KERESÉS search-close

tömegverekedés

39 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tömegverekedés"

Tömegverekedés volt a székesfehérvári stadionavatón

Rendőrségi eljárás indult a székesfehérvári stadionavatón történt verekedés miatt. A szerdai meccsen a botrány azután robbant ki, hogy egy petárdázó drukkert próbáltak meg kiemelni az újpestiek szektorából, ám társai védelmére keltek…

Brutálisan megalázták a ValóVilág nyertesét!

Egy éve történt, hogy VV Soma egyszerűen egy tömegverekedésbe keveredett. A ValóVilág győztesével a Fókusz stábja a balhé helyszínén idézte fel, mi történt, azután, hogy saját közösségi oldalán is taglalta azt.

A Fradi elnöke és egy vezérszurkoló elemezte a meccs alatti késelést

A hosszú évek óta szervezetten szurkoló B-közép tagjai nem értettek egyet a vénaszkenner bevezetésével, ezért több, mint 3 évig bojkottálták a mérkőzéseket. Majd november 4-én a Ferencváros–Debrecen mérkőzés félidejében tömegverekedés tört ki a stadionban.

Fókusz 2017-11-20


szerző:
2017.11.20. 17:25

Fókusz 2017-11-06


szerző:
2017.11.06. 17:20

Fókusz 2017-09-18


szerző:
2017.09.18. 17:20
Lincshangulat a menekültek miatt

Valósággal megszállták a rendőrök a németországi Bautzen városát, miután szerda este utcai tömegverekedés tört ki a helyi menekültszálló lakói és szélsőjobboldali csoportok között. A hangulat azóta sem csillapodott, több százan készülnek tüntetésekre a belvárosban. A feszültség hónapok óta gyűlik Bautzenben, a kisebb összetűzések rendszeresek, de tömeges utcai harcra eddig még nem volt példa.

Lövöldözés és késelés a belvárosban

Lövöldözés és késelés volt a belvárosban Budapesten. Ma hajnalban esett egymásnak két banda az Erzsébet körúton. Valamin összevesztek, verekedtek, majd az egyik férfi egy gázpisztolyból lövéseket adott le, végül éppen őt háromszor hátba szúrták. Sikerült beszélnünk egy étterem vezetőjével, aki látta a verekedést.

 

Rendőrök kezdték a tömegverekedést

Rendőrök verekedtek össze közterület-fenntartókkal Ecuador fővárosában. A konfliktust az okozta, hogy nem tudtak megegyezni, melyikük tartóztasson le egy kerékpárúton közlekedő motorost. A bunyóba több járókelő is beszállt, aki amúgy nem is tudta, miért tört ki a tömegverekedés. Az ecuadori belügyminiszter szégyenteljesnek nevezte a rendőrök viselkedését.

Késelés és tömegverekedés Siófokon

Késelés és tömegverekedés volt a siófoki Petőfi sétányon, egy rendőr is megsérült. Híradónk értesülése szerint péntek hajnalban egy népszerű bulihelyen kidobók és egy budapesti társaság szólalkozott össze, amely odáig fajult, hogy bottal, baseball ütővel és késsel támadtak egymásnak. A rendőrök köztük akartak rendet tenni, amikor egyikük megsérült. 7 férfi került előzetesbe. Négy éve is történt hasonló eset a sétányon.

Újabb gyanúsított rendőrkézen


szerző:
2015.09.28. 18:10
Újabb gyanúsított rendőrkézen

Hétfőn újabb gyanúsítottat, egy 37 éves budapesti férfit vettek őrizetbe a rendőrök a budapesti Fészek Klub előtt történt tömegverekedés miatt. Szeptember 20-án hajnalban egy 15 fős társaság csapott össze a biztonsági őrökkel.

Videó a tömegverekedésről


szerző:
2015.09.23. 18:05
Videó a tömegverekedésről

Két ember már elkaptak, kettőt pedig még keresnek a vasárnap hajnali budapesti tömegverekedés résztvevői közül. Az egyik belvárosi szórakozóhely előtt hajnali fél egykor tört ki tömegverekedés. A történtekről videófelvétel is készült, a rendőrök az alapján azonosították a résztvevőket.

TÖMEGVEREKEDÉS: A biztonsági kamera felvette az egészet

A verekedés egy budapesti szórakozóhelyen tört ki még vasárnap hajnalban. A Hirpress.hu tette közzé az épületre néző biztonsági kamera felvételeit. A képeken jól látszik, hogyan kezdődött a verekedés. Először csak vitáztak, majd a csíkos ruhás férfi ütött is.

Felvétel a lövöldöző, verekedő társaságról

Közzétette a rendőrség a vasárnap hajnali budapesti tömegverekedés és lövöldözés gyanúsítottjairól készült fotókat. A hetedik kerületi szórakozóhely kamerája vette fel a balhét: egy 15 fős társaság támadt a bár biztonsági őreire. A felvételeken látszik, ahogy a férfiak késsel hadonásznak és asztalokat dobálnak, egyikük pedig egy pisztolyt fog rá valakire. Két lövés is eldördült, a gumilövedékek egyik eltalált egy biztonsági őrt a fején, de volt olyan őr, akit megszúrtak.

 

Tömegverekedés az utcán, aztán kiabálás a bíróságon

Rokonok és barátok tiltakoztak amiatt, hogy három férfit előzetes letartóztatásba helyeztek Budapesten. A gyanú szerint még kedden rendőrökre támadtak, miután egyikük megütött egy nőt a 13. kerületben.

