KERESÉS search-close

térfigyelő kamera

63 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "térfigyelő kamera"

Nem tudta a sofőr, hogy hol van, miután frontálisan a busznak ütközött

Információink szerint elaludt vezetés közben az a 90 éves sofőr, aki egy álló busznak csapódott kocsijával Budapesten, húsvét hétfőn. A felvételen látszik, hogy a sofőr áttért a másik sávba, két zebrán is áthajtott, végül a megállóban várakozó busznak ütközött. Csak az idős férfi sérült meg, de nem emlékezett semmire.

 Kőtömb zuhant a járda közepére, tragédia is történhetett volna!

A járda közepére zuhant egy hatalmas kőtömb egy markolóból, Budapesten – ezt egy térfigyelő kamera is felvette. A kő a munkagép elején lévő kanálból esett az útra egy bukkanó után. A markoló át is hajtott a kövön, ami így az útmenti járdára repült. Senki nem sérült meg. Az RTL Híradónak nyilatkozó ügyvéd szerint nem megfelelően szállították a törmelékeket, amivel szabályt sértettek.

26 emeletet zuhant, majd felpattant és elsétált

Csodával határos módon élte túl a mintegy 70 méteres zuhanást egy 6 éves kínai lány. A térfigyelő kamera felvételén látszik, hogy kiesik a 26. emeleten lévő ablakból, és pár kiálló eresz felfogja az esését. A földre érve a törmelékek között szép lassan feláll és egyszerűen eltotyog.

Drága kocsiból szemeteltek, kamera buktatta le őket

Drága autókból dobtak ki több zsák hulladékot az út mellé Soroksáron. Az illegális szemetelők azonban nem vették észre, hogy térfigyelő kamera van a helyszínen. Így minden mozdulatukról felvétel készült. Az Önkormányzat szerint sikerült azonosítani az autósokat, és feljelentést tettek. Az Innovációs és Technológiai miniszter épp a napokban jelentette be, hogy szigorítanák az illegális szemetelésért járó büntetést. 

Fényes nappal verekedett a férfi, a kamera mindent felvett

Fényes nappal, a nyílt utcán ütötte ki haragosát egy férfi Pécs belvárosában, mindent rögzített egy térfigyelő kamera. A verekedés még tavaly novemberben történt, az ügyészség most emelt vádat a támadó ellen. Úgy tudjuk, korábban munkát adott áldozatának, aki szerinte meglopta őt, ezért akart elégtételt venni. Akár két év börtönt is kaphat garázdaságért.

Felvételek alapján büntetik az autósokat, ha nem engedik át a gyalogost

Térfigyelő kamerák segítségével büntetik mostantól azokat az autósokat, akik nem adnak elsőbbséget a gyalogosoknak Kecskeméten. A súlyos szabálytalanságokat elkövető sofőröknek akár a jogosítványát is bevonhatják egy időre. Megnőtt a zebrán történt balesetek száma, ezért van szükség a szigorúbb fellépésre.

Térfigyelő kamerák rögzítették a támadást

Nőnapon raboltak ki egy nőt tavaly Pécsen, a támadást térfigyelő kamerák rögzítették. Az asszony éppen munkába tartott, amikor kirabolták. Mivel nem engedte, hogy támadója elvegye a táskáját, a rabló métereken át vonszolta őt a járdán. A 28 éves férfi ellen rablás és súlyos testi sértés miatt most emelt vádat az ügyészség.

Ütötte rúgta, amíg csak bírta a jegykiadó automatát

Ütötte rúgta, amíg csak bírta. Rongálás miatt keresnek a rendőrök egy férfit, aki nekiesett egy jegykiadó automatának Budapesten. Az eset még november végén történt, térfigyelő kamera rögzítette, ahogy a férfi elveszti a fejét.

