KERESÉS search-close

tévézés

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tévézés"

A magyar televíziózás 10 legviccesebb pillanata - ahogy mi látjuk

Nem könnyű szakma a televíziózás. A kamera mindent lát, a nézők pedig nem felejtenek. Így egy elrontott pillanat még évekkel később is kísértheti a képernyőn szereplők életét. Legyen szó nyelvbotlásról, egy hatalmas esésről, vagy egy véget nem érő röhögőgörcsről, a pillanat elszáll, de a felvételek megmaradnak. A főszereplő pedig nem tehát mást, mint együtt él a tudattal hogy már az egész ország vagy egy fél világ rajta nevet.

Ünnepeld velünk a televíziózás világnapját!

A televízió megdobogtatja a szíved, kitárja az elméd, és felnyitja a szemed. Ezt pedig meg is ünnepeljük minden évben, november 21-én, a tévézés világnapján! Nézd meg itt, hogyan elevenítették fel a Reggeliben a tévézés aranykorát a legendák!

Tévézés anyával


szerző:
2016.10.13. 17:25
Tévézés anyával

Vannak pillanatok a sztárok életében, amik semmiben sem különböznek az átlagemberekétől: ilyen például, amikor Jennifer Lopez kisfiával együtt tévézik a kanapén ülve. Az énekesnő tekintetén látszik, hogy fáradt  - ez nem csoda, hiszen jelenleg is turnézik. Maximilian David egy kicsit el van csigázva - valószínűleg Lopez ölében fogja elnyomni az álom.

Melyik a sztárok kedvenc műsora?

Mindenki szeret tévézni, azonban nem mindenki szavaz ugyanazokra a műsorokra. Sztárjainkat most arról faggattuk, hogy őt milyen tévéműsorokat szeretnek nézni a szabadidejükben.

Rózsa György kettős jubileumot ünnepel az idén

Ötven éve kezdte televíziós pályafutását, ősszel pedig 70 éves lesz. Produkciós cégével mai napig gyárt filmeket, aktív életet él, és nagyon vágyik egy unokára. Nagyinterjú a Story Extrában.

HH best of: Hol a távirányító?

A férfiak vagy a nők töltenek több időt azzal, hogy keresik a televízió távkapcsolóját? A Gálvölgyi családban ez nem jelent gondot, nem úgy mint a többiek esetében. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Nőtt a tévézéssel töltött idő

Fél évszázaddal ezelőtt még fekete-fehér képernyőkön indult a televíziózás Magyarországon, de ma már a legkülönbözőbb eszközökön és felületeken érhetnek el tartalmakat a felhasználók. Az egyik legnagyobb hazai mobilszolgáltató kerekasztal-beszélgetést tartott a televízió jövőjéről. Itt többek között az is kiderült, hogy az utóbbi években nőtt a tévézéssel töltött idő, vagyis a szórakozási forma népszerűségét az újabb technológiák sem tudták csökkenteni.

Összefoglaló drukk az ex-Villalakókkal

Hajrához közeledik a Való Világ 5. szériája. Nemcsak a bentlakók, de az ex-Villatársak is egyre jobban izgulnak. Eszter, Veronika és Cristofel ellátogattak Dyához, hogy közösen szurkolják végig a szerda esti kiválasztást.

Többet bámultuk a képernyőt


szerző:
2011.09.21. 19:10
Többet bámultuk a képernyőt

Összességében több időt töltött tévénézéssel a magyar lakosság idén nyáron, mint tavaly.

Fókusz 11-05-19


szerző:
2011.05.19. 20:45
Fókusz 11-05-19

Fókusz: Aramustra - Mit gondol Alekosz családja a menyasszonyjelöltekről? Közös tévézés Vájáéknál. Milliárdok zsebbe - Hatmilliárd forint a gyerekek pénztárcájában évente. Mennyi az ideális összeg? Sztárszülők vallanak a praktikákról.

Betegíthet a túlzásba vitt tévénézés

A túl sokat tévéző gyerekek felnőttkorukban nagyobb eséllyel küzdhetnek szívproblémákkal, magas vérnyomással és cukorbetegséggel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való