KERESÉS search-close

tömbházak

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tömbházak"

Százezrek Hruscsovkában

Kétségbeesés, felháborodás és tömegtüntetések Moszkvában. Az orosz parlament második olvasatban is elfogadta azt a törvényt, amely felhatalmazza a főváros vezetését, hogy ledózeroltassák a szovjet időkben épült néhány emeletes tömbházakat. Az ott élőknek a külvárosokban adnának új lakásokat. Így több mint másfél millió embert kényszerítenének távozásra településrendezésre hivatkozva.

Világrekord robbantásos bontás

Világrekord-méretű, ellenőrzött robbantással egyszerre 19 lakótelepi tömbház omlott össze Kínában. A rendkívül látványos bontáshoz 5 tonna robbanószert használtak fel. A Guinness Rekordok Könyvének még hitelesíteni kell az akciót, amely mindössze 10 másodpercig tartott. A biztonság érdekében egy teljes városrészt lezártak a 8 és fél milliós Vuhanban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való