KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

98 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tömeg"

Ismét hatalmas tömeg tüntetett

Sem a kormányt, sem az állami médiát, sem a parlamenti ellenzéket nem kímélték. Ismét hatalmas tömeg tüntetett Budapesten szombat este. A kormány írásban reagált a kritikákra.

 Döbbenetes tömeg és botrány a Mammutban

Szombaton délután pánik alakult ki egy, főleg a tinilányok körében népszerű okostelefonos alkalmazás miatt. A plázában a Musical.ly nevű applikáció magyar sztárjai tartottak közönségtalálkozót, végül azonban biztonsági okokból berekesztették a rendezvényt.

 

Összepréselődött tömeg a plázában

Rendőrt kellett hívni az egyik budapesti bevásárlóközpontba, mert kezelhetetlenné vált a tömeg szombat délután. Több mint 350 tinédzser és szüleik gyűltek össze.  A 10 leghíresebb magyar MUSER-rel lehetett találkozni.

Elindult a karácsony utáni vásárlási láz!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon óriási roham volt az első nagy leértékelésen, vagyis szombaton a Boxing Day-en. Kiderült, az angol nyelvterületen tartott ünnepen hatalmas leárazásokkal várják az embereket. Bemutattuk, hogy sokan úgy válogatnak a termékek között, mintha a szeretteik elfelejtették volna őket meglepni karácsonykor.

Tömeg ezüstvasárnapon

Akkora volt a tömeg ezüstvasárnap a boltokban, mint amekkora aranyvasárnap szokott lenni. Az idén aranyvasárnap december 24-ére esik, amikor viszont minden üzlet hamarabb bezár. Nem csak a tömeg, hanem a munkaerőhiány miatt is hosszú sorok alakultak ki. Ezt például a Tesco úgy próbálta kezelni, hogy 40 ezer forintot ígért minden dolgozójának, aki egy új munkavállalót hoz az ünnepekre.

LAS VEGAS: tömeges halál

A las vegasi tömegtragédiáról többen is posztoltak felvételeket a közösségi médiában. A helyszínen, egy sátorban volt az a férfi, aki a felvételeket készítette. Itt is jól hallatszanak a sorozatlövések, az emberek futnak vagy a földre fekszenek a pánikhangulatban.

Nem látják szívesen a turistákat

Nehezen bírják a turisták tömegét több európai nagyvárosban. Az olaszok után nemrégiben a spanyolok is tiltakozásba kezdtek, úgy érzik, a külföldiek kiszorítják őket lakhelyükről. Magyarországon is van, ahol a helyiek szerint gondot okoz a turisták tömege, például a főváros bulinegyedében. A Balaton környékén viszont örülnek a turistáknak, mert sokan belőlük élnek.

Pánik Torinóban, 1500 sérült

Tömegpánik több mint ezerötszáz sérülttel Torinóban. A Bajnokok Ligája döntőjét nézték  mintegy 20 ezren az észak-olasz város egyik terén, amikor egy petárda durranása miatt felbolydult a tömeg, és a szurkolók egymást taposták el. Sokan súlyos állapotban vannak, köztük egy 7 éves kisfiú. A történtekről  megdöbbentő felvételek készültek.

 

TÜNTETÉS: Ilyen volt a hangulat a Parlamentnél

A hivatalos program után több ezren – főleg fiatalok – a Parlament előtt maradtak, és az "Európa, Európa...", a "szabad ország, szabad egyetem" kiáltások mellett korrupcióellenes rigmusokat is skandáltak. Néhányan megpróbálták kitűzni az Európai Unió zászlaját, de a rendőrök nem engedték őket a Parlament lépcsőire.

Tüntetők a magasból

A vasárnapi CEU-tüntetésen résztvevő tömegről a magasból is készültek felvételek. (forrás: Dronmedia.hu)

„Menniük kell”

"A kormánynak mennie kell" - ezt mondják tüntetők százezrei Romániában, miután kikényszerítették, hogy a vezetés ne enyhítsen a korrupció büntethetőségén. Attól tartanak, hogy később bármikor módosíthatnák a törvényeket a saját érdekük szerint. A kormány nem hajlandó lemondani.