El akarta rabolni volt barátnőjét egy férfi Pécsen

El akarta rabolni volt barátnőjét egy férfi Pécsen, térfigyelő kamerák vették fel, amint megpróbálta a kocsijába tuszkolni a nőt. Az emberrablással próbálkozó férfi és rokonai a lány családjára is rátámadtak, volt, akit egy vascsővel ütöttek az utcán. Mindez májusban történt, az ügyészség most emelt vádat a támadók ellen.

 

A térfigyelő kamerán nem látszik erőszak

Szabadlábon védekezhet a kislány feltételezett támadója. Vasárnap fogtak el egy 19 éves fiatalt, akiről egy 12 éves kislány azt állította, hogy erőszakoskodott vele az utcán. A nyomozók átnézték a környék térfigyelő kameráinak felvételeit. Azon azt látták, hogy a férfi ugyan beszélgetett a kislánnyal az utcán, de aztán az útjaik szétváltak.

A térfigyelő kamerák buktatták le a támadót

Súlyos büntetés lehet a sapkarablásból. Akár nyolc év börtönt is kaphat az a miskolci férfi, aki erőszakkal akarta elvenni egy 16 éves fiútól a sapkáját és a kabátját. A fiú ismerősei a segítségére siettek, ezért a rabló zsákmány nélkül menekült el a helyszínről. A térfigyelő kamerák azonban lebuktatták a támadót.

TÁMADÁS: Eszméletlenre verték áldozatukat, a kamera mindent felvett

Térfigyelő kamerák rögzítették, ahogy egy 4 fős társaság előbb szóváltásba keveredik valakivel, majd az utcán ütni, rúgni kezdik. A 37 éves sárándi férfit egy hónappal ezelőtt, hajnalban Debrecenben támadták meg. Eszméletre verték, majd az út közepén hagyták. Álodzatuk végül könnyű sérülésekkel megúszta a verést, támadóit azóta körözi a rendőrség. 

17 éves lány rabolta ki a lányt

Letartóztattak egy 17 éves lányt, aki a gyanú szerint hétvégén kirabolt a belvárosban egy szintén 17 éves lányt Miskolcon. Azzal állította meg, hogy váltsa fel a pénzét, majd amikor áldozata elővette a pénztárcáját, kiragadott belőle ötezer forintot. A térfigyelő kamerák felvételei alapján fogták el...

Térfigyelő buktatta le a tolvajokat

Térfigyelő kamera vette fel, ahogyan három fiatal megpróbál kizsebelni egy részeg férfit Miskolcon. A kamera képeit önkormányzati rendészek figyelték, akik azonnal hívták a rendőröket. A fiatalokat még a helyszínen elfogták, mindhármuk ellen eljárás indult.

Robbantás előtt bevásárolt

A robbantás előtt bevásárolt, majd 50 percet üldögélt egy padon. A merénylet után egyszerűen elsétált a sebesült rendőrök mellett. Ez derült ki a körúti robbantó perén. Először vetítették le a férfi mozgásáról készített térfigyelő kamerás felvételeket

Felvétel készült a gyilkosról?

Térfigyelő kamerák rögzíthették a nagyerdei gyilkosság előtti pillanatokat. A Dehir.hu szerint fényes nappal, a járókelők szeme láttára vonszolta be a fák közé áldozatát a 32 éves férfi. A helyi asszony holttestére múlt hétfőn találtak rá az arra sétálók.

 

RTLII Híradó 2018-01-08


szerző:
2018.01.08. 21:30
Térfigyelő kamerát szereltek fel a jelölt utcájába

Bejelentette, hogy indul a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson, még aznap térfigyelő kamerákat szereltek az utcájába – a kettő között összefüggést lát a független jelölt, Márki-Zay Péter.

Amíg beszaladt a boltba, ellopták az autóját

Térfigyelő kamerák rögzítették, ahogy egy tolvaj elköt egy autót Kecskeméten. A kocsi tulajdonosa nem zárta be az autót, sőt, a kulcsot is benne hagyta, amíg beugrott a kisboltba. A tolvajnak pedig ennyi épp elég is volt. A rendőrök viszont a térfigyelőn követték, így gyorsan el is fogták.

