KERESÉS search-close

tóbiás

42 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tóbiás"

Józan László már visszaszámol!

A Barátok közt színésze, Józan László nem a karácsonyt várja decemberben: az foglalkoztatja, mikor lesz végre újra meleg. A didergős időben érthető, hogy a tengerpartra vágyik a színész - a fecske és a napszemüveg távoli emléknek tűnik. A fotót nézve egy kicsit a hölgy rajongónkat is átjárhatja a forróság: így még a mínusz fokokat is könnyebb elviselni.

A Barátok közt sztárjai a forgatási szünetben sem unatkoznak

Kíváncsi vagy, hogy mit csinálnak kedvenceid, amikor épp nem forog a kamera? A sorozat színészei most megmutatják, mivel töltik az időt egy-egy jelenetre várva.

Tóbiás összeveszik Hannával, mert a megkérdezése nélkül írt róla cikket

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. április 5-i epizódjaiból!

Következő rész (2016. április 04.)

Attila és Nóra úgy döntenek, a köztük történteknek nem lesz folytatása. Egy ismerős arc újra felbukkan a Mátyás király téren. Hanna cikket ír Tóbiásról. Ottó elárulja Péternek, mit tud Attiláékról.

Ez történt a 12. héten


szerző:
2016.03.25. 22:00
Ez történt a 12. héten

Ágnes megtudja, hogy ki tette tönkre a Liza alibijét biztosító felvételt és mik a tervei Ludwignak. Attila próbálja ráébreszteni Nórát a kegyetlen valóságra. Zsolt lehetőséget kap Emíliától, hogy találkozhasson a fiával. Nóra meglátogatja Júliát a börtönben, hogy tisztázzák a vitás kérdéseket. Zsófi, miután veszélybe sodorja a kis Bencét, megrázó döntést hoz. Bözsiék második vendégfogadása közel sem olyan sikeres, mint az első. Péter és Ottó alkoholos joghurtot akarnak csinálni, de olyan valaki teszteli a próbaadagot, akinek egyáltalán nem kellene. Nóra névtelen levelet kap, ami szerint létezik egy hangfelvétel, melynek segítségével Zsolt kiszabadulhatna. Vajon kap segítséget a terv megvalósításához?

Előző rész (2016. március 22.)

Tóbiást régi mániája vajon segíti-e az apaság kezdeti problémáiban? Meg tudja-e oldani Ágnes a Miklós adóssága miatt kialakult helyzetet? Júlia és Nóra nézeteltérései vagy a barátsága éled újra? Mitől száll el Zsolt reménye a szabadulásra?

Zsófi kiakad, amikor Tóbiás tápszerrel eteti Bencét

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. március 9-i epizódjaiból!

 

A babaköszöntő bulin Margó barátnői furcsa kérdésekkel zaklatják Tóbiást

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. február 24-i epizódjaiból!

Tóbiásnak elege lesz Gizella kiképzéséből

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. február 23-i epizódjaiból!

Tóbiás szerint hiba közösen családot alapítani Zsófival

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. február 16-i epizódjaiból!
 

Előző rész (2016. február 2.)

Hogyan reagál Zsolt Krisztián tervére? Mit kezd Ágnes az András halálával kapcsolatos információkkal? Hogy érinti Vilmost, hogy Tóbiás pénzt fogadott el a jógaórákért?

Tóbiás Ádámot hibáztatja, amiért Gizella összeomlott.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 17-i epizódjaiból!

Tóbiás elbocsátja Gizellát.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 16-i epizódjaiból!

Tóbiás bevallja Zsófinak a szteroidokat.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 27-i epizódjaiból!

Timi felfedezi Tóbiás szteroidjait.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 12-i epizódjaiból!

Tóbiás bevallja, hogy a baleset óta nem tudja rendesen mozgatni a jobb oldalát.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 16-i epizódjaiból!
 

Zsófi csókja után Tóbiás magához tér.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 12-i epizódjaiból!

BARÁTOK KÖZT: Így forgatták a látványos jelenetet

Látványos és nagyon fárasztó. Valahogy így lehetne jellemezni a Barátok közt forgatási jelenetét. A szereplők mind egytől-egyig élvezték a kihívásokkal teli munkát.

Róbert kiszedi Tóbiást az égő autóból, de nem tudni, hogy Tóbiás él-e.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 5-i epizódjaiból!

Attila egy közelgő pénzügyi katasztrófára figyelmezteti Tóbiást.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. augusztus 25-i epizódjaiból!
 

Előző rész (2015. március 18.)

Zsófi és Tóbiás vajon felveszik a kesztyűt Szilárd ellen? Vajon sikerül Júlia és Miklós terve Róbert ellen? Ágnest megfenyegetik.

Következő rész (2015. március 18.)

Zsófi és Tóbiás vajon felveszik a kesztyűt Szilárd ellen? Vajon sikerül Júlia és Miklós terve Róbert ellen? Ágnest megfenyegetik.
 

Előző rész (2015. március 12.)

Tóbiás tényleg szteroidokat szed? Hogyan folytatódik Ágnes és Miklós harca a cégben? Sikerül Lászlónak megvenni a kisboltot?
 

Következő rész (2015. március 12.)

Tóbiás tényleg szteroidokat szed? Hogyan folytatódik Ágnes és Miklós harca a cégben? Sikerül Lászlónak megvenni a kisboltot?
 

Előző rész (2015. március 11.)

Hogyan reagál Ágnes Miklós megalázó beszédére? Hogyan titkolja el Aliz, hogy tönkretette Ádám szobrát? Sikerül-e Tóbiásnak kitúrnia Szilárdot?
 

Egy év után hazatért Józan László, a Barátok közt Tóbiása

Bár Laci imádja az otthonát, sajnos az utóbbi időben nem volt sok ideje arra, hogy hazamenjen Kárpátaljára. Nem is olyan régen azonban fogta magát, és kivett egy kis szabadságot, hogy a pihenés mellett szeretteivel is lehessen.

Karácsonykor magányosan?

Vannak olyan helyzetek amikor valaki a családjától távol kénytelen tölteni auz ünnepeket, amit nem könnyű átvészelni. Józan László, a Barátok közt Tóbiása már hetedik éve tölti családja nélkül az ünnepeket, hiszen rengeteg munkája van a színházban. Laci már megszokta azt, hogy a színházi közegben karácsonyozik, azonban a pszichológus szerint a lényeg, hogy karácsonykor jól érezzük magunkat, akár a család, akár a barátok körében. Év végén lelassul a világ, és kapunk egy idealizált képet a médiából, így nagyon egyszerű ebben az időszakban kiemelni a negatívumokat akár magunkban, akár a másikban, mégis törekedni kell arra, hogy ne egyedül töltsük az ünnepeket!

Józan Lászlót csúfolták az iskolában

A Barátok Közt Tóbiása testképzavarral küzdött gyermekkorában, mostanra azonban sikerült leküzdenie komplexusait. Mivel sokszor kinevették őt vékony testalkata miatt, ezért edzeni kezdett és új elfoglaltságot talált magának, a színészetet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való