2017 első rablása

Hétezer rendőr vigyázott az újévet ünneplő tömegre New Yorkban, eközben néhány sarokkal arrébb három férfi kirabolt egy ékszerkereskedést. Senki sem vette észre a bűncselekményt, az üzlet biztonsági kamerája viszont felvette a történteket, az egyik rabló bele is nézett a felvevőbe. Becslések szerint hatmillió dollár értékben vittek el ékszereket.

BLACK FRIDAY: Indul a vásárlási roham

Ma van a Black Friday, vagyis a Fekete Péntek, rengeteg üzlet és webáruház hatalmas akciókkal próbálja magához csalogatni a vevőket. A Black Friday eredetileg Amerikából származik, a hálaadás utáni péntek elnevezése, amely hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon első napja. Az Egyesült Államokban akár 80-90 százalékos akciók is vannak ilyenkor, és sok üzlet már éjfélkor kinyit. Volt olyan áruház, ahol szinte tömegverekedés alakult ki néhány műszaki cikkért. Hogy itthon milyen a Fekete Péntek, megmutatjuk 18 órakor az RTL Híradóban.

Megdöbbentő! Kiderült, hogy hány kilót híztak a villalakók!

A villalakók először megsaccolták, hogy hány kilót híztak a Villába költözés óta, majd egy mérleg segítségével fényt derítettek az igazságra!

Tömegeket várnak a temetőkbe

Több zsebelés, autófeltörés és baleset lehet a hosszú hétvégén. Mindenszentek ünnepén és halottak napján tömegek indulhatnak útnak, a rendőrök és a polgárőrök ezért már szombattól ott lesznek a temetőkben. Nemcsak a tolvajokat figyelik, a forgalmat is irányítják majd.

Sziget-rekord: csaknem félmillióan buliztak

Rekord a Szigeten! Noha nem érték el a vágyott 500 ezret, így is látogatottsági csúcs született, 496 ezren buliztak összesen a fesztiválon, három nap is teltházas volt: Rihanna, a Muse és Sia is teltházassá tette a Szigetet. Már késő este elkezdték bontani a színpadokat, helyszíneket, azt ígérik, 10 nap múlva lesz tiszta ismét a Hajógyári Sziget.

PLÁCIDO DOMINGO KONCERT: Sokan szerettek volna bejutni, de nem sikerült mindenkinek

A Papp László Sportarénába 12 ezer ember próbált bejutni szerda este az esőben, hogy ingyen hallhassa Placido Domingót. Volt, akiknek nem sikerült bejutniuk, ők az esőben tülekedtek. A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történt, ezért  sokan lemaradtak és az esőben tülekedtek és lökdösődtek.

Lövöldözni kezdtek a tömegben

Egy ember meghalt és legalább négyen megsebesültek a texasi Austinban, amikor szombat éjjel két lövöldözés is kitört a tömegben. A rendőrség szerint a két esetnek nem volt köze egymáshoz, mindkettőnél egy-egy verekedés fajult el véres leszámolássá. A zsúfolt utcákon pánik tört ki, a tömeget lovas rendőröknek kellett feloszlatni.

Iron Maiden–siker a VOLT-on

Hajmeresztőek a koncertek a VOLT-on. Hatalmas siker volt az Iron Maiden fellépése. Miattuk telt meg a fesztivál péntek este. A heavy metal csapat Bécsből jött helikopterrel és például saját márkájú sörüket kérték az öltözőbe. A VOLT szombat este ér véget, az utolsó napon fellép a Prodigy is.

