraktust kap, és őt is kórházba szállítják. A pasa biztos benne, hogy Balis és Makbule áll a háttérben. Machite rajtakapja Gülajt, aki az esküvő előtt együtt töltötte az éjszakát Nazimmal.

A szív útjai 14-04-16


szerző:
2014.04.17. 03:00
A szív útjai 14-04-16

A szív útjai, 130. rész - Nimet felkeres egy klinikát, ahonnan nagyon rossz állapotban távozik. Cavidan felveszi a cégéhez Makbulét személyi asszisztensnek. Namik rájön Cavidan titkára, tudja, hogy ő fizeti Kenan új turnéját és lemezét. Cemil egész éjszaka ápolja Nimetet, aki idegösszeroppanást kap.

A szív útjai 14-04-15


szerző:
2014.04.16. 04:05
A szív útjai 14-04-15

A szív útjai, 129. rész - Ipek miatt elviselhetetlenné válik a feszültség Lamia és Kenan között. Kiderül, hogy a lány követi Kenant a turnéjára is Nimet alaposan befűt Cemilnek, aki teljesen kétségbeesik, amikor a nő nagyon is komolyan szóba hozza a közös család alapítását.

A szív útjai 14-04-14


szerző:
2014.04.15. 04:05
A szív útjai 14-04-14

A szív útjai, 128. rész - Lamia megkapja a forgatókönyvet, és annyira megtetszik neki, hogy végül úgy dönt, elvállalja a szerepet. Cemil megharagszik Nimetre, amiért a háta mögött intézte a sorozat ügyeit. Makbule felkeresi a pasát, és dühében megfenyegeti. Nimet közli Cemillel, hogy állapotos.

A szív útjai 14-04-13


szerző:
2014.04.13. 04:45
A szív útjai 14-04-13

A szív útjai, 127. rész - Kenant elvarázsolja a fiatal és szép Ipek tehetsége, és ennek Lamia is szemtanúja lesz. Makbule a rendőrségi kihallgatás során tudja meg, hogy Balist a pasa küldte hozzá és az egész csak átverés volt. Nimet kétségbeesik, amikor meglátja a terhességi teszt eredményét.

A szív útjai 14-04-12


szerző:
2014.04.13. 04:00
A szív útjai 14-04-12

A szív útjai, 126. rész - Lamia számára egyre világosabbá válik, hogy ő nem ezt a Kenant szereti. Kenan próbálja rendbe hozni a dolgot, de nem tudja megmagyarázni, miért kérte fel Cavidant. Said pasát halálosan megfenyegetik, ami teljesen kikészíti. Azt gyanítja, hogy Makbule és Balis áll a fenyegetés mögött.

A szív útjai 14-04-12


szerző:
2014.04.13. 03:05
A szív útjai 14-04-12

A szív útjai, 125. rész - Kenan nem hiszi el Lamiának, hogy csak azért táncolt Cemillel a partin, mert Cemil megígérte, hogy cserébe aláírja a válási papírokat. Bosszúból felkéri Cavidant, aki kap az alkalmon, csakhogy megalázhassa Lamiát. Nimet megfogadja, hogy sztárt csinál Lamiából és elsöpri a két férfit.

A szív útjai 14-04-12


szerző:
2014.04.12. 04:45
A szív útjai 14-04-12

A szív útjai, 124. rész - Nimet felkeresi Namikot, hogy megelőzze a botrányt, ami Kenant fenyegeti, de elkésik. Kenan perrel fenyegeti a kitárulkozó nőt, aki kihasználta a helyzetét és csőbe húzta. Mafife és Nimet bevallják Kenannak, hogy valójában Cemil foglalkoztatja a cégén keresztül.

A szív útjai 14-04-11


szerző:
2014.04.12. 04:00
A szív útjai 14-04-11

A szív útjai, 123. rész - Kenannak nem megy a zeneszerzés, egyre több negatív kritikát kap. Ráadásul fültanúja lesz, amint Lamia munkát próbál szerezni számára. Kenan sértettségében beleveti magát az éjszakába, és ittasan egy hotelszobában ébred egy idegen nő mellett.

A szív útjai 14-04-10


szerző:
2014.04.11. 04:05
A szív útjai 14-04-10

A szív útjai, 122. rész - Cemil és Nimet cégét egy reklámügynökség keresi meg, szeretnék Lamiát egy parfüm reklámarcának megnyerni.