Tömegverekedés a stadionban


szerző:
2015.04.26. 18:50
Tömegverekedés a stadionban

Tömegverekedés volt szombat délután egy belgrádi futballmérkőzésen. A meccset két helyi csapat vívta, a megvadult szurkolók székeket téptek ki és petárdákat dobáltak. Az összecsapásban 35 rendőr sérült meg.

Lövéssel fékezték meg a verekedőket

Figyelmeztető lövéssel tudtak a rendőrök megfékezni egy tömegverekedést Miskolcon a hétvégén. Két társaság, összesen tízen verekedtek össze egy téren hajnalban.
 

Gönczi Gábor és a tömegverekedés esete

A Fókusz műsorvezetőjével, Gönczi Gáborral felfedeztük Budapest legújabb turistalátványosságait, a több száz négyzetméteres falfestményeket. Gábornak természetesen szinte mindegyikkel kapcsolatban eszébe jutott egy-egy érdekes sztori, így tűzfaltúránk közben többek között az is kiderült, miért tört ki tömegverekedés a Smile egyik koncertje alatt.
 

Reflektor 14-10-08


szerző:
2014.10.09. 00:05
Reflektor 14-10-08

Reflektor: Gönczi Gábor koncertjén tömegverekedés tört ki. Oláh Gergőéknél bővül a család.

Forró nyomon 13-09-21


szerző:
2013.09.21. 20:00
Forró nyomon 13-09-21

Forró nyomon: Riporterünk „gyerekrabló akcióba” kezdett. A szülők persze tudtak róla. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a gyerekek vajon tényleg hallgatnak-e arra az unásig ismételt mondatra, hogy ne menjenek el idegennel.

Tömegverekedés Győrben


szerző:
2011.09.14. 08:59
Tömegverekedés Győrben

Kisebb tömegverekedés tört ki kedd este Győrben két italozó társaság tagjai között – tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t.

Tömegverekedés szamurájkarddal


szerző:
2011.06.17. 19:31
Tömegverekedés szamurájkarddal

Összeverekedett két társaság péntek délután Budapesten, a nyolcadik kerületben.

Kard is előkerült a bunyóban


szerző:
2011.05.21. 12:47
Kard is előkerült a bunyóban

Két társaság keveredett szóváltásba, majd esett egymásnak az italbolt közelében.

Házon kívül 11-05-05


szerző:
2011.05.06. 00:00
Házon kívül 11-05-05

Házon kívül: Egykor virágzó falu volt, ma csatatér. Kölcsönös gyanakvás, kölcsönös félelem és elszabadult indulatok Gyöngyöspatán. Két napot töltöttünk a településen. - Mikor lesz igazi biciklis város Budapest? Utálják-e egymást az autósok és a bringások? Hogyan lehet a városi bicikliből is státuszszimbólum? - A fiatalember, aki könyörög, hogy meghalhasson. Károlyt 16 éve egy lélegeztető gép tartja életben. Határozott elképzelése van az eutanáziáról, ezért kérte, hogy elmondhassa, amit gondol.

Előzetesben a kocsmai verekedők


szerző:
2011.05.04. 15:39
Előzetesben a kocsmai verekedők

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság szerdán azt a nyolc férfit, akik vasárnap tömegverekedésbe keveredtek Dabason.

Lebeszélt balhé Loki és FTC drukkerek közt

Ismét szervezett szurkolói tömegverekedést rendeztek Debrecenben, ezúttal a Loki és a Ferencváros drukkerei csaptak össze.

Tömegverekedés lett a hócsatából

Hógolyózásnak indult, zavargás lett a vége. Miután elszabadultak az indulatok, több mint 500 ember püfölte egymást Lipcse utcáin.

Egymásnak estek a kórházban


szerző:
2010.08.19. 14:45
Egymásnak estek a kórházban

A három verekedő közül a legfiatalabb súlyos sérülést szenvedett.

Vascsővel, jégvágóval és buzogánnyal támadtak

Egy bevásárlóközpont biztonsági őreire támadt egy család Csömörön.

Tömegverekedés egy csömöri áruháznál

Rendőrök vetettek véget egy tömegverekedésnek, ahol biztonsági őröket támadtak meg.

Halálos áldozata lett a tömegverekedésnek

Egy ember meghalt és öten megsérültek, mikor tömegverekedés tört ki hétfő délben két család tagjai között Arlón.

Eltemették a tömegverekedés áldozatait

A szertartáson részt vehetett az egyik hangácsi gyanúsított, aki férjét és bátyját gyászolja.

Tömegverekedés Pétervásárán


szerző:
2010.02.03. 19:29
Tömegverekedés Pétervásárán

Mintegy 30 felfegyverkezett ember támadt egymásra kedden este, egy személy megsérült.

Leszámolás történt Hangácson?


szerző:
2010.01.30. 10:35
Leszámolás történt Hangácson?

11 ember botokkal és karókkal esett egymásnak a borsodi településen. Ketten meghaltak.

Tömegverekedésbe fulladt a kocsmázás

Tömegverekedés tört ki szombaton a mátraverebélyi kocsmában, 2 embert kórházba szállítottak a mentők.

Családi tömegverekedés Tiszabőn

Tűzijáték rakétákkal, benzines palackokkal, vasvillával és kaszákkal esett egymásnak a két társaság.

Vasvillával támadtak egy férfira

Emberölés kísérlete és csoportos garázdaság miatt indított eljárást a rendőrség.

Tömegbunyó Esztergomban


szerző:
2009.09.13. 09:16
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való