Százak Bud Spencer ravatalánál

Tömegek állnak sorba, hogy végső búcsút vegyenek a legendás Bud Spencertől. A 86 éves korában elhunyt olasz színészt a római városházán, nyitott koporsóban ravatalozták fel. Egyik lánya, Christian Pedersoli azt mondta, hogy hatalmas erőt merítenek abból a sok szeretetből, amit a rajongóktól kapnak. Ez emlékezteti őt arra, hogy milyen csodálatos ember volt az apja, hogy ennyi pozitív érzelmet tudott kiváltani másokból. Bud Spencer békében hunyt el családja körében. Utolsó szava állítólag az volt, hogy „köszönöm.”

 

A magyarok megőrültek az izlandi meccs után

Budapest utcáin és a Margitszigeten ünneplő több ezres tömeg elárasztotta a Nagykörutat. A buszok, a villamosok, az autók megbénultak a hömpölygő drukkeráradatban. Ez úgy tűnt, mégsem zavar senkit, sőt a sofőrök csak azért dudáltak, hogy együtt ünnepeljenek a tömeggel.

Bali béget majdnem megfojtották a rajongók – VIDEÓ!

Mondhatnánk azt, hogy nincs min csodálkozni, hiszen a szuperszexi színész nők ezreinek szívét rabolta már el, és ez csak a kezdet.

Hétfőn tárgyal a kormány a boltzárról

Jövő szerdán indulhat az aláírásgyűjtés a vasárnapi boltzár eltörléséről szóló népszavazáshoz - erre számítanak a szocialisták. A kormány már hétfőn foglalkozik a kérdéssel, jelentést hallgatnak meg a boltzár hatásairól, utána döntenek arról, mit tegyenek. Ma egyébként hatalmas volt a tömeg abban a budapesti bevásárlóközpontban, ahol egy kuponakció miatt vasárnap is kinyitottak az üzletek.

Rengetegen voltak a skanzenben

A jó időben, a szabadban is lehetett nyulakat simogatni, vagy éppen húsvéti tojásokat keresni. A Szentendrei Skanzenbe annyian érkeztek, hogy kilométeres kocsisor volt az oda vezető utakon. Ott bárány szépségverseny is volt. Debrecenben pedig egy óriástojásra lehetett festeni.

Hó és fagy sem állítja meg a menekülteket

A havazás és a fagy sem állítja meg a menekülteket. Horvátországba csak vasárnap háromezren érkeztek, és továbbra is érkeznek a lélekvesztők a Törökországhoz közeli görög szigetekre. Közben menekültek miatt újra határellenőrzést vezettek be a svéd-dán határon.

Óriási akciók az üzletekben

Óriási a tömeg a bevásárlóközpontokban, beindult a karácsony utáni nagy leárazási hullám. Van, ahol 50-70 százalékkal is olcsóbban kínálják az eladók a termékeiket. A kereskedelmi szövetség főtitkára szerint a kereskedők ilyenkor adnak túl a karácsony előtt felhalmozott készleteiken, és az akciók januárban is folytatódnak.

Kilométeres sorok a román határnál

Ötórás várakozás, több kilométeres kocsisor, türelmetlen autósok. A napi átlag ötszörösére emelkedett a forgalom a magyar-román határon, a torlódás – várhatóan - több napon át tarthat. Csak szombaton a szokásos 18 ezer utas helyett, több mint 92 ezren lépték át a magyar-román határt.

Hogyan lehetünk biztonságban egy tömegrendezvényen?

A párizsi rock koncerten és kávéházban történt tömegmészárlás óta hogyan készülnek a rendezvények, fesztiválok szervezői és hogyan készüljünk mi? El merjünk -e indulni és mit tegyünk, ha egy terrortámadás közepén találjuk magunkat?

Káosz a Liszt Ferenc repülőtéren - órákat vártak az utasok

Káosz a Liszt Ferenc repülőtéren. Hajnalban felmondta a szolgálatot a csomagkezelő rendszer, ezért órákon át szünetelt az utasfelvétel. Nem szálltak fel az induló gépek, több járat csak jelentős késéssel indult. Volt olyan utas, aki hajnal 4 óta a reptéren volt, de még délelőtt sem tudta, hogy el tud-e ma utazni. Hatalmas volt a tömeg, a rendszer délelőtt javult meg.