Igaz lenne: a nagytestvér mindent lát?

Borzasztó belegondolni, hogy az interneten, térfigyelő kamerákkal, mobillal vagy drónok segítségével bárki akár több ezer kilométer távolságból is könnyedén megfigyelhető. Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz egyik riportja ennek járt utána.

Kamera rögzítette a támadást

Videón a hajléktalant fejbe rúgó féri. Most emelt vádat ellene az ügyészség. Májusban támadott meg Budapest belvárosában egy kéregető hajléktalant. Több fogát kiütötte, kirúgta. A szerencsétlenül járt ember segítségére sietett egy társa, őt a támadó késsel mellkason szúrta. Az esetet a térfigyelő kamerák rögzítették, a támadót rövid idő alatt elfogták a rendőrök.

Pintér: Nem büntethetnek a kamerák felvételei alapján

Nem büntethetik kizárólag térfigyelő kamerák felvételei alapján az autósokat a közterület-felügyelők - ezt közölte a belügyminiszter a kerületesekkel, tudta meg az RTL Híradó. A felügyelők csak akkor büntethetnek, ha helyszínen intézkednek. Ha a kamera veszi fel a szabálytalankodót, akkor a képet a rendőrségre kell továbbítani. A rendőrök viszont nem büntetnek automatikusan.

TARLÓS: Nem rokoni szálak miatt szerelték le a kamerát

Hónapokig működött, majd leállították, majd újra indult, aztán csütörtök este egyszerűen leszerelték az utóbbi egy hónapban elhíresült térfigyelő kamerát. Tarlós István azt mondta, a rokoni szálnak a leszerelésnek semmi köze, a kamerát egyszerűen szabálytalanul szerelte fel az Óbudai Közterület-felügyelet.

Mindent felvett a térfigyelő

Kocsikázni szeretett volna az a két fiatal, akik megpróbáltak feltörni egy autót Zuglóban. Nem vették azonban észre a közelben lévő térfigyelő kamerát, így a rendőrök percek alatt elfogták őket. Kiderült, hogy korábban két másik kocsival is próbálkoztak, de csak az egyiket sikerült kinyitni, beindítani azonban már nem tudták.

Van esély visszaszerezni a pénzt

Akit két éven belül büntettek meg közterület-felügyelők jogtalanul, annak van esélye visszaszereznie a pénzét. Ezt mondta híradónk kérdésre Tarlós István főpolgármester, miután csütörtökön már Lázár János miniszter is úgy nyilatkozott, a térfigyelő kamerák képei alapján nem büntethetnek a közterület-felügyelők. Óbudán pénteken felfüggesztették az eljárásokat, amikben olyan autósokat büntettek meg, akiknek szabálytalanságát csak kamerák rögzítették.

Mire jó a térfigyelő kamera?

Újabb fordulat a térfigyelő kamerás bírságokkal kapcsolatban. Híradónk megtudta, a rendőrség nem bírságol, ha a közterület-felügyelők kamerái vették fel a szabálytalan autót, de nem lehet megállapítani, hogy azt ki vezette. Az Országos Rendőr Főkapitányságot azután kerestük meg, hogy főpolgármester azt közölte: közterület-felügyelők kizárólag egy kamera képe alapján senkit sem büntethetnek meg.

Hogyan védekezzünk a zsebesek ellen?

Újabb zsebtolvajt fogtak el a rendőrök Budapesten, a férfit sikerült tetten érniük, az esetet térfigyelő kamera is rögzítette. Naponta átlagosan 25-en tesznek feljelentést zseblopás miatt. A Fókuszban korábban forgattunk egy profi zsebessel, aki megmutatta nekünk hogyan kínáljuk fel szinte önként értéktárgyainkat a tolvajoknak.

