KERESÉS search-close

tóth istván györgy

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tóth istván györgy"

Társadalmi riport: Felzárkózás vagy leszakadás?

Magyarország felzárkózik vagy leszakad az Unióhoz és önmagához képest? A Tárki kutatóintézet 1990 óta kétévenként kiad egy Társadalmi riport című könyvet, amely alapos, sokrétű és széles áttekintésű képet kínál Magyarországról. Nemrég jelent meg a 13. Társadalmi riport, amelynek egyik szerkesztője Tóth István György szociológus.

Felzárkózik-e vagy leszakad Magyarország?

Hogyan állunk és merre tartunk? Ha ön kíváncsi rá, alapos és átfogó országkép tanulságos táblázatokkal a Társadalmi riport új kötetében. A kiadó TÁRKI egyike a világ vezető agytrösztjeinek. Vendégünk a könyv egyik szerkesztője, Tóth István György szociológus. Magyarul Balóval 21:30-kor az RTL II-n!
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való