KÁOSZ: Órákig nem moccant a sor a reptéren

Hiába a rengeteg utas, órákig nem moccant a sor reggel a Liszt Ferenc repülőtéren. A terminálon mintha megállt volna az élet. A csomagkezelő rendszer állt le, és utasfelvétel is. Aki már nagyon unta a várakozást a bőröndjére támaszkodott. Nem volt hangzavar, a legtöbben némán vártak vagy fotózták a tömeget. Akadt, aki kisgyerekkel a karján fel-alá sétált és mozgólépcsőzött, hogy gyorsabban teljen az idő.

Rengetegen mentek ki a temetőkbe

Megteltek a temetők - mécsesekkel, virágokkal, emlékezőkkel és autókkal is. Ma Mindenszentek van, holnap pedig halottak napja lesz. Ezen a két napon megerősített rendőri szolgálattal és hosszabb nyitvatartással várják a sírkerteknél a hozzátartozóikhoz látogatókat.

Ételosztás Budapesten – kígyózó sorok

1500 adag ebédet és élelmiszercsomagot osztottak ki rászorulóknak a szegénység elleni küzdelem világnapján. Az akciót a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők találták ki, ám több egyházzal közösen valósították meg. Az Eurostat pénteken adott ki egy jelentést, amelyben azt írják, hogy Magyarországon 2008 és 2014 között nőtt a szegénység. A Nemzetgazdasági Minisztérium megkeresésünkre azt válaszolta, azon dolgoznak, hogy egyre több embernek legyen munkája.

Tömeg volt a nyitva lévő boltokban

Tolongtak a vásárlók azokban a boltokban, amelyek kinyitottak vasárnap is. Március 15-e óta a hét utolsó napján már csak évente ötször lehet nyitva tartani azoknak az üzleteknek, amelyekre vonatkozik a szigorítás.

Ezrével jönnek a menekültek

Szombaton több mint 9000 menekült utazott át Magyarországon, és a becslések szerint vasárnap is hasonló tömeg várható. Zákánynál van a legnagyobb forgalom, ahová vasárnap csak délelőtt háromezer embert hoztak a horvát hatóságok. Magyarország egyelőre mindenkit Ausztria határához szállít, az osztrákoknál azonban egyre kritikusabb a helyzet.

Imádják a kamerát és tökéletes angolt beszélnek a menekült kisfiúk

Nap mint nap látjuk a Magyarországon átáramló menekültek tömegét a híradós tudósításokban. Rengeteg embert látunk, egy arctalan tömeget, amelyből azonban mégis van olyan, aki kitűnik egy pillanatra. Pontosabban vannak olyanok, akik valami miatt kiemelkednek, és ha rövid időre is, de médiasztárok lesznek. Mint az a 12 éves szír ikerpár, akiket, nyilván nem véletlenül, rengeteg stáb megtalált. A hosszú hajú fiúk, akik olyanok, mint két tojás, lazák, imádják a kamerát, és szinte tökéletesen beszélnek angolul. A Híradó győri stábja töltött el velük egy estét. Dinya Bea és Serdült Szilvia riportja.

Folyamatosan érkeznek a menekültek

Folyamatosan érkeznek még mindig a menekültek Szerbia felől Horvátországba. A határokon ezrek várakoznak arra hogy belephessenek az Európai Unió területére. Horvátország már a helyi tömegközlekedési buszokat is a szerb határra irányította, hogy el tudja szállítani a menekülteket. Szerbia éjfélig adott ultimátumot Horvátországnak, hogy feloldja a kamionokra vonatkozó határzárt, különben válaszlépéseket tesz.

 

Nem számítottak ekkora tömegre

Az ablakokon másztak be, hogy felférjenek az első induló vonatra szombat hajnalban a Horvátország felől érkező menekültek. Több mint 1500-an várakoztak órákig a győri vasútállomáson. Még a civil segítők is elképedtek a hatalmas tömegen.