Elavult térfigyelő kamerák

Elavultak a 2014 előtt kihelyezett térfigyelő kamerák. Ez abból az országos vizsgálatból derült ki, amit a belügyminiszter rendelt el a Teréz körúti robbantás után. Akkor a nyomozóknak nehéz dolguk volt  a különböző minőségű képek összevetésével.
Az országban több mint tizenháromezer térfigyelő kamera működik, ezek nagy részét ki kellene cserélni a belügyminiszter szerint.

Kirakatba csapódott a villamos

Kisiklott és egy kirakatba csapódott egy villamos éjszaka Miskolcon. A sínekről egy autó lökte le, amely fékezés nélkül hajtott a villamosnak. Az ütközést felvette egy térfigyelő kamera, a képeket megmutatjuk! A kocsiban öten ültek, mindannyian megsérültek, egyikük súlyosan. A villamoson 3-an utaztak, ők karcolások nélkül megúszták a balesetet. Csak a szerencsének köszönhető, hogy a járdán senkinek sem lett baja. 

Hiába a kamera, kifosztják az alvókat

Öt perc alatt elfogták a VI. kerületi rendőrök azt a tolvajt, aki kifosztott egy alvó férfit a Nyugati téren. A gyanúsított leült a részeg férfi mellé, majd átkutatta zsebeit, és elvette tőle telefonját. Nem ez volt az első ilyen eset: az RTL Híradó már több alkalommal beszámolt olyan rablókról, akiket nem zavart a kamera miközben alvó ember fosztottak ki.

„Beszélő” térfigyelő kamera Győrben

Különleges térfigyelő kamerát helyeztek ki Győr egyik legkedveltebb találkozóhelyén. A kamera alá hangszórót is szereltek, így a rendőrök, ha bármi szokatlan látnak, szólni is tudnak a környéken lévőknek. Abban bíznak, így meg tudják akadályozni a rongálásokat, lopásokat.

„Nem valószínű a dzsihadista háttér”

Nem valószínű, hogy dzsihadista háttere lenne a Teréz körúti robbantásnak - erről a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke beszélt a testület ülése után. A rendészeti bizottság Fideszes elnöke terrortámadásnak tartja, ha valaki egy forgalmas helyen bombát robbant. Az ellenzéki képviselők bírálták a rendőrséget, mert szerintük keveset és rosszul kommunikált.

Felvétel a budapesti robbantásról

Nyilvánosságra hozta a rendőrség a szombat éjszakai, budapesti robbantásról készült biztonsági kamerás felvételt. Ezen többször is feltűnik a robbantó. A fehér kalapos férfi először odasétált a Teréz körút és Király utca kereszteződésénél lévő üzlethez. Kicsit várt, majd elment, de nem sokkal később visszatért, és addig várt ott, amíg a két rendőr megérkezett. Ekkor belenyúlt a táskájába, néhány másodperccel később pedig a bomba felrobbant.

Kamerákon nézték végig a rendőrök a lopást

Élőben nézték végig a rendőrök a térfigyelő kamerákon, ahogy egy férfi kifoszt egy alvó utast Budapesten a nagykörúti villamoson. A tolvaj szombat hajnalban odalépett a nőhöz, elvette telefonját és pénztárcáját, majd távozni akart. Nem sejtette azonban, hogy az egész akciót végignézték a rendőrök, akik percek alatt elfogták.

Alvó utast fosztottak ki a villamoson

Kifosztottak egy alvó utast egy fővárosi villamoson. A tolvaj egyszerűen odament, elvette tőle a tárcát és a mobiltelefont. Ezután leszállt, a megállóban ott várta egy társa. Megszámolták a pénzt, majd a tolvaj visszaszállt és visszarakta áldozata zsebébe az üres tárcát. Az egészet rögzítette egy közelben lévő térfigyelő kamera. A rendőrök szinte azonnal elfogták a tolvajokat, a kamera ezt is rögzítette.