A szív útjai 14-04-10


szerző:
2014.04.11. 03:00
A szív útjai 14-04-10

A szív útjai, 121. rész - Lamia és Kenan együttélése korántsem olyan boldog, mint ahogy képzelték. Lamia túl sokszor marad egyedül, mindenkitől elzárva.

A szív útjai 14-04-09


szerző:
2014.04.10. 04:05
A szív útjai 14-04-09

A szív útjai, 120. rész - Cemil dührohamában együtt tölti az éjszakát Nimettel, akit teljesen letaglóz Cemil durvasága. A kétségbeesett férfi összetöri a berendezést is a házban. Kenan a Lamiával és kislányával töltött éjszaka során megírja minden eddiginél szebb szerzeményét.

A szív útjai 14-04-09


szerző:
2014.04.10. 03:05
A szív útjai 14-04-09

A szív útjai, 119. rész - Cemil megpróbálja megakadályozni, hogy Lamia elhagyja a házat. Sanika azt hazudja Kenannak, hogy Cavidan halálos beteg, csak a felesége titkolja. Kenan azonnal felkeresi Cavidan orvosát, hogy megtudja az igazságot. Mafife nem támogatja Lamia és Kenan kapcsolatát.

A szív útjai 14-04-08


szerző:
2014.04.09. 04:05
A szív útjai 14-04-08

A szív útjai, 118. rész - Lamia el akarja hagyni Cemilt, hogy végre Kenannal lehessen. Suzanne nem tudja eldönteni, hogy kinek a pártját fogja, megsajnálja Cemilt, aki őszintén szereti Lamiát. A pasa pénzt ajánl Makbule egykori vőlegényének, cserébe el kell tűntetnie a lányt a család közeléből.

A szív útjai 14-04-07


szerző:
2014.04.08. 04:05
A szív útjai 14-04-07

A szív útjai, 117. rész - Cemil az egész ház szeme láttára féltékenységi jelenetet rendez. Lamia a fejéhez vágja, hogy csak érdekből vette el. Cemil teljesen összeomlik és halálosan megfenyegeti Kenant. Said pasa a politikai karrierjét félti, ráadásul tart Makbule kiszámíthatatlanságától.

A szív útjai 14-04-07


szerző:
2014.04.08. 03:05
A szív útjai 14-04-07

A szív útjai, 116. rész - Cavidan meglepetésszerűen beállít Namikhoz, akit a saját ügyvédnőjével talál együtt. Makbule elmegy egykori vőlegénye házához, és nem tágít. Miután Kenan az egész napot együtt tölti Lamiával és a kis Melekkel, újra megkéri Lamia kezét.

A szív útjai 14-04-06


szerző:
2014.04.06. 04:45
A szív útjai 14-04-06

A szív útjai, 115. rész - Makbule az áruházban megpillantja egykori vőlegényét, és kétségbeesésében felhívja Lamiát. Canika asszony elmondja Kenannak, hogy Cavidan öngyilkos akart lenni, és arra kéri, hogy ne váljon el az unokahúgától.

A szív útjai 14-04-05


szerző:
2014.04.06. 04:00
A szív útjai 14-04-05

A szív útjai, 114. rész - Cemil és Nimet elintézik, hogy Kenan koncertkörútra menjen, és minél távolabb legyen Lamiától és Melektől. Cavidan váratlanul beállít Kenanhoz, de a találkozás nem a tervei szerint alakul. Makbule álruhában jut be a pasa partijára.

A szív útjai 14-04-05


szerző:
2014.04.05. 04:45
A szív útjai 14-04-05

A szív útjai, 113. rész - A kis Melek túl van az életveszélyen. Cavidan összeszedi magát és meglátogatja a kórházban a kislányt. Suzanne nővér magát okolja a történtekért, és amikor a pasa dühében megszidja, úgy dönt, hogy elhagyja a házat.

A szív útjai 14-04-04


szerző:
2014.04.05. 04:00
A szív útjai 14-04-04

A szív útjai, 112. rész - Makbule hamarosan kijöhet a kórházból. Mafife felkeresi Nimetet, és munkát kér tőle Kenan számára. Lamia visszaviszi a hegedűt Kenannak, és míg távol van, a kis Melek súlyos balesetet szenved.