Egymást taposták a tömegben

Ausztriában sem számítottak akkora menekült áradatra, mint ami az utóbbi 24 órában elérte az országot. Délelőtt többen is megsérültek Szentgotthárd osztrák oldalán, amikor a buszokra próbáltak feljutni.

Előzetes: Az ablakokon másztak be, hogy felférjenek az első induló vonatra

Szombat hajnalban a Horvátország felől érkező menekültek megpróbáltak feljutni a vonatra. A reggeli vonatnál is tömeg volt, négy órát állt az állomáson, csak akkor indult el, amikor a terrorelhárítás kommandósai elvittek egy férfit, akit a röszkei határáttörés miatt kerestek. Ausztria nem készült fel a pánikba esett tömegre; tudósítónk is ott volt, amikor egymást taposva próbáltak Németországba tartó buszokra feljutni.

Gulyás: Nem tudnak mindenkit regisztrálni

Soha nem látott számban jöttek Magyarországra a menekültek a déli határnál a röszkei vasúti sín lezárásáig. Az ENSZ szerint Magyarország napközben már nem is próbálkozott az emberek regisztrálásával, a lehető leggyorsabban, vonatokkal vitték őket az osztrák határhoz: vagy Hegyeshalomba, vagy Szentgotthárdra. Gulyás Gergely, az országgyűlés fideszes alelnöke azt mondta, nem elég a kapacitás, ezért nem regisztráltak mindenkit.

Rengetegen szállnának vonatra

Rengetegen szállnának minél hamarabb vonatra a menekültek közül, de türelemmel kell lenniük. A Keleti pályaudvar aluljárójában már vasárnap délelőtt is több száz fős tömeg várakozott, hogy eljusson Győrbe. A rendőrök nagyjából 40 fős csoportban engedik felszállni őket, a civilszervezetek szerint helyesen. A cél az, hogy senkinek se essen bántódása.

Győrből vonattal mentek Ausztriába

Akik Röszkéről indulnak, azoknak egy része a nyugat-magyarországi Vámosszabadi menekülttáborba érkezik. Buszokkal viszik az embereket szinte óránként. A többségük be sem megy a táborba. Leszállnak a buszról és az út mellett várakoznak. Nem maradnak sokáig, jön a taxi és a győri vasútállomáshoz viszi őket. Az emberek folyamatosan cserélődnek, a rendőrök sem tudták megmondani, hogy az elmúlt két nap alatt pontosan hány busznyi menekültet hoztak a déli határról. Voltak, akik úgy döntöttek, gyalog indulnak Győrbe.


 

Tovább gyűrűzik a menekültkérdés

Kisbuszokban összezsúfolódott migránsok, pályaudvarnál lázadozó tömegek, német különvonatok, határokon való feltartóztatás és kilométeres sorok az M1-es autópályán. A torlódás ugyan tegnap délután megszűnt, de az emberekkel teli kisbuszok továbbra is megpróbálnak átjutni a határon. A legfrissebb eseményekről  Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértővel beszélgettünk.

Egyetlen nap alatt 2330 menekült jött

Újabb nap – újabb rekord Röszkén. Csak kedden és csak Csongrád megyében 2330 menekült érkezett a zöldhatáron magyar területre. Többségük a Szeged-Szabadka közötti vasútvonalon gyalogolt.

Az eddigi legnagyobb menekültáradat

Az eddigi legnagyobb menekültáradat Röszkénél. A rendőrök sem tudták megállítani azt a félezres tömeget, amelyik hétfő kora este lépte át a határt Röszkénél a horgosi vasútvonal mentén. A rendőrök kedd estére újabb, az eddiginél is nagyobb tömegre számítanak.

Mi ez a nagy tömeg újabban Ferihegyen?