Nem foglalkoztak a kamerákkal a dílerek

Térfigyelő kamera rögzítette a fővárosban, ahogy a gyanú szerint néhány férfi éppen drogot ad el három külföldinek. A rendőrök néhány perc múlva már rajta is ütöttek a társaságon. Egyikük 10 gramm amfetamint rejtegetett az alsónadrágjában. De nem ez volt az egyetlen drogfogás az országban. Szintén Budapesten meghökkentő mennyiségű, 15 liter Ginát foglaltak le, amit a gyanú szerint egy 60 éves nő, a fiával szállított a fővárosba. Kisvárdán pedig két dílert vettek őrizetbe, akik paprikába rejtették a kábítószert.

Alsónadrágjából árulta a drogot

A térfigyelő kamera buktatta le azt a két férfit, akik a nyílt utcán árulták a drogot Terézvárosban. A térfigyelő munkatársai vették észre, amikor vasárnap három külföldi vásárolt tőlük. A rendőrök néhány perc múlva a helyszínen elfogták őket, egyikük az alsónadrágjából csaknem 10 gramm amfetaminszármazékot adott át a rendőröknek, és volt még nála 2,9 gramm zöld növényi törmelék is, amit szintén átadott.      

Felvétel az imbolygó motortolvajról

Motorozni nem tudott, mégis robogót lopott egy férfi Budapesten. Egy terézvárosi biciklitárolóból vitte el az őrizetlenül hagyott robogót. A térfigyelő kamera rögzítette, ahogy imbolyogva elindul, majd elesik. A motort valahogy mégis elvitte. A rendőrség keresi.

TÉRFIGYELŐ: Máris elítélték az alvó utast kifosztó tolvajokat

Három és fél éves büntetést kapott az a férfi, aki vasárnap este kifosztott egy részeg utast a 6 –os villamos végállomásán Budán. Társa, aki segített neki felfüggesztett büntetést kapott. Az esetet rögzítette egy térfigyelő kamera, így a két tolvajt percek alatt elfogták a rendőrök.

TÉRFIGYELŐ: Felvétel az erőszakról

Egy feltehetően részeg lány ül Debrecen belvárosában a járdán. Körülötte 3 fiú. Jól látható, hogy a mindössze 17 éves lány nagyon rosszul van. Két fiú, a karjánál fogva húzza fel, míg harmadik társuk figyel. Első ránézésre olyan, mintha a fiatalok segíteni szerettek volna a lánynak. Utólag derült ki, más szándék vezérelte őket. A gyanú szerint meg akarták erőszakolni. A lány menni sem tudott magától, ketten vonszolták az utcán. Az eset még februárban történt, akkor rögzítette ezt a jelentet egy térfigyelő kamera. A videót az RTL Híradónak sikerült megszereznie. A rendőrség most zárta le a nyomozást.

Alvó embert fosztottak ki a villamoson

Felvette egy térfigyelő kamera, ahogyan kifosztanak egy alvó embert a végállomáson várakozó villamoson. Az eset vasárnap hajnalban, 4 óra 50 perckor történt a XI. kerületi Karinthy Frigyes úton. A felvételen látható, hogy egy férfi és egy nő lép oda a rendőrség megfogalmazása szerint védekezésre képtelen állapotban lévő áldozathoz. Ezt követően a sértett zsebéből a férfi kivette annak mobiltelefonját, amit a közben folyamatosan figyelő nő rakott el a táskájában.

Kamera buktatta le a vandál fiatalokat

Két térfigyelő kamera is vette őket, két fiatal mégis törni-zúzni kezdett egy pécsi étterem teraszán. Nagyméretű virágkaspókat borítottak fel, több százezer forintos kárt okozva. A rongálásról készült felvételeket az étterem vezetője a Facebookon osztotta meg, így sikerült azonosítani a vandálokat.

Kétszer is meglopták a részeg turistát

Pár perc alatt kétszer is megloptak egy részeg turistát zsebtolvajok Budapest belvárosában. Először három nő szólította le a férfit, majd a pénztárcáját vették ki a hátizsákjából. Még el sem tűnt a banda a környékről, amikor egy másik zsebes a turista telefonjait lopta el. A rendőrök a térfigyelő kamrák segítségével látták a történteket, így néhány perc alatt sikerült elfogni a tolvajokat.