A szív útjai 14-04-03


szerző:
2014.04.04. 03:30
A szív útjai 14-04-03

A szív útjai, 111. rész - Makbule megtudja, hogy Cavidant, az Acélhercegnőt ugyanabban a kórházban kezelik. Cemil tudni szeretné, Lamia miért vállalta el a fotózást, amikor nincs is szüksége pénzre.

A szív útjai 14-04-02


szerző:
2014.04.03. 04:05
A szív útjai 14-04-02

A szív útjai, 110. rész - Nimet féltékeny Lamia sikereire, és nem tetszését fejezi ki Cemilnek, amiért bevette üzlettársnak. Cavidan összeomlik és szanatóriumba vonul. Namik a kórházban összefut Makbuléval.

A szív útjai 14-04-02


szerző:
2014.04.03. 03:00
A szív útjai 14-04-02

A szív útjai, 109. rész - Kenan visszakapja értékes hegedűjét egy titokzatos jóakarójától. Lamia elfogadja a fotós ajánlatát, és egy felkérés erejéig modellnek áll. Kenan azt hiszi, Cavidan áll az ajándék mögött.

A szív útjai 14-04-01


szerző:
2014.04.02. 04:05
A szív útjai 14-04-01

A szív útjai, 108. rész - Kenan kocsmákban zenél, miután minden vagyonát elveszítette, még a hegedűjét is. Cavidan nem tudja elfelejteni Kenant, hiába diadalmaskodott a férfi felett.

A szív útjai 14-03-31


szerző:
2014.04.01. 04:05
A szív útjai 14-03-31

A szív útjai, 107. rész - Lamia megsajnálja Kenant, ezért belegyezik, hogy a kislányukat újra láthassa. Suzanne rájön, hogy Cemil ugyanazt teszi Lamiával, amit korábbi feleségével, Leilával tett.

A szív útjai 14-03-31


szerző:
2014.04.01. 03:05
A szív útjai 14-03-31

A szív útjai, 106. rész - Kenan váratlanul és ápolatlanul megjelenik Lamia és Cemil esküvőjén. Néhány órával később Kenan az autójával elgázol egy járókelőt. Cemil arra kéri Lamiát, senkinek se árulják el, hogy ez csak látszatházasság.

A szív útjai 14-03-29


szerző:
2014.03.30. 04:00
A szív útjai 14-03-29

A szív útjai, 105. rész - Kenan váratlanul és ápolatlanul megjelenik Lamia és Cemil esküvőjén. Néhány órával később Kenan az autójával elgázol egy járókelőt. Cemil arra kéri Lamiát, senkinek se árulják el, hogy ez csak látszatházasság.

A szív útjai 14-03-28


szerző:
2014.03.29. 04:00
A szív útjai 14-03-28

A szív útjai, 104. rész - Cavidan kidobja Kenant, miután megtudja, hogy a férje nyilvánosan szerelmet vallott Lamiának. Namik rájön Canika ügyeskedésére, és Cavidan segítségére siet, aki épp elmenekülni készül. Cemil megveszi az eljegyzési gyűrűket.

A szív útjai 14-03-27


szerző:
2014.03.28. 04:05
A szív útjai 14-03-27

A szív útjai, 103. rész - Kenan feldúltan ront be a pasa házába a bulvár hírek láttán. Lamia a fenyegetőzések közepette váratlanul bejelenti, hogy mégis hozzámegy Cemilhez. Cavidan nagynénje kifaggatja Gülájt, aki részletesen beszámol a házban zajló botrányról.

A szív útjai 14-03-26


szerző:
2014.03.27. 04:05
A szív útjai 14-03-26

A szív útjai, 101-102. rész - Macsite nem örül lánya eljegyzésének, nem bízik Nazimban. Cemil újra megkéri Lamia kezét. Ha Lamia igent mond, azzal nagy esélyt kapna a kislánya felneveléséhez, a bíróság nem vehetné el tőle a kislányt. Lamia minél hamarabb szeretné elhagyni a pasa házát, mert bezárva érzi magát. Cemil folyamatosan ostromolja az ajánlatával. Cavidan mindent elkövet, hogy megmentse Kenan karrierjét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való