Zsúfolt volt az elmúlt napokban a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér: az utasok beszámolói szerint a 2B terminál hetek óta minden egyes napszakban zsúfolásig megtelik, a 2A viszont gyakran kong az ürességtől. Volt, aki hatalmas tumultussal szembesült. Mi áll a háttérben és egyáltalán naponta mekkora utasforgalmat bonyolítanak le a repülőtéren? Erről kérdeztük Hardy Mihályt, a Budapest Airport kommuniációs igazgatóját.

A színpadon kapni szívrohamot

Robi álmában sem gondolta volna, hogy ilyen sokan eljönnek a budapesti koncertjére, ezért a közönség láttán elszállt minden izgalma, és felszabadultan énekelte a Hiperkarma régi dalait. Kíváncsi vagy az utolsó részre is? Akkor kattints ide!

Előzetes: Tömeg és forróság az Országos Onkológiai Intézetben

Az egész ország szenvedett a kánikulától. A részletek jönnek 6-kor az RTL Híradóban!

„A Pride a bátorság ünnepe”

Soha ennyien nem voltak még a Budapest Pride-on, mint idén. A szervezők becslése szerint 15-20 ezren vettek részt a felvonuláson. A fővárosban az Operától a Tabánig vonultak melegek, transz- és biszexuálisok mellett támogatók és szimpatizánsok is. A demonstráció résztvevői kordonok között vonultak. Egyenlő jogokat és félelem nélküli életet szeretnének. Most is voltak ellentüntetők, akik nem férkőzhettek a menet közelébe. A felvonulókat még az előző este tiltakozásul odahordott trágya szaga sem zavarta - pedig még vasárnap is bűzlött tőle az Andrássy út.

A retró még mindig hódít, 6000-en buliztak a TNT koncertjén

Bár a TNT 10 éve feloszlott, egy évtized után is ezrek éneklik a slágereiket. Dobrády Ákos és Inti Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén 6000 ember előtt állt össze ismét. Hubai Antal riportja.

Gyász Grazban

Továbbra is súlyos állapotban van két gyerek és négy felnőtt a Grazban megsérült 34 ember közül. Szombat délután egy 26 éves férfi kocsijával belehajtott a tömegbe a kelet-ausztriai város központjában. Hárman haltak meg.

Úgy készültek, mintha advent volna

Már az áruházba jutás is tortúra volt egy vásárló szerint, aki szombaton intézte a nagybevásárlását. Ez a hétvége volt az első, a vasárnapi zárva tartás bevezetése óta, amikor pénteken se voltak nyitva a boltok az ünnepnap miatt. Így a legtöbben szombaton próbáltak megharcolni az árukért az óriási tömegben. Volt olyan áruház, ahol annyi kassza működött, mint karácsonykor.

Hatalmas tömeg az utolsó vasárnapon

Ez volt az utolsó vasárnap, amikor még minden bevásárlóközpont, és minden bolt nyitva tarthatott. Március 15-től csak azok az üzletek nyithatnak ki, amelyek 200 négyzetméternél kisebbek, és ahol a tulajdonos, vagy a családtagjai állnak a pult mögött.

Előzetes: Dühös tömegek a DRB bankcsoport fiókjai előtt országszerte

Több helyen rendőrök figyeltek a sorban állókra. Sehol nem kellett beavatkozniuk, de Miskolcon például kisebb lökdösődés is történt. Hogy mit mondanak az ügyfelek, megtudhatják 6-kor az RTL Híradóban.

Nagyüzem van az ügyeleteken az influenza miatt

Sok rendelőben ötödével több volt a beteg a hétvégén. A legtöbben lázzal, torokfájással, végtagfájdalommal mentek orvoshoz. Volt olyan budapesti ügyelet is, ahol majd kétszer annyi beteg volt a hétvégén, mint ilyenkor szokott.

Tömeg szombatonként a boltokban?

Zsúfolt parkolók, tömeg és tortúra. Ez lehet majd egy átlagos szombati bevásárlásból a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége szerint. Azt mondják, ha a boltok nem nyithatnak ki vasárnap, mindenki szombaton megy majd vásárolni.