Egy nap alatt elkapták a késes rablót

Késsel fenyegetett meg egy 19 éves lányt egy férfi Budapesten, egy nap alatt elkapták a rendőrök. A rabló csütörtök éjjel Józsefvárosban támadt rá a lányra, akinek a mobilját, a fülhallgatóját és a pénztárcáját is elvitte. A kerületben majdnem minden utcában van térfigyelő kamera, ezért a rendőrök tudták, kit keressenek. Amikor a rabló másnap újra feltűnt, elfogták.

ZÚZDA: Kamerák előtt ment neki. Háromszor

Azt hitte, feleségének szeretője parkol előtte, ezért bérelt autójával háromszor is nekiment a kocsinak. A BMW-ben több mint kétmilliós, a Suzukiban 150 ezer forintos kárt okozott a győri férfi, akivel szemben az ügyészség most vádat emelt. A térfigyelő kamerák is felvették a szándékos rongálást. Látszik, hogy a sofőr miután nekiment, kétszer is tolatott és újra neki hajtott a parkoló autónak. De még ez sem volt elég, egy karddal is nekiesett a luxusautónak. Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Molotov-koktélokat dobált, vette a kamera

Elfogták a rendőrök azt az 54 éves bácsalmási asszonyt, aki még hétfőn késő este dobott be két lángoló üveget egy helyi ház udvarára, majd elfutott. Egy közeli térfigyelő kamera rögzítette, amint a kerítés tövében guggoló nő egymás után meggyújtja a Molotov-koktélokat, majd a kerítésen keresztül bedobja azokat az udvarba. A széttört üvegekben lévő gyúlékony folyadéktól azonnal lángra kapott az udvarban két tuja, és megolvadt a felettük húzódó villanyvezeték is. Csak a szerencsének köszönhető, hogy a lángok nem terjedtek át a házra, vagy a szomszédos szakiskola épületeire.

Nem vették észre a kamerát a részeg betörők

Részegen törtek be először egy zöldségesboltba, aztán az önkormányzat egyik épületébe és vittek, amit tudtak. A három fős etesi banda a helyiek szerint már jó ideje rettegésben tartja a községet. Most viszont az egyik térfigyelő kamera rögzítette, hogy mit csináltak, így szinte azonnal lecsaptak rájuk. A rendőrök a banda két tagját elfogták, a harmadikat még keresik.

Megoldódott a repülő autók rejtélye

Megoldódott a kínai repülőautók rejtélye. Több mint másfél millióan látták csak a youtube-on, és ezrek osztották meg a többi közösségi oldalon azt a térfigyelő kamerás felvételt, amelyen úgy tűnik, mintha egy láthatatlan kéz visszarántana két kisbuszt és egy autót egy kereszteződésben. Többen már paranormális jelenéségről beszéltek, de mostanra kiderült, hogy a magyarázat valójában igen egyszerű.

Előzetes: Állatkínzás Debrecenben

7 kismacska fulladt meg egy kartondobozban szerdán, miután egy férfi egy állatorvosi rendelő elé tette őket hajnalban. Mindezt térfigyelő kamerák rögzítették. Egy rövid üzenetet is írt a dobozra. Hogy mit, elmondjuk 18:00-kor az RTL Híradóban.

Kamerának nézték az ajtódíszt


szerző:
2015.05.30. 18:10
Kamerának nézték az ajtódíszt

Nem mindennapi képeket rögzített egy térfigyelő kamera Miskolcon. A videón az látszik, amint két részeg fiatal el akar lopni egy táblát egy épületről. Az igazán vicces pillanat az, amikor egyikük egy megrágott pizzaszelettel eltakar egy ajtódíszt, mert azt hiszi, az a térfigyelő kamera.