Halottak napja: tömeg a temetőkben

Mécsesekkel, virágokkal, koszorúkkal teltek meg a temetők, már szombaton is rengetegen látogattak ki szeretteik sírjához. Több temető környékén dugók alakultak ki, bent pedig sok helyen szinte hömpölygött a tömeg.

Fókusz 14-06-02

Fókusz: Elkezdődött! - Hatalmas tömeg az X-Faktor válogatóján, és a nagy találkozás az új mentorral. Különös anyaság - Évek óta nincsenek kölykei, most kiscicákat szoptat Maszat kutya. Állati furcsaságok, és a magyarázat. Hol van a nyár? - Nincs hó télen, gyenge a tavasz és most sincs meleg. Időjárási furcsaságok, és a kérdés: lesz e nyár idén?

Tizenkétezer embert repített el Ákos 2084-be

Egyedül a Fókusz jutott be Ákos öltözőjébe az évvégi nagykoncertjén. A zenész a teltházas Aréna előtt egy szűkkörű főpróbát is tartott, ahová csak a legszerencsésebbek juthattak be.

XXI. század 12-11-27

XXI. század: 1989-ben, hónapokkal a rendszerváltás előtt nagyra tartották a jogászokat. Sokan úgy gondolták, hogy nekik volt a legtöbb közük a rendszerváltás sikeréhez, a békés átmenethez. Békéssy Olga filmje – a szocializmus kezdetéről, amikor a szegények a központi akaratnak megfelelően is már ingyen tanulhattak, nem kellett tandíjat fizetniük. A tömeget a tanulás és a kultúra öntudatra ébresztette, és a diktatúra ellen fordult.

Fókusz 12-11-06

Lelőtték! - A kegyetlen jelenet megviselte a Barátok Közt főszereplőit. Ott voltunk a forgatáson, milliók várják a folytatást! Végjáték - Megviselte a kiesés, elbúcsúzott és elhagyta lakását az X-Faktor legsírósabb kiesője. Lass Bea első napja. Rock and Roll temetés - Tumultus, és sztárdömping Komár László búcsúztatásán. Mi is elvegyültünk a tömegben!

Újra fesztiváluralom tört Tokaj lankáira

Tartózkodó világsztár, együtt tusolási világrekord, állásinterjúk, és sok fura fazon. Mindenki felszínre hozta koncertimádó önmagát és indulhatott is a napsütéses szórakozás.

Moszkvában hódított mindenki kedvenc famíliája

A Neoton Família nálunk sem panaszkodhat arra, hogy pályafutásuk érdektelenségbe fulladt volna. Ők mégis azt mondják, a világsztárokat megillető rajongás leginkább Japánban övezte őket. Csakúgy, mint Moszkvában, ahová kifejezetten közkívánatra hívták meg őket.

Villanygitárral és hosszú lobonccal csináltak forradalmat

A 60-as években nem illett kitűnni a tömegből, a 60-as években be kellett olvadni a tömegbe. Pár fiatal mégis úgy döntött, itt az ideje, hogy megmutassák egyéniségüket.

Tökéletes hang: elképesztő koncertet adott Veca

Janicsák Veca talán csak egyetlen pillanatra keseredett el, amikor idő előtt távozott a tavalyi X-Faktorból. Azóta aprólékos munkával építi karrierjét, amelynek eddigi csúcspontját múlt vasárnap több ezren láthatták.

Összebalhézott két csoport az utcán

Tömegverekedés tört ki Budapesten a XIX. kerületben csütörtök este. A rendőrök öt embert állítottak elő.

Sétálva szökött meg a tárgyalása után

A veszélyes dél-afrikai bűnöző tárgyalásának végén a távozó tömegbe vegyülve egyszerűen kisétált a teremből, és eltűnt.

Tombolnak a Balaton Sound szerelmesei

Félmeztelen fiúk, bikinis lányok, tízezres hullámzó tömeg és naplemente. Mindez meghozta a kedvét a rap fonott copfos amerikai királyának. Snoop Dog a zamárdi Balaton parton annyira jól érezte magát, hogy feladta rossz szokását és végre szóba állt a Fókusz riporterével. A dübörgő Sound-hangulat mindenkit magával ragadott.

Tömegszerencsétlenség Hegyeshalomnál

Pánikról, halálfélelemről számoltak be a balesetet szenvedett cseh turistabusz utasai a kórházban az RTL Híradónak. Többségük aludt, amikor az ütközés történt. Ketten meghaltak, több mint ötvenen sérültek meg az M15-ös autóúton Hegyeshalom térségében.

Félbeszakadt Fluor Tomi fellépése

A korláthoz szorította a tömeg az első sorban álló fiatalokat Fluor Tomi szombati tatabányai koncertjén.

Őrjöngő tömeg várta a boldogító igent

Egymillióan nézték és hallgatták élőben a királyi esküvőt London központjában. A legnagyobb tömeg a Hyde Parknál és London főterén volt.

Mészárlás Szíriában

Legkevesebb 25 tüntetőt agyonlőttek, többet pedig megsebesítettek a biztonsági erők Szíriában.

Karneváli tüntetés Londonban

Több tízezer ember jelent meg Londonban szombaton, hogy a kormány megszorító intézkedései ellen tüntessen.

Különgép indul a Líbiában rekedt magyarokért

Csak a líbiai hatóságok engedélyével indulhat útnak az a repülő, amit az észak-afrikai országban élő körülbelül 50-60 magyar kimenekítésére küldenének.

Forrongó közhangulat Wisconsinban

A kormányzó intézkedései ellen tiltakozó tömeg elfoglalta az állami törvényhozás épületét.

West Balkán-ügy: A rendőrök is hibáztak?

A fővárosi hatodik kerületi rendőrséget is elmarasztalja véleményében a West Balkán tragédia körülményeit vizsgáló személy- és vagyonvédelmi szakértő.

Gyászolás a partik helyett

Buli helyett gyertyás megemlékezést tartottak péntek este több szórakozóhelyen is az országban.

Menekülés az életveszélyes tömegből

A majdnem háromezres tömegre legalább 50-60 biztonsági ember kellett volna a szakértő szerint.

Elindult az ünnep utáni roham

Mintha csak egy nappal karácsony előtt lettünk volna, annyian voltak hétfőn a bevásárlóközpontokban.

Tömeges vásárlással telt az aranyvasárnap

A kereskedők szerint idén többet költenek az emberek az ünnepekre, mint tavaly.

Tömegtragédia egy kambodzsai fesztiválon

A pánikban a legkevesebb 378-an haltak meg, a sérültek száma pedig csaknem 800.

Lincselők miatt menekítették a tömeggyilkost

A 10 embert meggyilkoló kenyai rendőrt mintegy ezer fős tömeg akarta meglincselni.

Megválasztották a Magyar Dal Fővárosát

A Magyar Dal Napja rendezvényein Eger lett a dalok fővárosa.

Ezrek emlékeztek a Love Parade áldozataira

A technozenei fesztiválon 21-en vesztették életüket, amikor pánik tört ki a résztvevők között.

Súlyos tömegbaleset a 44-es főúton

Egy ember meghalt, tízen megsérültek szombaton délután, a 44-es főút tiszaugi elágazásánál.

Karácsonyi bűnmegelőzési bemutató

Az autófeltörések és a zseblopások módszereire és megelőzésére hívták fel a figyelmet.

Tömegpánik a karácsonyi ünnepségen

Több ezer ember törte át a kordonokat Birmingham főterén. Hatvanan sérültek meg.

Veszélyben a postások segélyosztáskor

Segélyosztáskor a segélyre jogosultak elárasztják a főposta környékét.

Békésen indult, oszlatással zárult a menet

Véget ért a Meleg Méltóság Menete szombaton délután 16 órakor az Erzsébet téren.

Százak búcsúztatták Cseh Tamást

A bakonybéli tömeg gyászmenettel és gyertyákkal búcsúzott az énekestől.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!