Előzetes: Térfigyelő kamerának nézték az ajtódíszt

Részeg fiatalok próbáltak ellopni egy táblát egy épületről Miskolcon. Míg egyikük a tábla leszerelésével foglalatoskodott, a másik egy félig megrágott pizzaszelettel próbálta eltakarni az ajtódíszt. Azt hitte, ott a térfigyelő kamera, és nem akarta, hogy meglássák őket. Közben a valódi kamerát, ami az egészet rögzítette, nem vették észre. A vicces jelenetet mutatjuk az RTL Híradóban, ahol azt is elmondjuk, milyen büntetésre számíthatnak a részeg fiatalok.

Tujalopás – burleszkbe illő jelenetek

Gátlástalan tolvaj Miskolcon: nem törődve azzal, hogy minden lépését kamera rögzíti, kétszer is visszament a helyszínre, és öt tuját húzott ki egy férfi. De gyorsan lebukott. A komikus felvételek alapján a rendőrök azonnal felismerték, mert már volt dolguk vele korábban. Gyorsított eljárásban már el is ítélték.

Előzetes: Lopásnak indult, burleszk lett belőle

Egy gátlástalan tolvaj az idősek otthona elé ültetett tujákat vitte el a földből - nem törődött vele, hogy minden mozdulatát kamera rögzíti. Később visszaért, hogy újabb fákat vigyen el, ám ekkor már erősen ittas volt. Hosszan küzdött a kihúzott tujákkal, hogy a biciklijére tegye őket, kevés sikerrel. Később a térfigyelő kamera képei alapján sikerült elfogni a tolvajt. Hogy mi lett a büntetése, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Élőben nézték a lopást a rendőrök

Pár méterre az egyik térfigyelő kamerától akart benzint lopni két férfi hétfő hajnalban Nyíregyházán. Az éj leple alatt vették célba az egyik parkoló autót. Rejtőzködtek, figyelték, hogy senki se lássa, miben mesterkednek. Az utca valóban üres volt, a rendőrök mégis élőben nézték a lopást.

Felvétel a bank elleni támadásról

Térfigyelő kamera rögzítette, ahogy többször rálőtt egy bankfiók ajtajára, majd felgyújtott egy pénzkiadó automatát egy 43 éves férfi Dorogon. A rendőrség két napon belül elfogta és házkutatást tartottak nála, ahol több fegyvert és lőszert is lefoglaltak. 

Egymás után fosztotta ki a kocsikat

A 24 éves férfi két napja, éjszakánként öt utcán parkoló autó ablakát törte be. Hol könyökkel, hol kővel és mindent vitt belőlük, ami mozdítható. Főleg GPS-eket , készpénzt, de még parfümöt is.

Luxusautókat tört fel a tolvajbanda

Mit sem sejtve jöttek-mentek mellettük az emberek, miközben ők kirabolták az autókat. Ez is látszik egy tolvajbandáról készült térfigyelőkamerás felvételen. Luxusautókra utaztak.
 

Verekedő fiatalok a belvárosban


szerző:
2014.11.20. 18:10
Verekedő fiatalok a belvárosban

Utcai verekedést rögzített a térfigyelő kamera Miskolcon. Két fiatal esett egymásnak a főutcán. Társaik ugyan szétválasztották őket, a felvételek alapján a rendőrség mégis eljárást indít ellenük.
 

Térfigyelő kamera vette a tolvaj párost

A páros kerékpárokat is nézegetett, valamint megpróbálták berúgni egy társasház ajtaját is, végül a kocsi mellett döntöttek. Napszemüvegeket és egy headsetet vittek el.

Megfelezték a verekedők büntetését

A banda még 2009-ben a vád szerint azért támadt meg egy diákot, mert magyar volt.

A személyzet látta a medence hibáját

Négy embert bocsátottak el az újpesti Aquaworldből a csütörtöki tragédia miatt.

Térfigyelők buktatták le a verekedőket

A három térfigyelő kamerát a sorozatos bűncselekmények miatt szerelték fel Győrben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való